Оставиха в ареста 15-годишния Иван, убил 11-годишната Никол

Бургаският окръжен съд остави в ареста 15-годишния Иван Иванов, който уби 11-годишната Никол в асансьор в Бургас. Мярката беше гледана при закрити врата.

Обратно в новината

Коментари - Оставиха в ареста 15-годишния Иван, убил 11-годишната Никол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

линковете на дир къртят "Иvan-nikol-arest-26272182?nt=4" едновременно на кирилица и на латиница..... талантиеее

защо прикривате лицата и очите на колаците

Като сееш ветрове, ще жънеш бури...Сега ще се търси кой е виновен за трагедията и ще падне голяма криеница, докато всички успеят да се прикрият зад прекия убиец, но е лесно да се видят оголените им срамотии!Не може насилието, психиатричните извратености,обирите на банки, лудите гонки,измамите да се леят ежедневно и еженощно от всички медии върху съзнанието на деца и младежи и те да не свикнат с тях, да не ги приемат като нормална част от живота.Ние сме общество от задълбочени в материалното си задоволяване идиоти, които вече са загубили основен природен инстинкт - опазването на поколението. Болшинството от децата нямат достъп до родителите си или близки, с които да общуват и споделят, поради липса на време, пари и...отговорност.Затова пък обществото им поднася срещу минимално заплащане филми,новини, социални мрежи, които съвсем да ги десоциализират.Какво искаме тогава от тях?

Във фейсбук повечето деца,а и разни кифли имат по 2 - 3 000 души приятели,от които познават едва 150,ама нали трябва някой да им гледа тъпите профили....

айде сега бащата да поема правосъдието в собствени ръце...тоя мангал трябва да висне на електрическия стълб...за назидание на другите мангали, че много си повярваха напоследък и се разпищолиха..

Бащата да си беше гледал дъщерята.Че такивакато него с "втори семейства"- за нищо не стават!

Убийството си е убийство и заслужава строго наказание. Докато властва либерастията, ще сме свидетели на още по-страшни неща. А простотията, наречена "социални мрежи" също тепърва ще доказва истинската си цел и последици.

цялата работа е да открадне скъпия телефон, купен с паундите от лондон, тои изглежда беден и е завидял, ако има и насилие за секс това е на втори план, днешните ученички са лесни, фасулско е да спи с някоя, телефона е по-ценен за него.

Искал да я боцне!? Сега него така ще го боцнат във затвора. Както е със тясна халка и стегнати задни части, каква принцеса ще е за дъртите вълци. Охххх котьоооо, ще пере дрехи по цял ден а вечерно време ще надува кавала

браво, бе! видяхте ли! доброволно си даваш паспортни данни, имаш ли фейс, няма нужда от лична карта! да го въведат, предлагам! а! Така и така навсякъде има обществени камери и лицата ни са запаметени в не една и две охранителни фирми!!!

Как да предпазим свестното от боклука и как боклука да се изтребва най-ефективно-това е проблема за решаване.

проблемът е, че боклука стана твърде много а свясно все по-трудно се срешта...

фейсбук е наи актуалното преброяване на глупаците !

Защо се крие лицето на убиеца, а на жертвата не? Като видях майка му какъв боклук е, е напълно логично синът да е проблемна отрепка! Ама то трябва институциите да работят а не да ходят колкото ден да мине друг да дойде!

изграждащ се УБИЕЦ в нашата държава,ако може да се каже,че има държава щом законите работят за ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!!!Нека нашите избраници на които НИЕ СМЕ РАБОТОДАТЕЛИ които създават законите погледнат законите в другите страни.Като такива например в САЩ за такова убийство колко години,а дори някъде и смъртно наказание се дава.НИЕ сме хората които ТРЯБВА ДА ИЗИСКВАМЕ от хората които сме ИЗБРАЛИ ДА КОВАТ ЗАКОНИ които удовлетворяват нашето общество.

На снимката прилича на цигане, ама може и да е слънчев загар. Това момиченце е било 4-ти клас. Трудно ми е да си представя някой осмокласник да се занимава с четвъртокласничка. По-скоро във Фейсбук тя се е представяла за по-голяма. Вероятно този е поискал свирка и след отказ е извадил нож и го опрял в гърлото за да я принуди насила. Момичето обаче се развикало, идиота и резнал гърлото и избягал. Всичко друго е нелогично

Горкият, още не е разбрал, че големите батковци "боцкат" какичките по друг начин...

И що му криете лицето, след като отдавна го показаха в други сайтове ?

Бил с развитието на 10 годишен,въпреки,че е на 15,но ще пуши наргиле,минал и в 9 клас.

Безотговорни родители, къде сте? И на момиченцето с 3000 приятели във фейсбук и на момчето? Не затваряйте момчето, затворете и осъдете родителите.....

За FB и онлайн запознанства има акъл, а иначе е недоразвит , така ли? Адвокатите - и вие сте за затвора, не само този убиец.

те избягват да ги прибират по затвора, заштото се натоварва бюджета. един затворник струва много скъпо на държавата, затова трябва да се възпитават, а не да ги пуснат да се хаjманосват....

прекалихте вече, прекалихте! това и по концлагерите го нямаше, каква е тЪз вашта държава! Деца да се избиват, аааааа!

Социалните мрежи са перфектно разработен продукт за видиотяване на целокупното Човечество. Мислете , хора !

по-скоро е за следене, там доброволно си казваш всичко, какви са ти интересите, откъде си, кой си, къде си ходил и т.н.

Така е, но тези хора нямат никакъв живот, никаква самооценка, дори представа. Затова, доброволно предоставят малкото, което имат пред публика, за да получат поне малко виртуално внимание, евентуално одобрение. Чекненето продължава.

да забранят фейсбука! е на! в търкия има доста забранени сайтове и приложения в социалните мрежи. Някой да се е оплакъл от там че му липсва фейса! не нали!

Гледах един от профилите на "момиченцето" - тя е едра, дебела и груба, с хулигански език, силно увлечена от темите за мъже (има снимки с 25-30 год. мъже по пейки), не може да напише един ред с по-малко от 3-4 граматически грешки, главни букви не признава, но блъска клишета и простотии, явно чути отнякъде, с претенцията на някакви житейски премъдрости и поуки ... На вид бих ѝ дала поне 17-20 години, явно и в поведението с този тип е била по-силната, инициаторката на похожденията по кафенета и наргилета, но все пак мъжът и по-големият е той и конфликтът е бил неизбежен, каквото и да си измисля тоя адвокат за "развитие като на 10-год.". Нали е завършил класовете в училище за възрастта си, не е в специално у-ще, а и двамата имат компютри, телефони, профили във ФБ - за тези неща интелект трябва, не става само с бучкане на тъч-скрина ... Но това е "най-младото" поколение - неадекватни, живеят неизвестно къде - на границата на реала и виртуала, психясали и агресивни, същевременно с усещане за безнаказаност и че ако и да умре там малко някой - нали има още седем живота, презареждаш и пак отначало ... Живеят си на инстинктите за глад, студ, притежания, а за разни абстрактни понятия като чест, достойнство, отговорност или духовност - просто не са и чували! Родителитеее, родителите! И профила на бащата отворих - и на него, както и на дъщеря му, има постове за марихуана, картинки, намеци, че много добре знаят какво е това и за какво служи ... Бащата не работи някъде, а е "самонает", но иначе много пътува из Европа и бившите републики на СССР, не пише с какви цели ... За дъщерята няма друго, освен поста, че сладката му Никол си отишла ... "Държавата" не може да постави полицай и по 2 възпитатели до всеки тийнейджър всеки ден, за да го пазят, наблюдават, възпитават и обучават, докато неговите мами и тати си живеят своите животи, авантюри и болни амбиции ...

еееех че много пишеш, веее! не ти ли омръзва да обясняваш все неща, които знаем!

Ами и аз гледах, но подобни неща не видях.Голямо въображение имаш.

Тя има пет профила. Аз разгледах два и един на бащата, повече не ми се занимаваше.

Ти хубаво си се поразровила, анализирала и заклеймила цялата рода, но не си написала най-важното - как и защо се стигна дотук - деца да убиват деца?И не омаловажавай ролята на институциите,които в последните 27 ,28 ли години години вече тенденциозно -било с безхаберие,било с криворазбрани "евроценности" доведоха до ескалация на пошлостта и сриване на морала Случилото се е последствие, нима не го разбираш или е политнекоректно да го напишеш?

Не го разбира и в това е огромния проблем че никой не забелязва че държавата тотално е абдикирала от 25/28 години и това са само началните плодове.... за огромно съжаление

абе АВРОРО! пак ме караш да ти шиша и да си губя вермето! колкото ще профили да има, какво те интересува! Вземи и малко се спри, нално е!

С развитие на 10 годишен и психически проблеми, а завършил 8-и клас? Как стават тези магии?

това става като слагат наказания на училището и на учителите като има слаби успехи. така пускат всеки да минава в горните класове, че е по-лесно. а и не всички се развиват по един и същи начин. ако повтори някои и друг клас не е чак толкова лошо.

Как полиция го намери толкова бързо! За не повече от ден! как! предполагам, че го познават от други случаи!

е как, от фейса на момичето..видяли са какво са си писали..много си тъп

а! я виж ти! и какво фейса помага на полиция! полиция ползва фейса за работата си! а! така ли! я гледай ти докъде стигат ползите от сукърбърг! Ами то .... не трябва ли да му се плаща в такъв случай! а!

Нали още веднага написаха, че негов приятел от същия вход ги издал - били са при него, оттам тръгнали да пушат наргиле, но се скарали къде точно ... И че са се запознали във ФБ - там веднага се появява неговият профил по името, после нейните ... Лесно е, като има кой да ти каже поне едното име, нали?! Без тоя приятел полицията никога нямаше да го открие, а нея щуха да я разпознават с обяви "виждали ли сте това момиче живо"?!

н'браво АВРОРКЕ, н'браво! супер си, ето това ми хареса като ответ. Наздраве със стакани, и да кажем бог да прости детето и оня да не види "бял свят"

Някои имат и по 300000 приятели във фейса. Какво от това?

нищо, само дето е диагноза, самия факт че ползваш фейсбук...

Не е циганин , а циганеещ се българин, такива има много...отидете на някой концерт на някоя чалгарка...

от това което идва е мърша. още в осми клас трябва да напуска училище и да работи долнопробна и евтина работа- чистачи, миячи, метачи, хамали...

Значи за десетгодишните е нормално да се колят ли?!

Как е завършил осми клас? Ами има принцип за разпределение на парите за училищата, наречен "парите следват ученика". Въведе го Сергей Игнатов, прос-министърът в кабинета "Борисов 1". Докато прос-министерството не стане наистина МОН и не се откаже от този принцип, средно образование ще завършват и неграмотни, и олигофрени.

от утайки в обществото едва ли нещо друго може да излезне...

колко сбъркан трябва да си , за да станеш адвокат на подобен индивид и да го учиш какво да прави, за да се измъкне от закона...

Добре го е подучил адвокатът да се прави на улав.

Този индивид очевидно трябва да бъде сурово наказан за назидание на днешната младеж! Няма да е загуба за обществото един индивид способен да намушка човек и да отиде да си играе на криеница.

двойствен се пише, не двойНствен, аман от неграмотници

държавата е такава, каквато я правят гражданите в нея..а тук има все по-малко граждани , за сметка на зомбитата...все едно си в сериала живите мъртви....

Ах, горкият циганин. Та той бил искал да си поиграе с момичето на муш-муш. Но тя взела, че от инат умряла. И поради това трябва да пуснат циганина, а да осъдят момичето... посмъртно.

e що да е циганин ? как разбра ? циганетата не играят на криеница, а берат желязо

Пред съда малоумен, в социалните мрежи Шекспир. И адвоката е за затвора за подстрекаване към лъжесвидетелстване!

Не знам кой е по-виновен в случая. Момчето ли, хората около него, или цялото ни общество с подменени ценности. Със сигурност ще трябва да си изтърпи наказанието, но трябва на всички нас да ни светне една голяма червена лампа, за това до къде се докарахме.

Пред съда малоумен, в социалните мрежи Шекспир. И адвоката е за затвора за подстрекаване към лъжесвидетелстване!

Наблюдавам с тъга как се рушат семейните връзки навсякъде около нас.За мен не е нормално един родител да каже"Аз имам собствен живот" и да тръгне да си го урежда,забравяйки за отговорностите си!Да не говорим за по-разширеното семейство:баби и дядовци,братовчеди и т.н.Там въобще вече не се и познават!Егоизмът е въздигнат в степен на религия.Фразата "на мен да ми отговаря"е прекалено разпространена.Вероятно детенцето е страдало за баща и е имало комплекси.Убиеца не го коментирам-той просто е биомаса.Ако поне веднъж сложим на първо място нуждите на близките си,тези престъпления ще намалеят!

Да, родителите имат право на личен живот, но след като децата, които са създали по собствено /а не на самите деца/ желание, станат пълнолетни! Дотогава- ОТГОВОРНОСТТА ЗА ПОТОМСТВОТО ИМ Е ТЯХНА!На който не му харесва- да не се размножава!

И ПАК ЦИГАНИН, ТИЯ СА НИ ПОДКАРАЛИ ЗДРАВО ДАЛИ ЩЕ НИ ПРОРАБОТИ ЧУВСТВОТО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ .

"че момчето било с развитието на 10-годишен" И въпреки това никъде не се споменава да ли е повтарял класове.Нещо което би било нормално ако момчето наистина има развитие като на 10-годишен. " и на много от задаваните му въпроси не давал адекватни отговори или отговарял с "Не знам" И вие адвокате ако сте на 15 в следственото ще отговаряте на всичко с не знам. Също така от 3-10 години присъда защото бил непълнолетен!?Е ами пълнолетните които я застреляли жертвата си,я е блъснали или я пребили до смърт те всички също получават от 3-10 години,въпреки че със случая ни напомняте че трябва да получават присъди от 10 до 20 години.

Не знам защо всички си мислят, че тези коментари са срещу детето...НЕ са! Това е осъждане на родителите му...не може да има 3000 човека, от които ти я познаваш 100, я не, които да "следят" детето ти и ти да си си спокоен...това е сбъркано!

по голем дебилизъм в бг нема !!!!!!!!!!!!!!!!!!!изкал какви да боцне ????а с какво право на 10 годишно момиче !!!!!!!1аз изкам да боцна и маика му идиотка и бащаму дебил и него с калашников еи така само да ги боцна !!!!!!!!!!!!!а адвоката до стената с макаров в главата

дира аи стига с тази демагогия а лаиното е убио!!!!!!!!!!!!!!1ане играло !!!!!!!!!!!111адавоката е за мястото на левски !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11