Мизия: Държавата ни забрави. Управляващите: Дадохме пари

Хората от Мизия протестират, че държавата не им помага и се канят да бойкотират изборите. Премиерът Близнашки призова да не го правят и че ще им се помага още.

Обратно в новината

Коментари - Мизия: Държавата ни забрави. Управляващите: Дадохме пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако имаше българска армия с читав главнокомандващ, Мизия щеше да е почистена и изградена за кратко време. Но сме останали с шепа зелени човечета, начело с плюнчо, чийто интерес не е България. "Дадохме пари", казали държавниците, а се чудят каква схема да измислят, че да изтеглят на гърба на народа милиарди лева...Колко десетки милиона държавна пара ще се похарчат за избори? Пир по време на чума е приказката. С какво око да гледаш на държавниците тогаз?

Цял живот тези хора са плащали данъци за имотите си на данъчна оценка 3-4 хиляди на къща. Сега изведнъж тази данъчна оценка им е ниска. Ами не става. Трябва да има някаква почтеност в нещата.

"Държавата е крава, която всеки иска да дои, но никой не иска да храни". Хората в Мизия не дават 50 лева годишно за къщите си, но искат държавата да даде 30 000 - 40 000 лева сега. Не разбирам.. Всъщност с удоволствие бих помогнала на тези хора, но помощ не се иска с такъв тон.