Патриотите настояват да бъде отстранен турският посланик

Посланикът на Турция у нас трябва да бъде отстранен, заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Той отново настоя и за отзоваване на нашия посланик Надежда Нейнски.

Обратно в новината

Коментари - Патриотите настояват да бъде отстранен турският посланик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО!!!!! Всичко, за което говорите го направете ФАКТ и тогава ще ви ПРИЗНАЕМ господа... Посоката е вярна ДЕЙСТВАЙТЕ!!!

И все пак по-добре е, иначе казано по-малко зле е, Обединени Патриоти, отколкото десни проекти и дост, в състава на правителството, нека гледаме реално на нещата, благодаря!

Вън Турските фесове от България, пак ще се налага да ви мачкат Български опълченци и патриоти, заедно с Руските войници !- Вън Турския идиотизъм от България !

Много добре, браво! Такива онакива били Патриотите, обаче ето на...

...и Последно : --> Е ли лицето (или обратното ) В.Симеонов Вече подведен като Обвиняем за Кражба на Наши Данъкоплатски пари ?

Дай, доказателства и аргументи, ама нямаш, защоот си смешен и платен гъзоблизец от Хамерика за България ! Аз мога да, кая всичко, което поискам,ама дали е така?

Все пак значи се оказа по-добре, че Патриотите попаднаха в правителството, вместо дост и десните проекти....

Ех простотийо българска!За какво го поздравяваш тоя наглец.Неговата цел е да има напрежение в отношенията ни с Турция защото той печели от това милиони по изграждане и охрана на границата.Какво да ни плаши Турция,тя само десет хиляди имигранти да ни засили и сме готови унищожени.

+++...+++...+ !

АМИ, простак с простак, какво значение има, колко мигранти или зомбита ще ни изпрати турция да ни атакуват, след, като ние станем нормална страна с Армия и границата ни е минирана и с лазерните му системи, където не 10 000 не 100 милиона или милиарда, ами дори муха или комар няма да влезне у нас...Точно това иска Валери, Армия и укрепване на границата !

Показахме на Европа, че няма да правиме компромиси с турската пропаганда.Вие какво искате повече от патриотите-доходите,пенсиите какво искате бе олигофрени тези нива не са от наше управление.

В днешно време патрЕотизма е бизнес.

Пример си точно ти-платен плъх от Америка за(против) България

Оп прекараха около месец покрай БХ и оглупяха и те. За какво да се гони посланика бе псевдо патриоти ? Хайде по живо и здраво да си ходите там откъдето сме дошли - хахахахаха

Ако Оп са оглупели, как тогава Герб не искат и да чуят за гонене на Турското мекере-посланик от България !?

ОТ ДНЕС, ЗАПОЧВА ДА СЕ ЗАБЕЛЯЗВА, ЧЕ ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ, ХИЧ НЕ МИСЛЯТ ДА ИГРАЯТ, ПОСЛУШИТЕ ОВЧИЦИ НА ГРОБ И БОКУ ! ЕТО, ТАКИВА ГИ ИСКАМЕ ВСИЧКИ, ТЕЗИ ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ ! А, ДО ПРЕДИ 2 ЧАСА, ВАЛЕРИ КАЗА ПО НОВА ТВ, ЧЕ ДО ТОЗИ МОМЕНТ, ВСЕ ОЩЕ НЯМА РАЗБИРАТЕЛСТВО ЗА КАБИНЕТ, ДОРИ И ПО 1 ТОЧКА, ОСВЕН ЗА УВЕЛИЧАВАНЕТО НА ПЕНСИИТЕ -ДО200 ЛВ МИНИМАЛНАТА, КОИТО ЩЕ ПОДЛЕЖАТNA ПРЕИЗЧИСЛЯВАНЕ ЗА ВСИЧКИ ПЕНСИИ !

Винаги,абсолютно винаги,когато имаме големи вътрешни проблеми се разиграва картата на национализма! Стар,изпитан трик!На това му се вика "Отвличане на вниманието". А бе,къде е Цацаров?

Досега посланикът си прави каквото си иска и нито веднъж не го извикаха да му връчат протестна нота. Все едно сме му васална държава.

За американския посланник ли намекваш ...

хахаха Турските фесове, газ почнаха да пикаят, ето тук се вижда, колко Българи и колко турци посещават форума....Иначе правилно прави Валерката....

Кво става с КТБ Кво става с цената на горивата.Кво става с цената на природния газ.Айде у лево с тия постановки от селски вечеринки че станахте вече смешни

а ве тъпак,кво питаш патриотите за тия неща ве!да не са ръководили държавата те ,през последните 27 години,та сега им прехвърляте всичко-ти самия за кого гласува бре ,кретен нещастен,та си зейнал срещу патриотите.колко и какво зависи от тях-баси олигофренската нация!!!

само така, вън от българия на феса!

Валери да остави турския посланник. По-добре да си спомни предизборните обещания. Как ще увеличава заплати и пенсии на хората. И как твърдеше, че Борисов не трябва да е премиер

Валерката лъже повече от Борисов. До като Бойко е мутра от миналото, Валери е настояща лъжлива мутра

ДАЙ, ФАКТИ И АРГУМЕНТИ, ТУПАК ВАЛЕРИ ТЕБ С КАКВО ТЕ ИЗЛЪГА?

А бе хора ТУРЦИЯ си има толкова проблеми ,кюрди бежанци от Сирия г ю л е н и с т и та и България ли .

Ха-ха-ха...Карататарлъ-тАлАвизионеро..."най-великио политик"...СмЕх...смЕхх...Каракочано ..маникено и (У)смиренио болен...

Ако Валерката ,,изгони" турския посланник, трябва да изгони и американския, френския, немския и английски посланници. Те се месят повече в работите на България

АЗ боготворя и се покланям пред тримата най-добри политици в България-Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов, Напред и дано да успеят да ни стоплят отношенията с братска Русия !

Валери, Симеонов , Волен Сдеров и Красимир Каракачанов, ще си имат министерски кресла и ще управляват с поставени от тях Министри, ако не желаят самите те да са министри, а вие Турските фесове си драскайте, колкото искате, знам ЧЕ ви боли, НО ще го преживеете... А, Валери е велик, защото ще те управлява, а ти ще пишеш тук глупости до края на смешния си живот!

Симеонов живееше в една нормална държава, той отдавна трябваше да лъска наровете в панделата!

Голям смешник е този Симеонов, вместо да се скрие заради обещанията, които даде и хората заради това гласуваха за ПатрЕотите, иначе щеше да види парламента през крив макарон. Не е това начина да поискаш оставка не само към турския посланик, а към който и да е било, има си процедури, има си Правителство за тези работи, а Симеонов може само да се дръвчи на бабета по границата и да се излага.

Само изпуска пара през свирката на локомотива.

Валериииииииии,заще се мислиш за велик?Някой те е излъгал и ти си на пързалката,ама скоро ще кацнеш в тълпата.

Варели Сюлейманов отдавна трябваше да е следствен за хулиганство проявено пред хиляди свидетели и медии Ако това му е силата да бие беззащитни бабички е,аси патриота С малоумните си действия отбъсква и отвращава хора които насистина са родолюбци Да отива в лудницата с приятеля си Болен и да не ни кара да се срамуваме повече

Каква оставка по-скоро да се учат от него и да си запишат часове, как се води дипломация.

Определено не се води по неговия начин, във всяка нормална държава до сега да бе махнат

Може ли да си гледаме нашите работи, а не все някой ни е виновен. Валери Сим. Да не дърпа дявола за опашката. Като стане първа полит.сила да дава ъгъл. Сега по кротко и дипломатично. Не искаме напрежение и това е в нои интерес

При положение, че патриотите искат отстраняването на турския посланик в България може да бъде искано и отстраняването на Надежда Нейнски от Турция.

Ти изобщо чете ли? Това го има още в първото изречение.

ПИША ГО И МАЛОУМНИТЕ ДА ГО РАЗБЕРАТ: 1 БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ И Е НАД ЕС! 2 БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА И Е ПО-ЗНАЧИМА ЗА НАС ОТ ЕС, СЪС ЕС, ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ, ЛОШО НЯМА, НО БЪЛГАРИЯ Е НАД-ЕС,А НЕ ОБРАТНОТО! 3 КАКВИ ГЛУПСОТИ МИ ПИШЕТЕ, КОИТО ИСКА ХВАЩА ПЪТЯ И ОТИВА ИЛИ В ТУРЦИЯ ИЛИ В БРЮКСЕЛ,АМА ДА ПИШЕ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ Е НЕДОПУСТИМО !

Излишни вибрации, Колега ... - просто Всички виждаме че И-'патриотите' СА част от миманса на 'наште'.

ООО, БЪДИ СИГУРЕН, ЧЕ БОРИСОВ, ВЕЧЕ ИМА НОЩЕМ КОСМИ ОТ КОАЛИЦИЯТА С ПАТРИОТИТЕ, ТОЙ Е ЗА ТУРЦИЯ, А ПАТРИОТИТЕ СА ПРОТИВ, А СЕГА НЕ ГО ПРАВЯТ ПРЕДИЗБОРНО, ЗА ТОВА ТИХУ, ЕВРОПЕЙСКИ ЕНИЧАРИ...

Така е колега, ама за някои сребърниците са по-важни от родината!

Политиката и дипломацията са тънка работа. Не са за крадливи селяндури като този смешник! Дори и да изгоним турския посланик? Какво от това? Какъв друг ще пратят? Ние трябва да си защитаваме интересите, а турския посланик не ни пречи, не той създаде ДПС и ДОСТ. С благословията на нашите партии съществуват и крадат заедно, но после правят театри в Народното събрание, че глупаците да гледат и да ръкопляскат и да казват "Браво". И всички посланици да изгоним, ние нямаме армия, като разграден двор сме...и не от вчера!

Именно защото дипломацията е "тънка" работа е недопустимо е да бъде търпян посланик, който откровено не просто превишава правата си а директно се меси във вътрешната политика. А нашите, че крадат е отделен въпрос

Кажете бре, Хора ! ... Кажете ! : - що за Български Националист е чернодрешкоШитчето ?! ...а аг.Иван ?! ...а тоя дет АчикАчик Краде от Нас-Всички Данъкоплатците ?! ...че Лъжат - Лъжат кат брадати тамтакиви ! ...ами Искат И да им вЕрваме, че И да им плащаме !!!

плондер и ченге само ни излага пред Европа и как ще го гледаме 4 години...дупе да ни е яко.

развяват рашистки знамена и тъпчат Европейското ???? Да ви ева и патриотите мр.сни ?

И аз да съм там също ще тъпча.....

Не, че ги харесвам тия тримата ..но реално, повечето патриоти са с позиция подобна на тази на Орбан - промяна на ЕС а не напускането му.

Дано ! ...- а Видяхте ли вчера-завчера Нещата из Маджарско ?

Европейския съюз, бе тикво непоръбена, какво разбираш под реформиране, от Лисабон до владивосток под путлерски зелени човечета, ша ви таковам и неккадърниците ?

Слушах интервюто на Симеонов с журналистите от Америка против България от Нова тв....а той спомена, че все още няма коалиция с герб и няма нищо договорено и ако продължават така, има вероятност и да не се осъществи коалицията герб и патриоти.....това означава нови избори след 4 месеца в борба за кабинет" Султан Борисов 4"

Потвърждавам. ...а колкото до ЗадаващотоСе : - ВЪН !, просто - всички ВЪН !!!

Аргументирай се, кое задаващото? Иксаш да кажеш, че трябва да се нахнат Патриотите и да оставим Борисов да подари България на Ердоган?

Вервай си.

Да си заминава Ердоганската пасмина.

За Протокола : - И ДПС И ДОСТ - СА 'творение' на 'наште' задунайские гаулайтеря. (Ахмед и Лютфи - Чии 'кадри' СА ?!)

Ъ ъ ъ, че кво му пречи на Местан да си смени хранилката ?

За Протокола : - за Винкеуъ - Вече Всички разбрахме че Краде Нас-Всички Данъкоплатците => остава Да Видим : --> Е ли десист или АчикАчик кагеБей !

ПИТАМ защо Нова телевизия излъчва интервю с посланник на чужда държава по нема НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ-няма ли СЕМ да спре подобни предавания и да наложи санкции на телевизията и водещите

Дори Путин, го каза преди около 2 години, Турция е невъзможно да има териториални претенции към България, защото има Сан Стефански договор, едва ли Турците са толкова глупави ! Думите на Ердоган са по-скоро за печелене на електорат за да спечели референдума, които мина !

Преди турския посланик, трябва да си отиде руският. Той се меси повече, по-дълбоко и излиза по-скъпо на всички ни.

Ако Руския посланик, бърка надълбоко някъде в бърлогата на майка ти, не означава, че бърка вътрешните работи на България !

Смешко си, наистина. И нямаш представа колко си жалък в безумието си.

Патриоти-русолюбци ! Защо не поискат да отстранят руският генерал губернатор?Вчера си позволи недопустими приказки срещу бившият президент. Сто-пъти повече вярвам на Турция от колкото на руските фашисти. ПатрЕтари руски мекерета- аман от продажни боклуци.

Добре де, що не го поискаха това отзоваване от РБ ?

Сълзи ли рониш за стария т.н. президент? Прав е руския посланик за него. Даже на ментора си - бат Бойко му създаде доста главоболия, иначе и сега да беше президент....

Ами вярвай си в Турция. Типично разсъждение на мекере-безродник.

Не ме вълнува персонажът от фотото. Внимателно изгледах и изслушах Гьокче вчера. Поведение на Валията на половин България/другата половина я оставям за Султана Ердоган/.Нагъл,арогантен,със заповеден тон,направо обиден. Това "Превъзходителство",по нареждане на Властта в Анкара,си позволи пряка намеса в кампанията на ДОСТ.Които пък бяха категорично и брутално подкрепяни от Турция. Много отдавна,тоз"Посланик",трябваше да бъде отзован.Едва ли др.,нормална Държава,би го търпяла толкова

Ние изтърпяхме е Френския посланик и този ще го търпим, щом сме с робска психика какво очаквате.

Първият подводен камък на Борисов е сложен. Това е само началото. А дано като си сложат задниците в министерските кресла , като се оядат още повече да се разпищолят. И понеже ББ го играе добрият, ще го изиграе и жертвата и хайдееее... пак оставка.

Леле колко заблуден народ дето продължава да вярва че каквото се приказва от властващите става действителност:(((

Точно така трябва да се действа и Валери Симеонов е АБСОЛЮТНО в правилната посока, ПОЗДРАВЛЕНИЯ за Патриотите!

Единственото нещо което пречи на тюркието да повтори кипърският вариант е че БГ е част от НАТО и ЕС. Забележка: Има една голяма група малоумници които бъркат Кипър с Гърция и си мислят че Кипър е Гърция и/или че Кипър а бил част от НАТО. Кипър НЕ Е част от Гърция НИТО някога е бил част от НАТО! Заради и това турците си позволиха да го окупират!!! Да Кипър има много близки връзки с Гърция НО това не го прави член на НАТО!

Говориш глупости, че той Кипър си е част от Гърция, все едно да кажеш, че Уелс не е част от Великобритания !

наистина е потресаващо такова невежество и наистина като си помисля какви глупци има като този ювиги тръпки ме побиват. Това само Динко може да го каже.

sonibvc@gmail.com

Ужас!

Единственото, което спира Турция, за да не направи Кипърски сценарии тук е Сан Стефанския договор, когато Турция е капитулирала пред Българските опълченци и Руските войници -като се има предвид, че Русия пази персонално България 139 години, сега разбираш ли, кое ги спира 139 години турците!

..абе къде сте учили история

Сидеров, води борба 12 години за изгонване на турските, агенти и посланици от България и едва сега е вече в изпълнителната власт и реално е възможно да ги изгони, ако Герб не се заинатят и не подадат оставка за 18 път , за кабинет луда крава 4

Сидеров водеше борба и с американския посланник. Но сега се кротна

Ами помисли, нормално е да са го заплашили, дори и с живота му! Това е в стила на краварите още от каубойските времена....

доведоха до коалиция със Симеонов и Борисов

Не бързайте за Волен Сидеров, изчакайте първо да видим, дали ще има реално Коалиция между Герб и Патриотите! Дори и да направят, повече от 3 месеца няма да мелят брашно, несъвместими са, а Сидеров, както си мълчи с месеци и откача за 5 минути, така че изчакайте !

Валери да не е намислил да обявява война на Турция с новия кабинет. Но тогава по границата няма да се появят баби с шалвари, а съвсем други хора ...

Валери води политика вътре в България и мисля, че тук в България определяме ние и Валери какво ще става-това означава ли обявяване на война?

Недей зна много, че само поделението в което аз се уволних 2003 година, можеше да потопи Истамбул до последния Турчин в кръв -ако някой си мисли, че Турция ще си прави , каквото иска значи е малоумен! А, па няма да казвам какви ракети имахме , каот Соц Страна, които повечето от половината ги подарихме на Америка, ама тва е друг въпрос

В 2003г. България вече нямаше армия