Коментари - Валери Симеонов: Държавата да участва в контрола на ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Валери Симеонов: Държавата да участва в контрола на ЧЕЗ

Цялостното изкупуване на ЧЕЗ от държавата е връщане към комунизма и болшевизма, заяви по повод сделката вицепремиерът Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов: Държавата да участва в контрола на ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

Ювелирна операция трябва да отчетът управляващите:Точно пресметнато време,добра игра на Делян Добрев и стабилизиране на министър Петков. Какво имам предвид:малко преди 3-ти Март-скандалите и противопоставяне зреещо поне от година,почивни дни кои на село или ски,криминално престъпление-да има къде да изтече набраното напрежение, внасяне от ДПС промени в разследването на КТБ и възможност за препиране на парата.Активното мероприятие:Даване възможност на ОП да се включат със закон и възможност за внедряване още техни хора в Енергетиката елиминиращи говорящите глупаци около скандала с ,,Инерком". Изскочи въпроса за Белене проект започнат 1980год.-послужил на всички правителства за източник на пари. Издържлив народ и хляба да му вземеш от устата ще се простира спрямо чергата,,Имот до живот"

Ами тя държавата участва. За това е КЕВР. От КЕВР зависи дали ще участва като пасивен наблюдател или активен регулаторен оран.

Ах валерка Боко те притисна в ъгълът и ти се надупи. Какво казваш на света сега държавата е зад нея няма страшно финансирайте. Всички знаем че имате едни 3 милиарда от КТБ дето трябва да изперете, купете цялата държава и тогава няма да е комунизъм а мафиотска държава. Да ви приседнат дано, щото явно на този свят няма справедливост.

ако този, след като в ефир обиди патриарха на друга дуржава, до довечера е още вице-премиер ще подчертае с дебела линия че правителството е съставенно само от крадци и лъжци без образование и най-елементарно възпитание.

Прав сте колега. Този не за пръв път предизвиква скандали от този тип, но мисля, че този път Боко ще му резне тиквата. Ако не, разговорът с Путин, за който Боце се похвали, отива на кино. Симеонов умишлено се стреми да наруши междудържавните отношения с Русия. Ясно е от къде са го инструктирали.

Ша ми спират ли тока кат не го плащам ?

Гинка подписала с ЧЕЗ клауза да им помага да бъде прецакан бг данъкоплатеца с едни 600млн евро от арбитражното дело.И всичко е точно.Далавери и той е на пънгара

на баснята - държавата не могла да направи нищо, часна сделка и т.н. бляботения.. Вижте си пак ТЕМЕНУЖКАТА НА ЕНЕРГЕТИКАТА НИ - "ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ЗНАЕХ, че 20-годишната ми приятелка ще си пазарува ЧЕЗ." В ДЕНЯ НА УЖ ОСТАФФФКАТА, пЪрдон - ОТПУСКАТА.. Вижте си в нета - ТРИБУКВЕНАТА принадлежност на ЧЛЕНОВЕТЕ НА БОРДОВЕТЕ НА ПОДЕЛЕНИЯТА НА ЧЕЗ, които се продават... Да се светнете - защо са отхвърляни по-високи оферти, по ПРОФЕСИОНАЛНИ оферти от "МОКРЕНИ" на леля Гинка.. И дали ДЪРЖАВАТА не ги е подбирала.. Кандидатите де..

Този човек вече става досаден.

Hие нямаме държава предатели като този по горе я предадоха Eдин път взеха яки комисионни и я предадоха на чехия Cега пак ние ще плащаме неустоиките A после ще я напълнят с калинки малинки с яките и тлъсти заплати от което бг народа пак ще си пати Tова правителство е за еднопосочен билет посока Aнадола

Тоз обърна палчинката.

"Инерком" и ЧЕЗ обсъдили участието на България в сделката. България се представлява от Гинка от Пазарджик, лична пратеничка на пожарникаря.

Само не знам какъв контрол упражнява държавата в Нефтохим...

Mного добър въпрос Aз ходя да купувам гориво от Mакедония където нефтохим го доставя Kато се има в предвид че там е по далеко а цената по ниска с 40 процента каква държаява сме имаме ли я

За първи път мустакатия роди нещо умно - сделката била връщане към комунизма. Както на всички е известно бореца с червената чума - Борисов си е комунист, нормално е да си връща ЧЕЗ. ..... и Дунарит, и банката на Цветан Василев (банкер на 2009, 2010, 2011... до предпоследния мандат) и ... както казва самия премиер абе, много вече плакаха. Мисля, че и ЧЕЗ доста са поплакали, особено след като Митко Каратиста им беше станал директор, представител на държавата и са ги почнали денонощни проверки и проблеми. Проблема си е на избирателите на Борисов, не на опозицията му - чужди инвеститори йок; свобода йок; ред и сигурност йок, напред към Терминал 1-2.

ма прочети си пак ПРЕДИЗБОРНИТЕ УЖ ОБЕДИНЕНИ ОБЕЩАНИЯ, бе джанъм.. Запецнахте на едни 20 лв. за пенсионерите.. ОСТАНАЛОТО са само приказки и за кой ли път - отново обещания.. Ма не се различавате с нищо от БСП - в опозиция.. Която както знае може само да говори.. Вие сте просто едни УЖ УПРАВЛЯВАЩИ ЧАЛГАДЖИИ... През ден препиращи се помежду си - кой е ПО-,ПО-,НАЙ.. В политиката де.. За КОМИСИОННИТЕ - знаем, че не сте такива..

аз пък предлагам държавата да участва в контрола на бизнеса на симеонов! защо държавата да контролира само бизнеса на тая от пазарджик, като може и на валерката да помага?

Корупциионата схема при сделката с ЧЕЗ, може би, в един логически вариант изглежда така: Нашите правителствени комисионери, са оказали всякаква помощ на фирмата ИНТЕРКОМ, за да сключи договора с ЧЕЗ! В този договори има такива клаузи, които фирмата ИНТЕРКОМ, без съгласуване с Правителството, не възможно да вземе отношение сама, защото няма от къде да ги знае, а да се доверява на ЧЕЗ е повече от тъпо! Това предполага съгласуване с Правителството и от него очакване на комисионни! За да се намерят пари за комисионната ЧЕЗ вдига цената на договора със 100 млн. за да ги раздава и се съгласява, за да мине сделката да плати под масата(т.е. през офшорни банки) тези пари на списък на комисионерите, съгласуван между двете страни! Така се прави в големият бизнес, май! Нали!

Търсиш под вола теле. А какво би казал,че ЧЕЗ искат просто да се махнат от тук защото не става за бизнес ! Намерили са си човерк който е в тази сфера и който ще им купи техните ЧАСТНИ дялове и те го продават. До тук нищо нередно и извън закона. Всичко друго е спекула. И ако държавата ще купува частни фирма защо не купи моята ? От къде на къде отново пари за Румелия ? Кога за Севера ? Вместо 600 млн.лв. за Румелия може да построи Хемус нали :)

Защото ти не си Гинка ! И не си сложен отпред да прикриваш Далавера по Изкупуване на ЧЕЗ от Управляващите Олигарси ! На твоята фирма биха ли дали 800 Милиона лева Кредит ...ей така . И то със осран отвсякъде кредит рейтин ...фалити ... не биха ти дали ! А за Гинка проблем ..няма !?

Solar Power, Ти си тролиш без мисъл! Прочети ми внимателно, поста! Или си много далеч от материята, която аз простичко, на близък за теб език, пояснявам! Ама, ти май, си доста простоват трол.

На обикновени Комисионни от всяка сделка ГЕРБ вземаха в самото начало ,преди 9 години. Летвата е вдигната високо . Изкупуване на Държавна собственост чрез Гинки им е играта от години ! С Милиардите оскубани от Саниране ,Пътища ... ..ГЕРБ ..избутват Гинките напред и чрез тях си купуват ЕРПта, ЛетищниКонцесии,държавни фирми !! А това е лошо !

Целта на мутро-патриотарското управление е да объркат и отегчат хората с говорилнята си. Едно обаче е ясно-Борисов еднорично е решил д-вата да се намеси, а Гинка тутакси се е съгласила. Цяла година се нищи сделката, а за един ден всичко се реши. Но след ТКБ всичко е възможно. Според мен тогава се тества търпимостта на българите.Видяха, че може да се краде с пълни шепи и ето ти-нова кражба. После ББ ще говори как трябвало да плаща за ЧЕЗ.

Милиард и 500 млн лв оборот на година е апетитна хапка.Чудя се защо по онова време тока е бил с поносими цени? Вчера 4-5 часа ме мотаха при личен, в поликлиника и в болница без да попадна при лекар,който да ми обърне внимание.Децата излизат неграмотни от средното....Не съм привърженик са тошо соцъ,но как са го правили?

Ако правилно съм разбрал говорилнята на Симеонов, Земан финансира сделката за ЧЕЗ. Земан е собственик на Енерго-про, снабдяващо Североизточна България. Нещо конкуренция, концентриране на собственост, това-онова не прави ли впечатление на Валерката? Или всичко е цветя и рози. Тази сделка вони от самото начало. А сега вече направо смърди. И всички властимащи се правят на умрели лисици. Защо ли?

Абе валерка, не разбра ли, че досаждаш на нормалните граждани с твоите словоизлияния, които се променят според времето и часа на денонощието. Такива "бизнесмени" като теб вкараха България в блатото на мизерията и свръхбогата власт. Моля те най-учтиво, престани най-после с твоите много погрешни и постоянно изменящи се словоизлияния.

По-добре да не участва. С тия продажни марионетки, като тоя образ на снимката. Най-добре държавата в нищо да не участва.

Това "Държавата е лош стопанин" е толкова смешно, че се чудя що за "капацитети" го повтарят от сутрин до вечер. Кои са тези, дето като държавни служители работят лошо, но като частници изведнъж започват да работят добре? Това е наивен начин да се обяснят апетитите към държавните активи, но те вече май не останаха, та започнаха да си ги препродават.

УЖ ПАТРЕОТИ, ГА СА ВЪВ ВЛАСТТА: " Истинският патриот умира преди да се пенсионира Така на държавата свята спестява много пенсии и последната заплата Пенсионере, бъди патриот Пък и за какво ти е тоя пенсионерски живот..." Политическите чалгаджии се оказаха и ДАЛАВЕРИ, и КАРАКАЧАНСКАТА ОВЧАРКА... За БОЛЕН - знаем го още от стюардесата на Луфтфанза..

"Няма да има съкращения" Ти май живееш в твой си свят. Какви съкращения бленуваш ти от паричния фронт.Хора за работа не останаха,отвън ще внасяте ,но ти постигна целта си осребри депутатстването си.

Симеонов като ел,инженер знае много добре какво е електрика,и като политик знае какво е политика.Приликата между политиката и електриката е ,че без предупреждение те бият здраво.ГЕРБ вече ги би тока веднаж здраво,сега по веригата и патриотите ще офазят.

Време е за ОСТАВКА ! ОСТАВКА и нови Избори без намеса на Държавния Департамент на САЩ в Българските Избори ! Назначеното Правителство на България е Уволнено от Българския Народ !!!

Господа управляващи, докато пишем тук сме под контрол нали? Вашите малоумни тролове обаче успяват да ни накарат да намерим друго място. Спомняте ли си сървърите с пиратско съдържание? Колко беше хубаво, всичко се знаеше, а сега с тези торенти... Так ще стане и с всичко останало!

Никакви Патриоти не сте ! Ако утре са изборите ще останете отвън и ще гледате Парламента през крив макарон ! Против Електронното гласуване , против Мажоритарното гласуване , а сега сте против и Одържавяването на ЧЕЗ ! Народа ви как гласува в онази вечер ? Гласува за Приватизация на ЧЕЗ ! Мръсен долен помияр , Паричен Фонд , 2 пъти гласувах за вас ,бъдете проклети !!!!! Амин !

електро-инженер от ВМЕИ "В.И.Ленин" - София, със специалност "Мрежи и централи", има трудов стаж като електро-инженер, та явно има достатъчно знания да коментира електро-енергетични казуси !!!

Като е инженер, защо не работи каквото е учил, а е тръгнал да политиканства? Има нужда от технически кадри, но политиката е много по-къс път към богатството. Не знам колко е успешен бизнесът на чехите, но и не знам как тази семпла жена ще управлява енергетиката на половин България. Какво е завършила? Каква квалификация има, та й поверяват толкова важен отрасъл?

На България и народа са достатъчни и предостатъчни на държавната ясла да са МВР-то ,МО,Кривосъдната система,Парламента и тя е фалирала вече. Ако прибавим и ЧЕЗ нищо няма да остане от нея.Вие я изядохте само за 30г. Кръвопийци само празни приказки и локуми разтягате ,да сте казали нещо си там. като боко за оня "гьол"по неговите думи Белене. Отпишете го ,това ни казват ядрените специалисти и там потънаха милиарди,но за вас все има и винодни все няма. Мразим ви,бо...ци.

"Цялостното изкупуване на ЧЕЗ от държавата е връщане към комунизма и болшевизма" Валерко, много си елементарен: В ЧЕЗ мажоритарен собственик е Чешката държава! Следователно там е победил комунизма и болшевизма!!! Във Франция, пък и в други западни страни също държавата притежава контролен пакет от стратегически предприятия! И там ли е победил комунизма и болшевизма???

Само Изплащането на ЧЕЗ при тази му цена е ...10 години ! За 10 годинки ,при изплащане на заплати,разходи....и Огромни Мениджмънт фиис(такси за управление които ЧЕз си плаща на себе си) .... ...за 10г ЧЕЗ се самизплаща !! Толкова е Изгодно Ел Разпределението ! И винаги може да се наеме пофесионална фирма която да Управлява 100% Държавните ЕРПта. За да няма притеснения за Партиини назначения !

"Държавата няма да гони реално използване на тази собственост в ЧЕЗ, нито трябва да се бърка в управлението". Ами държавата като няма да участва в управлението.....какво ще прави там?? Какъв собственик е този, дето не управлява??

Ще цоца дивиденти, това ще прави държавата в ЧЕЗ при схемата, нарисувана от Валери. Което не означава, че тока ще си седи на "тази цена", както си приказват;)

държавната собственост е над 40%, управлява се напълно ефективно и тези държави са сред свветовните лидери по БВП, както общ, така и на човек !!!

че с ЧЕСтни сини очи избрали точно тази циганка и да не му закачаме златната пазарджишка кокошка!

WC-то както винаги закъснява . "ЧЕЗ" обявиха преди година и половина, че ще продават къде бляха управляващите??? Изявленията на тиквата и онова недоразумение министъра, че нищо не знаят си е пълно безхаберие и сега както винаги се тича след вятъра.

Валери Симеонов разкри мутро-олигархичната същност на русия на путин !!! Путин в Ленинград с тесни връзки с воры в законе, има снимки в обща компания, а патриархът виден безмитен вносител през 1990-те години на цигари и алкохол ???

да се поограмотят малко за мутринската дейност на любимия им путин в Ленинград през 1990-те !!!

Цялото отделение по маниакални зависимости сте до компютъра? За какво е статията няма нужда да се чете, важно е ние да покажем, че малоумието не е излекувано.

Негово Слаботоково Сиятелство, Великият Кабелатор, бързо разширява полезрението си, от скат на скат, та от Пирин до Кипър, па сега и по далекокопроводно.

Чешки вестник е публикувал , че в договора има клауза за помощ(вероятно документална) в иска на ЧЕЗ срещу България !! Досещате ли се какво значи това ?? Купувачът ще работи и срещу България !!

Далавери, Франция да не би да се казва Болшевишка Република Франция??:)))))) ...щото там ЕРПтата са държавни!:))))))

Ако можеше да разбере, какво му казваш, дали щеше да е от глупост в глупост?

Ти къде видя държава бе валерко? Тя е само по джобовете ти.В твоите и в джобовете на всички дето я унищожават вече 30г.

Този мозък защо го публикувате? Много неприятен тъпак.

Тоя крадлив нещастник Симеонов , седнал да дава акъл?Късно е чадо , народа тръгна на протест , после на бунт , докато Ви строши крадливите ръчички!

С тези клишета от които на хората им се повръща вече Симеонов е около и под нивото на платен трол.

Ха! И как точно "държавата упражнява контрол в ЛУКойл" чрез "златната акция"?! Би ли споделил?;)

Патриот е душа дава ... но не свойта душа братя, а душата на народа! Ще речеш, че Хр.Ботев го е писал за настоящите ни управници!

Като се знае какво представлява, защо коментира? Не е задължително да си компетентен по всеки въпрос, но ако по всички въпроси си некомпетентен, това говори много лошо за избирателите ти.

оргия, в която не учàствеме е разврат

Коментари - Валери Симеонов: Държавата да участва в контрола на ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Валери Симеонов: Държавата да участва в контрола на ЧЕЗ

Цялостното изкупуване на ЧЕЗ от държавата е връщане към комунизма и болшевизма, заяви по повод сделката вицепремиерът Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов: Държавата да участва в контрола на ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

Ювелирна операция трябва да отчетът управляващите:Точно пресметнато време,добра игра на Делян Добрев и стабилизиране на министър Петков. Какво имам предвид:малко преди 3-ти Март-скандалите и противопоставяне зреещо поне от година,почивни дни кои на село или ски,криминално престъпление-да има къде да изтече набраното напрежение, внасяне от ДПС промени в разследването на КТБ и възможност за препиране на парата.Активното мероприятие:Даване възможност на ОП да се включат със закон и възможност за внедряване още техни хора в Енергетиката елиминиращи говорящите глупаци около скандала с ,,Инерком". Изскочи въпроса за Белене проект започнат 1980год.-послужил на всички правителства за източник на пари. Издържлив народ и хляба да му вземеш от устата ще се простира спрямо чергата,,Имот до живот"

Ами тя държавата участва. За това е КЕВР. От КЕВР зависи дали ще участва като пасивен наблюдател или активен регулаторен оран.

Ах валерка Боко те притисна в ъгълът и ти се надупи. Какво казваш на света сега държавата е зад нея няма страшно финансирайте. Всички знаем че имате едни 3 милиарда от КТБ дето трябва да изперете, купете цялата държава и тогава няма да е комунизъм а мафиотска държава. Да ви приседнат дано, щото явно на този свят няма справедливост.

ако този, след като в ефир обиди патриарха на друга дуржава, до довечера е още вице-премиер ще подчертае с дебела линия че правителството е съставенно само от крадци и лъжци без образование и най-елементарно възпитание.

Прав сте колега. Този не за пръв път предизвиква скандали от този тип, но мисля, че този път Боко ще му резне тиквата. Ако не, разговорът с Путин, за който Боце се похвали, отива на кино. Симеонов умишлено се стреми да наруши междудържавните отношения с Русия. Ясно е от къде са го инструктирали.

Ша ми спират ли тока кат не го плащам ?

Гинка подписала с ЧЕЗ клауза да им помага да бъде прецакан бг данъкоплатеца с едни 600млн евро от арбитражното дело.И всичко е точно.Далавери и той е на пънгара

на баснята - държавата не могла да направи нищо, часна сделка и т.н. бляботения.. Вижте си пак ТЕМЕНУЖКАТА НА ЕНЕРГЕТИКАТА НИ - "ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ЗНАЕХ, че 20-годишната ми приятелка ще си пазарува ЧЕЗ." В ДЕНЯ НА УЖ ОСТАФФФКАТА, пЪрдон - ОТПУСКАТА.. Вижте си в нета - ТРИБУКВЕНАТА принадлежност на ЧЛЕНОВЕТЕ НА БОРДОВЕТЕ НА ПОДЕЛЕНИЯТА НА ЧЕЗ, които се продават... Да се светнете - защо са отхвърляни по-високи оферти, по ПРОФЕСИОНАЛНИ оферти от "МОКРЕНИ" на леля Гинка.. И дали ДЪРЖАВАТА не ги е подбирала.. Кандидатите де..

Този човек вече става досаден.

Hие нямаме държава предатели като този по горе я предадоха Eдин път взеха яки комисионни и я предадоха на чехия Cега пак ние ще плащаме неустоиките A после ще я напълнят с калинки малинки с яките и тлъсти заплати от което бг народа пак ще си пати Tова правителство е за еднопосочен билет посока Aнадола

Тоз обърна палчинката.

"Инерком" и ЧЕЗ обсъдили участието на България в сделката. България се представлява от Гинка от Пазарджик, лична пратеничка на пожарникаря.

Само не знам какъв контрол упражнява държавата в Нефтохим...

Mного добър въпрос Aз ходя да купувам гориво от Mакедония където нефтохим го доставя Kато се има в предвид че там е по далеко а цената по ниска с 40 процента каква държаява сме имаме ли я

За първи път мустакатия роди нещо умно - сделката била връщане към комунизма. Както на всички е известно бореца с червената чума - Борисов си е комунист, нормално е да си връща ЧЕЗ. ..... и Дунарит, и банката на Цветан Василев (банкер на 2009, 2010, 2011... до предпоследния мандат) и ... както казва самия премиер абе, много вече плакаха. Мисля, че и ЧЕЗ доста са поплакали, особено след като Митко Каратиста им беше станал директор, представител на държавата и са ги почнали денонощни проверки и проблеми. Проблема си е на избирателите на Борисов, не на опозицията му - чужди инвеститори йок; свобода йок; ред и сигурност йок, напред към Терминал 1-2.

ма прочети си пак ПРЕДИЗБОРНИТЕ УЖ ОБЕДИНЕНИ ОБЕЩАНИЯ, бе джанъм.. Запецнахте на едни 20 лв. за пенсионерите.. ОСТАНАЛОТО са само приказки и за кой ли път - отново обещания.. Ма не се различавате с нищо от БСП - в опозиция.. Която както знае може само да говори.. Вие сте просто едни УЖ УПРАВЛЯВАЩИ ЧАЛГАДЖИИ... През ден препиращи се помежду си - кой е ПО-,ПО-,НАЙ.. В политиката де.. За КОМИСИОННИТЕ - знаем, че не сте такива..

аз пък предлагам държавата да участва в контрола на бизнеса на симеонов! защо държавата да контролира само бизнеса на тая от пазарджик, като може и на валерката да помага?

Корупциионата схема при сделката с ЧЕЗ, може би, в един логически вариант изглежда така: Нашите правителствени комисионери, са оказали всякаква помощ на фирмата ИНТЕРКОМ, за да сключи договора с ЧЕЗ! В този договори има такива клаузи, които фирмата ИНТЕРКОМ, без съгласуване с Правителството, не възможно да вземе отношение сама, защото няма от къде да ги знае, а да се доверява на ЧЕЗ е повече от тъпо! Това предполага съгласуване с Правителството и от него очакване на комисионни! За да се намерят пари за комисионната ЧЕЗ вдига цената на договора със 100 млн. за да ги раздава и се съгласява, за да мине сделката да плати под масата(т.е. през офшорни банки) тези пари на списък на комисионерите, съгласуван между двете страни! Така се прави в големият бизнес, май! Нали!

Търсиш под вола теле. А какво би казал,че ЧЕЗ искат просто да се махнат от тук защото не става за бизнес ! Намерили са си човерк който е в тази сфера и който ще им купи техните ЧАСТНИ дялове и те го продават. До тук нищо нередно и извън закона. Всичко друго е спекула. И ако държавата ще купува частни фирма защо не купи моята ? От къде на къде отново пари за Румелия ? Кога за Севера ? Вместо 600 млн.лв. за Румелия може да построи Хемус нали :)

Защото ти не си Гинка ! И не си сложен отпред да прикриваш Далавера по Изкупуване на ЧЕЗ от Управляващите Олигарси ! На твоята фирма биха ли дали 800 Милиона лева Кредит ...ей така . И то със осран отвсякъде кредит рейтин ...фалити ... не биха ти дали ! А за Гинка проблем ..няма !?

Solar Power, Ти си тролиш без мисъл! Прочети ми внимателно, поста! Или си много далеч от материята, която аз простичко, на близък за теб език, пояснявам! Ама, ти май, си доста простоват трол.

На обикновени Комисионни от всяка сделка ГЕРБ вземаха в самото начало ,преди 9 години. Летвата е вдигната високо . Изкупуване на Държавна собственост чрез Гинки им е играта от години ! С Милиардите оскубани от Саниране ,Пътища ... ..ГЕРБ ..избутват Гинките напред и чрез тях си купуват ЕРПта, ЛетищниКонцесии,държавни фирми !! А това е лошо !

Целта на мутро-патриотарското управление е да объркат и отегчат хората с говорилнята си. Едно обаче е ясно-Борисов еднорично е решил д-вата да се намеси, а Гинка тутакси се е съгласила. Цяла година се нищи сделката, а за един ден всичко се реши. Но след ТКБ всичко е възможно. Според мен тогава се тества търпимостта на българите.Видяха, че може да се краде с пълни шепи и ето ти-нова кражба. После ББ ще говори как трябвало да плаща за ЧЕЗ.

Милиард и 500 млн лв оборот на година е апетитна хапка.Чудя се защо по онова време тока е бил с поносими цени? Вчера 4-5 часа ме мотаха при личен, в поликлиника и в болница без да попадна при лекар,който да ми обърне внимание.Децата излизат неграмотни от средното....Не съм привърженик са тошо соцъ,но как са го правили?

Ако правилно съм разбрал говорилнята на Симеонов, Земан финансира сделката за ЧЕЗ. Земан е собственик на Енерго-про, снабдяващо Североизточна България. Нещо конкуренция, концентриране на собственост, това-онова не прави ли впечатление на Валерката? Или всичко е цветя и рози. Тази сделка вони от самото начало. А сега вече направо смърди. И всички властимащи се правят на умрели лисици. Защо ли?

Абе валерка, не разбра ли, че досаждаш на нормалните граждани с твоите словоизлияния, които се променят според времето и часа на денонощието. Такива "бизнесмени" като теб вкараха България в блатото на мизерията и свръхбогата власт. Моля те най-учтиво, престани най-после с твоите много погрешни и постоянно изменящи се словоизлияния.

По-добре да не участва. С тия продажни марионетки, като тоя образ на снимката. Най-добре държавата в нищо да не участва.

Това "Държавата е лош стопанин" е толкова смешно, че се чудя що за "капацитети" го повтарят от сутрин до вечер. Кои са тези, дето като държавни служители работят лошо, но като частници изведнъж започват да работят добре? Това е наивен начин да се обяснят апетитите към държавните активи, но те вече май не останаха, та започнаха да си ги препродават.

УЖ ПАТРЕОТИ, ГА СА ВЪВ ВЛАСТТА: " Истинският патриот умира преди да се пенсионира Така на държавата свята спестява много пенсии и последната заплата Пенсионере, бъди патриот Пък и за какво ти е тоя пенсионерски живот..." Политическите чалгаджии се оказаха и ДАЛАВЕРИ, и КАРАКАЧАНСКАТА ОВЧАРКА... За БОЛЕН - знаем го още от стюардесата на Луфтфанза..

"Няма да има съкращения" Ти май живееш в твой си свят. Какви съкращения бленуваш ти от паричния фронт.Хора за работа не останаха,отвън ще внасяте ,но ти постигна целта си осребри депутатстването си.

Симеонов като ел,инженер знае много добре какво е електрика,и като политик знае какво е политика.Приликата между политиката и електриката е ,че без предупреждение те бият здраво.ГЕРБ вече ги би тока веднаж здраво,сега по веригата и патриотите ще офазят.

Време е за ОСТАВКА ! ОСТАВКА и нови Избори без намеса на Държавния Департамент на САЩ в Българските Избори ! Назначеното Правителство на България е Уволнено от Българския Народ !!!

Господа управляващи, докато пишем тук сме под контрол нали? Вашите малоумни тролове обаче успяват да ни накарат да намерим друго място. Спомняте ли си сървърите с пиратско съдържание? Колко беше хубаво, всичко се знаеше, а сега с тези торенти... Так ще стане и с всичко останало!

Никакви Патриоти не сте ! Ако утре са изборите ще останете отвън и ще гледате Парламента през крив макарон ! Против Електронното гласуване , против Мажоритарното гласуване , а сега сте против и Одържавяването на ЧЕЗ ! Народа ви как гласува в онази вечер ? Гласува за Приватизация на ЧЕЗ ! Мръсен долен помияр , Паричен Фонд , 2 пъти гласувах за вас ,бъдете проклети !!!!! Амин !

електро-инженер от ВМЕИ "В.И.Ленин" - София, със специалност "Мрежи и централи", има трудов стаж като електро-инженер, та явно има достатъчно знания да коментира електро-енергетични казуси !!!

Като е инженер, защо не работи каквото е учил, а е тръгнал да политиканства? Има нужда от технически кадри, но политиката е много по-къс път към богатството. Не знам колко е успешен бизнесът на чехите, но и не знам как тази семпла жена ще управлява енергетиката на половин България. Какво е завършила? Каква квалификация има, та й поверяват толкова важен отрасъл?

На България и народа са достатъчни и предостатъчни на държавната ясла да са МВР-то ,МО,Кривосъдната система,Парламента и тя е фалирала вече. Ако прибавим и ЧЕЗ нищо няма да остане от нея.Вие я изядохте само за 30г. Кръвопийци само празни приказки и локуми разтягате ,да сте казали нещо си там. като боко за оня "гьол"по неговите думи Белене. Отпишете го ,това ни казват ядрените специалисти и там потънаха милиарди,но за вас все има и винодни все няма. Мразим ви,бо...ци.

"Цялостното изкупуване на ЧЕЗ от държавата е връщане към комунизма и болшевизма" Валерко, много си елементарен: В ЧЕЗ мажоритарен собственик е Чешката държава! Следователно там е победил комунизма и болшевизма!!! Във Франция, пък и в други западни страни също държавата притежава контролен пакет от стратегически предприятия! И там ли е победил комунизма и болшевизма???

Само Изплащането на ЧЕЗ при тази му цена е ...10 години ! За 10 годинки ,при изплащане на заплати,разходи....и Огромни Мениджмънт фиис(такси за управление които ЧЕз си плаща на себе си) .... ...за 10г ЧЕЗ се самизплаща !! Толкова е Изгодно Ел Разпределението ! И винаги може да се наеме пофесионална фирма която да Управлява 100% Държавните ЕРПта. За да няма притеснения за Партиини назначения !

"Държавата няма да гони реално използване на тази собственост в ЧЕЗ, нито трябва да се бърка в управлението". Ами държавата като няма да участва в управлението.....какво ще прави там?? Какъв собственик е този, дето не управлява??

Ще цоца дивиденти, това ще прави държавата в ЧЕЗ при схемата, нарисувана от Валери. Което не означава, че тока ще си седи на "тази цена", както си приказват;)

държавната собственост е над 40%, управлява се напълно ефективно и тези държави са сред свветовните лидери по БВП, както общ, така и на човек !!!

че с ЧЕСтни сини очи избрали точно тази циганка и да не му закачаме златната пазарджишка кокошка!

WC-то както винаги закъснява . "ЧЕЗ" обявиха преди година и половина, че ще продават къде бляха управляващите??? Изявленията на тиквата и онова недоразумение министъра, че нищо не знаят си е пълно безхаберие и сега както винаги се тича след вятъра.

Валери Симеонов разкри мутро-олигархичната същност на русия на путин !!! Путин в Ленинград с тесни връзки с воры в законе, има снимки в обща компания, а патриархът виден безмитен вносител през 1990-те години на цигари и алкохол ???

да се поограмотят малко за мутринската дейност на любимия им путин в Ленинград през 1990-те !!!

Цялото отделение по маниакални зависимости сте до компютъра? За какво е статията няма нужда да се чете, важно е ние да покажем, че малоумието не е излекувано.

Негово Слаботоково Сиятелство, Великият Кабелатор, бързо разширява полезрението си, от скат на скат, та от Пирин до Кипър, па сега и по далекокопроводно.

Чешки вестник е публикувал , че в договора има клауза за помощ(вероятно документална) в иска на ЧЕЗ срещу България !! Досещате ли се какво значи това ?? Купувачът ще работи и срещу България !!

Далавери, Франция да не би да се казва Болшевишка Република Франция??:)))))) ...щото там ЕРПтата са държавни!:))))))

Ако можеше да разбере, какво му казваш, дали щеше да е от глупост в глупост?

Ти къде видя държава бе валерко? Тя е само по джобовете ти.В твоите и в джобовете на всички дето я унищожават вече 30г.

Този мозък защо го публикувате? Много неприятен тъпак.

Тоя крадлив нещастник Симеонов , седнал да дава акъл?Късно е чадо , народа тръгна на протест , после на бунт , докато Ви строши крадливите ръчички!

С тези клишета от които на хората им се повръща вече Симеонов е около и под нивото на платен трол.

Ха! И как точно "държавата упражнява контрол в ЛУКойл" чрез "златната акция"?! Би ли споделил?;)

Патриот е душа дава ... но не свойта душа братя, а душата на народа! Ще речеш, че Хр.Ботев го е писал за настоящите ни управници!

Като се знае какво представлява, защо коментира? Не е задължително да си компетентен по всеки въпрос, но ако по всички въпроси си некомпетентен, това говори много лошо за избирателите ти.

оргия, в която не учàствеме е разврат