Валери Симеонов на инспекция в ромска махала

Валери Симеонов инспектира строежа на полицейска приемна в "Шекер махала" в Пловдив и се запозна с работата на полицаите в ромската махала в Асеновград.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов на инспекция в ромска махала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там му е мястото...

В приемната да има достатъчно клетки за пренощуване на заловените от 22.00 до 6.00 извън гетото мангали.

Да прегледа електората на Слънцето, че избори се задават.

Стройте, стройте паркоместа на мангалите дето им плащаме водата и тока, а не построявайте надлези за нашите деца, за да не ги убиват по магистралите.

Симеонов , кел файда да се правят такива приемни с по един квартален вътре , като почти всички тъмнозелени са с по 30-40 регистрации и 10-15 висящи дела !? Докато не се реформира правораздаването всичко ще е като наливане от пусто в празно !

Да беше си остана направо там - и за тях добре и за нас.

Да беше си остана направо там - и за тях добре и за нас.

На колко години осъдиха циганите - терористи , които нападнаха децата в Асеновград ?!!!

ДАЛАВЕРКАТА ОТИШЪЛ ДА ВИДИ РОДНИНИТЕ :))

Това джудже голям инспектор стана.

Това, че махнаха РБ и "достовете" от управлението не е малко. Но и продължават усилията в правилна посока, да се възстановява държавността - оградата(каквато и да е тя), заведенията по морето, това "присъствие" в махалите. Събориха се доста незаконни къщи. Имаше дела за педофилия. Не е като Кунева да раздава стипендии на "ромчета" за "успех" 3.00. Бъдете реалисти и отчете фактите от действителността, колкото и да е скапана като цяло.

Ромите приемат кофти закони, източват здравната каса, скапват образованието, крадат от еврофондовете и ддс-то... нали

Никой ли няма да каже на тоя да си гледа работата. Да не отида и аз да го инспектирам Инспектор Винтю

Не - те "само" убиват, изнасилват, грабят, бият, паразитират с "безплатен" ток, вода, образование, мед.помощ, "инвалидни", "майчински", "детски", "първи учебен ден", "дърва за соц.слаби"... Заради тях не ни приеха в Шенген... Полиция, съд, прокуратура, с тях се разправят... Храним "ромчета" "родителска грижа" по домовете... 90% от "битовата" престъпност е "ромска"...

Иди, ама да не те респектират.

Симеонов,ако искаш да направиш нещо потърси помоща на такъв като п-к Чочоулу-за съжаление него не можеш да съживи,щеше да ти свърши идеална работа!Да знаеш такива като него не зарадваха нещата така че се пази и ти.

Там да остане при роднините си.

Че престъпност с приемна ли се бори? Ба си, за какво да ги съдим престъпниците, нека свободно си се разхождат, ще им се скараме малко и нека продължават. Те това е да си във властта и да си взимаш заплата за нищоправене, умеят го хората, а ние балъците ги избираме, хак да ни е. Дано дойдат умни да ги вкарат в затвора къде им е точното място.

Тази сутрин, по новаТВ предателят ментата отново показа истинското лице и жаждата за власт и кражби на противоконституционната "партийка-шайка" на наследниците на башибозушките поробители. Не "демонтаж" на законно избрани народни представители, а изгонване от пределите на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ на шайката предатели и обирджии.