Симеонов осъден заради ”жени с инстинкти на улични кучки”

Районният съд в Бургас е осъдил вицепремиера Валери Симеонов за антиромската си реч на омразата от трибуната на парламента през 2014 година.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов осъден заради ”жени с инстинкти на улични кучки” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да го осъдят този простак. Заслужава си го. Какъв е той, че да се бърка в живота на другите хора и да обижда жени, които са станали майки, че са с инстинкти на улични кучки. Какво като са ромки. В България всеки идиот може да си говори каквото си иска и както си иска без да се съобразява с нищо. Според мен жени, които са станали майки не може да са с инстинкти на улични кучки. Тези жени са дали живот и независимо какви са заслужават поне малко уважение. Това е неуважение към майките. На никой човек, който е станал родител няма да му е приятно някакъв си тъпанар да го обижда по този начин и да му се подиграва. Според мен нямат майчински инстинкти и чувства жените, които не са се омъжили и не са искали да имат деца, защото тези жени, които не са родили нито едно дете през живота си, но не защото не са могли, а защото не са искали те нямат майчини инстинкти. Защо този гадняр В. Симеонов не каже нещо и против тях, ами говори за ромките, които раждат деца, като че ли това да родиш дете е нещо лошо и срамно. По тази логика тогава никой да не ражда деца, след като ще бъде обиждан за това, че е станал родител от тъпи хора. Егати и тъпите български разбирания.

Поздравления за Г-н Симеонов! Истински Българин! Всички тези от БХК много добре знаят истината, но не им отърва, защото получават пари. Не само в Европа знаят добре, какво представляват някои изроди от етноса цигани. Между тях има прекрасни хора, достойни за уважение и уважавани от всички. Жалко, че голямата част от етноса цигани не са хора, а животни на най ниско ниво. Те не са цигани, а престъпни мангали, които нямат място между нас. Още по жалко, че и водачите им, не са цигани, а жалки престъпници - мангали. Окрадоха парите отпуснати от ЕС за развитието на сънародниците им. Но въпреки фактите няма осъдени. Нали са решаващ фактор в изборния процес. Прав бе Г-н Герджиков, като казваше, че не може да се сравнява неговия глас, с гласа на един неграмотен циганин. Законтите са едни и за цигани и за българи, и за ереи, арменци, помаци и турци. Но защо никой не е видял циганин да плаща ток, вода, или в учебен автомобил. Най настоятелно умолявам защитниците от БХК да защитават не само циганите, но и българите и другите етноси. Нали всички сме равни! Нима в другите страни няма цигани и защитници от Хелзинския комитет. Нима страните от Стара Европа не връщаха циганите - престъпници - крадци, проститутки, просяци обратно в родните им страни. Етноса не определя качествата на човека, а действията и разбиранията му. Настоявам Бургаския съд да се извини на Г-н В.Симеонов и на целия Български народ.

вече трябва да е ясно на кого служи "българският" съд и защо по улиците има толкова много престъпници. все пак "спонсора" на съда oт една "демокрация" трябва да се уважава поне чрез оповестяване на назначени от него присъди, нали така. нпо искат съдът да е независим от никой друг, освен от тях. това е "демокрацията" с извратените ценности.

симеонов е прав и не трябва да бъде съден!краино време е правителството да вземе мерки с не спазването законите от ромите!

Какъв БХК ??? Бургазлии трябва да се съберат и да пребият адвокатите на тая Чужда фирма, подпомагаща арабски башибозуци и предателим, а и корумпирания съдия. Съдиите в Бургаския съд са най- Корумпирани. Валери Симеонов е избран от народа , а съдиите Стават съдии с подкупи. Съдиите в Бургаския съд трябва да бъдат убивани, за да я има България. Един трябва да застреля Съдията, а останалите да застрелят охраната му.

.. и да им вземат Откраднатото и събраните Подкупи.

"Новина" към днешна дата.Тринадесет годишна циганка бременна от шестнадесет годишния си брат. Това и сред животните го няма. И сиамските близнаци които се родиха от кръвосмешение сега ще ни струват петстотин хиляди да ги разделят в САЩ. Това е по лошо и от инстинкт на улични кучки.

Нема да тармозиш кучките, оти ша ти садерат гаштите. "Тате, ша ма земеш ли от децка градина бе ... - Ооооо немоа штото саъм на училище. Кажи на мажо ти а та земе ма."

Осъден,защото е казал една истина,която всички я знаят.Егати територията.

БХК да вземе да осъди Пабло Сарасате за великолепното му произведение "Цигански напеви"и да го прекръсти на Ромски напеви! Иес, иес, ама йок!

от една страна-лошо,защото са осъдили човек за казани от него абсолютни истини.От друга страна -добре защото този човек е осъден от съдебната система,която той и неговите авери-мутрокомунисти са създали за малтретиране на народа.С неговите камъни- по неговата глава

Решението е добра новина успех за самия съд, който показва своята независимост в политическа среда..." Точно обратното - това решение показва, че съдебната система е съставена от лакеи и подлоги, които се пречупват под политическия натиск на определени хора/партии. Поредния виц-реалност от българската действителност.

Къде са изродите от БХК,.... тази нощ, двама цигански гада отново са пребили възрастни хора, докато са краднали дървата им за огрев!!!

И за какво точно е осъден? Д ане би да е излъгал нещо или да разпространява лъжи? Казал си е нещата точно както са си.

По тази логика трябва да бъдат съдени и осъдени БХК и представителите на всички ромски организации, твърдящи че има читави цигани!

Всичко казано от Симеонов тогава е 100% истина. Забравил е да добави, че активистите на БХК са с инстинкт на улични помояри..... Това съвсем не значи, че одобрявам всичко което прави и говори сега, като член на правителството

Циганите трябва да разберат, че с тяхната наглост с всеки изминат час доближават времето, когато ще се появяви нов Хитлер, който ще им види сметката. Всеки на този свят си получава заслуженото. Поздравявам Валери Симеонов за казаното от него. Циганите като не могат да си гледат децата, да не ги правят - или те са толкова прости,та не знаят,че при секс стават деца?

Подкрепям г-н Симеонов. Спазват ли "човешки права", циганите когато мамят, крадат, убиват...

откъде - накъде ще го съдят! той имаше в предвид 240 - те в парламента, частния бизнес на държавна хранилка и държавната енергетика с едър собственик - влахоугодното инженерство. HR протектед. едно от най - добрите попадения на речта на нашето време му принадлежи. ее, такова ви е времето.

НЕ МИ Е ЯСНО КАК СИМЕОНОВ ЩЕ СПРЕ ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ ИЛИ РАЖДАЕМОСТ С ПОДОБНИ ТЪПИ ИЗКАЗВАНИЯ?!

Да не забравяме, че същият Симеонов искаше да съди журналисти за техните думи и изявления. Сега не знам дали му харесва да го съдят него самия.

БКХ е маша на българомразци, но този път, ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ, са свършили нещо полезно - осъдили са един глупак. Един глупак, който не е свършил работа за 2 стотинки, но нон - стоп тресе глупости, от които България няма никаква полза.

Е ЦЯЛА СОФИЯ НЯМА ЛИ ЕДИН СМЕЛ И ДОСТОЕН БЪЛГАРИН ДА СЧУПИ КРАКАТА НА ТОЯ АНТИБЪЛГАРИН КЪНЕВ?ВИДЯЛО СЕ Е ЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА И ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ НАКАЖЕ ТАЯ ПОДЛОГА.АКО ЖИВЕЕХ В СОФИЯ ,ОТДАВНА ДА СЪМ МУ СЧУПИЛ КРАКАТА И РЪЦЕТЕ.

е хелзинския комитет сега да защити ОТНОВО циганите които са крали дърва от възрасни хора и едва не са ОТНЕЛИ живота на дядото защото излязъл да си ги опази???Явно в България няма да има оправия докато народа сам не вземе всичко в свои ръце щом на черното се казва че е бяло!!! Не само зад СИМЕОНОВ ЩЕ ЗАСТАНЕ НАРОДА,а ще застане зад всеки един който се мъчи да въведе някакъв ред в държавата,независимо дали е от БСП.ДПС,ГЕРБ или всяка една друга партия

е хелзинския комитет сега да защити ОТНОВО циганите които са крали дърва от възрасни хора и едва не са ОТНЕЛИ живота на дядото защото излязъл да си ги опази???Явно в България няма да има оправия докато народа сам не вземе всичко в свои ръце щом на черното се казва че е бяло!!!

и какво се постига с подобни изказвания? Просто констатация, с която знае че ще се съгласи масата - това май се наричаше популизъм. А къде са реалните конструктивни предложения и решения на т.н. ромски проблем?

ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ за ИЗТРЕБВАНЕ на българския народ чрез РОМи-ХУМАНЕН ГЕНОЦИД, взето от "Световния еврейски конгрес" на свой таен конгрес в Москва през лятото на 1988 година, ТРЯБВА ДА СЕ СУСПЕНДИРА!!! Не може да се заявява в края на резолюцията на тайния конгрес, че: "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив."

Подписвам се под всяка казана от Симеонов дума. Това е истината, при това истина, казана с твърде мек тон за това, което представлява като реалност и още повече за това, което представлява като бъдеща, не заплаха, а твърда прокоба. В момента текат последните няколко години, в които все още могат да се предприемат законови действия срещу беззаконието на циганите. Изтекат ли тези няколко години, единствените възможни спасителни за българския народ действия, ще бъдат действията на откровен геноцид срещу тези смъртоносни за нацията (в която са се впили, независимо коя е тя) паразити.

Абсолютно прав си е човека. Не случайно е осъден само за една фраза от това дълго изказване. Която си е също безспорно вярна , но нарушава добрият тон

Прав е и днес. Държава, справи се с пиявиците-цигани. Защити страдащите българи.

Не минава ден без доказателства, че г-н Симеонов е абсолютно прав, ети и днес показаха пребити от цигани възрастни хора, които са се опитали да попречат на циганите да им откраднат дърва за огрев. Лумпените от БХК да си бат майките, говняри..

Симеонов казва самата истина. Защо съдът го осъди? Една голяма част от циганите са примати и долна сган- между тях има и свестни, но са много малко. Значи те могат да грабят и убиват за стотинки, а ние нямаме право да кажем истината в парламента. Така ли?

От цялата реч на тогавашния Симеонов, има само две -три думи, за които се се хванали и подлите родоотстъпници от ХК, защото той не може да е български! Тоя файтон от чуждопоклонни гниди е незаконен и противоречи на каквито и да е решения на българската държава. Къде и как е регистриран?! Та той е нелегална организация с продажни маймуни в него на соросоидна издръжка. Педерастът му началник е за въдворяване в трудов лагер, за да се превъзпита в български патриотизъм. Да се арестуват всички тия

Всеки друг народ би изтрепал до крак тези паразити, но ние сме страхливи и подли, затова сме непрекъснати роби: на византиици, турци, комунисти, руснаци, мутри, цигани, европейци,...

Не сме страхливи и подли, а сме толерантни, не сме и бандити, та за това. Ние сме кротък народ, искаме да живеем в мир и разбирателство макар, че има и излючения. Циганите са примати, по скоро маймуни. Маймуните те нападат и ограбват, разлика няма.

Свалям шапка и стискам ръка за тези думи на този доблестен българин, възмутен съм от този антибългарски съд, който го е осъдил за това, че казва самата истина. Ако всички бяха мъже като Валери, циганите щяха да си знаят мястото.

това важи и за българите изобщо, тъпи и развратни, затова сме на това положение

Развратът е характерен за всички националности, но българите не са тъпи като циганите да създават нещастни деца, на чийто гръб да си живуркат.

От цяла реч с 500 думи осъден само за един израз. Показателно ! Останалото е вярно !

Така ще е. И "Демокрацията", и европейските "ценности" осъждат свободата на словото, когато се изричат истини! Но това някак да е без последствия, а и сегашният ни хал го доказва, така че мъдрите слова на истинския политик се оказват пророчески: "Няма успех без истината"! Шарл дьо Гол "Il n'y a de réussite qu'à partir de la vérité"! Charles de Gaulle

Корекция: Но това няма как да е без последствия

Симеонов категорично е казал "част..". Аз бих добавил "голяма част". Ако някой е гледал репортажа по "Нова" за наглите "роми", пребили двойка пенсионери, опитали се да попречат на кражбата на дървата, купени за зимата, ще се съгласи с мен. Особено ако е от Асеновград, превърнат в АСАНОВград.

Ти пък за какво се пениш - искаш да ни накараш да мразим циганите като теб ли?

Защо, ти обичаш ли ги циганите, изобщо има ли българин , който да ги обича........добре го е казал човека

Много защитници на Симеоновото - всички на барикадата наредени. Май мирише на платена любов.

ДА СЪДИШ ПО СЕБЕ СИ.

Че аз какво общо имам с този хомофоб?

Броя измекярите по минусите.

Браво на Съда!

Всичко, което е казал Симеонов, е истина! Една тъжна и страшна истина, от която страдат най-много българите, живеещи в малки населени места. A тази адвокатка да вземе да иде да поживее някъде в затънтено селце, да и разбият прозорците, докато спи, да я пребият и ограбят ци... ох, пардон, ромите, че да и дойде акъла в главата... Симеонов, на следващите избори ще гласувам за партията ти!

Че къде е излъгал? Кое не е вярно в речта му? Това трябва довечера по всички новини да го раздухат. Ама и с текста на изказването. 1 месец преди следващите избори пак да го припомнят. Ще видите как Валерката ще то изберат за президент.

Най-много презмъдент...

НЕам думи.....

Колко важна е мярката, само с две думи да я прехвърлиш и отиваш в друго измерение.

Не знаех че го е казал но съм впечатлен от точните думи.в часта за уличните кучки е прекалил-има ромки които живеят читаво но огромното мнозинство е така.факт е обаче че говоренето не върши работа-трябват действия идеалния вариант=ромите да изчезнат някак си от самосебе си не ще да се случи.остава предприемане на мерки-примерно детски надбавки при работа или при ходене на училище:трябва да се образоват и да работят иначе няма оправия.

Много хомофоби тука.

До като българския народ е толкоз злобен расист и простак държавата няма да просперира. Ще се оставяме да ни крадат и ще тънем в омраза, простотия и мръсотия най-голяма в целия свят.

Те щото циганите не са расисти.

НЕ САМО НЕ СИ НОРМАЛЕН,НО СИ И ГЛУПАК.

А тоз за българин ли се има. Като му гледам фейса - май на ром повече прилича. Затуй толкоз ги мрази, да не кажат, че е от техните.

Империята ще отвърне на удара, повярвайте. В.С. ще отиде лично да събере кабелите на съда.

всичко правилно си е казал човекът. Трябваше медал да му дадат.

Ами, те бяха готови да му го връчат в Бургаския съд, но той от скромност не отиде.

Сега да чуем коментара на Валерката. И да се засекретят изказванията му от трибуната на Събранието, защото са елемент от националната сигурност.