Симеонов: Ще ме извинява Борисов, но се опарихме и от него

Няма значение кой ще е министър-председателят, въпросът е да има съгласуване на програмите. Да има стабилно правителство от 202 депутати и 4 години мандат.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Ще ме извинява Борисов, но се опарихме и от него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По скоро ББорисов ни разочарова като си подаде за втори път оставката.

Ухае на трети провален мандат на ГРОБ! Ухае, та чак смърди на ..... политическа смърт!

"широка коалиция между ГЕРБ, БСП и Обединени патриоти. И с премиер Валери-фашиста. Човекът си заслужи поста - наби една бабичка. А Боко и да е много силен не наби нито една бабичка.

Обява: гладни и лакоми Обединени патриоти, с нож и вилица, търсят някой да им даде властта.

Турция и досега си имаше представителство - ДПС, ама понеже беше агент на ДС, "патриотите" си мълчаха.

Що не вземе да включи и ДПС в коалицията, че да е пълен гювечът. Много взе да се има за голяма работа този бияч на бабички.

Вече е необходимо всички политици да си вършат работата разумно и безпроблемно. Стига вече избори ами повече работа.

И са прави. Шкембето на агент Иван с какво да се поддържа? А уискито на Болен и Валери бияча на бабички?

Затова се въртят и наляво и надясно... Така де, откъдето дойде келепирът..

Абе къде са Каракачанов и Сидеров? И защо само Валерката обикаля да ръси глупости?

Като ти харесват думички като "Гроб" и "смърт", нали си смел - направи си харакири. Ще услужиш на позитивните хора, които харесват други думички.

И Воля... Ако поканят и Реформаторите и тогава вече ще е весело :)

явно те му дават идеите и ще му гледат сеира

Ще ме извинявате Симеонов, но не ставате за политик!

красив ШУТ. Да му се не нарадваш.

му още петите и задника, след като си се извинил вече.

Като толкова са загрижени за народа, да изпълнят волята му изразена в референдума, защото явно системата сега не работи и веднага нови избори!!!

прилича ми на ученик по-скоро; дава детски идеи - или може би някой друг му ги дава на него ...

Воеводата си иска министгерския пост.

Математиката е логично нещо,г-н Симеонов. Вие сте се били"поопарили"от ББ,но с извинение. 1150000,не са.Ти си поръчаха 3-та поредна порция от същото.Насита нямат,ей!1 мнл.гласуваха категорично против-тези май са се изгорили.Останаха едни около 4 мнл.,имащи право на глас,които не искат повече нито да се "парят",нито да се"изгарят"от Управление ГЕРБ 3.Гласуваха против или изобщо не го сториха,което си е за тяхна сметка.

А не е ли по -добре наистина едно политическо обединение с обща програма по най неотложните проблеми на страната, отколкото по цял ден да слушаме безсмислени кавги и спорове и то повече на лична основа.Ако са истински българи и държавници да намерят пътя към консенсуса.Но всяко разумно предложение в България най-напред се оплюва, независимо кой стои зад него.Приличаме на циганска къща с безкрайни скандали.

Каква работа очакваш от индивиди които за 20 години направиха законите пробити като градинска лейка, всеки бандит и мошеник може да си поръча поправка и да ги заобиколи от безбройните вратички отворени умишлено от същите тези дУпетати. То не бяха поправки от типа на "Ванко1" , поправки в ГПК за по лесен съдебен грабеж, поправки в Закона за енергетиката за въвеждане на крепостно право и пожизнено робство към монополи, Поправки в Закона за съдебната власт (отпадналия чл.8 според който всеки имаше право на защита във всички стадии на процеса) за да се отеме правото на защита гаранирано от Конституцията и да се отвържат ръцете на зависимите, корумпираните и неморални недосегаеми съдии, поправки ,поправки, поправки....отвори един закон по избор и погледни в заглавката му колко пъти се променя годишно с цел удовлетворяване на задкулисни интереси във вреда на обществото , държавата и правосъдието.

Когато двама си мерят...''тоягите'', не си подлагай ....''куфара''!

се перчи като комплексар, който най-сетне е стигнал до хранилката.

А не се ли изгорихме от това БКП бе другарю патриот. То физиономията ти излъчва гадост човече, нямш нито харизмата, нито дипломатичността за политик и не е лошо да се скриеш и да спреш да плещиш глупости. Кротнете се и дайте възможност победилите да си свършат работата защото това е ЖИЗНЕНО ВАЖНО ЗА БЪЛГАРИЯ! Стига с тези теснопартийни интереси и фалшиви изказвания, не било важно за Вас да участвате в управлението и тогава какво търсите като Обединени "патриоти". Като Ви знам и тримата що за идиоти сте, тръпки ме побиват. Сманатия Сидеров ли, та ти ли или Каракачанов... Не е истина пред какво се изправя Борисов, думи нямам. То по-добре с ДПС отколкото с Вас уж десни пък коалиция с БСП, какви ги дрънкаш бе тъпако.

господа Симеонов, Борисов, Каракачанов - госпожо Нинова защо вдигнахте цените на топлото след изборите а не преди тях? Отговор защото сте алчни. Затова заслужавате да бъдете изметени и блатото Н С почистено.

ДА ГИ ПЛАТИ! Нови избори....та да създадем условия Местан да се вихри отново...и току виж се наместил в парламента.

направени по времето на Борисов-2. Не сме склерозирали още.

А може ле да обясни този "патриот" защо по централите му се вееха руски знамена....Срам и позор!

никои нямаше да гласува

Не, Валери, ти не си се опарвал от Борисов. Виж, твоят коалиционен партньор Сидеров се с опарил. През първия мандат Волен оказа безусловна и безкористна подкрепа на Борисов, а онзи за благодарност му открадна депутатите и полагащите им се субсидии. Както казват китайците "Не е умен онзи, който се спъва два пъти в един и същи камък".

Дори в най-лошите си разсъждения, не искам да си помислям, че в България всички политици ще се обединят и няма да има опозиция! Никога не трябва да се допуска всички политици в парламента да се сдушат и коалират. Тогава ще се краде и няма кой гък да каже!

Къде, тъпако, видя в тази схема Нинова? Или пак обърка опорните точки? Аман от тролове-илитерати!

По логиката на Борисов 2, в новото коалиционно правителство трябва да присъстват като министри всички лидери на коалиционните партньори.

От ''Бургаски вечери'' до Бургаски интриги. Винкел , винкел бестселър си.Няма коалиция с БСП , не съм гласувал за такава.Михов си го пробутвай за да играеш сечено на Нинова колкото си щеш.

Селяндур Иска 4 години мандат И ти си като Боко Крадци

с малки изключения възпроизведоха старото статукво. И до сега не мога да разбера защо му трябваше на Боко да слага бъдещето на държавата на карта? И нови избори да направи, нищо няма да се промени освен че може ДОСТ да влезе в парламента,

да гледат снощното предаване на Милен Цветков с участието на Румяна Коларова. Там тя плю БСП и хвалеше Патриотите. Пита се защо? За да се даде малко време на ДА,България ли? После новосъздаденото правителство Патриоти +Герб може да стане неудобно и атакувано ли?????

ЧОВЕКЪТ Е ЕДИНСТВЕНОТО ЖИВОТНО, КОЕТО СЕ СПЪВА ДВА ПЪТИ В ИДИН И СЪЩИ КАМЪК!! При това ДОКАЗАТЕЛСТВОТО Е СРЕД ПАРИЧНИЯ ФОНД: два цитата от близката 2009-та Благодаря на Волен Сидеров, че само той си изпълнява ангажимента и ни подкрепя, каза премиерът. и Моята подкрепа към ГЕРБ е категорична, заяви лидерът на Атака Волен Сидеров на петгодишнината от учредяването на партията. Както е известно, правителството на Бойко Борисов не разполага с мнозинство в парламента ГЕРБ има 117 депутати. Така гласуването на народните представители от Атака е от ключово значение. И С И ТОГАВА ЗЛАТНОТО ПРЪСТЧЕ НА БОЛЕН УЗАКОНИХА СЪС СТАРА ДАТА ПРЕЗ 2010-та ОТКРАДВАНЕТО НА 1,4 МИЛИАРДА ЗДРАВНИ ВНОСКИ НА МАТРЯЛА.. При БОКО ПЪРВИ.. При БОКО ВТОРИ - Болен му пристана отново, присъединявайки се към вас.. Та за опарването от БОКО ТРЕТИ - САМИ СИ КЛАДЕТЕ ОГЪНЯ... Туй си има друго име - МАЗОХИЗЪМ..

Главният прокурор да не се ослушва, а да се самосезира, да изиска записи от проявеното насилие на границата от страна на този келеш спрямо беззащитна възрастна жена и да вземе съответните мерки.

значение. И С И ТОГАВА ЗЛАТНОТО ПРЪСТЧЕ НА БОЛЕН УЗАКОНИХА СЪС СТАРА ДАТА ПРЕЗ 2010-та ОТКРАДВАНЕТО НА 1,4 МИЛИАРДА ЗДРАВНИ ВНОСКИ НА МАТРЯЛА.. При БОКО ПЪРВИ.. При БОКО ВТОРИ - Болен му пристана отново, присъединявайки се към вас.. Та за опарването от БОКО ТРЕТИ - САМИ СИ КЛАДЕТЕ ОГЪНЯ... Туй си има друго име - МАЗОХИЗЪМ.. А според мятряла си е чист КЕЛЕПИР - строене на огради, превоз на навляци през оградата под чакъла, "БЪЛГАРСКИ" паспорти и т.н.

За краденето - явно намират общ език, - елити - червени, сини, етно, ... "Най-честните", в най-добрия случай си затварят очите през всичките тези почти 30 години.

Главният прокурор да не се ослушва, а да се самосезира, да изиска записи от проявеното насилие на границата от страна на този келеш спрямо беззащитна възрастна жена и да вземе съответните мерки.

що не четеш новините, ами само дращиш по форума? Цената на газа се вдига отвън - и не за виси от нас! Ти ако правиш примерно хляб и купуваш по-скъпо брашното няма ли да искаш увеличение?Милсете е тези глави, те не са само за подстригване.

"Чухме се снощи с Цветанов. Аз го попитах дали е бил информиран Бойко Борисов и той ми каза, че го е информирал преди това. Не трябва да се губи време, защото има обществено напрежение по въпроса за правителство и сигурността му, коментира Симеонов" Я, тези започнаха да се усещат и спряха да се правят на кръгли идиоти - ИМАЛО ОБЩЕСТВЕНО НАПРЕЖЕНИЕ ПО ВЪПРОСА ЗА ПРАВИТЕЛСТВО... Досега през всичките тези години на прословутия преход към пропастта политиците и управниците ни или отричаха действителността и дори и фактите, лъжеха и мажеха и се правеха на абдали, или наистина си живееха в някаква тяхна си реалност, която те си мислеха, че създават. И после, след време, те продължават да отричат факти и събития и така се стигна тук. "Симеонов: Ще ме извинява Борисов, но се опарихме и от него Няма значение кой ще е министър-председателят, въпросът е да има съгласуване на програмите... " Симеонов, вие с Тиквата може да си се пипате по дупките и да си се извинявате колкото си искате, може и КУРнелия да включите, щото сте си лика-прилика всичките, НО КАК МИСЛИШ, ДАЛИ НАРОДЪТ ЩЕ ВИ ИЗВИНИ ВСИЧКИ ВАС, ИЛИ МНОГО СКОРО ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕ КАТО МРЪСНИ ПАРЦАЛИ ОТ ПарлаМента, защото ... И ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ Е ТОЧНО КАТО ОНЗИ, А ОНЗИ ИМАШЕ НЯКЪДЕ ОКОЛО 100 % НЕОДОБРЕНИЕ, И ДОРИ ОТВРАЩЕНИЕ СРЕД ХОРАТА!

СИМЕОНОВ, ТИ ГОВОРИШ И ЗА УЧАСТИЕ В КОАЛИЦИЯТА И НА НИНОВА. ЧУВАШ ЛИ СЕ КАКВО ГОВОРИШ? НИНОВА НЯМА ДА СЕ ОТЗОВЕ НЕ ПОКАНАТА ВИ - НИТО НА ТВОЯТА , НИТО НА БОРОРИСОВ, ЗАЩОТО ТЯ ЩЕ ВИ ОБЕРЕ НЕГАТИВИТЕ! ЗАЩО, ЗАЩОТО БРЮКСЕЛ Е ПОСТАВИЛ ВЕЧЕ УЛТИМАТОМ, ЧЕ НЕ ИСКА ПФ В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАЩОТО БОРИСОВ, НЯМА МИНИСТРИ НИТО ЕКСПЕРТИ. БОРИСОВ ИМА ЛАТЕРНИ, НО НЕ ЕКСПЕРТИ, ДЪРЖАВНИЦИ, СПЕЦИАЛИСТИ. БОРИСОВ ИМА ЗА ЧИТАВИ МИНИСТРИ САМО ИВАЙЛО МОСКОВ, Т. ДОНЧЕВ И В. ГОРАНОВ, НО ГОРАНОВ Е ЧОВЕК НА ПЕЕВСКИ И ГЕРБ ТРЯБВА ДА ПЪЛНЯТ МНОГО ГУШАТА НА ПЕЕВСКИ ЗА ДА ОСТАНЕ ГОРАНОВ, ТОГАВА НИНОВА КАКВО ЩЕ ПРАВИ В КОАЛИЦИЯТА С БОРИСОВ - ДА РАБОТИ ПОД ФЛАГА НА БОРИСОВ, ТЯ ДА ОБИРА НЕГАТИВИ С РАБОТАТА СИ, А ТОЙ ЛАВРИТЕ С ДЕРИБЕЙСТВОТО И ПОСЛУШАНИЕТО КЪМ БРЮКСЕЛ И ТУРЦИЯ. НИНОВА Е УМНА ЖЕНА И НЯМА ДА ДОПУСНЕ ТОВА, НИКОГА!

Първо за партии на етническа основа трябва да се самосезира. ДОСТ купува тези бедни хорица с цената на едно пътуване до България.

Валерката иска да си гарантира лапането.

ЧЕ НАЛИ ТОЧНО ВАЛЕРКО МУ ИЗВИВАШЕ РЪЦЕТЕ НА ББ.СЕГА ПАК ГО Е ШУБЕ ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ВАЛЕРКО И ШИКАЛКАВИ.СИЛАТА МУ Е ДА Е ПРОТЕСТЪР,А НЕ ДА УПРАВЛЯВА И ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ.

Дори и сред политиците, депутатите и управниците в България, където бъка с отвратителни същества и престъпници, Болен се откроява като особено долен и гнусен!