Валери Симеонов: Анелия Велева от НФСБ е жертва

Смятам, че Анелия Велева е станала жертва, така вицепремиерът Валери Симеонов защити своята съпартийка от Костинброд, която беше задържана за трафик на мигранти

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов: Анелия Велева от НФСБ е жертва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На адвокатите затова им плащат, уж да вярват в невероятното и да правят другите на будали, опитвайки се да им внушат, че ней-вероятното не е вероятно и тлн,Така са оплетените черва от дребни и едри мошеници, барабар с адвокатите им в тази деградираща страна.

Положението е "болен здрав носи", като народа е в ролята на болния.

Валерка, спри с простотиите! Няма ли кой да ти даде акъл? А тази кифла откъде я измъкна? Такива ли са ти кадрите? Успя да отвратиш хората от т.нар. патриоти и то доста бързо! Евала!

"Валери Симеонов: Анелия Велева от НФСБ е жертва" не, не е жертва, тя е родена благодарение на некачествен презерватив, както и ти.

Тия Обединени мутроПатриоти не се ли разхождат в Борисовата градина?

България стана жертва на ГЕРБ и вас мутриотите. Плащаме висока цена за глупоста си.

Ми, няма политически чадър от НФСБ на Сименов над участниците в бизнеса с мигранти. Ми, спомнете си за хотелчето, за фирмата дето уж градеше оградата, пък всъщност возеше мигранти, сега и тази "кака" (като е невинна, що е напуснала невинната паолитическа пасмина НСБ)... Няма как и да има. Не можеш да опънеш политически чадър над самия себе си. А ако има, той е над В.Симеонов и Ко и е разъпнат от ГРОБ.

Ако не я оттърве ще проговори. То ясно ,че съда ще я оневини.

Това е постановка организирана от Путин! Обеднелите идиоти са най честните на хора в България, Европа даже и на света. Боже не обеднелите идиоти, ние сме обеднели и идиоти, защото ги избираме. Те бяха обединените патриоти.

Патриот стана мръсна дума.

Вече и за будалите.

Ми жертва е. Арабите са си я взели за из път.

Ех , пък и да я беха ''взели'' и то по техните си адети , та да не може сега и на задника си да седне.

Изпростелия и оскотял български народ вкарва най-големите боклуци в парламента. Утре и Динко ще си избере за премиер, после ще се чуди що е последна дупка на кавала...

Е Валка, не може туй в онуй и душата в Рая.

И на кого е жертва, може би Нинова лично я е натопила, защото е много важна, смешни сте вече.

Нинова лично е ''обработила'' партньора на Велева за да и организира тази провокация. Голяма чаровница и изкусителка е тази Нинова. Като Цирцея е , къде е Орфей да я възпей.

Ами валери е прав за себе си и тая че са ''жертви'' защото не са си получили мангизите и сега от другаде трябва да вадят да плащат...Нагли безпардонни дори когато ги хванеш на калъп ти викат че са ''жертва'' на конспирация...

не знам дали има свестни политици,но герб и симеонов трябва да бъдат изгонени,скандалите са всекидневни и катастрофални ,а за голяма част от тях медиите дори не са в течение . нашето търпение,мълчание,бягство е фактически принос и съучастие в техния унищожителен бизнес ,трябва да излезем от самоубийствената ни летаргия и да проявим разум и отговорност ,защото е само в наш интерес да пресечем пътя на престъпниците,които се гаврят с нашите съдби !

Слушам в момента декларацията на Цветанов и се чудя в една и съща държава ли живеем! Слушам го и се чудя един и същи премиер ли имаме! Слушам В. Симеонов и се чудя същият човек ли беше в опозиция на същите, с които сега управляват заедно. И когато се хвали или хвали шефа си, човек трябва да има мярка. Иначе става смешен, а говоренето му звучи комично.

d4

ще го усукват, ще лъжат, ще се правят на паднали от Луната и накрая съда ще се произнесе "невинни". нищо ново под Слънцето. важното е, че кинтите от трафика не плащат данъци. чиста работа!

Тя се е возила в автомобила, за който властите твърдят, че е бил следен и в КОЙТО Е БИЛ И МЪЖЪТ, С КОЙТО ТЯ ЖИВЕЕ НА СЕМЕЙНИ НАЧАЛА

Валери, какво стана с шефката на ДНСК, нали щеше да я уволняваш бе?

Абе имали някой да не вярва, че е жертва :)

Беят Симеонов, ще обяснява кой е жертва, това е смешно. България за 20 години е изгубила една трета от населението си. А този обяснява как престъпниците били жертва. Докато престъпниците са в Парламента. Жертвите ще са единствено българските граждани.

България - държавата на случайностите и грешките. Стрелят по колата ти с гранатомет насред София - било грешка; 15 души се стрелят и убиват човек в заведение - било спор за парко-място; Водиш кортеж с нелегални емигранти - невинна жертва, нямаща нищо общо; Пребиват на улицата при наказателна акция нотариус участващ в безборй далавери, имащ множество жалби срещу него - вандалска проява нямаща НИЩО общо с работата (100%!?!); и т.н.

Дали има малоумници, които да му повярват ?? Този бургаски селяндур май ни взема за "боядисани" врабчета !!

Има да му вярват тези льольовци ,които гласуваха за него и тези от дира,които не побликуваха няколко изявления,защото ги заболя за любимия министър

ДО БЪЛГАРИН-НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПСУВАТ,ЗАЩО СЕ МНОЖАТ!ТРЯБВА БОЙ ПО ТИКВИТЕ ИМ ЛАКОМИ ЗА ПАРИ!

Далавери , защо с Байрактаров така сега бе , нали довчера бяхте дупе и гащи, е малко наакани , то все пак.Единственият който постъпи доблестно от нас , независимо доколко съм съгласен с позициите му, се казва Велизар Енчев и за това му деяние съм напълно съгласен с него.

най-разумното е ,народа да обвини ВСИЧКИ партии и партийни лекета в търгашество с националната сигурност,корупция и най-тежките престъпления срещу народа .тия изр0ди стават само за украса на яки дървета .

Що за безочие?Не ви ли е малко сраб,господа политици,да гледате народа в очите и да си приказвате,каквото ви се иска?Не сме балами,както ви се иска!!!А да не би въпросните мигранти да са били и гости на хотела на г-Симеонов?И той ли ще е жертва,че да съдят после държавата в Страсбург?!Но и адвокатите са големите лъжци и лицемери!Кривото право ще изкарат,само пари да нацокат!!!Срамота нямате пред отрудения народ!!!

Е не!!! Нямам думи просто!!!! Пълен та*ак!!!! Тази е прекарвала бежанци със знанието на тези от горе,партията на Валери Симеонов печели пари от трафик на бежанци,печелят милиони,а параванът за пред хората е,че са патриоти!!! ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА,ЗА БОКЛУЦИТЕ ИМА,ТОВА НИ Е ДЪРЖАВАТА,ТАЗИ ЩЕ Я ИЗКАРАТ НЕВИННА,ВЪПРЕКИ,ЧЕ Е УЧАСТВАЛА В ТРАФИК НА НЕЛЕГАЛНИ!!!

Всички тук сте ми много сладки! Какво очаквате от един монголец слезнал от степите да се прави на патрЕот!

Дай нещо и за ЕЛИТА, които докараха България до 2 национални катастрофи, загуби на територии, и население?!

Поредния фарс сътворен от политическата върхушка, за пореден път ще има липса на правосъдие, за пореден път ще се докаже че мафиоти и мутри управляват държавата и престъпността е тяхното веруе! Спете българи! Ако ви е останал и спокоен сън!

Жерви сме ние - българския народ, не тази "патриотка" замесена в трафик на диви талибани. А и този Винкел много я защитава тази престъпничка. Да не се окаже, че и той е в играта.

Симеонов -ние ,народа сме жертва на такива като вас!

Псуване му е майката!!! Псувайте всички политици!!! Те го заслужават!!! Псувайте ги на всякъде и винаги!!!

те тва е българина! само псува и нищо не прави. Даже не обичате и да мислите много, много. Поне повечето от вас. Силни сте само на маса и пред жената . Не ви ли е срам, бе "мъже" ?

Политическата и кариера била приключила , що бе Далавери , нали е обект на провокация. Дръжте си я , нема лошо.

ТО ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ ЖЕРТВА НА НЯКАКЪВ ВИД ОПИТИ ЗА ДЕБИЛИ!КАК ВО ЛИ ИМА ДА ВИДИМ ОЩЕ ОТ ВАС? СЪДА Я ПУСНА С ПОДПИСКА ПРОФЕСОР СИМЕОНОВ ИЗДАДЕ ОПРАВДАТЕЛНА ПРИСЪДА!!!!!!!!!!!!

В една нормално демократична държава, ако заместник министър председател си позволи да напусне самоволно студио на национална медия, защото не му харесва какво го питат, още същия ден е политически труп. За съжаление, в "демократична" България медиите са послушни слуги на властта и е невъзможно да "убиеш" министър, като досадна муха - с вестник.

Тоз клоун Валерка ли е манерка ли е но ни мисли за глупаци май е време да ги сложим на мястото им,а то е в турски затвор за да усетят случайността по от близо!

Баси и селянката проста ! На тая само като и видиш селската простофелска физиономия и всичко става ясно ! Няма начин да не е виновна - в политиката всички са виновни ! Питайте съселяните й да ви кажат какво леке е тая !

Идиотчето, май нещо за БКП се опитваш да напишеш. Друг въпрос е колко е изчерпателно.

Случайно е в колата на мъжа с който живее ! Случайно я е качил по пътя около Малко Търново !

Валери Симеонов: Анелия Велева от НФСБ е жертва на собствената си алчност и лакомия за пари!

едната от милион !

Ха, ха...! А Лили Иванова е още на 20 години! Ха, ха....! Тоя като гледа себе си определено мисли и народа за група идиоти!!

Герберастки нискокачествен спам.

Сега внимавайте: Всички бандити в тази държава са ЖЕРТВИ - и телефонните измамници, и ДДС схемаджиите, и крадците на фирми, и имотната мафия, и корумпираните политици, магистрати и държавни служители, и убийците и изнасилвачите... Всички са ЖЕРТВИ!!! А вие, нормални даноплатци, спазващи законите, милеещи за държавата и плачещи, когато децата ви бягат в чужбина от жертвите, сте истинските ПРЕСТЪПНИЦИ и КРЪВОЛОЦИ и трябва да си платите за това. И си плащате де.... Или нещо бъркам?!?!

В Костинброд и кучетата са престъпници...

не ,кучетата са собственост и жертви на престъпниците !