Коментари - Симеонов: Държавата да поема издръжката на трето дете | Днес.dir.bg

Симеонов: Държавата да поема издръжката на трето дете

Решаването на демографската криза у нас ще бъде преодоляна с т. нар. тридетен модел, при който всяко трето дете ще бъде поето изцяло от държавата.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Държавата да поема издръжката на трето дете | Днес.dir.bg

Коментари

НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ХРАНТУТИМ ЦИГАНИТЕ !!! НЕЩАСТНИК !!!

Симеонов: Всяко трето дете да се поема от държавата Това еголяма радост за братята роми.

То с третото е ясно, но какво ще правиме с първите две ...

Мургавите ни братя удариха джакпота!

Проблемът няма решение, при либерастичния модел по който ни управляват. В този модел, няма решение и демографският проблем.

от известно време - само безумни новини се сътворяват

Тридетен модел означава, че една жена, като се пенсионира, ще получи уй от държавата. Пенсията й най-вероятно ще е на абсолютния минимум, защото за годините гледане на дете жената губи знания, навици за работа и подобни. След това й е трудно да си намери работа, по-ниско платена е и после кво - мизерства до края на дните си. Оправете си политиката и дайте на родителите повече, ако едно семейство има достатъчно и жената има възможности за осигуряване от мъжа, само ще реши има повече деца. Все пак не разбрах, държавата ще поеме третото дете в смисъл - ще помогне за зачеването, износването, раждането ли? Щото то не се изисква много, ако си имал преди това други деца....

Глупости на търкалета, пак мерки, облагодетелстващи циганите! Аз не ща третото дете да ми го издържа държавата. Искам аз да си го издържам, но за тази цел ще трябва да ми направите заплатата НОРМАЛНА като в Западноевропейските държави. При добро заплащане третото дете няма да е никакъв проблем за никого.

Журналистите пак ПРЕМЪЛЧАВАТ ИСТИНАТА , че водещото е ОБРАЗОВАНИЕТО!!!!!!!!!!Така че циганите нямат нищо общо с този проект ,но ако учат ,да !

и Хойко, после да ги продава обучени на Ислямска държава

"За сравнение той даде квартал "Моленбек" в Брюксел, който е заселен почти изцяло от мюсюлмани и е смятан за място, където живеят крайни ислямисти. " ОВЧА ГЛАВО значи според теб докато не се пръкнат терористи които газят колят и взривяват хора всичко е нормално така ли? ТЪПАНАР!

искаш да отглеждаме съвсем безплатно всяко трето цигане ли? Че сега не им стигат помощите дето им осигуряваме,а?!? Ей ти излезе най големия боклук на света !!! Земи си ги в хотела и си ги отглеждай ! Като няма кой да те вкара в затвора за конфликт на инетереси по тези територии .

Раждаемостта не е най-големият проблем. Най-жестокият проблем е, че превърнахте България в територия на мафията. Затова младите бягат в чужбина и там раждат деца и имат внуци, които не са български граждани. Останалите тук и по сто деца да раждаме, те също ще избягат и никой няма да остане. Трябва да се борим с причината, а не с последствията, за да има резултат.

Стига сме хранили цигани бе. Помощи за деца в нужда с активни родители. Демек, помощи за хора които заслужават помощ. Паразитите на са наш проблем.

В БЪЛГАРИЯ, ЗАСЯГА БЪЛГАРИТЕ, НЕ ЦИГАНИТЕ !!! И ЗАСЕГНАТИТЕ С ДАНЪЦИТЕ СИ ЩЕ ХРАНТУТЯТ ПЛОДЯЩИТЕ СЕ БЕЗКОНТРОЛНО И НАГЛО !!! ТИ СИ ИЛИ МНОГО НАГЪЛ, ИЛИ МНОГО ТЪП !!!

Специално това интервю го изслушах цялото - ако искате да придобиете реална представа какво всъщност каза Симеонов, изслушайте го цялото. Каза доста смислени неща - друг е въпроса дали цитираните от него "правозащитни, ромски , цигански и всякакви други организации" ще позволят наистина някои от нещата да се случат... те се хранят от това! Друг е въпроса и дали ГЕРБ в един момент няма да си дръпнат подкрепата - така , както направиха с някои смислени предложения на РБ в миналия парламент!

И ДВЕТЕ !!!

"ТИ СИ ИЛИ МНОГО НАГЪЛ, ИЛИ МНОГО ТЪП !!! " Калпав е и като човек, и като политик. В този ред на мисли няма как от него да излезе градивна идея.

Не е само до заплата. Няма достатъчно добри детски градини. Училищата масово са зверилници. Мутри, чалга и простащина на всякъде.

Добрееее, но: - майката да е над 20 години - другите две деца да са посещавали редовно училище/градина - само ако родителите са осигурявани (плащали са данъци, да речем последните 3 години) - пари на ръка - В НИКАКЪВ случай, само ПРЕДИМСТВО - данъчни облекчения, минимални такси ще е от полза. ОЩЕ: - насърчаване на семейства с талантливи деца - помощ на семейства с инвалиди - възпитание на любов към родината, ученолюбие, труд и спорт Да живее България!

Кои имат по три (и повече) деца е ясно. Тоест всяко трето чаве от маалата ще се поема от българските данъкоплатци. Те ще плащат за кефа на безотговорните му създатели. И за акъла на некадърните управници. А бе ей, малоумници, не разбрахте ли, че за всяко едно нещо е важно КАЧЕСТВОТО, а не количеството? Утре няма да има вас кой да хрантути заедно с тези, дето ги толерирате! Като напълните страната с безработни, просяци, джебчии, крадци и измамници, кой ще ви бачка?

И ОТ ТОВА ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ САМО ЦИГАНИТЕ! КОЛКО НОРМАЛНИ БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА ИМАТ ТРЕТО ДЕТЕ??? СТИГАТ ДО ЕДНО! ПАК ЩЕ РАЗВЪЖДАТЕ ЦИГАНСКАТА ИЗМЕТ...

Проблем с мангустите до 89-та нямаше, докато комунетата не видяха, че държавата се разпада, раждаемостта пада и решиха да борят проблемите с развъждането им - евтини гласоподаватели, контрол чрез масите. За да има деца държавата не трябва да поема издръжката, а да осигури условия на работещите. Адекватни ясли, градини, данъчни отстъпки за семейства с 3 деца. С пари в кеш се развъждат само чавета с цвета на кожата на Валерко!

По първа точка добави "Майката да е родила първото си дете при навършени 20 години". Че ще стане беля - една камара майки на по двадесет години с по 3-4 деца зад гърба си.

Първо държавата да си влезе в задължението да осъди този терорист ,който ни блъскаше и буташе на границата и ни забрани европейското право на придвижване! Много по лесно е това отколкото да развъждате още нови ваши избиратели. Защо се избират във властта хора със склонност към криминални прояви?!?

Тъпоумна мярка, измислена в почивката между събранията. Почесал се Симеонов по монголоидната кратуна и си казал, "еййй измислих го! Държавни пари за всяко трето дете и държавни пари полиция за ромиту." А на средностатистическия българин не му трябват държавни пари и помощи изобщо. Трябват му високи заплати, достъпни училища, работещо здравеопазване и безопасна среда. Друго на българина не му трябва. Помощите са буркан със сладко в лятната жега - уж за всеки, но накрая само мухите и гадините го ядат. Махнете социалните помощи изобщо, оставете само пенсиите (и ги увеличете) и направете икономиката да работи. Кафевите не искат работа, това е разковничето в намаляването на тяхната численост и увеличаването на нашата.

Хайде, държавата да поеме контрола върху циганите на всяко ниво и на всяко място. Онези, които имат палати от мъъъъничко просия, онези, които ограбват, изнасилват и пр., онези, които не плащат ток, вода, данъци, транспорт, а нас ни глобяват за всичко това, ако не сме платили в срок. Свалят някое малко учиниче от автобуса без билет, а маститите циганки пътуват нагло без да плащат и т.н,т.н. Хей, хора, управници, май ще дойде време и ние възрастните да се изселим, пък нека тогава да Ви работят циганите.

При раждане на четвърто - отпадат придобивките на първите три ! Независимо от колко майки ?

Евала, аферим, машала, ашколсун! Българи-юнаци! Любимият жанр на Симеонов явно е фантастиката. Тъжната истина е, че сега е невероятно трудно да се отгледа дори едно-единствено дете. И причините за това са икономически. Три деца нямат дори... някои от милионерите у нас, въпреки че те лесно биха могли да си го позволят, поне от финансова гледна точка. Много би било хубаво да има тридетен модел за българите, но как да стане. Това понятие "поето изцяло от държавата" е меко казано несериозно. Никой отговорен родител не създава дете, само заради помощи, тъй като разходите по детето надхвърлят многократно каквито и да е помощи от държавата. Освен това трябва възпитание, нормална среда, в която да живее. Всеки би искал детето му да живее щастливо, а не в лишения. Да има пари за уроци, спорт и т.н. и да се чувства като всички останали деца. В цяла Европа раждаемостта е ниска, това е тъжната истина. И докато обичайно раждаемостта е най-ниска в най-развитите страни, тук има уникален феномен в това отношение, но просто европейците, дали от Източна или Западна Европа, създават деца, само когато могат да поемат отговорността да ги гледат, а не се плодят механично като животните.

Не трябва да се изплащат помощи. Помощите трябва да са във вид на данъчни облекчения. Тоест, който работи и плаща данъци и осигуровки той да получава помощи. Мургавите, които не искат да работят да не получават помощи, тъй като няма да имат данъци за опрощаване.

Помниш ли Масларова как ги коткаше? Каза им "Вие сте голяма сила!". Визираше етническата им културна ценност, да се развъждат като зайци.

Големи глупости си написал! Прочети малко закони, преди да пишеш! Или вие мурзилките сте като чукчите - можете само да пишете, но не и да четете? Всички тези предложения ще паднат в съда в Страсбург, защото са "дискриминационни на база на възраст, материално положение и образование".

катстрофа бе ! ВДИГНЕТЕ ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА ! Кой ще остане тука, та дори и да му отгледа държавата третото дете, при положение че пенсиите са мизерни. Нали всеки човек ще иска и добра пенсия да вземе, добра в смисъл нормална за живеене ?!

Така е. Но отнякъде се започва. Ако няма градина, а семейството е с добър доход може да си позволи бавачка или частна градина. А сега какво - хем места в градините няма, хем пари за бавачки няма, хем работодателите, особено в частните фирми, извиват ръцете на майките да се връщат по-бързо на работа нищо, че Кодексът на труда е регламентирал срокът на майчинството, който една жена има право да ползва. И ако няма баби, които да помагат се получава параграф 22.

Сега пък държавата щяла да отглежда трето дете-малко са им на циганите помощите та сега ще им отглеждаме изцяло и децата. Мамицата ви мръсна,политици българомразци. Като толкова ги обичате циганите вземете си ги във вашине палати и си ги гледайте и не излизайте със смешните оправдания,че тази мярка е за българите а не за циганите.

Аз съм съгласен държавата да плаща и за първо, и за второ, трето, пето, десето дете. Обаче САМО ако родителите работят.

Като ги извадите от гетата в къщи ли ще си ги вземеш.

Кой ще ги гледа и възпитава тези деца, ако родителите работят?!

Циганизацията в кратки срокове ще победи,чао България!

Г-н Симеонов!!! Живял съм в квартал с много цигани. Това, което искате - да населите циганите сред нас, Българите, означава, че ще трябва да ни плащате всички разходи, за да останем да живеем с тези примати, да ги търпим и да ги учим на обноски!!! И отделно на всеки 10 циганина трябва да има по един полицай, когото да викаме при нужда от тяхното озаптяване!!! Цитат: "Решението е хората от гетата да бъдат изведени от там."

държавата стане асоциална тогава ще се оправим! Докато го има това едни за сметка на други в което и да е направление нищо добро няма да се случи!

Патеричке тиквена, я познай кой ще гледа следващия парламент само по телевизията??

Познавам доста работещи майки на две деца. Не е проблем майката да работи на пълен работен ден при две деца. Виж, след третото е друг въпрос, макар че има и такива работещи майки, но повечето са с баби, или много сигурни, дългогодишни гледачки.

Ами то това рай за циганите бе. Там не се знае кое дете от коя майка и или кой баща е и така всяко ще се окаже трето. Те и сега декларират, че не знаят кой е бащата и получават държавна издръжка за всяко такова дете до 18 години. Освен това би трябвало в този случай при четвърто дете и всяко следващо да отпаднат придобивките за предходните три и даже да се налагат санкции. Само така ще се ограничи раждаемостта сред циганите с цел ползване на децата за получаване на доходи и помощи.

българите имат по едно дете следователно трябва да се подкрепи второто дете

Всичко започва с директива на Георги Димитров преди 70 години. Целта е била България да стане 10 милиона. Сигурно заради загубените територии и население, а и с повече население ще е по-силна. Тогава още почват да стимулират раждаемоста раздават и призове многодетна майка. Излиза обаче, че циганите се възползват и правят по 6-7 циганета и така и до днес. Не се научиха от уроците на историята тези "управници". Всеки стимул в пари прави все повече и повече циганета. Стимула да е в отстъпка на данъка. Едно дете 33 процента отстъпка, две деца 66, три 99. Като казвам отстъпка разбирам от всичко, да ти връщат и ДДС то от покупките. Става лесно особено при плащане с карти. След като могат да го връщат на чужденци излизащи от страната, може и на български родители. Така циганина ще получи пари само ако е заработил и ги е вкарал в обръщение. Не изкривявайте повече етническата пропорция с тези глупави предложения.

Този човек българин ли е?

ПРОДЪЛЖАВАТ С ПЪЛНА СИЛА !!! ДЪРЖАВАТА ДАВА, БАЩИЦАТА РАЗРЕШАВА !!!...... ИСКАМЕ ДОСТОЙНО ДА ЖИВЕЕМ И САМИ ЩЕ ПРЕЦЕНИМ КОЛКО ДЕЦА МОЖЕМ ДА ГЛЕДАМЕ !!!! НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА РАБОТЯ И ДА ИЗДЪРЖАМ НАГЛИ ХУМАНОИДИ! ТА И ВАС ИЗДЪРЖАМЕ, НЕЩАСТНИЦИ, ДОКОПАЛИ СЕ ДО ВЛАСТ!!!

КоИ семейства имаТ

Коментари - Симеонов: Държавата да поема издръжката на трето дете | Днес.dir.bg

Симеонов: Държавата да поема издръжката на трето дете

Решаването на демографската криза у нас ще бъде преодоляна с т. нар. тридетен модел, при който всяко трето дете ще бъде поето изцяло от държавата.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Държавата да поема издръжката на трето дете | Днес.dir.bg

Коментари

НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ХРАНТУТИМ ЦИГАНИТЕ !!! НЕЩАСТНИК !!!

Симеонов: Всяко трето дете да се поема от държавата Това еголяма радост за братята роми.

То с третото е ясно, но какво ще правиме с първите две ...

Мургавите ни братя удариха джакпота!

Проблемът няма решение, при либерастичния модел по който ни управляват. В този модел, няма решение и демографският проблем.

от известно време - само безумни новини се сътворяват

Тридетен модел означава, че една жена, като се пенсионира, ще получи уй от държавата. Пенсията й най-вероятно ще е на абсолютния минимум, защото за годините гледане на дете жената губи знания, навици за работа и подобни. След това й е трудно да си намери работа, по-ниско платена е и после кво - мизерства до края на дните си. Оправете си политиката и дайте на родителите повече, ако едно семейство има достатъчно и жената има възможности за осигуряване от мъжа, само ще реши има повече деца. Все пак не разбрах, държавата ще поеме третото дете в смисъл - ще помогне за зачеването, износването, раждането ли? Щото то не се изисква много, ако си имал преди това други деца....

Глупости на търкалета, пак мерки, облагодетелстващи циганите! Аз не ща третото дете да ми го издържа държавата. Искам аз да си го издържам, но за тази цел ще трябва да ми направите заплатата НОРМАЛНА като в Западноевропейските държави. При добро заплащане третото дете няма да е никакъв проблем за никого.

Журналистите пак ПРЕМЪЛЧАВАТ ИСТИНАТА , че водещото е ОБРАЗОВАНИЕТО!!!!!!!!!!Така че циганите нямат нищо общо с този проект ,но ако учат ,да !

и Хойко, после да ги продава обучени на Ислямска държава

"За сравнение той даде квартал "Моленбек" в Брюксел, който е заселен почти изцяло от мюсюлмани и е смятан за място, където живеят крайни ислямисти. " ОВЧА ГЛАВО значи според теб докато не се пръкнат терористи които газят колят и взривяват хора всичко е нормално така ли? ТЪПАНАР!

искаш да отглеждаме съвсем безплатно всяко трето цигане ли? Че сега не им стигат помощите дето им осигуряваме,а?!? Ей ти излезе най големия боклук на света !!! Земи си ги в хотела и си ги отглеждай ! Като няма кой да те вкара в затвора за конфликт на инетереси по тези територии .

Раждаемостта не е най-големият проблем. Най-жестокият проблем е, че превърнахте България в територия на мафията. Затова младите бягат в чужбина и там раждат деца и имат внуци, които не са български граждани. Останалите тук и по сто деца да раждаме, те също ще избягат и никой няма да остане. Трябва да се борим с причината, а не с последствията, за да има резултат.

Стига сме хранили цигани бе. Помощи за деца в нужда с активни родители. Демек, помощи за хора които заслужават помощ. Паразитите на са наш проблем.

В БЪЛГАРИЯ, ЗАСЯГА БЪЛГАРИТЕ, НЕ ЦИГАНИТЕ !!! И ЗАСЕГНАТИТЕ С ДАНЪЦИТЕ СИ ЩЕ ХРАНТУТЯТ ПЛОДЯЩИТЕ СЕ БЕЗКОНТРОЛНО И НАГЛО !!! ТИ СИ ИЛИ МНОГО НАГЪЛ, ИЛИ МНОГО ТЪП !!!

Специално това интервю го изслушах цялото - ако искате да придобиете реална представа какво всъщност каза Симеонов, изслушайте го цялото. Каза доста смислени неща - друг е въпроса дали цитираните от него "правозащитни, ромски , цигански и всякакви други организации" ще позволят наистина някои от нещата да се случат... те се хранят от това! Друг е въпроса и дали ГЕРБ в един момент няма да си дръпнат подкрепата - така , както направиха с някои смислени предложения на РБ в миналия парламент!

И ДВЕТЕ !!!

"ТИ СИ ИЛИ МНОГО НАГЪЛ, ИЛИ МНОГО ТЪП !!! " Калпав е и като човек, и като политик. В този ред на мисли няма как от него да излезе градивна идея.

Не е само до заплата. Няма достатъчно добри детски градини. Училищата масово са зверилници. Мутри, чалга и простащина на всякъде.

Добрееее, но: - майката да е над 20 години - другите две деца да са посещавали редовно училище/градина - само ако родителите са осигурявани (плащали са данъци, да речем последните 3 години) - пари на ръка - В НИКАКЪВ случай, само ПРЕДИМСТВО - данъчни облекчения, минимални такси ще е от полза. ОЩЕ: - насърчаване на семейства с талантливи деца - помощ на семейства с инвалиди - възпитание на любов към родината, ученолюбие, труд и спорт Да живее България!

Кои имат по три (и повече) деца е ясно. Тоест всяко трето чаве от маалата ще се поема от българските данъкоплатци. Те ще плащат за кефа на безотговорните му създатели. И за акъла на некадърните управници. А бе ей, малоумници, не разбрахте ли, че за всяко едно нещо е важно КАЧЕСТВОТО, а не количеството? Утре няма да има вас кой да хрантути заедно с тези, дето ги толерирате! Като напълните страната с безработни, просяци, джебчии, крадци и измамници, кой ще ви бачка?

И ОТ ТОВА ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ САМО ЦИГАНИТЕ! КОЛКО НОРМАЛНИ БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА ИМАТ ТРЕТО ДЕТЕ??? СТИГАТ ДО ЕДНО! ПАК ЩЕ РАЗВЪЖДАТЕ ЦИГАНСКАТА ИЗМЕТ...

Проблем с мангустите до 89-та нямаше, докато комунетата не видяха, че държавата се разпада, раждаемостта пада и решиха да борят проблемите с развъждането им - евтини гласоподаватели, контрол чрез масите. За да има деца държавата не трябва да поема издръжката, а да осигури условия на работещите. Адекватни ясли, градини, данъчни отстъпки за семейства с 3 деца. С пари в кеш се развъждат само чавета с цвета на кожата на Валерко!

По първа точка добави "Майката да е родила първото си дете при навършени 20 години". Че ще стане беля - една камара майки на по двадесет години с по 3-4 деца зад гърба си.

Първо държавата да си влезе в задължението да осъди този терорист ,който ни блъскаше и буташе на границата и ни забрани европейското право на придвижване! Много по лесно е това отколкото да развъждате още нови ваши избиратели. Защо се избират във властта хора със склонност към криминални прояви?!?

Тъпоумна мярка, измислена в почивката между събранията. Почесал се Симеонов по монголоидната кратуна и си казал, "еййй измислих го! Държавни пари за всяко трето дете и държавни пари полиция за ромиту." А на средностатистическия българин не му трябват държавни пари и помощи изобщо. Трябват му високи заплати, достъпни училища, работещо здравеопазване и безопасна среда. Друго на българина не му трябва. Помощите са буркан със сладко в лятната жега - уж за всеки, но накрая само мухите и гадините го ядат. Махнете социалните помощи изобщо, оставете само пенсиите (и ги увеличете) и направете икономиката да работи. Кафевите не искат работа, това е разковничето в намаляването на тяхната численост и увеличаването на нашата.

Хайде, държавата да поеме контрола върху циганите на всяко ниво и на всяко място. Онези, които имат палати от мъъъъничко просия, онези, които ограбват, изнасилват и пр., онези, които не плащат ток, вода, данъци, транспорт, а нас ни глобяват за всичко това, ако не сме платили в срок. Свалят някое малко учиниче от автобуса без билет, а маститите циганки пътуват нагло без да плащат и т.н,т.н. Хей, хора, управници, май ще дойде време и ние възрастните да се изселим, пък нека тогава да Ви работят циганите.

При раждане на четвърто - отпадат придобивките на първите три ! Независимо от колко майки ?

Евала, аферим, машала, ашколсун! Българи-юнаци! Любимият жанр на Симеонов явно е фантастиката. Тъжната истина е, че сега е невероятно трудно да се отгледа дори едно-единствено дете. И причините за това са икономически. Три деца нямат дори... някои от милионерите у нас, въпреки че те лесно биха могли да си го позволят, поне от финансова гледна точка. Много би било хубаво да има тридетен модел за българите, но как да стане. Това понятие "поето изцяло от държавата" е меко казано несериозно. Никой отговорен родител не създава дете, само заради помощи, тъй като разходите по детето надхвърлят многократно каквито и да е помощи от държавата. Освен това трябва възпитание, нормална среда, в която да живее. Всеки би искал детето му да живее щастливо, а не в лишения. Да има пари за уроци, спорт и т.н. и да се чувства като всички останали деца. В цяла Европа раждаемостта е ниска, това е тъжната истина. И докато обичайно раждаемостта е най-ниска в най-развитите страни, тук има уникален феномен в това отношение, но просто европейците, дали от Източна или Западна Европа, създават деца, само когато могат да поемат отговорността да ги гледат, а не се плодят механично като животните.

Не трябва да се изплащат помощи. Помощите трябва да са във вид на данъчни облекчения. Тоест, който работи и плаща данъци и осигуровки той да получава помощи. Мургавите, които не искат да работят да не получават помощи, тъй като няма да имат данъци за опрощаване.

Помниш ли Масларова как ги коткаше? Каза им "Вие сте голяма сила!". Визираше етническата им културна ценност, да се развъждат като зайци.

Големи глупости си написал! Прочети малко закони, преди да пишеш! Или вие мурзилките сте като чукчите - можете само да пишете, но не и да четете? Всички тези предложения ще паднат в съда в Страсбург, защото са "дискриминационни на база на възраст, материално положение и образование".

катстрофа бе ! ВДИГНЕТЕ ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА ! Кой ще остане тука, та дори и да му отгледа държавата третото дете, при положение че пенсиите са мизерни. Нали всеки човек ще иска и добра пенсия да вземе, добра в смисъл нормална за живеене ?!

Така е. Но отнякъде се започва. Ако няма градина, а семейството е с добър доход може да си позволи бавачка или частна градина. А сега какво - хем места в градините няма, хем пари за бавачки няма, хем работодателите, особено в частните фирми, извиват ръцете на майките да се връщат по-бързо на работа нищо, че Кодексът на труда е регламентирал срокът на майчинството, който една жена има право да ползва. И ако няма баби, които да помагат се получава параграф 22.

Сега пък държавата щяла да отглежда трето дете-малко са им на циганите помощите та сега ще им отглеждаме изцяло и децата. Мамицата ви мръсна,политици българомразци. Като толкова ги обичате циганите вземете си ги във вашине палати и си ги гледайте и не излизайте със смешните оправдания,че тази мярка е за българите а не за циганите.

Аз съм съгласен държавата да плаща и за първо, и за второ, трето, пето, десето дете. Обаче САМО ако родителите работят.

Като ги извадите от гетата в къщи ли ще си ги вземеш.

Кой ще ги гледа и възпитава тези деца, ако родителите работят?!

Циганизацията в кратки срокове ще победи,чао България!

Г-н Симеонов!!! Живял съм в квартал с много цигани. Това, което искате - да населите циганите сред нас, Българите, означава, че ще трябва да ни плащате всички разходи, за да останем да живеем с тези примати, да ги търпим и да ги учим на обноски!!! И отделно на всеки 10 циганина трябва да има по един полицай, когото да викаме при нужда от тяхното озаптяване!!! Цитат: "Решението е хората от гетата да бъдат изведени от там."

държавата стане асоциална тогава ще се оправим! Докато го има това едни за сметка на други в което и да е направление нищо добро няма да се случи!

Патеричке тиквена, я познай кой ще гледа следващия парламент само по телевизията??

Познавам доста работещи майки на две деца. Не е проблем майката да работи на пълен работен ден при две деца. Виж, след третото е друг въпрос, макар че има и такива работещи майки, но повечето са с баби, или много сигурни, дългогодишни гледачки.

Ами то това рай за циганите бе. Там не се знае кое дете от коя майка и или кой баща е и така всяко ще се окаже трето. Те и сега декларират, че не знаят кой е бащата и получават държавна издръжка за всяко такова дете до 18 години. Освен това би трябвало в този случай при четвърто дете и всяко следващо да отпаднат придобивките за предходните три и даже да се налагат санкции. Само така ще се ограничи раждаемостта сред циганите с цел ползване на децата за получаване на доходи и помощи.

българите имат по едно дете следователно трябва да се подкрепи второто дете

Всичко започва с директива на Георги Димитров преди 70 години. Целта е била България да стане 10 милиона. Сигурно заради загубените територии и население, а и с повече население ще е по-силна. Тогава още почват да стимулират раждаемоста раздават и призове многодетна майка. Излиза обаче, че циганите се възползват и правят по 6-7 циганета и така и до днес. Не се научиха от уроците на историята тези "управници". Всеки стимул в пари прави все повече и повече циганета. Стимула да е в отстъпка на данъка. Едно дете 33 процента отстъпка, две деца 66, три 99. Като казвам отстъпка разбирам от всичко, да ти връщат и ДДС то от покупките. Става лесно особено при плащане с карти. След като могат да го връщат на чужденци излизащи от страната, може и на български родители. Така циганина ще получи пари само ако е заработил и ги е вкарал в обръщение. Не изкривявайте повече етническата пропорция с тези глупави предложения.

Този човек българин ли е?

ПРОДЪЛЖАВАТ С ПЪЛНА СИЛА !!! ДЪРЖАВАТА ДАВА, БАЩИЦАТА РАЗРЕШАВА !!!...... ИСКАМЕ ДОСТОЙНО ДА ЖИВЕЕМ И САМИ ЩЕ ПРЕЦЕНИМ КОЛКО ДЕЦА МОЖЕМ ДА ГЛЕДАМЕ !!!! НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА РАБОТЯ И ДА ИЗДЪРЖАМ НАГЛИ ХУМАНОИДИ! ТА И ВАС ИЗДЪРЖАМЕ, НЕЩАСТНИЦИ, ДОКОПАЛИ СЕ ДО ВЛАСТ!!!

КоИ семейства имаТ