Симеонов към БСП: Нали не ме мислите за звяр от джунглата?

Вицепремиерът Валери Симеонов отхвърли обвиненията на БСП, че кабинетът е виновен за демографския срив, защото управлението е като "джунгла".

Обратно в новината

Коментари - Симеонов към БСП: Нали не ме мислите за звяр от джунглата? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герб управлява 7 години...и трябва да носи отговорност за демографските проблеми. Тросто си трай,мислех че след филма на Йончева няма да те чуя поне до Нова година...ама не било....

Като те наричат '' Звяр от джунглата'', им кажи да се извинят! Тези гадове от БСП/ДПС постоянно провокират злоба и омраза, а после все на обидени се правят!

Не съм член на бсп но те мисля за турчин а и си си точно турчин и мястото ти е в затова и доста други хора го мислят.

Реално за демографския срив е виновно БСП. Или по-точно електоратът им, който е близо 50% от населението ни. Да питат бабичоците защо не раждат деца или направо внучета.

След като 20017-ма България влезе в ЕС, масово народа се юрна на гурбет! За това сме демографски зле. МАСА БЪЛГАРИ РАЖДАТ ДЕЦАТА СИ В ЧУЖБИНА!

Звяр? О, не се ласкай така, драги. По-скоро някаква дребна и вредна буболечка.

,,...Стигнахме до дълбоки неравенства, до обедняване. Тук вече е въпросът за един национален дебат, за който ние, социалистите, говорим. Водим го с българското общество за това как да функционира съвременна България оттук насетне,..,,??? решението е ,,лесно,,...??? да се поучим от братският арабски народ...!!! да ,,събереме,, всичките ни ,,принцове,, на прехода в някои луксозен хотел и да започнат да си ,,плащат,, краденото....!!! хотелът да е поне пет звезди за да няма оплаквания ...,,за правата на принцовете,,...!!!

От целия парламент само Фикуса направи дете напоследък! След като му друснаха един в десетката! ИЗВОД : - Ако си депутат ти трябва един в десетката за да направиш дете!

Тази другарка от БСП колко деца е отгледала, че дава акъли по въпросът?

Причините за демографкста катастрофа( не е криза) се коренят в процесите на превръщането на селското население на БЪлгария в работническа класа поради индустриализацията на България през 50 и 60 години на миналия век и кооперирането на земята. Всичко това е следствие на политиката на БКП.

,,...Петниста хиена (цроцута цроцута) е хищник, представител на семейство Хиени и единствен вид от род цроцута. Петнистата хиена е най-едрият представител от четирите съвременни вида от семейството. Произхожда от Азия, обитавала е и Европа около един милион години, но през Късен плейстоцен изчезва. Днес се среща единствено в Субсахарска Африка. Петнистата хиена е един от най-социалните вдове от разред Хищници. Образува матриархални семейни групи, наречени кланове....,,??? ,,кланове,,...!!!

Рицарю на ТИШИНАТА.. Ама що я нарушаваш, а не са завреш в някоя дупка в джунглата. Щото с онова - стари известни факти във филма на Йончева.. Сам си казваш - ЗНАЕМ, ЧЕ КРАДЕМ.. ЗНАЕМ, ЧЕ ОГРАДКАТА НИ Е НЕФЕЛНА.. Апропо - кво стана със самосвала, със скривалището в легена. Дет вместо да вози камъни за строежа и, като такси за навляци сай ползвал..

нямаме икономика. На гол тумбак излишен сеир не препоръчвам. Влязохте в темпото на Нинова, въпреки, че сте повече. Ама не сте дебили де. Просто сте повече, но не помага. Сиирджии. Идва сериозна криза в страната. Няма работа и заплатите са смешни в Североизточна България например. А кражбите ви са видими и явни.Например пътя Русе-Разград, по който се обърна тира с овцете. Може да е от скорост, а може да е от дупки и коловози, което няма да позволят да се докаже. А пътя глътна милиони и доработката просто потъва, потъва и потъва.

Основната причина за демографската криза в БГ са "бившите" комунисти, превърнали се в първи капиталисти и приели присърце и приложили на практика теорията за първоначалното натрупване на Капитала. С действията си изгониха от страната 1.5-2 милиона млади и кадърни хора, които не могат да търпят тиранията и глупостите им.

Този ''девиз'' от времето на мракобесния социализъм, беше водещ за това младите хора в България да търсят всякакъв начин да се махнат от селата и малките градове. След като България влезе в ЕС, последва вълна на миграция към ЕС , с което България на практика се обезлюдява! Стига политиканстване и обиди на дребно ! Това са причните, сега мислете как да се поправи белята! Мислете и,че като стимилурате раждаемостта с помощи и пари, най-вече братята роми се възползват, след което все повече се дезинтегрират и капсуловат.

"Симеонов към БСП: Нали не ме мислите за звяр от джунглата?" БСП към Симеонов( мислено): Не, бе, мислим, че те такова животно и у джунглата нЕма!

Ти си само един прост и нагъл бургаски копелдак.

Скъпи дръгарки и другари, комунисти, Вие сте основната причина за демографската криза. Няма начин да я решите със социални мерки. Защо просто не запрете бандите по места и не оставите хората спокойно да се развиват. Тези които сме останали в България, го прави въпреки вас.

за връзката - ТИШИНА - РАЖДАЕМОСТ. За тридетна стратегия някаква си бълнувате.. Ама и не се замисляте поне за него детски надбавки да давете БЕЗ ОГЛЕД НА ДОХОДА НА РОДИТЕЛИТЕ.. Просто като проява на ВНИМАНИЕ НА ДЪРЖАВАТА, към тез, които изпълняват стратегията ви..

Епа да не си мечка, че да се плашим

Първо е политика на КПСС спусната отгоре. Вълко Червенков не е бил голям фен на тежката индустрия например. Второ - найголемите набори са след 1980та година. Проверете и ще се уверите. Тези големи набори са след вече проведената индъстриализация и урбанизация. Трето - имаме просто съвпадение у нас по време на налагането на социализма с индустриализацията. Дори без социализъм индустриализация и урбанизация щеше да има. Та не се зомбирайте толкова лесно с толкова прости обяснвния. Не всичко просто е гениално.

И СТАНИШЕВ забрави го

копелдак на квадрат, но не бургаски.

Е не се надценявай толкова де ?

на червените катил-клещарчета далавери им виновен те кви далавери са правили преди него 100 хотела да построи не може да ги стигне хаха

Кат те гледам, кат те гледам кат т....... погледа ти е опасен и ще бягамммм

Говедо да мисли?!!

ли.. Щото там бандите на Делянчо към 100 милиона лева са прилапали.. А пък кумеца на Цвъцко - дет и той е от Аской, що на многодетни семейства не дава апартаменти по тънка лайсна.. А цвъцковата сватя с пенсийката си позволява да си ги купува..

нямаше да се втурнат на гурбет ако се чувстваха добре тук ,ниските заплати безработицата престъпността чувството за несигурност здравеопазване образование накрая да излезеш на пенсия с 200 лв. това е подигравка , това е геноцид !Всеки човек се стреми към по-добър живот и когато това е привилегия за утайката на обществото всички останали се превръщат в 80% до пълното им изчезване!

На келяв ялов крадлив демократ все му комунистите виновни.

Звяр от гората който се появява посред бял ден в къмпингите и бута на къмпингарите палатките

Тъжно ми става ,че след 28 г.строителство на капитализъм в РБ ,все още има дебили, които търсят причини за некадърността на строителите му в ДС,БКП и индустриализацията на НРБ преди 60 70 години! Идиоти,кой измисли ликвидационните съвети преди 27 годони!

На калпав демократ все му комунистите виновни.

България не е ли една еднопартийна комунистическа държава, ръководена от т.н. "герб" - мутирал ген на БКП?

със стотици хиляди.

ЕСТЕСТВЕНО ДА СПОДЕЛИ,КАКВИ МЕРКИ Е ВЗИМАЛА НЕГОВАТА ПАРТИЯ-БСП ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА УПРАВЛЕНИЯТА СИ! И ЗАЩО НЕ СА ДАЛИ РЕЗУЛТАТ?! ИЛИ ПО-ТОЧНО ЗАЩО СА ДАЛИ ОБРАТЕН РЕЗУЛТАТ?!

- 80 000 са парите на Ниновица от ТЕХНОЕКСПОРТ... Виж къде стотица МИЛИОНА е за Митко Каратиста, Пашата и ... със 33% в ЧЕЗ.. Ниновица - 37% от ТЕХНОЕКПОРТ.. Тя кой казваш, че я е изпреварил..

Валери, ти сам се представяш като "звяр от джунглата". Моля те, не обиждай зверовете, те са по-добри от теб. Нападат от глад или от страх. А ти нападаш винаги, за да си правиш кеф.

Довечера, в кварталната кръчма, в присъствието на пожарникаря, Валери Симеонов, току що дошъл от джунглата, ще изнесе лекция на тема: "Как да събираме овъглени сирийчета?" Каракачаков пък ще бие шамари на бежанци. Ще има практически демонстрации. За всички от герб вход свободен.

Не си звяр от джунглата, ама си прасе от кочината

Ако някой срещне Валери Симеонов извън психиатрията, моля, върнете ни го преди вечерна проверка. И не му се връзвайте на приказките. Той, горкият, не знае и не разбира какво говори.

ЛЪВ ПРЕД МИСИРКИТЕ .... ПУЙКА ПРЕД СИКАДЖИИТЕ :)) ...

Ега ти звяра ? Ха, ха, ха.

Ти не си звяр, а едно най обикновено мекотело!

замажи присъдата като покажеш малко достойнство и сам се оттеглиш! Ще втрещим ЕС с преседателство, в което има осъден!