Патрулка се преобърна в София, 4 са ранени

Полицейска кола се обърна след катастрофа на бул. "Сливница" в столицата, като бяха ударни още две коли, едната таксиметрова, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Патрулка се преобърна в София, 4 са ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"двама полицейски служители и две жени, пътували във "Фолксваген"-а". Кой "Фолксваген"? За да членуваш една дума, трябва да си я споменал на друго място в текста. Явно единият ударен автомобил е "Фолксваген" предполага читателят. Как се пишат тези новини и от какви журналисти?!

Преди 3 дни полицейска кола без специален режим щеше да направи сериозна катастрофа на кръстовището на бул "Петко Ю. Тодоров" и бул. "България". Още на "Петко Ю. Тодоров" полицейският автомобил направи куп нарушения: изпреварване отдясно, пресичане на 3 ленти с "чудесно" засичане на останалите автомобили и най-накрая - спиране на средата на кръстовището на червен светофари преминаване.

Еми навици, само че тоя път навика им е изневерил.

Жалко, че автомобила блъснал полицаите не е бил ЗИЛ или ГАЗ 53. Поне нямаше да е счупена колата на горкия човечец. Сега никой няма да му покрие щетите. УЖас

Днес чух някъде, че воденичния камък, който дърпа ББ надолу се казва Цветанов. А всъщност дали някой се сеща, че не ББ лансира Цветанов, а Цветанов дъ факин агент е именно инициатора на проекта ББ, ако някой вярва в родната полиция, да вземе да прочете 1984 на Оруел... защото полицейския произвол е детето на тоталитаризма, а да си ченге означава да си просто зомби, което не желае да мисли със собствената си кратуна, а чака заповеди...

Какви са били тези ЖЕНИ в колата ? И имали ли са право да се возят ... Ще се покрие ИСТИНАТА ...

"......и две жени, пътували във "Фолксваген"-а..."

Да, ама очевидците нищо не са видели! Според МВР полицейската кола е била като дискотека, а не както обичайно да се шмугват съгласно лафа "Озвери се, опули се и га не иде трена - ждрапай!", нищо, че идва трена ;-)

като пея хита на милицията от бакенбардите ми изтичат тонове вода ! хахахахахаха!!!

Какви включени светлини и сигнали, какво носене на предпазни колани, каква закопчана пълна униформа без навити ръкави като дървосекачи - това е за нас, простосмъртните.

Виновни са двете коли, че макар и без шофьори, са стояли на пътя на държавните служители. Най-виновен обаче е скамият бул. "Сливница", че не е достатъчно широк и празен за демонстрация на мускули.

И да плюете и да серете утре аз пак съм на работа, а вие само ще си пишете в нета и ще си ядете злобата (щото нямате кинти за друго)! Много прост народ се е събрал тук !!!!!!!!

Като отидеш на работа дай на дежурния пълнителя с патрончетата да не вземеш да се простреляш без да искаш на смяна.Тъпак...

И да дам единия пълнител, ще ми останат още три. При добро желание и за тебе ще остане някое патронче! Тъпо злобарче, оди се пери !!!

да видим резултата-кой е виновен

Тъпите и нагли ченгета са си намерили майстора.. Жалко за другите коли.. Аз ако бях там, щях да ги ритам, вместо да им предлагам помощ... Наглостта им няма граници.. Трепайте се скапани милиционери..

Колите със специален режим на движение, дори без включени светлини и без всякаква причина нарушават ЗДвП ! Всички сме смъртни ! Простащината се проявява най-често когато са събрани много хора на едно място !

Тука трябва да ви направят една акция ТЪПАЦИТЕ да не ви четем глупавите коментари

Само тези дето нямат пари за море са останали в София да коментират. Коментатори ще ходите ли на море или не ви остана пари от кредити за кутийки в София,,,,,

колко сте жалки селяните и чакате с нетърпение да дойдем-ние аристокрацията да ви храним....хаха....да,ама не...стига сме ви хранили,затова ходим на Турция....а вие стойте там и ни чакайте /ду..йте/

Абе не те знам какъв си гларус ли си, какъв си, но мога да ти оскубя перушината... Определено.. И ако не са хората идващи на море, ще МРЕТЕ гладни, мърша скапана, селска.. А, как немога те гепна.. Ще ти сцепя задника..

Що не вървиш да се давиш?

Една много добра ПР кампания за Цвъ-Цвъ... неговите говеда са най-големите престъпници! Чуя ли думата полиция и ми се досира!

Абе що не правихте такива смели и глупави изказвания при Запалката.

Полицаите карат като изтървани, все едно не са на пътя, я в полето. Веднъж един завива пред мен няколко пъти без да дава мигач. Спрях до него и го питах дали правилникът не важи за тях. Тоя ми вика, че бил на адрес. 'И аз съм на адрес', казах му, но си ползвам мигача. Питах го за името му да го докладвам, той взе да се извинява. Друг си хвърли фаса през прозореца. И отй се изввини, като го питах знае ли колко е глобата за хвърлен на улицатафас. Накарах едни, докато се бият с палките по гъза, да напишат протокол за дупка на пътя пред тях (по опасен начин колите я заобикаляха). Щели да им се смеят сутринта колегите, вика. Питах го смешно ли му е, че парите на българите отиват в Япония, Германия и Франция за резервни части, а пенсионерите ни бровт стотинките. Писаха протокол. След седмица попълниха дупката. Докато ние гражданите не си поискаме, няма да се изпълни, да знаете! Просто бъдете хора, т.е. бъдете смели, умни и взискателни - спирайте ги и изисквайте от тях!! Така ще започнат да си вършат работата и да спазват Закона.

Страхотно си го написал! И си изключително прав!!!!!

Всичко казано от теб е истина, само едно не е истина - неможе всеки да изисква от полицая да си свърши работата. Това му е работата и трябва да я гледа, а не да чака да му казват "свърши си работата" Ако трябва за всичко в тая държава да си изискваме, по добре да уволним депутатите, полицаи (да си се пазим сами) и да дадем на пожарникарите пари за нови пожарни + за спешните за линейки и там каквото се нуждаят за да спасяват животи. Тия дето не си вършат работата са пиявици и незаслужават да са на тази длъжност и гражданите на България да им плаща "заплатата" Щом може едни държави да им е добре значи и България може, само дето за да стане трябва да се махнат т.н управници и чиновници, да се сложат некрадящи и вършещи работа и така страната ни ще е и като останалите.

Все за София пишете, а и във Варна е същото, но тук са по нагли.Вчера питах един полицай, дали не стачкуват, защото минават покрай неправилно паркирали стотици автомобили на магистралата за Златните.

Къде в случая е крадеца на 6 апартамента /парите за тях/!?? Като е толкова велик полицай, защо не контролира достатъчно подопечните си????????

квото повикало,това се обадило

не знам кой караз по-безотговорно таксиметровите шофьори или полицайте, но и на мен се е случвало да ставам свидетел на не едно и две полицейски нарушения по пътя

аи, и асфалта много боли.... вероятно момчетата са работили цяла нощ!? нормално е да са уморени.... недояли,недоспали,болни, претоварени ... дано няма други ненормални причини.... слава богу, че няма контузени до смърт! а са имали ангел пазител! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Патрулката е минала на червено посока София само с включени светлини БЕЗ сирена, човека с пасата / третата кола се е движел посока Обеля и минава на зелено и уцелва полицейската. Таксито е било спряло на светофара на червено посока околовръстното и полицейската кола го удря.

Полицейски коли редовно, поне в столицата,минават на червено без светлинен сигнал,но кой може да ги накаже.В тях е ножа и хляба.И сега няма да има дори наказание.

баси малоумните полицаи така им се пада *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Просто улицата се е изкривила и е обърнала патрулката.

Пътната настилка е била пияна.

пишете им акт :D

От както полицията започна да патрулира забелязвам масово пресичане на червено, неправилни изпреварвания и все без пусната сирена или светлини. Явно в нашето МВР е пълно с малоумни "шерифи" и "каобойци" :)

ушев да е сръбнал?

Никъде в статията не прочетох колко промила алкохол е имало в кръвта на водача

Няма и да прочетеш. Те сега ще замажат всичко с некоя акцийка и ще забравите за случката.

Октоподчето Цецко ще каже, то всичко знае. Цвъки, защо не се изпънеш пред медиите и да чуем поредната ти простотия?!

Само въпрос на време беше нещо подобно да се случи. Няма човек, който да не е виждал как патрули на МВР редовни си преминават на червено без никакви сигнализации.

ами така ще стане те гадните полицаи си правят каквото си поискат карат без колани пушат говорят по телефона извиняваи мамка им пук иначе пишат фишове и актове яко............. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всички знаем колко опасно и без да спазват правилата карат патрулките из София. Но на мен много би ми било интересно колко акта и фиша са издадени на служители на МВР за последните две години.

Хвани едните удари другите. Две от най безумно каращите прослойки в обществото се сблъскаха на кръстовище. Мухахахахахахахахаха!

Ами сега!?....... Няма мотоциклетист. Кой ли ще е виновен?

пълен разпад на общество,институции,взаимоотношения=българия....

те се самозабравиха...

влака

Трябва да се коригира правилника за движение. Всички коли да спират на кръстовище и ако не идва полицейска ,противопожарна кола или линейка ,да минават на "зелено ".

да забравиж кортежа МУ????

Редовно полицаите си нарушават паравилата за движение! Защо подяволите го правят без да пускат специалния режим на движение...

щото са полицаи в Булгаристан!

Нека им е на олигофрените в униформи. Така една делнична сутрин към 9.30ч пет такива олигофрена пресякоха В.Левски по Граф Игнатиев със служебния си автомобил най-нагло на червен светофар без включена сигнализация за специален режим. Ако имаше едно по-бързо тръгване от моя стана или някоя от другите коли в съседните ленти и щеше да има аналогичен случай... А там има и камери, но едва ли ще накажат колегите си...

Според мен ще накажат точно полицаите. Крайно време беше да стане някакъв такъв сакатлък в София (не знам как е в другите градове) заради тях, от 5-6 години насам внимавам на 120% и заради тях, че не знам откъде ще сметнат за нужно да изскочат без да ги чуя и видя...

Еми мене скоро ме удари цивилен полицай, познайте кого изкараха виновен колегите му... Казаха ми ако искам да го съдя, одде пари за съд?

Браво на великите тъпаци от милицията сега поне едно мъмрене пред строя за тях.Всекидневно правят нарушения и това им е станало вече навик.Никога няма да имаме истинска полиция...

И сега естествено ще изкарат шофьора на таксито виновен, защото така е най-лесно и най-изгодно.

И защото повече от половината полицейски автомобили нямат гражданска отговорност... но това е друга тема

Каране без колани, превишена скорост, преминаване на червено, неправилно паркиране ... само част от ежедневните перманентни нарушения на КАТ ...

Не плюите полицията!Тя ни "пази".....!Как обаче ние да се опазим от нея е големият въпрос?