Защо да се извинявам на Франция, попита Вивиан Рединг

Еврокомисарката по правосъдието Вивиан Рединг отрече да се е извинявала за коментарите си във връзка с експулсирането на роми.

Обратно в новината

Коментари - Защо да се извинявам на Франция, попита Вивиан Рединг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отличен за г-н Саркози.Само така трябва да се действа-бой,огън и жупел.А на тази бозавата ще и кажа да си гледа еврозоплатката и да не се меси на Великата френска демокрация,защото въобще не знае с какво племе си има работа.

Французите са си виновни. Да беха ги затворили половината за липса на документи, джебчийство и проституция (със съд и присъда естествено). Малко по скъпо щеше да им излезне от 300Е ама пък нямаше да надават вой всякакви организацийки. Да се въведе доброволна каторга с наполовина намалена присъда!

как само са ми омръзнали такива псевдо-хуманисти! Да видим каква песен ще запее госпожата, ако един катун наши "европейци" и се изсипят в Люксембург и започнат да си живеят както те си знаят, т.е. без документи, регистрация, работа, осигуровки и т.н. и се препитават с кражби и просия. На мястото на циганите следващият път бих се отправил точно натам, това си е скрита покана.

в Люксембурга. Да им прлатим билетите за там и тогава да се пеняви тази хубавица.

Голям кеф. Най-обичам да ги гледан как се карат и са се хванали за гушите така наречените 'европейци':))) Като знам колко са единни когато ни мачкат сега направо си е удоволствие да ги гледаш. :))) Много добре знаят че за прооблемът с циганите те носят най-голяма вина. Те направиха всичко възможно да обеднеем и да се превърнем в техен заден двор, затова сега са гузни. Защо нямаше проблем с циганите при бай Тошо?:)) Защото имаше работа за всички, не се ширеше мизерията и имаше държава, сега няма нищо.Надявам се всички са разбрали какво означаваше понятието 'държава'. :))

Николчо, Николчо като си толкова привързан към Тошо Тиквата би ли ми обяснил защо след като беше ги "научил " да работят за едно десетилетие се отучиха! Или просто ги тъпчехме с пари преди това! Не знам колко си малък, но знаеш ли, че по времето на Тошо Тиквата пред опашките в Съветите 90% бяха цигани с хлапета! Даваха им жилища с предимство, даваха им пари, намираха им работа, в която и плащаха заплата за тътрене на краката и без да са свършили грам работа. Благодаря за такава интеграция! Тези роми трябва да се затворят с гета, да им се даде възможност да учат и всяка година да се провеждат изпити и само взелите ги роми да имат право да напускат гетото, да се заселват някъде и всеки ден по два пъти да се разписват в Общината.

Тошо Тиквата няма има Боко Тиквата оправи си терминологията...

Към Минко - БРАВО!! Точно така беше! А към Малкия Николчо - не си наясно, че на циганите не само им даваха апартаменти с предимство, но бяхме свидетели и на това, как изкъртиха и изгориха паркета и вкараха КОНЕ в предоставените им за символичен наем апартаменти!! Виж как са стопанисвали и плячкосват предоставените им жилища в разрушавания сега блок 20 в Ямбол. Момиченце пострада затиснато от панел при опит да се КРАДЕ от същия този блок!! Присъединявам се към предложението циганите да бъдат обособени в определени местности, да им предоставят земи за обработване, пък те там да си практикуват вехтошарство, джепчийство, просия, проституция и каквото се сетят. А тези, които се учат и УСПЕШНО положат тест за грамотност, да им се дава правото да избират - да продължат ли да живеят с този етнос или да предпочетат обществото на вече приобщените към него.

да не забравяме, че да влезем в ЕС драпахме ние, т.е. българската страна плати солидни суми за ходатайства. никой нямаше и намерение да ни приема. освен това ние си унищожихме сами държавата и се докарахме до нивото на бедно изостанало село в Лат.Америка. Има ли друга бивша соц. страна в нашето икономическо, политическо и морално положение...сигурно не!

Защото за разлика от евреите които попадаха в газовите камери,циганите се прибират с 300 евро в джоба по родните места и възможност пак да видят Айфеловата кула когато им скимне.И пак да получат 300 евро,които по един или друг начин са излезли от нашите джобове заради разни евробюрократи които освен с простотий, които често пъти нямат връзка със здравия разум/случая с кривите краставици/не се занимават с нищо полезно.Крайно време е да слезат от брюкселския си Олимп и да погледнат реалността в очите.Поне за това дължат извинение не само на Франция ами и на всички нас.