10 жертви и десетки ранени при торнадо в САЩ

Десет души загинаха, след като мощно торнадо връхлетя щата Мисисипи днес, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - 10 жертви и десетки ранени при торнадо в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тяхното торнадо е нищо пред торнадото на МВФ и СД в лицето на Симен Дянков. Само как ще нараства безработицата и мизерията тепърва предстоим да усетим.

КРИЗАТА В БЪЛГАРИЯ Е ПО СТРАШНА ОТ ТОРНАДОТО В АМЕРИКА НО ТОВА НАРОДА БЪЛГАРСКИ НЕ МОЖЕ ДА ГО ОСЪЗНАЕ ЩЕ МИНАТ ГОДИНИ ГИДИНИ ДОКАТО СЕ ОПРАВИМ!!!!!И НЕКА БЛАГОДАРИМ ЗА ТОВА НА ТРОЙНАТА ЛАМЯ КОЯТО ШЕТА ИЗ БЪЛГАРИЯ ТОЛКОВА ДЪЛГО ВРЕМЕ

Страшна работа. С природата не може човек да се бори. Съжелявам за хората които са пострадали . Да се молим при нас да не дойдат такива бедствия .

БОГ ДА ВИ ПАЗИ ОТ ТОРНАДОТО АМЕРИКАНЦИ И ДА УСПОКОИ ДУШИТЕ НА ПОЧИНАЛИТЕ. А на гдата с неуместните коментари мойта баба е събрала в една детска количка оцелелия багаж от 5 етажната си къща и е бягала като другите да се спаси от БАНДИТСКИТЕ АМЕРИКАНСКИ БОМБАДИРОВКИ НАД СОФИЯ през втората световна война.

Не съм останал с впечатление, че жертвите на торнадо са държавна тайна. А ако по-рано нашите журналисти не са писали, то може би са чакали да стигне някое до тук за да го опишат по-добре.

Много хора използват и най-дребния повод за да задоволят антиамериканския си нагон. А САЩ са страната, която помага най-много на всички в случай на природни бедствия.

На вас, в САЩ , най ви промиват моьъците. Интересното е, че Американците са готови с "помощите" още преди катаклизмите.

Готови са защото в бюджета се предвиждат средства за целогодишни помощи на развиващите се страни дори и без природни бедствия. Мозъкът ми е бил "промиван" и от комунисти преди 1989г и от български "демократи" след преврата през 1989 и от руснаци и от американци и от какви ли не още, така че мога самостоятелно да сравня и преценя коя "промивка" колко струва. Жалки са тези, които смятат че са единствено правите и си присвояват правото да съдят другите.

Всяко събитие може да бъде повод за дребните душици да развихрят злобата си!

каква стихия...с каккава сила настръхвам

Ай стига , бе ! Кво става ? До преди 7-8 години урагани, земетръси, бомби, и други подобни въобще не взимаха жертви на тази територия или жертвите бяха на едната ръка по брой в страната на "неограничените възможбности". В други места , при подобни бедствия жертвите бяха стотици или дори хиляди, а в "обетованата" страна само някой и друг негър почти безмълвно се обявяваше за безследно изчезнал. Не можеше суперсилата да понася загуби, това беше абсурд защото тя беше най- великата и Бог и медиите бяха на нейна страна. Но... напоследък все по-малко балами вярват на глупавата пропаганда и предпочитат да вярват на собствените си сетива и знания. Суперсилата забоксува, стана за смях в Ирак въпреки че двойно намаляваше броя на жертвите, а сега и в Афганистан е на път да стане същото, но на по-висока цена, натресе икономическата криза на цял свят, след като се опитваше десетилетия наред да живее за чужда сметка . И най-важното - започна да си дава сметка , че медийните лъжи и паразитизма на съществуване не носи нищо хубаво за нея и започна да се укротява и да става по-кротка.

Наистина омразата е сляпа! Всеки може да прочете новини и статии отпреди 20-30 години, където също се пише за земетресения и бедствия в САЩ и се съобщават доста повече жертви от един негър! За войната във Виетнам също е писано - за грешките, загубите и десетките хиляди жертви! За убитите американци в Афганистан също се пише! И кой е каран насила да ходи в обетована земя! Може там да е гадно, но все още много повече хора предпочитат да отидат там, а не в Северна Корея! Кризата може да е тръгнала от САЩ, но нали американците не са насилвали бат Пешо от петия етаж да тегли кредит от 40 000 евро със заплата от 600 лв!

Е аз предпочитам Европа, пред обетованата земя.

От сърце ви желая да изпаднете в същата ситуация,а аз да пиша коментар-обещавам да е мил.

Не разбах какво на кого пожелаваш! Тотнадо в България?? Мисълта ти не енаред!

Не знам дали е природа, но отбелязвам повторения - докато САЩ страдат от торнада, Китай и др. страни страдат от земетресения. Прилича ми на специализиране в определени области - дано не съм прав....

Има нещо гнило в Дания, левче !

Торнада в САЩ винаги е имало и ще има. Дори една голяма част от средния Запад е кръстена алея на торнадата. Всеки непредубен може да провери в интернет данните, другото са елементарни манипулации за наивници.

Това са обикновени невинни хора, много от които са изгубили жилищата си и то в един от най-бедните щати в Америка. Коментара ти е злобен и просто абсурден. Жертвите са жертви без значение в коя част на света.