Коментари - Футболни фенове в ареста заради ранена полицайка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАБРАНЕТЕ ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ, А БОБИ МИХАЙЛОВ ДА СТАНЕ ПОЧЕТЕН ЧЛЕН НА ИЗТРЕЗВИТЕЛНОТО!!! ПОЗОР!

Dir bqhte mnogo hubav sait....

Заради скапаните наркоманчета и безделници наричащи галено себе си футболни фенове всички нормални несмеят да припарят вече до стадионите а да не говорим за родители с деца

Дано се оправи бързо полицайката! А феновете - и от двата лагера са грозна картинка - вчера ги гледах, докаот чакаха автобус на Орлов Мост - ами групички безделници и гамени, наливащи се с бира и псуващи каот хамали.

Футболът и спортът не са това, което бяха. Защо въобще се провеждат футболни мачове, при положение че явно се вижда, как огромна част от публиката, изключително "одухотворени" млади хора - рожби на демократичните ценности, отива за да се бият и вършат зулуми? Вземайки предвид нивото на българския футбол е по-добре стадионите да се ползват само за концерти...

Шило

Дано се оправи бързо и без последици момичето! А "фенове" отдавна не са запалянковците, отдавна не са тези, които ходихме по стадионите с удоволствие, за да гледаме двубои.В държавата на чалгата, какви се очаква да бъдат? Една от причините вече да не ходя са и те. Другата е, качеството на "разходките" по терена. В държавата на чалгата, какви се очаква да бъдат?

Малоумни "футболни" фенове. Надявам се, лекето извършило това, да бъде заловено и осъдено ефективно!

Шило

Лошото е, че в очите на "агитката" ще е герой! "Скочил на ушевите".

Всички футболни дебили трябва да полагат обществен труд и да плащат обезщетения за всички изродини, оито вършат!

интересно ... а като се случи да ранят обикновен човек , защо няма масови арести на хулиганчетата ?!? все като ранят полицай, данъчен, депутат или прокурор са масовите артести . винаги когато е някой от така наречения "репресивен апарат на държавата" и никога за лекар, учител и/или обикновен човек . ама иначе по билбордите и стачките за заплати са първи .

Това са копелетата от чалга поколението расли без надзор и на улицата Рожбите на декорацията.Безделници вредители и убийци.

винаги има всякаква измет. тук вина има БФС, че си има Левски за галеник и му спестиха вадене от групата вина имат фенклубовете вина имат полицаите - пропускат на контрола бомби, не носят шлемове

отдавна трябваше да са във В група

Полицайка...Да върви да работи някаква нормална работа. За да си полицай трябва да или да си много прост, или да си гледал много филми, или да те мързи в червата. Не мога да си обясня как нормален човек може да работи като полицай. Рискове на професията, това е. Сигурно е била наясно какви са предимствата и недостатъците, така че, стига сте били тъпан. Ако на някой стругар влез стружка в окото, няма да ревете като юндолски мечки, нали? Никой не я е накарал насила да се прави на съдия и да въвежда ред и дисциплина в обществото.

Там си си и останал. На първата буква от азбуката.

В нормална страна ще отменят мачовете на тия два отбора за един сезон