Посланик: Не вярваме на Лондон, да извикаме Поаро

Великобритания има традиция в погазването на международното право и не може да й се има доверие за разследването на отравянето на Сергей Скрипал

Обратно в новината

Коментари - Посланик: Не вярваме на Лондон, да извикаме Поаро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Посланик: Не вярваме на Лондон, да извикаме Поаро Може и Агата Кристи.

Защо не, повече работа ще свърши. Цялата им многомилиардна МИ5, МИ6, Скотланд ярд, за нищо не става. Оставят баба Мей да злобее и сочи с пръст.

Няма официално изявление за наличие на "отровен боен газ "Новичок". Може да е така, но може и да не е. Ако не бяха истерични Мей и Джонсън, щяха да се допитат до компетентните органи и разузнаването. Поне да скалъпят някаква правдоподобна версия на базата на полицейско разследване. Всичко е засекретено, знаем защо, ако се окаже кьорфишек да си замълчат и да остане презумцията за виновност. И защо се говори само за никому ненужния старец и дъщеря му, а за останалите британски граждани изобщо не се жали?

Каква самодоволна и нахална физиономия на добре охранен чекист .

уяли се , самозабравили се парвен\та - това са повечето от еропескоте лидери. мозъците им са "олоени" и не могат да мислят. а и не искат

тоя да се благодари, че не е посланник в Турция да отиде да открие някоя изложба...

уА ти , неблагодарно ко ..ле, да се благодариш. че хиляди от тях са измрели за освобождението на България. Защото ти сега можеше да гниеш в затвор , а жена ти да носи шалвари и да не смееш дори да пишеш тук, или изобщо да ви няма като род. Няма по-лошо от неблагодарността на мръсниците, но тя се наказва.д на

Ех Жорка , ако знаеше само, че 60% процента от армията загива не в битка а от глад, болести и студ, ако знаеше само, че всъщност сегашна русия е наследник на тази страна която е избила целия род на този който е дал заповедта за таз война, ама не би. Ще ми говориш за шалвари, я си свали ушанката и сапогите бе дурак. Харесваш ребятата ама не искаш тяхна кола, само лаеш, а всички знаят че кучетата дето лаят не хапят, кат видят зора подвиват опашката и бягат .

Целия цивилизован свят се обединява срещу путлеровия тероризъм. На никой не му пука вече дали терористите си признават или вярват на обвиненията. Русия се превърна в една голяма Северна Корея, която освен да дрънчи с оръжие май нищо друго не може.

Цивилизоваността на цивилизования свят свършва там, където започва поробването, ограбването и измъчването на цели народи в защита на свещените им търбуси - злато, петрол, природни богатства..

приятелю, защо им се обяснявате на тия тъпи парчета.те са малоумни за психо -наумат си нещо и край-глупендъри европейски

Вечни интригани!

По време на претоят ми на Смръдливият Остров имах работа с англииското правосъдие-жалвах се пред техният съд за дискриминация от местен работодател. Така нареченият " съд" спзи сложна процедура уж в защита на моите права, но накрая осъди в полза на местния дерибай след куп разходи от моя страна. Така че не ми говорете за англииско право, пълен отврат. По зле е от нашето. А този двоен предател е ясно че го отровиха МИ6 за да навредят на путин на изборите.

Дебил!Девил!Мил чинии в Англия, но нали е по-мургав са го нарекли "мангил"! Съдът, след като разгледал всички доказателства, отсъдил естествено истината, че нашенецът от малцинствата, наистина е "мангил"!

Ти си една подлога! колко за ..д.. ка нацелува от сутринта, защото коментарът ти смърди

Кой мъ викъ? Идъ, ей мъ на!

този ухилен боклук да бъде екстрадиран- в комуналките ще му е много смешно

Добре си избрал псевдонима си. Интересно към кого е отправен вопълът ти? Дали Тереза ще го чуе? Местното посолство ще и го изпрати ли? И ти като специалист по псевдонима си ли го предлагаш?

Че кой вярва на Лондон, след като щял да даде проби за експертиза от известни химически лаборатории и резултатите щели бъдат готови няколко седмици, но още отсега казва какви ще са резултатите?!

Прави са руските чугунени глави.... британските изявления трябва да се проверяват.... освен това, не само Обединеното кралство "има традиции в погазването на международното право и подвеждането на международната общност", но и Франция, Германия, Испания, Италия, Белгия, Холандия, всички скандинавски страни взети заедно, Австралия, Канада и най-вече САЩ... имат трдиции да погазват, ще им покажем на запада.....за какво иде реч! Само ние руснаците начело с великана Путин сме миролюбци със световно призната демократично изградени система и като нас са северна Корея и Китай!

Който вдига АК , от АК си отива

да последва другите руски тулупи дето ги изхварлиха заедно с чрвените им чемодани на улицата

Хи хи! Язвителни забележки от ватенка,която вече няма да има достъп до Лондон! Мазничката му физиономия е тмипична за комунист-номенклатурчик. Това са комунисти,които си клатят краката през целия си живот.

А теб те клатят гербеските комунисти всеки ден и час затова цвилиш за още.

Щучки си прави посланика . Това е най добрата защита ...правиш се на луд

ти да не си мислиш, че е лесно да се родиш русский? това е за цял живот, и не се лекува!!

то и за твоята простотия няма лек.

тоя отворко да си подготвя червените дисаги нестига че го хранутат там ..да си оди у тех щом хапе раката дет го рани

Местонахождение на отровените - неизвестно ! Даден антидот и какъв точно - неизвестно ! Здравословно състояние към момента - неизвестно ! Прогноза за излекуване - неизвестна ! Клинични симптоми - неизвестни ! Лабораторен анализ - неизвестен ! Проба от отровата - засекретена ! Клинична прогноза - неизвестна ! А Вие им вЕрвайте !!!

ми, кат се замисля, може и да си прав! и ефекта е поразителен! всите русские от британия, си взимат чемаданчетата , и ...хоп в россия! идилия, доволни хем русские, хем британците!!

А, не, не, нещо се изхвърли неподготвен .... Не искат "всички руские ..." да си ходят.... Нещо сититито и "икономикса" им не бил както трябва без парите им !

....насолил ги е с финес !...браво !

То пък кой ли здравомислещ вярва на Лондон?! В случая бързата кучка слепи ги роди.

Цинично изказване

В руски вестници, че новичока бил в руската мафия...попаднал...ха ха ха. В държава като русия, кой ще се наеме да посочи границата между правителство, приближени към него кръгове и мафия?

Скрипал е във военна болница с дъщеря си.

Не вярваме на нито едно ченге на кагебе дори и да се казва Яковенко

Дори да се казва и Путин пак не му вярваме!

Русофилчета, колкото и да виете РФ си отива, бавно и полека ще клека.

Коги бре баба?

Ти да видиш: In a recent letter to The Times, Stephen Davies, Consultant in Emergency Medicine at Salisbury NHS Foundation Trust, wrote the following: Sir, Further to your report (Poison exposure leaves almost 40 needing treatment, Mar 14) may I clarify that no patients have experienced nerve agent poisoning in Salisbury and there have only ever been three patients with significant poisoning.

Да довърша:His claim that no patients have experienced nerve agent poisoning in Salisbury is remarkably odd, as it appears to flatly contradict the official narrative. Was this a slip of the pen, or was it his intention to communicate precisely this that no patients have been poisoned by a nerve agent in Salisbury?

да обясня в два реда,доктора в спешното в деня на инцидента, говори 3 тежки натравяния и нищо друго и нищо от БОВ

Не ми е жал за друго, ами че дето англичаните компрометират Сър Артур Конан Дойл и безсмъртния му Шерлок. Имаха една световна слава и нея ок...каха. Кво сега да разказвам на внуците, а?

И на мен не ми е жал за Щирлиц, ама и той горкия умря загадъчно. Та какво да кажа на децата. Сетих се да попитам, жив ли е артиста дето изигра ролята му в филмаааа-не мога се сетя как се казваше филма.

Пич нищо не им казвай на децата, че много неща не помниш. Само така ще им бъдеш от полза. А актьора се казва Вячеслав Тихонов, филма "17 мига от пролетта" и мисля, че е починал.

Почина 2009.

До 34 ( нерегистриран ) 22.03.2018 21:11 поздравление за познаването на историята. Не съм сиг , но май СССР е предлагал да изпрати армия в Чехословакия, ама Полша тогава не е разрешила.

Франция, както е известно, подписа със СССР през 1935г. договор за помощ на Чехословакия, в случай на нападение от страна на Германия. После се отказа от него. СССР, въпреки предателската политика от страна на Франция, заяви, че ще окаже помощ на Чехословакия, при наличието на две условия: ако чехословашките народи се съпротивяват на фашизма; ако чехословашкото правителство се обърне към СССР с молба за помощ. Обаче, не без съдействието на Англия и Франция, чехословашкото правителство се отказа от съветската помощ и предаде интересите на страната си. През 1938г. правителствата на Англия, начело с Чембърлейн и на Франция, начело с Даладие, подписаха в Мюнхен с Германия и Италия пакт за предателство на чехословашките народи и фактически откриха пътя на хитлерова Германия и фашистка Италия към войната. Мюнхенското съглашение практически остави СССР сам срещу агресора, който се готвеше за война.

СССР щеше уж да защитава и балтийските държави, но така ги защити, че ги завладя. Предложението към Чехословакия също е било капан. Такова имаше и към България.

Я покажи договора за Балтийските републики!

Суецката криза, също наричана Операция Кадеш или Синайска война (в арабския свят позната и като Тристранната агресия), е нахлуването в Египет от Израел, Великобритания и Франция в края на 1956 г. Целта е да се въведе контрол на Запада в Суецкия канал и да се премахне египетския президент Гамал Абдел Насер, който е национализирал канала.

Политическият удар символизира края на Франция и Британия като колониални държави и сили с водещо международно влияние. Антъни Идън е принуден да подаде оставка. През следващите години процесите на деколонизация в Третия свят се засилват рязко, окуражени от слабостта на довчерашните колониални империи. Световното влияние вече съвсем очевидно се поделя между СССР и САЩ, а Британия не предприема друг опит да защити военните си интереси в чужбина без американска подкрепа, чак до Фоклендската криза през 1982 г.

Ингилиза пак се пробва с пиниза, особенно когато му умира мангиза.Москва не вярва на сълзи.

а на тоя зализан амбриаж на снимката всичко по него е бритонско без значката на ревера! тя си е отеченственое производство!

русофил - обичам да слушам Чайковски , Стравински и Рахманинов путинофоб - не ми харесва завоевателната и асимилистична политка и имперското високомерие русофоб - е грешно.

Много неща не разбираш.Нищо лично.Путин не е завоевател.Оттук насетне мисли сам.

Просто внимавайте, като се возите на Ориент експреса-времето на Изток е силно променливо, вАли на парцали, вее вятър студен, коловозите са заледени...и каквото и да ви говорят,не се вкарвайте в разни криминални романи. сик транзит глориа мунди.

Щастлив Руснак, с вътрешна убеденост.

убиха и Немцов. при кагебето нема лабаво

Не само Немцов, ами Мишо бирата , Ваньо Танов и ...

Аз мисля,без шега ,че Англия обяви война на Русия заради достъпа към топлите морета!Всички казват ,че Британската империя не съществува,но за мен лично,това е силна преувеличено!Британска общност съществува ли- съществува ,а това е всъщност модернизирана колониална система!Британските доминиони съществуват ли - съществуват!Задморски територии-съществуват !С намесата на Русия в Сирия става нещо ,което не можем да видим,поне засега,и и изглежда са засегнати английските интереси!А те винаги са действали по този начин ,щом са засегнати техните интереси!

ама къде е сега - #freesavchenko... От времето, когато си признаваше, че ПАК ще убива руски журналисти в Донбас. Нещо ви изчезна плама за защита на ХОХЛИЯ..

Лондонстанските фашаги винаги си служат с пиратските им практики от 14-ти век.

Мошенничеството на англичаните е кодирано в езика им. Едно изговарят, а друго пишат. Дотук с въпроса кои са англосаксите. Там където са стъпили жив туземец няма. 600 години крадат и колят целия свят. България е резултат от тяхното вмешателство и злоба. Затова и в Берлин и в Ньой ни разпърчосаха на 8 части, во век и веков

Московските комунисти винаги си служат с лъжливите практики за Първото ни освобождение и за Второто и за Третото чакаме ЧЕТВЪРТО

Никога няма да рискувам живота на нито един немски гренадир, за свободата на овцекрадците от Долни Дунав. Така ,че лижи колониалните крадливи западни задници и мляскай вкусно

Руснак и истина, все едно космос и слънчеви бани...

и аз ти казвам, ако не ми вярваш питай майка си за снощи, пък и тази вечер ще я "повторя"!!;))

Полицаят е изписан от болницата. Какво стана бе ? От Новичок мрат веднага. Дъщерята го била пренесла в куфара си ??Ресторантът в Солсбъри е до склада на армията им за БОВ. Толкова са тъпи британците, че по телевизията показват как служители в защитно облекло почистват, а до тях полицаи и граждани без защитно облекло ?! Защо няма евакуация, щом има Новичок ?Защо баба Тереза не каже какво стана с обвиненията за подобно отравяне на Литвинов ? А? Тя беше министър на МВР. А защо един ден след като Березовски поиска от Путин да се върне в Русия беше отровен ? Защо не каже кой отрови българския разузнавач Георги Марков с чадър, след като отказа сътрудничество с Ми 5 ? Граждани на Русия, отровени в Англия !!! И Англия иска обяснения от Русия, а е нужно Русия да иска обяснения от Англия. Точка по въпроса !

За американски, английски и френски политици е вярно, разбрахме, даже се извиниха за Ирак.

Ако Путин и каже, излизат и се печат в космоса. Но имат право на избор или се печат или дишат прах космическа.

Кой се би срещу нас. В руски ръце попадат английски доброволци, биещи се на страната на турците. Главнокомандващият на цялата турска армия Мехмед Али паша всъщност е германец и се казва Карл Дитрих. Вейсел паша, който командва турската армия в битката при Шипка-Шейново,австриец, името му е фон Вексел. Армията на Сюлейман паша, която извършва кланетата в Стара Загора, е превозена с английски кораби от Албания в Тракия. Английска флота влиза в пристанището на Цариград, за да предотврати падането на турската столица от Русия. Хидает паша, който всъщност е англичанина Станислас Сенклер. 40х полски легион се бие на страната на Анадола срещу нас. Ако всички тези изверги не бяха англичани, немци и австрийци, а руснаци, дали нямаше всекидневно да лягаме и ставаме с техните престъпления, извършени над нашия народ? Виждате ли каква огромна война се води срещу нас българите и нашата история? Нашата свобода е извоювана във война, която водим не само срещу турците, но и срещу англичани и германци. Същите тези само броени месеци след подписването на Санстефанския договор разпокъсват България на пет части, като днес техните съвременни слуги дори и това опитват да припишат на Русия. Днес България не е независима държава и е поробена от същите тези, които ни държаха в робство до 1878 г. Когато идва на власт турколизеца Стамболова отива при султана и му предлага България да стане пак част от Османската империя!? Тъжен ден за турколизците.

а 1916 ние пребихме русские и румънские армии, и опазихме България!!

През ПСВ пак сме на грешната страна и губим над 11 хиляди квадратни километра територия! После плащаме и обещетения в милиарди залтни франка. Не случайно се нарича Първа национална катастрофа. Втората е ВСВ. Като на парижката мирна конференция решават, че сме с граници от 1.1.1941г.(преди войната), с което губим Македония, Чърчил казва, че държава България не трябва да съществува. Иначе много правилно се е удивил, как винаги сме на грешната страна.

Тежък ден и за русколизците дойде.

Самият Сюлейман паша и еврей и истинското му име е Соломон Леви Явиш от френски произход.

те също убиха и кенеди, и лейди даяна, и садам и кадафито i.t.n!!;))

какво друго може да каже руски посланик , освен да поддържа официалната версия на Кремъл, която е истерично-параноично невярна.

Tой, освен това казва, "че" ще пита поаро кой уби лейди даяна, кенеди, садам, кадафито i.t.n!;))

Или Шерлок Холмс, или инспектор Барнаби от "Убийства в Мидсъмър".

Не напразно Левски,Ботев,Раковски,Стамболов са ненавиждали руката империя,в опитите и да ни владее като задунайска губерния!На Русия не трябва да се вярва-там лъжата и демагогията е нрав!Убийствата в СССР са нечовешки нормални,за непослушните!Путин си е убиец и в Сирия!

И това казано от един пигмей, от най-бедната, най-корумпираната и с най-висока смъртност държава в Европа.

Лондон не вярва на сълзи. К'во да каже, ние бяхме ли? Как все техни агенти умират мистериозно... зла съдба... Ааа, да ЦРУ/МИ-6/Мосад и целият свят начело със Сорос им прави капани, просто щото са руснаци.

А защо само техните агенти във Великобритания биват убивани? Защо тези в САЩ, Германия или скандинавските страни са още живи и никой не ги трови? Зла съдба?

Хаххаах - англичаните лъжат! Казаха ли ви го сега, глобалисти лъжливи! Русия не си поплюва! Англичаните не дават доказателства, защото ще стане ясно че те са ги отровили!

Не Дирчо, дирник си ти гъзолизецо!

Щом казва другарят , значи викайте Поаро! Но да не се оплаквате ако после има посочен убиец?

Hека Tвоите "другари" да кажат, кои уби лейди даяна, кенеди, садам, кадафито и.т.н??;))

Народа ши убии Путин...кът Чаушеску

Типично поведение на пострадал с пирон в задника.

Путин е д-р Менгелее

А д-р Менгелееее е Ориз ЖонСон...