НС чака предложения за екипа на антикорупционния орган

До седем дни председателят на новия антикорупционен орган Пламен Георгиев трябва да предложи свой заместник и трима членове.

Обратно в новината

Коментари - НС чака предложения за екипа на антикорупционния орган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като се има предвид избрания председател, явно комисията никога няма да заработи. Или... всъщност ще заработи, ама като бухалка с/у Прокопов, Хр. Иванов, Тр. Трайков и др.т.

Сега си ги редят един до друг мафиот по голям мафиот най голям мафиот а после ще има наддаване като гербераска поръчка и тогава ще се види кой ''печели'' ащото губещия винаги ще е българския народ дето им плаща заплати осигуровки пенсии на такива корупцинни ''търсачи''...Като се знае този падналия от небето / несъм чувал разговора с Мишо и ваньо/ направете си сметка какъв отбор ''юнаци'' ще да предложи

Предлагам Валери Симеонов,или Магарешки,а вие?

дейност на НС е само да си чака

аванс и заплата

Екипа е ясен. Тъмносини анцузи и бели гуменки. Що се правите на луди

Айде де, докато се мандахерцате Мега-Гига_Органа се спихва... и Корупцията напразно се нада да бъде оправена веднъж завинаги!;)

НЯМА ДА ИМА ЖЕЛАЕЩИ ДА ЗАЕМАТ ПОСТОВЕ И МИНИСТЕРСТВА! Кой е луд да чисти АВГИВИИВИТЕ ОБОРИ на това крадливо УПРАВЛЕНИЕ?!

Нали този орган е чиста формалност.Какво значение имат лицата. Тези които си платят ,доказани крадци в миналото си и готово. Без работеща съдебна система колкото си искате "органи"сътворявайте.

Онзи от разговора с Мишо Бирата?

на национално ниво. Да са абсолютни професионалисти, да не са зависими (политически, приватизационни и прочие ), морал и безкомпромисност при прилагането на закона. И парламента да гласува за тях....