Западът не отчете манталитета на руснаците, сплоти ги

Постоянно обновявайки резултатите от вчерашните президентски избори, всички руски вестници тази сутрин обръщат внимание на един най-съществен според тях факт.

Обратно в новината

Коментари - Западът не отчете манталитета на руснаците, сплоти ги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Родоотстъпниците да се радват на победата на Путин в Русия, още един мандат западналите наркомани ще ви захранват с центчета.

Предложение : а. ха Да ЗатворимОкончателно Тази "дискусия" поради Доказаната-й Безсмисленост ?! ...и б. да Се насочим към Решенията на днешната Среща-в-Брюксел ?! ...за или ЗА ?

То затова ли се раздаваха храни ,че хората да отидат да гласуват??

Слаб резултат, няма 90%.

Крадецът най-силно вика: "Дръжте крадеца!" Преди изборите руснаците предвиждаха 72-73% избирателна активност. Който не вярва - данните са общодостъпни в нета. Един час преди края на изборите, когато в 10 от 11-те часови зони изборите вече бяха приключили, активноста беше малко над 60%. Даже на децата беше ясно, че до края няма дори да стигне 70%. Нормална държава би си навела виновно погледа, че е излъгала, но не и Русия. Пропагандният отдел бързо съчинява статия за рекордно висока избирателна активност, подплатена със 127 годишна избирателка и реплики от няколко клакьори и руснаците /включая нашите продажни мекерета/ вече вярват, че наистина избирателната активност е рекордно висока... НЕ Е БРЕ! Обешаха 72-73%, а гласуваха едва 68%. Един идиот се изходи, че западът с обвиненията си за новичок е вдигнал активноста с 5-10%. Този малоумник наясно ли е, че ако това е истина, желаещите да гласуват в Русия реално са под 70%??? Да нямаш акъл не е срамно. Срамно е да парадираш с това. Като например да пишеш минуси на мнение 100% обосновано с фактология, което обаче не се връзва с политическите ти въжделения!

Един съвет от нас. Лекувай се! Бяха предвидили и руските граждани, които не бяхадопуснати до гласуване в Украйна - за това е по-малък резултата. И пак, ЛЕКУВАЙ СЕ, спешно е!

Западните политици вече не могат да заблуждават със своите "ЕВРО АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ" страните от бившия "СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЛАГЕР"- светът "зад желязната завеса". Разлагащият се Запад привлече своите почитатели в лоното си, а на нас дикиса ХУМАННИЯТ ГЕНОЦИД. Мнозина от двете страни на "копринената завеса" - ШЕНГЕН, си отвориха очите за РЕАЛНОСТТА /ВЛАСТ, ПАРИ, СЕКС/. Изборите в Русия не събориха Путин (Шаломов), но не ще е така с "Борисов 3" и ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ в България. Сега ратификацията й на ИК се "пече" от НПО-тата и "трите бойкови годзили" / Захариева, Караянчева и Цачева/, в 43 НС. Какво ще се случи обаче до Джулая ..., предстои да видим.

мдааа... Толкова лош, лош, лош запад, а такая добрая матушка.... И въпреки това ни един идиот не се навива да поиска пранция искат. Снощи по някоя от телевизиите даважа, че даже в България вече искат сирийците и за това пращат децата си да учат български.ПРОДАЖНИК, ако казаното от теб е исе!тина, потокът от емигранти ще е насочен към Моква. А то няма НИТО ЕДИН, значи ЛЪЖЕШ, бре!

Анджак! Русия не се вписва в тяхната логика. Четете Виктор Ерофеев.

Извинете се, те само са създали водката и я произвеждат масово, никога не я пият

Какво общо има Запада с Русия....да не ходят с валенки в снега и да пият спирт

дават от младите почти никои не е гласувал особенно се мобилизираха след като домакнаха 1з0 год старица на бабешките избори-сега да не забравиме каква роля изиграха евтините храни за гладнире русски пенсионерки

Че руснаците са същите като Северно Корейците.

Прав си. И от севернокорейците ядохте боя.

OmPoBeH

Като отиваме на банкет, шефовете ни обръщат внимание, че на другата сутрин ще трябва пак да работим някак заедно. На политиците няма ли кой да им каже, че след избори ще трябва пак да работят някак заедно ?!

ДА СЕ ОТЧЕТЕ ОТ ЗАПАДА: И 10 МАНДАТА ДА ИМА ПУТИН, РУСНАЦИТЕ СИ ОСТАВАТ ПИЯНДЕТА НОМЕР 1, А ЖЕНИТЕ ИМ К,,,И НОМЕР 1.....ЗА МАНТАЛИТЕТА ГОВОРИМ , НЕ ЗА ОТРОВИ И САМОЛЕТИ

Пияндета номер едно са финландците. Пияндета вомер 2 са поляците. Чак на трето място са братушките. А колкото до жените им - една рускиня да ти изгърми един шамар - и си насран като соросоид в дир-а.

Запада знае какъв е манталитета на руснаците - той /запада/ разчита на нашия манталитет!

А, робски манталитет Западе. 1.Навремето, като ги завладели татарите, ще се избият помежду си кой пръв да целуне иминийте на хана татарин. Този ритуал наричат челобитие. Най-успешен бил московеца.2. Подражателство и чуждопоклонничество. При първите демократични промени у тях, имаше западен внос. Не можете да си представите какъв престиж и самочувствие е да си се докопал до цветна найлонова торбичка. Върха. А анцуга, особено с широки лампази беше официалната им дреха. 3. Блъфьорски манталитет. Блъфират ви, за да ги допуснете до себе си. Да участват в симпозиуми, конференции. Да говорят глупости с апломб. 4. И накрая цигански манталитет. Да крадат и безчинстват. После отричат. И майка си отричат. Северни цигани, както съм ги нарекъл по-долу.

Или за западните олигофрени клатени от всякакви мюслита?

Кажи кое не е вярно.

Няма изненада,но има нов момент - руския народ отговори на удара от запад с рекордна избирателна активност.Категорично напомни на света КОЯ Е РУСИЯ! Дали ще си извлекат поука нашите управници?

Решително настъпа мотиката - Западът само гледа с недумение грозната цицина на руската тиква.

отчита следното: никой не може да бъде спасен, ако сам неистово иска да бъде роб.

не си политкоректен,няма тук бяло,твоите идоли сатани унищожават бялото и умното и ти внедряват кафявото и черното,апропо,руснака ,дори и роб,никога няма да стане джендър,а ти май залиташ към дъгата.

След като руснаците могат да "отчетат манталитета на запада" и да назначат Тръмп, а западът не може да го направи, значи ли това, че на Запад живеят са по-ниско интелигентни хора, отколкото в Русия ...

Запада не отчете ,че Азия си е Азия - Казахстан- Назърбаев 98 % , Узбекистан -Шафкет Мирзийоев 88.6 % , Туркменистан -Гурбангули Гурбангули 98% ,Азърбайджан -Илхам Алиев -76.84%

а ти още не си отчел че си една усмивка от старите ленти -ръждясала пропаганда от пещерен тип.

властите успяха да превърнат изборите в празник-да за пръв път милиони се нахраниха нормално но от следващия ден пак ще са скотове

Ами Западе, изучавай манталитета на вашите цигани. Много е близък с манталитета на северните цигани. Ако нямате цигани, ние ще ви изпратим.

Русофобите това не го разбират, защото са просто прости. Прост е синоним на русофоб, нищо лично....

С тия избори руснаците просто убеждават света, че си заслужават всичките проблеми, които им предстоят. И че всяко състрадание към тях би било ненужно. Това именно е простотия - един психопат да изпраща сина ти на заколение, а ти да му благодариш. Е, прости са, наистина са прости.

Правилното заглавие трябваше да е "РОБСКИЯ манталитет" на руснаците. Или пък "манталитета на крепостния селянин" в Русия.

Запада не може да си представи , че нормален човек може да изпие толкова

ако не може да си го представи, да дойне на нашето черноморие и да види как локат ингилизите, а после как връщат поръчката, немците - също. А за ирландците хич няма и да отваряме дума ... и сите все от запада идат.

Някой може ли да обясни как Русия може да повлияе на президентските избори в САЩ и референдума за Брекзит, а западняците не могат да повлияят на президентските избори в Русия! :))) Определено Путин е световния господар!

Като султана на Бурней и там запада не можа да повлияе

Поредното ритуално самоназначаване на чекиста-диктатор какво общо има с понятието 'избори'?

Те западняците и манталитета на мигрантите не отчитат. И накрая ще гризнат дървото!

Отчитат, отчитат - на Запад знаят как от имигрантите да направят хора. В Рашка не могат от собственото си население.

Нека си се сплотяват руснаците. Така мизерията в която живеят ще се вкопае за още няколко десетилетия - простакът не заслужава по-добър живот.

Газ пикаш, нали???

И по-точно...Западните Чифути,които са си назначили западни кукли на конци н еотчетоха,че чифутските им интриги вече издишяат и е време да се простят с чифутското доминиране над света и сатаниските им планове за контрол на целия свят и унищожението на Русия...та те не прецениха как без да искат сплотиха Руснаците

НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕН НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ РОБСКАТА РУСКА ПСИХИКА!!!!НА ТЯХ ГЕНЕТИЧНО ИМ Е ВТЪЛПЕНО, ЧЕ ВОЖДЪТ СЕ ГАВРИ С ТЯХ ДОКЪТО ТОЙ ДИША, ТЕ СЕ СЕЩАТ ДА ГО ОПЛЮЯТ САМО КОГАТО Е НА НАЙ-СИГУРНОТО МЯСТО-В ГРОБА!!!ИНАЧЕ СИ ГО ТЪРПЯТѝ!!РОБИ И СКОТОВЕ! НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО С ТАЯ ИЗМЕТ!!!

Теб на запад биха те осъдили дори само заради ника ти тук.

Веднъж на летището в Мюнхен изчаквах полета до група руснаци, които през цялото време пееха своите си песни и ги натрапваха на всички около тях. Никой не се държи така нахално и некултурно като тях. Защо трябва да им слушаме песните, за тях може да са безценни, но за останалите не е така. Ако всички си запеят песните би станала лудница Различни са от останалите народи, но с по-неприятни особености. Да си го харесват фюрера колкото си искат, само да не ни се месят в държавата а те точно това правят. Трябва да се освободим от тях.

Хора, ловите се като сляп шаран на гола кукичка! Поредната пропагандна мъгла на Кремъл, услужливо подета от нашите псевдожурналисти НЕ СЪДЪРЖА ДАННИ КОЛКО ВСЪЩНОСТ е избирателната активност, а само това, как 127 годишна е гласувала и че активноста е много висока. Бе то хубаво, ама според същите руски сайтове, само час преди затваряне на урните / знаете, че изборите протичат в 11 часови зони, значи в 10 от тях вече са затворени/, та същата тази "ВИСОКА" активност е 60%. При очаквана 72%, като как само в една от часовите зони, при това само за час са гласували над 10,5 милиона руснака???? Вятър ечи, балкан стене, Кремъл пак ни баламосва. Лошото е, че дори само един българин да им повярва, вече е много... Така сме паднали под турско робство навремето...

Айде тези, дето лепят минусчета да напишат колко е активноста! То ясно че истината боли, ама нека малко мислим, преди да се правим на съдници. Та какво лъжа, че не ви харесва, драги ми мурзилки?

Ами българите като обичат толкова ББ защо не се приберат от чужбина? И въобще защо ви е толкова яд на Путин? нали руснаците го избират!!!

Питай що не бегат при Путин, нали Русия е Раят на Земятя?

Кой ще те пусне в Русия бе смешник. Те не са разграден двор като нас... Имат си достатъчно навлеци от бившите републики...

А аз питам, защо българите продължават да бягат от дом и родина? Нали вече не сме със СССР? Нали сме с добрия и любящ нас запад? ЗАЩОООО бягат през глава? От добро не ще да е!

За теб явно чашата е наполовина празна. Повечето българи отиват на запад не защото тук е зле, а защото там е по-добре. Малка разлика, но съществена. А това, че тук не е зле от дупката в която си се наврял няма как да го оцениш. Трябва да пообиколиш свят, за да проумееш - в България никак не е зле. Просто сме най-зле от най-добрите за живеене страни. При това сме в първата една четвърт от страните с добри условия за живот. Виж, ако ти плащат за негативизма - оправдан си, но иначе си болен мозък. Това, че повечето се оплакват е само защото са българи. Априори - мрънкалници!

Ма Борисов е подлога на Путя.Ти не разбра ли?Те затова бягат на Запад.България не се е отървала още от ДС и КГБ.

Западът се кланя на хладилника/блюдото, удоволствията и трепери за собствената си кожа. За това и на Хитлер така лесно се даде 39-та г. За повечето руснаци свободата на Родината е на първо място и се обединяват. Същото важи и за сърбите. А ние най обичаме да се делим за какво ли не....

Я земи изхвърли хладилника и после ми се обади, от кофите за боклук, там е свободата!

златната среда, умнико! не е нужно да се изхвърля нещо, за да не зависиш от него...

Вече това е свободата в БГ - да ровиш в кофите за боклук. На друга нямаме право - с люБезното съдействие на ес и сращ!

76,6 % може да е изборна победа само в една диктатура.и то представете си че кандидата на комунистическата партия има 14% и жириновски 4-5%!някои иска да ми каже че 20 те милиона руснаци по света са гласували за путин?!аиде бе!ами що не се приберат в русия като го обичат?

Резултат от Вашингтон - гласували 2332 Путин - 1531 Собчак - 347 Грудинин - 237 Проверявай и се скрий после с тъпоумните си заключения

Много ясно че в путинуидните крадци са парите и не мож ги изгони от 'гнилия запад'..

Запада не се интересува от манталитета на други народи, той вярва в своите измислени ценности и смята че всички трябва да ги споделят и понеже това е невъзможно западната цивилизация все повече изпада в изолация и упадък.

Лесно може да се префразира, "Русия не се интересува от манталитета на други народи, тя вярва в своите измислени ценности и смята, че всички трябва да ги споделят и понеже това е невъзможно "руската цивилизация" все повече изпада в изолация и упадък. И не Запада, а Русия се игнрира от целия свят, даже и от нецивилизования!

Тапаците от Запада ако продължават още да дразнят Баба Меца - да не се сърдят после като им скочи и ги разпердушини, та чак до Фашингтон ! хихи много ще ми е кефффф

Срещу Американския скункс никой не може да издържи! Един малък ТРЪЦ и Баба меца развива Първа космическа скорост! Видяхме го с "вагинерите" в Сирия!

ти не си никакъв комунист а чист масохист!

според мен победата му е заслужена. обаче остава основния въпрос:защо дир бг цензурира анти руски мнения а не цензурира изрази като соросоиди,соросопитеци тиквочи и подобни лично обиди?явно става дума за тролене.или самия дир бг троли?или е проруска медия контролирана от руснаци?или което е по лошо е антибългарска медия?

Направо се чудиме защо изобщо те допуска троле платен ... явно са големи филантропи тия от сайта. Или се забавляват като се излагаш.

Въпрос на манталитет.Руснаците са едни от малкото народи на света, които се сплотяват пред трудностите и ги преодоляват. Много народи, изправени пред трудности започват да се обвиняват едни други и затъват във взаимни нападки. И естествено се провалят.

Ми не е така руснаците и всяка друга измет с робско съзнание се сплотява около "общия" враг и това е породено от робските капаци, които им слагат господарите им.Защото простакът лесно се залъгва и се запленява от измислени ценности.

Тия с робските капаци, са маринарните европейци и западняци, на които като им осигурят рАната с ГМО и им затварят устата. Ефтини нови таратайки, които започват да дават фира още на 2-та година и играчки телефончета, чрез които да им следят всяка крачка. Те робите за това си мечтаят - но висша мисъл за отговорност към страната си, патриотизъм, отдаване живота си за род и родина - напълно им е изтрита от съзнанието. Не, при високоразвитите културни нации като руската, това няма да стане.Ти явно си един от про-западните роби и за това не можеш да го разбереш.

Татаро-монголските ценности победиха европейските! Квичете и плачете долни соросоиди!

Мълчи пред 76.666% победа на Путин.Загубиха и ума и дума да не говорим за ДАРСЛОВОТО КОЕТО УПОТРЕБЯВАТ САМО ДА ПЛЮЯТ И ЛЪЖАТ!ХАЙДЕ СЕГА ДА ВИДИМ ДО КЪДЕ ЩЕ ЛЪЖАТ ЗА ДЕМОКРАТИЧНОТО РЕШЕНИЕ НА РУСКИЯ НАРОД!

От 146% на миналите избори, на 77% на днешните си е пълен провал!

ТРЯБВА ДА Е ДОВОЛЕН ОТ победата на Путин защото каракачанската овчарка която му подари в знак на приятелски чувства няма да гладува! Дали от спомен за доброто СТАРО приятелство БОРИСОВ ЩЕ ПОЗДРАВИ ПУТИН?Очакваме със интерес!

С ИНТЕРЕС ПОЗДРАВЛЕНИЯТА НА ЗАПАДНИТЕ ЛИДЕРИ КЪМ ОГРОМНИЯ РЕЙТИГ НА ПУТИН ДЕМОКРАРИЧНО ИЗБРАН ОТ ЦЯЛА РУСИЯ.НЕКА СЕ ДЪРЖАТ ЦИВИЛИЗОВАНО И НЕ СЕ СПОТАЙВАТ КАТО ЩРАУСИ ЗАРОВЕЛИ ГЛАВИ ВЪВ ПЯСЪКА!

Рейтингът е огромен! Де да можеше да се сложи на софрата! Пенсионерите с 90 лева пенсии, как ли ще го ръфат?