Борис Джонсън: Имаме доказателства за „Новичок“

Великобритания има доказателства за работата в Русия върху създаването на нервно-паралитичното вещество „Новичок“.

Обратно в новината

Коментари - Борис Джонсън: Имаме доказателства за „Новичок“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма излагация за англичаните, особено за Тереза Мей. Оказа се , че таково вещество "Новичок" не съществува. Какво правим сега

Имаш само една торба с ЛЪЖИ и толкоз !!!! Вие само това можете - ДА лъжете , но хората вече не са толкова глупави и невежи , да Ви се връзват !!!! Кобилата Мей , с нищо не е по-различна от кре..на Блеър , който също така се пенеше и ЛЪЖЕШЕ , за '' неоспоримите доказателства'' , в Ирак - а какво се оказа после : той лично излезе и призна за лъжите си !!!!!!!! От край време Вие винаги сте били долна интригантска и лъжлива нация !!!!! Ще ви се та ви се реве пак да сте империя , но светът вече е друг , а вие сте много малки , и затова ви остават само лъжите и интригите !!!!

Приказки много и най-различни, но канадският Мондиализасион пише, като се позовава на интервю с бившия съветник по международните връзки на френското МВР и настоящ съветник по международни стратегии, полк. Ален Корвез, че аферата Скрипал е била предварително стъкмена от британците с цел изолация на Русия. В подкрепа на това си обвинение срещу британците полковникът се позовава на изявление още през 2016г. на шефа на лабораторията в Портън Даун, д-р Робин Блек, че тази отрова можела да бъде произведена от когото и да е. Полковникът е убеден, че неуместното според него обвинение от страна на Тереза Мей срещу Русия ще се сблъска с руското разследване, което ще докаже ненамесата на Москва. За мен фактът със своевременното обвинение от страна на Тереза Мей срещу Русия и че Лондон едва сега ще дава проби за експертиза от известни химически лаборатории, чиито резултати щели бъдат готови едва след няколко седмици, води до логичния извод за достоверност на изявлението на полк. Ален Корвез. И ако Москва не е замесена, то следва да е някой друг и не бих се учудил, ако публикацията в Уот дас мийн под заглавието "За да се върне в Русия руският шпионин от Обединеното кралство е предложил да предостави доказателства, че МИ6 са създали досието Тръмп" се окаже вярна с тезата, че МИ6 са извършителят на нападението с цел да прикрият поръчката на Обама и Клинтън за създаването на това досие за опорочаване легитимността на избора на Тръмп, а също и да компрометират Путин преди изборите. В подкрепа на тезата с МИ6 като извършител са и публикациите на сайта на бившия посланик на Великобритания в Узбекистан, Крейг Мюрей, с които той разобличава като лъжливи британските обвинения срещу Русия.

Браво Джонсън! Хайде сега дай да ги видим тия доказателства! Само ако може по-така навреме и да не ги бавиш като доказателствата на хамериканските ти ортаци за МН17, че вече няколко години чакаме да ги видим.

Точно на теб ще ги даде да знаеш.

- Имаме, имаме пък доказателства за "Новичок" ... - Имате - грънци! А доказателства за мозък в главата имате ли? - Ами тук някъде беше ... ей тук по-горе виж ... или ...

Пълни утрепки!!Да живее Путин

Кое е истина от всичко казано от този Видимо нетрезвен господин може би зарази прическата му. Дир май пак ще цензурира коментара ми.

Нищо нямаш, психар.. Нито си Борис, нито си Джонсън Защо си криеш истинския произход и име. Али ли беше, Ахмед ли.... Нещо турско. Който иска, да провери.

Руския народ, както всеки народ обича власта да ликвидира някой предател на радината. Ето поради това обвинявам двете страни в политически заговор срещу демокрацията!

Скоро ще стане ясно,че това е активно мероприятие на англисетата за преодоляване на пропастта под краката на Англия и поне частичното й възстановяване след Брекзита,който колкото беше желан,толкова беше неудобен с оглед на непредсказуемостта на президента Тръмп по отношение на съюзниците на САЩ породена от набор неуспехи и неубедителност в лидерството на САЩ,отслабен от вътрешната си опозиция,не само за света,но и за съюзниците му по оръжие,раздорите предизвикани в самия ЕС от желанията на Лондон,хем да не е член на ЕС,хем да се ползва от икономическите му предимства в замяна на имагинерните си военни претенции за сътрудничество,което по-скоро е необходимо за лондонските интереси и политика,не на последно място небивалата консолидация в Русия около политиките на президента Пътев на руския народ,както и оспорваните ,но достигнати военни успехи в условията на санкциите от разединения Запад в Близкия изток,където най-важното предстои,а спасените граждани от Източна Гута-десетки хиляди на брой са заседнали,като рибена кост на гърлото на победените в пост идилската война.Това тласка Запада към някакъв нов вид непостижима солидарност,извън рамките на премислените действия, с противоречиви и несъобразени с международния правов ред актове и срамни палиативи от рода на "Аферата от Солсбъри-по същество махленски свади на ниво -1.Йес!Даа...Да!

Вътре ли е?

че Джонсън се е съгласил да си сътрудничат с Москва при разследването, че трети път не ми пускат каментара? не случайно се е хванал за главата на снимката - искат хелп, понеже явно не било толкова фасулска работа или най-после са оформили досието. аз ако съм - никакъв хелп. да се оправят. имат си спецове. в понеделник идват и спецове от ОЗСО - и това също го изтрихте, що? и започват да тестват веществото. ами ако не е новичок, какво правите, Джонсън?

де ги?

Как БиБИСИ сега не се сеща да вземе интервю от Тони Блеър?Коко Каменаров, ;БНТ( бегай ти да го вземеш и ще получиш от всички зрители Оскар

Снимката е много точна-според езика на жестовете,ако човек се държи за носа или се чеша по главата,докато обяснява нещо, явно лъже

притеснява ме само,че нашето КатеЗахариева (министърката( мисли като тази британска откачалка...

Борис Джонсън: Имаме доказателства за Новичок. Ще ги покажем на 1-ви април!

Тези станаха като нашите политически олигофрени... Цветан Василев имал доказателства за КТБ, щял да ги покаже еди кога си... още ги чакаме ....

Имахте доказателства и срещу Садам, нали!? Ваща мама хомосексуална! Ама срещу Велка Русия на може да скочите,докато има Путин и патриоти като него! Цял живот да си лакирате ноктите!

Какво толкова има да се коментира при положение, че създателя на отровата от години живее в САЩ? Мислете малко, бе! Кой има изгода?

Като имаме опит с издаването на американски визи, интервюта, проучвания си задаваме въпросът:-Защо САЩ са издали виза преди 20 години за авторът на "новичок"? Защо САЩ издава визи за всякакви богати бандити, защо вдовиците им си живеят там без никакви санкции, като кралици? Нали се отнасят с еднакво чувство за справедливост към ВСЕКИ човек, или е избирателно? Кайто ни лиже г.а и си харчи парите в САЩ или Англия са от "добрите"! Де демонокрация, дееее!

Аз нямам опит с американски визи,за учени защо им издават е ясно,но от това което съм чели и слушал знам,че САЩ на всеки дават визи ако депозират 1 000 000 долара в икономиката им.Така ,че ако това е вярно,мисля е достатъчно за отговор на терзанията Ви защо всякакви бандити и вдовици имат визи там

недоволстват че не са им доставили пряка връзка с "северният поток" 1 и 2 . сега работят усърдъчно върху каузата отрязането на поток от Норвегия към Париж . Вместо това изцяло да се пренасоче към бракмата-съборетина , позната като албионската скала край река Темза .

Монти Пайтон с една гръцка подложка - хем Хидра , хем Орфей , хем Троя . Да плачем , да смеем , да съчувстваме ? На изстина , Пърко Наумов дал на сцената по добър шоу .

въпреки всичко , имам се доверие и пак ще си купя акции както от BP така и от Glencore . Tony Hayword си минал през огънят на Deep Water Horizon .

Спомняте ли един филм,,ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА,,....За да отклонят вниманието от некъв си проблем режисират ,,новини,, от въображаема война в Албания...Но събитията и инатът на режисьора така завъртат нещата,че ТРЯБВА НАИСТИНА ДА ОБЯВЯТ ВОЙНА....Та както се е хванал за главата ,докъде ли могат да стигнат????

Сиреч , кръчмарската свада на високо ниво , без послетък полиция , без послетък линейка.

Дори няма ,доказателство,че Скрипал изобщо е отровен

Няколко дена по-късно бяха пуснали инфо за още 20 човека с признаци за отравяне със същата отрова. Нещо ги забравиха!

Ако тоталитарния Путин падне като Садам, Кадафи ... и от там тръгнат мигранти, като от Либия и Турция, то ЕС ще си е под чиста обсада.Пръстена от стабилни дъргави + доза тоталитарност около ЕС беше добра формула за нас.

какво стана със заснетата следа на ракетата, която свали малайзийския самолет?

Аз пък имам доказателства,че някой "външен министър" не си пие хапчетата ....

16-век : велико британците откриха че чрез дървеният кол може да се пали огън !

Те фашизоидите винаги твърдят че доказателствата са въпрос на време! Каквито доказателства са нужни такива ще предоставят! Важна е целта, а в случая това е Русия да е виновна и да си заслужи наказанието.

защо не са го "убили" руснаците преди а сега когато има избори в Русия или има световно по футбол? Всички знаем какви доказателства изкараха тия келемета за оръжията на Садам!

мене като ме спре полицията и ме глобява ми изкарва първо доказателството ... а тук доказателствата са същите както и навремето в ирак ...

Борис , що боли кратуната ? Ти амбицира Народа на Русия да отиде да гласува и тези които никога не са гласували ,например Киркоров и Либералите които бях срещу Путин ,всички гласуват за Путин , 200 метра опашка в Прага пред Руското Посолство да гласуват ! Но Лъжата подейства на всички разумни хора ,да ви намразят и да ви припомнят мръсотийте коите сте им правили през вековете ! Приключвайте със случая извинете се на Руснаците и да продължаваме да живеем мирно и тихо ! Ще кажа на Българското Правителство да не се хвърля така на Амбразурата заради Англия ,а неутрално !

Статията е част от пропагандата за Джендърската конвенция. Пидер Джонсъм е за нея.

Те фашизоидите винаги твърдят че доказателствата са въпрос на време!

Борис Джонсън: Имаме лъжливи доказателства за Новичок

Да,да знам,че имате доказателства! Вие винаги имате доказателства.И когато унищожихте Ирак ,Либия,Югославия и когато бомбардирахте София...

непрекъснато лъжете и подстрекавате война в Европа,махайте се от Черно море с НАТО,ние не искаме война за разлика от наведените ни ръководители на върха.....

непрекъснато лъжете и подстрекавате война в Европа,махайте се от Черно море с НАТО,ние не искаме война за разлика от наведените ни ръководители на върха.....

Като не можаха да направят театъра в Сирия срещу Асад, решиха да нападнат Русия и Путин в Лондон. Там руските избягали двойни разузнавачи са десетки. Няма проблем да отровиш някого. ,, Апропо какво стана с 21-те заразени случайни лондончани и полицаят намерил отровените?! Живи ли са, здрави ли са? За Скрипал и дъщеря му кажете също!

Никой не се заразявал и нищо не е ствало....

МНОГО КОСМАТА И РУНТАВА АНГЛО-САКСКА ЛЪЖА!!!

Тези шляки англосаксонски маскари да престанат с този Новичок за да не заигрят някои в Лондон КАЗАЧОК!!!!!

Е айде де къде е това доказателство....или сега го скалъпвате като онази епруветка заради която нападнахте Ирак нарушавайки една камара международни закони.....или чакате инструкции отвъд океана