Коментари - Тереза Мей: Готвим нови мерки срещу Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ейи...тая лелка изплаши Русия!!!

ChatGPT

Поредната изтръпнала пенсионерка дето се е взела на сериозно...

Тази пък кой вятър я довя, кой гласува за вече пенсионирали се бабишкери. И Тръмп същото. Тереза Мей като Меркел, плачат отдавна да си почиват в къщи, кой ги избира, то тяхното е минало. Трябват здрав разум и мисли, а не склеротични бабички изкукали от всякъде. Путин и той върви натам, 60 годишните вече освен бели друго незная дали могат. А дано народа се освести и махне тези лешояди от власт.

Най-добре се гръмни!! Лъжци и джендъри!!

какви мерки бе издухана си от всякъде за нов памперсли ще мериш

Я, почнете да готвите мусака примерно, а не нови безмислени санции срещу Русия, тя не е лъжица за вашата уста.

Уважаеми г-да Западни политици, Моля ви слезте на земята! Престанете заради икономиките и рейтингите си да въвеждате света в конфликти! Вие нямате съвест и милост за никого!

Това вече не е новина. Ясно е, че подкрепата на света за Британия е изчерпана, защото Тереза си живурка на остров, а Франция и Германия са на континента и не могат да разчитат на океан да ги пази. Та каквото било-било, ще пият по една студена вода в Лондон и ще мирясат. Барабар с руснака Борис. Авторът на статията ще сънува цветя.

Готви, готви Тереза....само че не прави нищо, защото от другата страна ще ти отговорят със същото, че и по-лошо. А надеждите ти, че французите и немците ще тръгнат след тебе (като се знае от всички, че Британия е агент и инструмент на американското влияние в Европа) може да се окажат само сладки сънища.

УФ...НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ ЦЯЛА ЗАПАДНА ЕВРОПА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НЕКАДЪРНИЦИ - ИЗПЕРКАЛИ БАБИ И ЛЮБЯЩИ БАБИТЕ СИ / ФРЕНСКО /.....КАКВО ИМА ДА СЕ УВЪРТА. ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ А ПУТИН СИ Е ПИЧ ОТВСЯКЪДЕ И ИМА ЗА КАКВО ДА МУ ЗАВИЖДАТ !!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ !

Ваши граждани...като Ви посети държавата човек вижда какви са те...сбирщайн от колнийте Ви... Същата работа и Франция,а и Заедно с другия демократ - САЩ..затова мине, не мине ден и там някой с автомат затрие една дузина млади животи в някое училище...все акъл давате, все другите Ви виновни...Така е по лесно. Ако я няма тази Русия и нейните корави мънгизи, какво ще правите Ви на острова... И, каква е истината никой няма да разбере...Скрпал..двоен агент, от разменените. Нали тях никой не ги закача..Къде е уловката...?! Кажете, обяснете. Едно е вярно, не бива невинни да плащат с цената на живота си!!! Момичето, дедектива отишъл пръв са невинни. Дано да се оправят!

Оле мале! Неграмотен скапаняк тръгнал да пише коментри по един метър. Бегай в Русия бе келеш.

А чичко Путин да не ви идва на гости на теб и баба Меркел с новото си танкче...

Oправиха ли му скоростната кутия на тоя скрап, неподживен? Или като на Червения площад ще го дърпат ?

Терезке, ква я мислехте , КВА стана МА? Нещо с Брекзита е трудничко и сега се чудите как да отклоните общественото мнение. Но след 1-2 седмици на хората ще им омръзне да ги занимавате с шпионски работи и кво Шъ првиш. Лошо е като нямаш много ходове.............

Тази шмоха оплете конците с Брекзита и сега търси изход.Отвратителна жена-ние и нашите съюзници.Що не скокнеш сама на Русия,мръшляк.

Новите мерки си ги заври където можеш!

Цирковете на Мей само допринесоха за по-категорична победа на Путин - не можаха да разберат, че с простотиите си само обединяват руснаците. Потърсете в Google: Of A Type Developed By Liars Учените в Портън Даун не са могли да идентифицират нервнопаралитичен газ като субстанция, създадена в Русия, и са възмутени оказвания натиск върху тях. Статията на Мъри са разпространили на страниците си в социалните мрежи няколко депутати от британския парламент. Те съобщават, че изявленията на британския премиер Тереза Мей за руска следа в отравянето на Скрипал пораждат въпроси.

от 77 процента за Путин,отровиха Руското ченге само за да попречат на Путин ,а то имаше обратен ефект ,писаци от озлобени соросоиди се носят в щоща на 18 март

приготви си оставката. Съставът на манджата ти с грозде е следният: влачещ се от години педофилски скандал в Телфорд (била си министър на вътрешните работи - знаела си, тия дни си се шокирала, защото бил гръмнал уж тая година, а се влачи т миналия век, а преди това резултатът е би нулев), изгубена си в брекзита и на втория ден от отравянето на Скрипал почна да раздаваш къчове на ядрена държава, да сипеш обиди и закани без доказателства, да събираш агитки за война, понеже ти била нападнала територията, все едно ти е неква колония.

Тая бабичка какво се плюнчи? Те изгониха първо 23 руски дипломати после руснаците гонят 23 английски дипломати. Сега щяли да вземат още мерки. Абе айде чиба там още 6 години.

Явно английските служби са толкоз некадърни, че едно убийство не могат да спрат. И все при тях се случват такива неща. Защо ли? И как точно разбраха че отровата е руска, след като нямат данни какъв е съставът и?

Терезке, като знам в английската кухня какви буламачи готвите си представям какво ще забъркате! Лоши са ви и НЕДОСТАТЪЧНИ подправките! Та и американските са като вашите, та не очаквам да е нещо приемливо за вкусът на обикновеният български потребител!

Тереза Мей:Готвим нови мерки срещу Москва.-Г-жа Мей явно е добра готвчка,и като такава трябва да знае,че щом е пресолила манджата задължително трябва да прибави и някой картоф

:)))Един вече прибави

Човек трудно може да си представи снимка, по-неприятна от тази на английския чироз показан по-горе. Просто вещица.

абе маце, кжо стана с Брекзит...нещо проблеми ли имаш?

Абе,я кажи ,как се ОЯДЕ, докато болшинството българи гладуват? Докато бяхме с Русия,никой не ровеше в кофите,никой не гладуваше,никой не просеше. Хладилниците ни бяха пълни,работата сигурна,здравеопазването безплатно и живота спокоен. Заради невежи като теб,сега имаме от трите най- дългия....

И качествено образование е имало а сега е в разпад.

Някога се радвах че сме в Европеиския съюз и нато а сега ми писна да ги гледам как се перчат не разбирам какво искат може би воина?

Тая баба жаба да си знае гьола. Стана за смях покрай огледалните контрасанкции с изхвърлени британци. Никой не може да заплашва РУСИЯ.

В този цял свят включен ли е и Ердоган, който с войските си убива цивилни в Сирия, а цензурата му трие коментари тук?

Хубави мерки сте предприели пак ще изберат Путин.

Цензурата на педофилите да няма проблеми с казването на истината?

" Имаме подкрепата на съюзниците си и на целия свят, допълва Мей.". И не само! Още на целия Космос! И на две -три други измерения! Има даже и свидетели, че това е точно така. Кой не верва да пита службите и флагмана на джендерастията DW.

Много елементарно и тъпо скроена провокация. Русия ако е искала могла е да ги ликвидира много отдавна без да разберете , още в затвора като е бил , или пък да му направят катастрофа в Москва. Още повече че в момента Русия и Путин нямат никакъв интерес от този скандал. Тук изниква въпроса ,Кой иска да има напрежение между запада и Русия, естествено САЩ и Англия , както и Украйна- така че огледайте се в собствения си двор и тогава клеветете Русия.

Приготви си оставкатъа след като лабораторията ви е казала че няма такова нещо за което приказвате ама дира явно няма намерение да публикува това нещо което се разпространява из британския парламент..Тая я сложиха на пързалката заедно с външния им защото за нищо не става..

И Борис Джонсон няма образование - бакалавър е. Никой от тях не е дипломат от кариера. Затова говорят глупости и правят Англия за смях.

Ама тъпунгерите я слушат. Така е по островите_затъпяват и си вкарват чужденци да им пооправят гените.

Всеповече прилики с гороините от сапунените сериали като например Далас . А Мистър Уйнг на нейната страна , Доналд Тръмп . С това се впечатлява изморен от смут , страх , гняв избирателят . И първобитната реакция минава като мъдро отнощение . Но ТВ сериал е едното изфабикувана действителност , реалността друга . Да й върви рейтинга та-горе ! В далечното лято 1914 също всичките се държаха като напили повече отколкото потрябва амброзия ...

Дали британците разбират, че работят в полза на Владимир Путин? С тези мерки повишават активността на избирателите и усилват вярата на руснаците в техния силен президент, който защитава националното им достойнство. Трябва да се примирят с факта, че Русия е Велика сила и могъщ международен фактор, без да е ограбвала ресурсите на други континенти и държави, а разчитайки само на своите природни богатства.

Новата студена война започна. Предишната продължи 40 г и завърши с разпада на СССР и Варшавския договор. Нова ще продължи горе долу толкова. Добре, че сега сме от другата страна. Иначе щяхме да мизерстваме като в Русия.

Абе то и предните пъти бяхме от другата страна и винаги ни докарвахте до национална катастрофа, а сега пак.

Май ние - уж европейци, мизерстваме повече от руснаците. Сутринта гледах руска телевизия - в избирателните секции показваха млади хора, много добре изглеждащи, облечени по-добре от нашите оръфани старци, които телевизиите много харесват и все такива интервюират. Що за медийна политика, не разбирам.

Току що съобщиха в новините, че английски гражданин, който е бил изгонен от нощен клуб, впоследствие в афектирано състояние е влязъл в клуба с автомобила си. След проведените оперативно-следствени действия, се оказало, че последният е действал по указания на Путин.

Не могат да се примирят, че не са на първо място, както е било досега, и не могат отново да колонизират държави и да определят съдбите на цели народи... Е, няма да стане на вашата, докато Велика Русия има такъв ръководител...и това не може да простите...