2 дни преди трагедията имало сигнал за пукнатини по надлеза

Инженер, работил по надлеза, който се срути в четвъртък в Маями, е уведомил властите два дни преди рухването, че в конструкцията има пукнатини.

Обратно в новината

Коментари - 2 дни преди трагедията имало сигнал за пукнатини по надлеза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин е подскачал тайно на моста, докато го пропука. После се е качил на ядрената ракета (нали последно такъв колаж му бяха направили) и е отлетял обратно.

Така или иначе голям срам жалко и за невинните жертви.Всички които боготворят САЩ трябва поне да се почешат където не ги сърби и поне малко да отрезвеят ,там няма само супергерои и пропаганден лукс.

Тази голяма трагедия е огромен резил! Ще има някои, които ще платят много скъпо за това, тепърва ще видим колко и срещу кои ще са делата.

А стига бе. Не е възможно това да се случи в велика Америка. Има нещо друго! Я курни и еленка да идат и да им обяснят че Бойко и герб са гепили парите за желязото. Или Джонсън да им обади че Путин лично е търкал с ножовкята 2 дни там и затова е паднал

В 21 век краварите си комуникират още с телефони с шайби. Обадили се на експерта, пък той отсъствал. Да бяха пратили куриер на кон.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА НАЦИЯ НАПРАВИЛА ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН МОСТ И ТОЙ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЕ СРУТИЛ

некадъеници. гепих кинтити и след тях потоп. типично по американски.

Товариш Путин е виновен.Да му се потърси отговорност за това че е разрешил новия метод за строежа.

"Съоръжението е струвало 14,2 милиона долара, като за направата му е използвана нов метод за строеж.." Вероятно, от тези 14,2 милиона долара, 7-те милиона са откраднати и разпределени по веригата. Така са останали 7 милиона, за конструиране на моста. Затова са спестени материали, което е довело да отслабване на конструкцията. Нищо ново под слънцето. Нещата са както и при обществените поръчки в България.

дългата ръка на Москва подозирам

Наркоманите изнасят само бърбън и боклук. Вие очаквате мост да направят.

"... за направата му е използван нов метод за строеж" !! Не е за смях при тези човешки жертви, обаче "новият метод за строеж" е просто потресаващ ...

Новият метод вероятно е бил успешен, защото съоръжението реално е построено и е стояло известно време на мястото си. По-скоро самата конструкция не е била изчислена и изпълнена правилно. Тук има три варианта - не е издържала хоризонталната конструкция, не са издържали вертикалните крайни кули или всичко заедно.

И вариантите, които предполагаш, нямат НИКАКВА връзка с метода на строеж, който ... успешен :-) Не, извинявай, на фона на крайния "успех" ... не зная защо всичко, което си написал, ме разсмива неудържимо ...

... умнико, ако не е издържала хоризонталната конструкция - вертикалната би останала здрава... ако е второто - при падането се чупи всичко задължително...