Си Цзинпин: Ще работя за велик социалистически Китай

Си Цзинпин беше преизбран от парламента единодушно за президент на Китай без ограничение за броя на мандатите, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Си Цзинпин: Ще работя за велик социалистически Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китайците много ценят Си Цзипин.Наричат го" просто китаец"Живял е 7 години в пещера.-тънко одеяло,легло от кирпич.Законите на Сингапур са точно копие на китайските закони.В него няма надменност,служи на хората.

Ако Си Цзинпин има поне малко ум, след 2-3 мандата общо, ще поиска да го сменят и то не с негов роднина. И без това ще е на възраст. С такъв закон излагат страната си на опасност! Жалко, че не го разбират. Някакви ограничения за човешката алчност ВИНАГИ трябва да има, иначе не може.

Китай са държава на 5000 години. Кой си ти, че да им даваш акъл ???

Това, че превръща социализма в монархия и смята да управлява само той и безкрайно е ГРЕШКА и лош знак за Китай. Наистина ли този човек смята, че от население 1 милиард и половина той е единствен, най-добър и трябва да управлява тази огромна страна страна до смъртта си? Или това е егоизъм, алчност и безпомощност на една самозабравила се клика и номенклатура.

а що тогава не им хареса на американците : садам , милошевич , кадафи , ким ...та тръгнаха и ги избиха ...без последният защото се усети и направи бомба ... що не се зъбят на китаи ??? умирисани кравари ...

ще има напън !

Светът изглежда върви към война.Тогава на власт идват диктаторите.Китай избира диктатор,Русия също.Турция,втората най-голяма армия в НАТО също има диктатор.Американският президент има власт,която граничи с диктаторската.Изводите правете сами.

САЩ наистина имат президент с диктаторски наклонности, но точно това е гениалното на Американската Конституция, че има МАНДАТНОСТ !!! Всеки човек с власт полудява !!! А хората с огромна власт полудяват страшно !!! Затова , дори и най-добрият ръководител , трябва да бъде сменян след определен период !!!

а бе тъпак ... и като се менкат едни и същи - демократи и републиканци , да не би воините които палят по света и милионите които убиват да са по малко бре ??? или американците са цъфнали и вързали ... прости , тъпи и дебели ...а и много бедни и мнооого без здравни осигуровки ...

В Китай явното лявото е дясно :), а това дали този е решил да го раздава новия Мао ...явно да. Уви истината е, че Китай и Индия (но най-вече Китай) ще бъдат новите суперсили. Русия и САЩ може и да останат - но Европа е пътник, а ние сме в европа. И когато светне червената лампа че Европа е с преобладаващо арабско / турско / индийско / пакистанско / китайско население - вече ще е твърде късно.

За тези, които не знаят, на бутончето с който пускат компютъра си, произведен в комунистически Китай, има едно кръгче с чертичка, което на китайски значи слава на комунизма ! Така че всеки който си пуска компютъра, е за комунизма :))

За тези, които ползват социални мрежи - в Китай НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОЛЗВАТ ПОВЕЧЕТО СОЦИАЛНИ МРЕЖИ, или има огромен контрол и цензура !!! Проблемът на съвременното общество е , че е толерантно към неудачници , които го разрушават !!! Плямпайте за великия комунизъм , обаче Китай си е типична националсоциалистическа диктатура, вече и с пожизнен фюрер !!!

Че и ние не ползваме китайските социални мрежи, що те да ползват нашите ??! НО ТИ пишеш на комунистически компютър от Китай, що не пишеш на американски, ааааа?

Велик социалистически Китай.Да.Защо днес ,,великите " САЩ,Англия ,Германия и Франция не критикуват 100%избор на Си Цзинпин в комунистически Китай ,а са се хванали да се заяждат с Путин и капиталистическа Русия,обградена от над 240 американски бази? За какво им пречи Русия и избора на Путин за президент? Що не си гледат тези критикари от Запада собственият си хал ,а са се захванали като Наполеон и Хитлер с Русия.Съдбата ли им искат да споделят? P.S.Всичко по света ,което не е Китайско е фалшификат.

една шеста от сушата, най-големите запаси на минерали, горива, сладки води, дивече, гори, сиреч 100 на 100 ще ги има в бъдещето. Американската юдео-хазарска сган и арабо-англо спътниците й не могат да го приеме това.

"С вдигната лява ръка..." другото ЛЯВО...

поредния кумунистически боклук добре че си имаме Бойко да го галят по главата и да му се радват големите началници

хората понеже държавата с най-древна цивилизация си е тяхна. интересно ми е дали Тръмпи по време на евентуалната му семейна визита едновременно с десерта ще изстреля ракети томахоук?

пак ще изстреля, ако някой помни миналогодишната историйка дето Иванка изказала възмущението си от лошите сирийци на тати Доналд.

Тоя узорпира това,което ги спасява последните деситилетия. Ще повлече Китай към пропадане. Не им увряха главите,че социализъм и комунизъм в бедни /!/3 от китайците са бедняци и селяни/ общества не се строят. Видяхме го у нас и СССР и в Китай също. Но властта е СЛАДКА особено в неразвити общества. Системата в Китай ще ги съсипе. Сега очаквам и Путев да се провъзгласи,при все,че той си е Сатрап също.

По една от реките построиха китайците огромен язовир-"Трите клисури "!И сега си работи добре !

Вратовръзка Andrews, костюм Jack & Jones, риза Emmett и се кълне, че ще работи за велик социализъм.

на "социализъма" грешката беше, че ограничаваше хората от ползването на благата на "капитализъма". китайският социализъм поправи тези грешки, като се възползва от алчността на "капиталистите" и ги яхна заедно с технологиите им. в същото време блокира всякакви мераци за майдани. все пак инвеститорите търсят сигурна и стабилна почва, нали така казва и "пазарната икономика".

В Китай социализЪмът и комунизЪмът са само в приказките и името на ККП. Някои от основните белези на тези строеве са държавна собственост върху средствата за производство, централизирана командно-планова икономика, наличието на Пролетариат (който е главна движеща сила), разпределителна функция на държавата на принципа - от всекиго според способностите, всекиму според заслугите (или нуждите - при комунизма). Нищо от това не е вярно за Китай, така, че това там е някакъв оксиморон - тоталитарен капитализъм, който няма да просъществува още много дълго...

Произвеждат се в КНР ,тъй като така е решила ККП! Те произвеждат всичко и решението за това е взето от комунистическата им партия! Скоро стават първата икономика в света!

Не скоро, а отдавна са, тъй като реалния продукт се прави при тях

Брей, колко са единодушни дрОгарЕте! Партия-майка, единодушие - само тези неща са ми достатъчни да изпитвам ненавист към социализъм, комунизъм и тем подобни уродливи форми на управление. За тези които ще ми пишат, че компютъра ми е произведен в Китай, ще отговоря, че ако не беше 'know-how'-то на американците, дрОгарЕте и до сега щяха да произвеждат само ориз и рикши.

точно така е, ако гледаш на историята, като на плитка локва върху асфалт.

АМЕРИКА ИМАМЕ ЧЪК НОРИС :)

Напред към великото социалистическо бъдеще другари !

би казал за настоящето и бъдещето към което се стреми България, драги ??? Великото капиталистическо бунище ??

Браво на комунистически Китай, искам да напомня на тия дето не харесват комунизма че пишат на компютри произведени в Китай.

Вижте по долу Социализъм..политудобно е ,че КНР е капиталистическа,но не е вярно!Безусловно ръководната роля е на ККП!!Факт!

"Си Цзинпин беше преизбран от парламента единодушно за президент на Китай" тия в такъв комунизъм живеят, че дори управляващата върхушка им избира президента. А те на плантацията да събират ориз и да не се занимаватс глупости. А кой беше другия кандидат избран в тези "избори"?

Меркел?

личи ти от далече колко ти е умствения багаж.... стига за Савушкина 55

Днес Преизбраха Си, в неделя Путин ще преизберат и битката по унищожението на либерализма може да започва... :)))) И каква стана тя, след 28 години тотален световен капитализъм се оказа, че социализмът няма алтернатива. Прав се оказа Маркс: Когато капитализмът победи в цял свят ... ще се самоунищожи! :))

Китайският и руският фашистки режими са форма на капитализъм !!! ОЛИГАРХИЧЕН КАПИТАЛИЗМ !!!!!

Да си направят едно общо царство с путлер на ротационен принцип и да се сменят на 20 години за още 10000 мандата :))) Хората заслужават управниците си :(((

Бъзикайте се с пожизнените диктатори, но ръстът на БВП на Китай за мин. година е 6.9%(!!!). Коя евроатлантическа държава може да се похвали с подобен ръст?! До преди 6 месеца Китай беше и най-големият кредитор на САЩ, но започна целенасочено да paзпpoдaвa aмepиĸaнcĸите oблигaции; подкрепи юaнa и си пoпълни вaлyтнитe peзepви. Китай има НАЙ-ГОЛЕМИЯТ В СВЕТА резерв в чуждестранна валута. От 10-ина години икономическата експанзия в Китай позволи да си намали дълговете... Не е далеч времето, когато дисциплиинраният Китай ще измести САЩ като първа икономическа сила. Китай и Русия вече разклатиха доминиращата позиция на САЩ - потърсиха алтернатива на долара... Китай създаде междубанкова платежна система за взаимно разплащане в юани и рубли... Китай се стабилизира; ЕС и САЩ се клатят; Троловете храчат...

от три пъти: Кое е по-добре за икономиката на страна като нашата ? - Тиква за МП вече три мандата или - Пожизнен МП китаец, комунист ?

Силно съм против нашенецът, когото споменаваш, но не си пожелавай китаец! Емоцията действа пагубно на индивида, а разликата в културите на цялото население.

В Китай, за подобни мъдрости срещу собствената си държава и съюзът, в който участва, ти , приятелю , щеше да бъдеш леко подбутнат от другарите !!! Ама, щото в Европа хората са свободни, могат да плещят всякакви простотии !!! НЯМА ЛОШО !!! Обаче да с изкривява тролски информация, е отвратително !!! Китай е фашистка диктатура в чист вид !!!!!!

прав си. Отвратително е да не знаеш какво е фашизъм въобще. Както и да си затваряш очите, тролски и извърташ по йезуитски действителността в Китай. Не е важно кой те ръководи, ако резултатите за страната са добри !! Другото е родна псевдодемократична свинщина !!!

редактор Чолева - няма как да е вдигнал лявата ръка. С нея се заклева, а е вдигнал дясната. Маловажно, но говори лошо за вас. Какво остава да отговаряте за нещо важно.

Това си е пожизнено на власт. Следва превръщането и в кланово-наследствена. После идва и обожествяването. Най-накрая след три генерации се получава КНДР.

Плюс Мавзолея!Да не се забрави!

Времената на пожизнените диктатори се завръщат Си, Путин, Ердоган. Някакси имаше вакум след кончината на Садам, Чавес, Кадафи.

Асад пропускаш. Все пак е втора генерация наследствен диктатор.

Човек не може без природата, без богатства. Съответно, разумно е да я изучава и да се поучава от нейните механизми на действие и съществуване. Например, в човешкия организъм на всеки 7 години се извършва пълна подмяна на тъканите. Логично е и в големия човешки организъм, социума, да има такъв срок на подмяна. Друга възможност е това да се прави на 3 х 7=21 г. И действително, на 21 г. + 1 г /"почивка"/ години е следващия голям цикъл в природата. Следва този от 45 г., т.е. 3х 22 + 3х22 /+ 1 г. "почивка"/. Между по-големите цикли има по 10 г. от т.нар. "почивка". Най-големият цикличен период, достъпен за човешкия живот е от 100г. , т.е. 2 х45 г + 10 г. "почивка". И, ако се знае откога започва един нов цикъл в живота на даден социум, спазването на тези периоди би осигурило сравнително лесен, естествен, ненасилствен преход от старо към ново мислене и нови, усъвършенствани практики.

нейните богатства *2 Х 22 + 2х 22

Не е пожизнен, а само докато отмине бурята. Никой умен народ не сменя лидерите си преди война, освен ако не са пълни дебили като един, за когото се сещам, но не е Путин.

Ще работя за велик социалистически Китай И всички с велики социалистически сметки в капиталистическия запад. Че и много шарани има там, да им вярват. Извратен свят.

Нищо ново при комунягите.

С вдигната лява ръка... положена на конституцията.

За такива случай е създаден "новичок"!!!!

Социалистически ли? Това което цари в китай е тоталитарен див капитализъм. Партия - държава.

И още как!Комунистическата партия решава всичко,но го прави ефективно в полза на държавата и народа.Опита за демократизиране не мина-тяхното СДС го сгазиха танковете на Тянанмън и никой не писка,че няма човешки права и демократизация!Запада е подвил опашка пред комунистическия тигър......80 сте бяха значително по назад от нас във всичко! Така,че тъпите клишета си ги менкайте на грантовите оперативки.......не нам

Си Цзинпин; Путин; Ким Чен Ир; Ердоган; Меркел... Само на Евромъжа се клатят глинените крачета :)

Си Цзинпин беше преизбран от парламента единодушно за президент на Китай без ограничение за броя на мандатите

и утре Tака!!! путин Oтново!!;)) 3а жалост, Xилари Kлинтън не успя!!;))

Буш успя обаче...

... на цялата планета. Свиквайте!