Макрон и Меркел с пътна карта за промени в ЕС

Френският президент Еманюел Макрон предложи на германския канцлер Ангела Меркел да изготвят до юни "ясна и амбициозна пътна карта" за реформиране на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Макрон и Меркел с пътна карта за промени в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тези двамата,няма ли кой да им направи пътна карта към политическия кош за боклук? Божеееее,накъдето и да се обърнеш,все смърди на политически боклук. В Европа вече не може дс се диша. Като прибавим и ''поканените'' ....

Да се успокояваме ,че сме бедни и да се молиме да няма войни.Тая създаде хаоса,а сега ние да патим,проклети да са

СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ ЦЪВНЕМ ТА ЩЕ ВЪРЖЕМ.Пътна карта НОВА! ТОВА ЯВНО ЩЕ СА УКАЗАНИЯ КОЙ НАКЪДЕ ЩЕ БЯГА ДА СЕ СПАСЯВА!НИЕ ОБАЧЕ ЩЕ ЗАТВОРИМ ГРАНИЦИТЕ СИ.БЕЗ ДЖЕНДЪРИ И ДЖЕНДЪРКИ МОЛЯ.

Берзат да пробутат на нас джендър теорията,за да може спокойно да ни заселят всякъкви утрепки

пътната карта на европа я чертая аз, а не призворните ми клоуни меркел и макрон - те само я изпълняват, а самата карта се казва "пижо, пенда и дженда"!

ТАЗИ ПЪТНА КАРТА СИ Я ЗАВРЕТЕ И ДВАМАТА ОТЗАД И Я РАЗВЪРТЕТЕ, ПИСНА МИ И ОТ ИЗПЪРДЕНИЯТ ОТВСЯКЪДЕ ЕС и от простотиите ви!!

Пак ли да я заврат? Че от къде мислиш я извадиха?

Защо ли не си заврът поредната ''пътна карта'' на място дето светлина не влиза след като се вижда че предишните им разбуниха еврогейския и последиците няма скоро да отшомят

Преданите родни евроГейци да се готвят да обясняват на електората си защо ПАК и ДЪЛГО ще духа супата в "Б" групата на т.н. "европейски" т.н. "съюз". И да измислят някоя по интригуваща "руска" заплаха, намеса и/ил некви евроатлантически басни

Меркел и Макрон с пътна карта на пътя за никъде.

Елате на протест срещу мръсният въздух в Бургас днес 17.03.2018г. от 12ч. пред сградата на общината.

огромна армия от разглезени и скъпо платени евробюрократи,докато американеца е находчив,прави бизнес,и се бори за съществуването и живота си европеиските бюрократи са далеч от реалностите на бедняшката колиба на европа- българия или може би си поддържат гето развъдник на бели роби в държави като българия поддържаики неиното партиино бизнес статукво със еврофондове и субсидии без да са се променили мошенниците от диктатоският преход на българия само дето са се пребоядисали според конюнктурата а реално подведени под отговорност няма!

Германските крадци първо да си изплатят репарациите за Втората световна и чак после да започват Третата.

Явно европейския съюз нямя дя га бъде.

Точно от тях не очаквам нищо добро, защото сами създават много проблеми - напълниха страните си с имигранти, повечето от които живеят на гърба на местните граждани, механично, но не и качествено увеличават населението. Провокират джендърската политика. Вместо да приемат Русия като европейска държава, си измислят причини да я отблъскват и санкционират за сметка и на своите граждани. Тупат ни по рамото, но не ни искат в елитния си клуб. Какво да очакваме?

Джендър и джендър

Ама вярно и двамата се джендъри.Различен тип извратени днендъри.

Прави ми впечатление, че западните лидери, гледат все за геополитика, цивилизационен избор, демокрация или нещо друго отвлечено и нищо не значещо за индивида да говорят. Пропускат точните обещания, повече позират и имитират. Това е фалш, имитация на водачи. Такива са и бабицата и бабоебеца, въздух под налягане и ПР опаковка. Какво могат да променят и има ли нужда нещо да променят? Дали знаят каква трябва да е посоката? ТВЪРДО НЕ!!!

Да им се смееш ли, да ги оплакваш ли? Жалки са и двамата. Жалкото е само, че превръщат Европа в СИВ ver.2

Баба и внуче...Липсва им само едно куче... Еврооткачалки!

Дрън-дрън!Напоследък откъм ЕС кънти на кухо, но то си е закономерно след нашето присъединяване (предупредени са за каръка, който носим). А непорочната Великобритания направо изби рибата със зова за анатемосване на Русия, защото е много лоша.

Френският и немският народ отново поставиха същия елит, за който на картите най-важни са пътищата за пристигането на афроазиятските нашественици. сякаш??? са подкупени от арабските шейхове да заличат европейската цивилизация!

подкупени са от клана Pотшилд да унищожат бялата раса ,за да могат евреите да владеят света!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Че те и сега управляват света. Във всички области на живота има хора от този народ. Умни и предприемчиви са и няма защо да им се сърдим, че успяват.

Ама защо промени и реформи бе?! Нали всичко беше мед и масло?!

Колко ли силно е стиснала старата госпожа Мей ---- Меркел за пашаците и Макрон за кутката... ...че да избълбукат тая простотия : "...."Осъждаме това руско посегателство, тъй като всичко ни кара да вярваме, че именно Русия е извършила тези опити за убийство", подчерта Макрон, цитиран от Франс прес. Меркел се съгласи, че. ?.." :)))))))))))))

Така е! За всеки мислещ човек е ясно, че според онова, което се говори публично, най-малко Русия има интерес от извършването на тази провокация. Но както с ИК, така и тук се опитват да ни убеждават в нещо, което никак не е за вярване.

В таз статия прочетох само общи приказки на двама висши ръководители, които отдавна са се отдалечили от проблемите на народите си. Подобни неща виждахме в изобилие в НРБ по времето на социализма... "Априлска линия", "революционни промени", "развито социалистическо общество", "за благото на народа"...

Какво може да се очаква от двете М. Едните говорят в Полша, че СВ 2е изключително икономически проект. Другите, че няма да посетят Русия. Но, както вървят нещата, след 18. 03., пак ще има солови изпълнения, от 27 - те, в зависимост от музиката в Русия.

Има едно положително нещо, че това е последният мандат на Меркел: ще може да наложи някои негативни в краткосрочен план за Германия, но положителни за еврозоната мерки, без да се съобразява с електоралната страна на въпроса. Все пак, с оглед на тенденцията Китай да разчита все повече на вътрешно потребление за растежа си, Германия ще трябва да поддържа жив европейския си излаз, а това няма как да мине без реформа на еврозоната.... Интересни месеци предстоят, скоро ще стане ясно дали ЕС има воля за живот или ще се върви към постепенното му затихване.

Тези двамата са се взели на сериозно-кога ще е сватбата? Макарончо щом види жена по- възрастна от него и се лепва като гутаперка за нея, а Меркел ги обича такива да ги гали,, майчински,, по главите... Щом тя е от дясната му страна...само съпругите могат да стоят от дясно на мъжа си според всички правила и етикеции. Тези двамата ще затрият Европа. Сега планират след Словашкото в кое друго правителство да наредят свои подлизурковци. Вече няма оправия на този свят, само власт и пари.

Тука ни занимават спътна карта. А демократичните медии приказват, кака Меркел е пратила полови привети на журналист по повод дрехите на Меркел и то . . на руски: "Пошла нахй, дура ёаная". Занимават ни с пътни карти . . . . . . . ЕС стана шоу

Макрон още в кандидатската си кампания заяви че ако бъде избран за президент ще заплаши ЕС че или ще играе по свирката на Франция или тя ще бъде втората държава която ще напусне съюза... Сега когато е избран остава да видим дали ще изпълни авторитарните си заплахи или ще прояви поне малко благоприличие та поне отстрани да изглежда че агитира останалите страни членки да приемат предложенията му за промяна на ЕС...

Европа е в най голямата безпътица, от както на този континент има уж разумен живот!

Тия на бащиния го обърнаха ЕС.

Що не се скриете бе???? Вие ще реформирате нещо!!!! Така ще го "реформирате", че СЪВСЕМ ЩЕ ИДЕ НА БОКЛУКА! То се видя меркелица КАК реформира......видяхме я КАКВО направи с мигрантите!!!! И ние с тия джендъри сме в една каруца......МИЛИ БОЖЕ....СПАСЯВАЙ!!!!

Кого виждаме на снимката? Двама убавци: Джендъра Меркел, и джендърката Микрон.