Обявен за мъртъв румънец не може да докаже, че е жив

63-годишният румънец Константин Релиу не може да докаже, че е жив.

Обратно в новината

Коментари - Обявен за мъртъв румънец не може да докаже, че е жив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наборе има чалъм, вземаш едно пушкало/късо, дълго/ кво да е!!! влизаш в първия съд който намериш и опаткваш някой с черна или червена тога!!! на петата минута ще докажат,че си пряк потомък на граф Дракула!!!

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име. (Откровение 13:16-17)

Нали бяха по-добри от нас с правосъдието, а Радев ? Какво стана ? Изтекъл му срока за обжалване, че е жив . . . Ние в ГЕРБ и в Министерство на Кривосъдието бихме решили казуса много по- бързо и по-ефтино, само с 9гр. олово. Демек, ще му гледаме на куршум .

пише ли екипа от Пентагонка он-лайн , или как да разберем това ?

няма ли нещо на руски , поне превод , от Чик-а-Го ? например от времената на добрата прохибиция в ера Вилзон-Рузевелт (1920-1932)? нещо като "голяма сделка ", "блестяща сделка" ? ако бих си бил аз бивш кмет на незначително селско образувание като Лондон , някъде помежду Пазарджик и Кърджали , май , даже да ме викат Борис от Джонсон-Таун , какви или не усилия да снимат и в моето село , положени от мене ! Обикалям , къща по къща , да видя , чуждите инвестици , чеждите инвеститори . А после на рапорт , на доклад : от парламента да пратят тежкото оръжие на общественото съзнателна телевизия - снимачни планове до дупка - археолози , освен това , графолози , освен това подходящя техника - камък по камък обърнат !

Ти май си пийнал малко повечко тази вечер ?

НАЕМАМ ГО ЗА НАЕМЕН УБИЕЦ. Само да ми представи докюментите за смъртта си. Заплащането по споразумение, но с много надбавки , за свършена работа.

имам да продам останлият кокс в мазето от зимната отоплителна кампания . отчетено е изцяла , така че може или бартър или споразумение. задържа по-висока концентрация на вредни вещества , така че цертификат от международната организация за стандартизация трябва Ви да си носите ...

Моби Дик от Лондон , Албиона , продава високо окачествен КОКС действащо при невнимание като нервозно кепабче ? имате ли номер , Джи-Ес$емчето на ония ? все пак , следваща година пак студове , и сега пак на ново минусите по термометър ! бих взел поне 1 тон за печката ми . дали КОКС е опакован в чаржите на 20 кила ? в чували , разбира се !

Да , трябва да си признаем да означава да , а не Не . Борис Джонсон, бивш кмет от Лондон има същите комплексни проявления ! Нермозни агенти из Албиона ! Непредсказуемият Моби-Дик сява страх, смущение, нападение в екстериотериалната общност на руски чиновци, откомандирани в страната на Албиона . Съчувствам на пенсионера от Букурещ . Съчувствам така и на Борис Джонсон от Лондон . Просто в този век не знаеш какво още ли да си измислят компютерите !

Определено съгласен съм : Fear and Loathing in Las Vegas (1998) с актьорите Johnny Depp, Benicio Del Toro, Tobey Maguire си се струва някоя неделя , преди HIGHNOON , тоест към 10.00 ч. сутрин да се гледа . Само че не говорят на руски . Но , във интернет има с гаранция и една версия на руски език . Така че , приятен филм и мнго поздрави от Майеми , Флорида .

Значи този може да претрепе някого и не могат да го осъдят, ще имат проблем да докажат каквото и да било.

Едва ли е толкова скъпо да се внесе молба в съда за обявяване на нищожност на актове, в случая смъртният.

епа българия я обявяват за жива, а тя отдавана умея от австрийската отрова! и кво?

путин е виновен :))))) това е спец операция на кгб

Не Но сега му е време Путин да му предложи руско гражданство както предложи и на наш Бойко че да може да гласува в Русия

Мисля ,че най-лесно може да си реши проблема като направи някое леко престъпление което никога не би останало ненаказано като например. публично да удари шамар на съдия в съда.Тогава това ,че се води мъртав няма да го спаси и процеса ще се задвижи .Може би ако удари съдията по скоро символично,признае си вината и обесни подбудите си може да се измъкне по-леко но за човек преживял и много по -лоши неща това ще е твърде ниска цена.

който го е обявил за мъртъв как е доказал това.

значи спокойно може да си обере две три банки. Като са толкова категорични, че е умрял как ще го съдят?!

Като го гледам човека на снимката - много е вероятно да е жив ... (тереза мей) Още повече - няма ни едно доказателство, че е умрял, така че ... както и за отравянето - приемаме, че е жив, за което Путин е виновен, разбира се! И понеже Румъния е яка евро-държава, ЕС-дупетати трябва да обсъдят снимката! И да изпедепцат една юридически засукана декларация, която да има силата на закон за румънските власти! А пък ние може и да я ратифицираме - тоя поне не иска да го признават за трети, пети или 32 пол ...