Разследват ”Пирогов” и още 6 болници за безстопанственост

Започват 7 разследвания за безстопанственост в болници, една от които е "Пирогов", съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Обратно в новината

Коментари - Разследват ”Пирогов” и още 6 болници за безстопанственост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ВМА явно не се разследва, защото не е на ръба на фалита, а направо си е фалирала.

Държавните болници се контролират от министъра на здравеопазването. А министъра е подчинен на главния тъпанар в групировката ГЕРБ.

Тази атака срещу тези болници идва от Тони Веков.Търговска лига, Чайка фарма, ЗАД ДАЛЛБОГГ, СБАЛК в Варна, В.Търново,Плевен-Сърце и мозък,Шумен,Ямбол.Тук трябва да се прави проверка.Но те си плащат на ДПС и ги пазят!

НАВЕЖДАЙТЕ ГЛАВИТЕ МИШКИ

КОЙТО ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И НА ПРОКУРОРА ЗА БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ ... СЕТНЕ ИДИ ОБЕСНЯВАЙ ЧЕ СЕСТРА ТИ НЕ Е МЪЖ ... .. ЗАТОВА САМО ТРЕПАНЕ НА МУТРИТЕ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА МУ Е МАЙКАТА :))

Мутренският стил на Кръстника. Започна първо с постоянни проверки и рекет на фирми, от които искаше нещо или му пречеха. Сега се прехвърли към болниците. Защото бил чувал, че има бяла мафия, но докторите нещо отказват масово да убиват пациенти по негова поръчка. А Мутрьо е преценил, че така му е най-изгодно. Така ръцете му са най-чисти. Затова проверки до дупка.

Сетила се Мара, да се побара. Всичко е прах в очите на данъкоплатците и гласоподавателите. А е възможен и вариант някой да е отказал да се отчита както трябва и сега го поставят на място.

Какво значи безстопанственост? Всяко нещо си е намерило стопанина.

Затова от другия месец в Пирогов лекар с две специалности ще взема колкото касиерка в Лидъл.

И спешните пациенти от цялата страна в Правителствена-пардон -б-ца ЛОЗЕНЕЦ!!! ХА ХА ХА ...........Да видят те кон боб яде ли ?

Най-добре - депутатите - номенклатура на Пирогов. Да видят как е в живота.

Толкова много?

Поставиха си за цел да унищожат държавното здравеопазване и го направиха. За да може търгашите от частните фирми да трупат печалби. Грижата за здравето и живота на народа не е измежду приоритетите на управниците.

Така е!Това е идеята .

НОЛЯ, НЕ НАРИЧАЙТЕ КРАЖБИТЕ БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ.

Всички държавни болници в България финансират приближени приятелски частни клиники и болници , роднински частни клиники , на любовници частни клиники . И какво като има ''проверки'' , какви са ''заключенията'' , в 90% : ---СЛЕД ИЗВЪРШЕНАТА ''ПРОВЕРКА'' , НАРУШЕНИЯ НЯМА !

Някой знае ли дали,когато са го погребали крадеца на ВМА който отмъкна със Кадурина 12млн лева,и дали са му направили джобове на ковчега да си ги отнесе горе а?Там да им се радва да пие и да яде,Господ го наказа да умре като куче сам самичук,без да има никой който да му даде водичка,явно такава смърт е заслужавал

Не ви ли е срам да пишете такива коментари? Имайте малко респект към лекарите!

Абе, Тъпак, ти дори не познаваш този човек, а коментираш като от кухнята. Него го прецакаха подчинените му, защото е доверчив и добряк. Неговата смърт е обществена загуба.......

Ако беше чел форума,щеше да се усети,че го лъжат.Тук много се писа за неговите финансови подвизи.

Съвършено вярно .......генерала беше чист и читав ,но изгоря Лека да му е пръстта!

Бой по мафията с бели престилки по всички направление.Жалко е че,чак след 28 год.

По кое направление да ги гоним???Направления за този месец няма !!!

За какво са ви направления??? Без лекари ще се лекувате сами!

И от кого този бой? От баш мафиота и и вечната мутра на държавата ли?

На Кражбите и Грабежите така ли му се вика вече а??''БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ''?Колко сте хитри само господа управляващи,съдии и прокурори,но Господ ще ви накаже някой ден,да умрете като Кон без История като един такъв Крадльо Ген Тонев,като куче умря сам самичък,без никой да го види и помогне водичка поне да му даде,Господ го наказа за тези 12млн които откраднаха със Касдурина от ВМА.