САЩ разшириха санкциите срещу Русия

Министерството на финансите на САЩ публикува съобщение за разширяване на санкциите срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - САЩ разшириха санкциите срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А точно на днешния ден във Виетнам в селото Сонг Ми американската армия уби 173 деца, 182 жени, 60 стариковстарци и 89 мъже на възраст до 60 години! Горе долу по същия начин "работи" и техния ученик Ислямска държава....

храни куче да те лае

КРАВАРИТЕ ВЕЧЕ ТОЛКОВА СЕ ИЗПОНАСРАХА ,ЧЕ СЕ ЧУДЯТ ВЕЧЕ КАКВО ДА ИЗМИСЛЯТ...ИНАЧЕ СА МИРОТВОРЦИ - САМО В СИРИЯ ИМАТ 20 ВОЕННИ БАЗИ...

Руски тролове! Руските тролове са могъщи. Руските тролове са влиятелни! Руските тролове могат всичко, само с едно съобщение. Send е клавишът на истината. Send е оръжието с което Путин ща подчини демокрацията. Вече чувам злият смях с който злият човек злорадства над победените мекодушковци.

На янките им трябва белязания продажник Горбачов или пияния Елцин - какъв страх каква поника от Путин Май Путин е като артиста Рейгън - добър играч и не се плаши от тъпите янки

Да си припомня...или сифилистика Ленин, сатрапа Сталин, селския бег Хрушчов, изкуфелия Брежнев, не зная дали изобщо да пиша за Андропов и Черненко...абе - все величия.

предлагам цял свят да ги изолира тези бездарници и тъпи некадърници.

САЩ разшириха задниците си за Русия

Всичко до което се е докоснал комунизма в лицето на Червеният Четвъртия Райх СССР се е разпаднало и провалило 1. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 2. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия... при руснаците, няма нужда да се напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, ама нещо не функционра.70% от БВП на Русия е от газ и нефт. Общо 95 % от БВП на империята е от природни суровини и само 5 % е от други отрасли на промишлеността, вкл. оръжейна. С падането на цените им, падна и БВП на Русия. През 2016 г. ги изпревари Южна Корея - държава с територия по-малка от България. Ако в този момент Русия изчезне от картата на планетата, никой няма да съжалява за нея. И много страни, които са били окупирани от червените фашисти, ще си отдъхнат. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

Ти май си потомък на кафявите фашисти и затова толкова те боли! Биха ви и пак ще ви бият като се наложи, но този път потомци като теб няма да има!

Кой на времето изработи чадъра за Георги Марков - доказано - КГБ, Кой на времето отрови литвиенко - доказано - КГБ. Ако в този момент Русия изчезне от картата на планетата, никой няма да съжалява за нея. И много страни, които са били окупирани от червените фашисти, ще си отдъхнат. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света. Ложь и россия стали синонимами. Не минава и ден без да се чува рев и квичене от кремълската кочина . Нео- Фашистка раССия е наритвана от Световната Цивилизация по всички фронтове. Истинските нацисти днес са Червеният Четвърти Райх. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света. Русия е сама - няма приятели вече. От всякъде е заобиколена от цивилизация. Идиотите агресори докъде се докараха, да ги мразят всички държави, да завладеят 1/6 от сушата насилствено с претопяване, геноцид и унищожение, това е империята на злото. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

кажи му руснак и не го обиждай повече.

Абе англо-саксите няма да извадят некой политик без да му личат крайните умствени и физиески мутации на системно кръвосмешение

Този на снимката изглежда в момента на обявяването на санкциите получава овулация?

За готвач признавам само Вути Бъчваров.Другити са супаджии.Да ти напрай Вути свинска каварма да видиш кво е ядене

Компанията и кампанията. Не,че ме интересува чак пък толко, но.... От компанията си не се отказвам! Кампании не спретвам на никого -още повече нескопосани такива. Засега

дреме им на руснаците. просто ще ядат по-дребни картофи и ... това е.

листата на картофите. Те са новите колорадски бръмбари.

Великобритания значително намалява покупката/потреблението на руска газ на острова.

А стига бе! Ем готвач ем бизнесмен.На Троцки Интернационала пасти да яде пред тия!?

Видео гугъл Повар Путина, король дизлайков: история успеха Вижте кой е Пригожин от путиновата олигархия.

Заслужаваме си санкциите.

А за вашето марионетно правителство в България кога ще наложите санкции или може би санкциите са за обикновения народ да търпим това недоразумение на природата ББ натрапено ни от вас.

чешат езиците а руснака го мести от единия крачол в другия.И тоя мандат ще бъде за Путин,това ги е яд,няма да им се получи случката:))

тези санкции са се забавили, защото досега са чакали Путин да си го премести в другия крачол.

Явно американците и те са участвали в сценката - "убий руския агент с руско оръжие насред острова". Ама нещо никой не им вярва, що така! Ядат им се шамари, пък виж тези дето са яли нищо не казват ( Франция и Германия). Ние за пореден път се държим идиотски и сме на грешната страна, въпреки всички индикации и дори прогнозите на баба Ванга:))

аз пък мислех че ще нападат северна корея ... ха ха ха ... посерковци !

Тези негодници ще си намерят каквото търсят. И на дяволът ще му дойде края.

Тази мутра тренира цепене на дърва за Сибир

Трябва Папата да анатемоса Путин, а имама на Саудитска арабия да го прокълне от най-високото менаре в Мека. Иначе не фаща. Значи "тролове" а? И какво тия "тролове" накарали горките хамериканци да не гласуват за Клинтъницата ли?

Снощи при Слави Трифонов се скъсах от смях , как показаха простотията на Външната Министърка ! Този нищо ново не каза ,обичайните Подозревяими !

Тъкмо се чудя кой има повод да черпи, а ти човекът бил Путин и целия руски народ, щото санкциите им се отразяват здравословно на икономиката!!!

ееех, де да беше тъй, ама не е.

Всички се готвят за Война , само ние не знаем и не се готвим ! С това Правителство България е Много Уязвима и слаба ! На този мерките им са ясни ,ние сме първи и на пангара и ако ударят от едната Турция , а от другата Русия ,къде ще се крием в мазето ! Ние трябва да държим Неутралитета и да не поддържаме никой ,макар Болната Министър на Външните работи вече ей така без да пита обяви поддръжка !

ма наистина

САНКЦИИ ДО ДУПКА И ДЖУДЖЕТО ЩЕ КЛЕКНЕ.

Ще му пръднат на дедовия на Путин.....

Шито с бели конци черно платно ! Излиза че е Терористичен акт ,щом 21 човека пострадали и човека който е пръснал бил е от славянска националност ! Аз ако трябва да направя подобно нещо за да убия ,ще му пръсна в къщата на шпиона и той умира ,а не на публично място ,показно мирише на голяма провокация от някого? Кой е заинтересован - Украйна тя иска да настрое целия свят срещу Русия , навик на друга вяра !

Чудесно е всичко което правят за да може хората на този свят да видят колко са луди. Колкото повече измислят идиотщини толкова повече ще расте рейтинга на Владимир.

за рейтинга на псевдоимператора ви

тоя на снимката да внимава щото не се знае какви други отрови има още във торбата

Най-добрият американец е мъртвият! Смърт на американската измет, начело с оня малоумник Тръмп.

на критериите според които трие модера. Събрал съм завидна колекция снимков материал.

модератора е назначен от известният като готвачът на Путин бизнесмен Евгений Пригожин, в неговата компания Агенция за интернет-проучвания.

Нали таковата, санкции не работили и ги махат?

Ами точно, не работят и за това нови им слагат, този път не се знае за какво.

Нали щели да махат защото не работили? Вие нещо съвсем се оплели.

абе днес меи къде е ни слово ни кост ?????да не използван маретял а ????

Има си по-големи грижи от москалията. Една от най-големите фирми на Острова ги напуска и се мести в Европа.