САЩ, Великобритания, Франция и Германия ”нападнаха” Русия

Германия, Франция, Великобритания и САЩ заявиха в обща декларация, че отравянето на Скрипал е атака срещу суверенитета на Обединеното кралство.

Обратно в новината

Коментари - САЩ, Великобритания, Франция и Германия ”нападнаха” Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гейската четворка нападнала Русия. Е, и какво от това?

Кой се би срещу нас. В руски ръце попадат английски доброволци, биещи се на страната на турците. Главнокомандващият на цялата турска армия Мехмед Али паша всъщност е германец и се казва Карл Дитрих. Вейсел паша, който командва турската армия в битката при Шипка-Шейново,австриец, името му е фон Вексел. Армията на Сюлейман паша, която извършва кланетата в Стара Загора, е превозена с английски кораби от Албания в Тракия. Английска флота влиза в пристанището на Цариград, за да предотврати падането на турската столица от Русия. Хидает паша, който всъщност е англичанина Станислас Сенклер. Ако всички тези изверги не бяха англичани, немци и австрийци, а руснаци, дали нямаше всекидневно да лягаме и ставаме с техните престъпления, извършени над нашия народ? Виждате ли каква огромна война се води срещу нас българите и нашата история? Нашата свобода е извоювана във война, която водим не само срещу турците, но и срещу англичани и германци. Същите тези само броени месеци след подписването на Санстефанския договор разпокъсват България на пет части, като днес техните съвременни слуги дори и това опитват да припишат на Русия. Днес България не е независима държава и е поробена от същите тези, които ни държаха в робство до 1878 г. Когато идва на власт турколизеца Стамболова отива при султана и му предлага България да стане пак част от Османската империя!? Тъжен ден за турколизците.

Най-големите световни изроди говорят за суверенитет... идиоти. 100 години не разбрахте, че колкото повече изолирате Русия, тя толкова по-силна става. Между другото плещите обвинения отново без доказателства... не се сърдете след време, когато никой не ви вярва.

Следите водят към Украйна. Киев също е пройзвеждал новичок, и много е вероятно Украинските служби да са го подхвърлили на дъщерята когато е била в русия, за да компрометирт Русия. А най-голяма изгода има Украйна от такъв скандал, а запада като че ли беше в готовност и реагира на момента.

Благодарение на гнома Путьо, ватенките са обеднели тотално и се спасяват с вземането на заеми. Заради ипотеките руснаците гладуват и продават органи. Януари 2018 г. е месецът на експлозивния ръст на ипотеките в Русия. Гражданите са взели ипотечни заеми за 117,5 милиарда рубли - това е два пъти повече, отколкото през януари 2017 г.

Путин в мирно време - лузер, който загуби всичко, което е възможно, както в икономиката, така и във външната политика. В мирно време той е "куц кон", нелегитимен лидер, който се възползва от властта, разруши си валутата, докара икономиката до застой и колапс, което предизвика бягството на капитали и мозъци от Русия ... Единственият политически шанс на Путин е "Русия да се намира в пръстена на враговете". Ето защо той възпроизвежда постоянно мними врагове: без тях просто не може да съществува..

И какво от това! И аз и много мислещи (здравомислещи и критичномислещи) хора сме отвратени от САЩ,Великобритания, Франция и Германия а и твърде много хора и в тези страни също са отвратени от тях,политиците им, властимащите им, банкерите им, мега компаниите им и какво от това. Куетата си лаят, кервана си върви, шитото с бял конец се разпада и е ясно и на дебилите кой има интерес от използването на това в-во, за което сме сигурни, че може да се купи свободно точно в тези страни, а и вероятно по интернет. А аналози същите тези дето крякат си ги произвеждат и ги тестват при "хуманните си операции" и в режисираните пролети. А нашите "минечета" са още по-смешни - лаят и след кервана и след бесните песове - така, като ехо и за да бъдат забелязани от големите батковци,лели и каки, за да ги потупат по празните главици и хилавите раменца.... Та така- кучетата си лаят , а керванът си върви ли върви...

филмът ''изток-запад'' сме го гледали... да видим, защо англииските митници не проверяват багажа на руснаци?

Комунистите в СССР избиха 62 милиона от своите съграждани! 40 милиона души са загинали в концентрационни лагери и затвори 8 милиона жертви на "Червения терор" 8 милиона души са умрели от глад 4 милиона резултата от насилствено сталинско " Преселване на народите"

Само в комунистическите страни, хората са изложени на риск за живота си, опитвайки се да избягат от червения концлагер - през минните полета, под картечен огън, бягат от туристическите групи, копаят тунели към запада, бягат с плуване или с лодки ...Tакъв живот бяха построили болшевиките в окупираните държави. (Така е още в Сев. Корея.) Затова през 1991 г., никой не искаше да се сражават за оставане за "система на работническо-селски строй" или накратко казано ЧЕРВЕНИЯТ ФАШИЗЪМ. Затова през 1991 г. всички освободени европейски държави празнуваха края на комунистическото иго... само платените ватни подлоги в БГ, все още смърдят на червен фашизъм.

Най крадливите нации Англия и Франция, пишман крадеца Германия (инициатор на две световни войни, най кръвопролитните до сега) и най големия крадец САЩ се обединяват отново (новия член е Германия)! Причината голямата баница Русия. Повода, добрата стара химическа опасност (както в Ирак, мина доста време, хората трябва да са забравили пък и имали значение). Разбиха Ирак, Либия, Сирия и смучат, кръв и петрол, петрол и кръв. Да видим как ще захапят "баницата" , Русия?! Дано се задавят!

САЩ, Великобритания, Франция и Германия "нападнаха" Русия И КАК СА Я "НАПАДНАЛИ" РУСИЯ БЕ ЖУРНАЛИСТЛАРИ РУСОФИЛИСТИЧНИ? ГОРКАТА РУСИЯ! НАПАДНАТА БИЛА, СЛЕД КАТО ГОРКИЯ ПУТИН ИЗТРОВИ 17 ЧОВЕКА В АНГЛИЯ И ИЗБИ ОПОЗИЦИЯТА В РУСИЯ!

Алкашите, комунисти държаха 50 години половината Европа в робство, в бедност, репресии ! Затова европейците ще помнят "мръсния Иван" още 300 години и ще мразят ватенките и унищожават и паметниците на нашествениците!

Първоначално Русия се хвърля да граби своите съседи, после получава удар по мутрата, а след това истерично заявява, че това е русофобия. Само руснаците могат да се мразят по този начин. Може би поради наличието на допълнителна хромозома, която не им позволява да мислят с главите си, а не с телевизора. Е, желанието на руснаците: "Повече санкции са полезни!" ще бъдат удовлетворени.

Една студена война съсипа икономиката дори на силния СССР. Сегашна бедна раша по нищо не може да се сравнява с моща на бившия СССР. Сега решавате да се състезавате със Запада? Един разпад и фалит малко ли беше на ватенките ? Или това е агония преди разпадането? Сегашният кукуригане на кремълската власт и Путлер прилича на лаенето на пудел срещу слон!

САЩ, Великобритания, Франция и Германия-четирите най-агресивни империи за всички времена решават, че трябва да поправят това, което навремето Хитлер обърка. Те наистина не биха се поколебали да нападнат Русия, стига да са сигурни, че ня тях нищо не може да им се случи. Те рушът държавите една по една, бавно изтощително, и най-вече рушът тяхната икономика, една по една, бавно, изтощително и систематично стягат и стягат, така както и журналистите подхващат и разрабитват една тема докато будните хора се уморът и престанат да реагират-тактика напълно обратна на тактиката изпитана по времето на Втората Световна война за светкавична победа на всички фронтове. Безпочвени обвинения са формален мотив на всяка война. Без значение дали някой им вярва или не, накрая когато светът го поставят пред свършен факт, мотивите са без значение. Германия, Франция, Великобритания и САЩ заявиха в обща декларация, че отравянето на Скрипал е атака срещу суверенитета на Обединеното кралство. А какво е мнението на народите им? Или по такива въпроси не е демократично да се допитват до улицата и тълпата. Никой не обича предателите, даже и тези на които им служат, затова щом им станат безполезни гледат да се отървът от тях. Като в случая Скрипал им достави последната услуга без да трябва да му заплатят- предостави претекста да задълбочът икономическата агресия и да нападат Русия. Ичначе на самите руски предатели изобщо не им пука за Русия, затова са и предатели. Въпреки , че от край време за предателите има само Смърт, смърт, смърт, спомнете си заветите на Левски, не Русия а въпросните Западни демокрации имат интерес от конфронтация и го правят постоянно и систематично.

Гейсъюзните кретени пак заграчиха срещу Русия и пак без доказателства, както стана и в случая с малайзийския самолет свален от укропитеците!

И защо така мислиш, че ... пак заграчиха... или ти е трудно? Извинявай за ... мисленето.... може въобще да не ти е трудно, защото може изцяло да го няма при теб.

И какво от това! И аз и много мислещи (здравомислещи и критичномислещи) хора сме отвратени от САЩ,Великобритания, Франция и Германия а и твърде много хора и в тези страни също са отвратени от тях,политиците им, властимащите им, банкерите им, мега компаниите им и какво от това. Куетата си лаят, кервана си върви, шитото с бял конец се разпада и е ясно и на дебилите кой има интерес от използването на това в-во, за което сме сигурни, че може да се купи свободно точно в тези страни, а и вероятно по интернет. А аналози същите тези дето крякат си ги произвеждат и ги тестват при "хуманните си операции" и в режисираните пролети. А нашите "минечета" са още по-смешни - лаят и след кервана и след бесните песове - така, като ехо и за да бъдат забелязани от големите батковци,лели и каки, за да ги потупат по празните главици и хилавите раменца.... Та така- кучетата си лаят , а керванът си върви ли върви...

Пияндурниците друго освен пиене, тъпотии и да обясняат колко са велики друго не знаят! Да вземат да направят една ютия или поне пералня, а то - имали космически войски! Циркаджии от третокласен цирк!!! Това в Лондон им е за втори път на третия...

е накрая пак излезе че русия се меси във ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ на САЩ по целия свят.

Това политици ли са, или са ги взели от треторазряден цирк, някакви начинаещи клоуни?

Англо-саксонците с техните слуги много почнаха да пищят... Че Русия не е роса за мирисане е едно, обаче обвиненията им са супер-малоумни. Как може държави, които са се провалили в обвинения толкова много пъти (Америка - weapons of mass destruction; Франция - за Либия и Кадафи, и всичките пискания за доказателства че са ползваните в Сирия "химически оръжия", а накрая се оказа че НЯМА доказателства. Официалните новини на тези държави, хванати как "новинарите" им правят театър за да защитят цялата тази пропаганда..... Дали пък този плач и истерия се случва случайно след като Русия информира за новите си оръжия? А макарона, ДОЛНАТА СЛУГА на НАЙ-ОЛИГАРХИЧНАТА БАНКОВА фамилия на света - Ротшилд.... Тази продажна слуга изпълнява неща само в интерес на господарите му олигарси, и ако приеме или каже нещо, то е с определена цел,съвсем различна от "официалната"...

е най-безвредния агент-пестицид, използван за наторяване на Виетнам. Това не е ли споменато в декларацията?

Вие лидерите сте отвратени...я, да се сетите малко за историята...къде не колонизирахте, къде на грабихте, къде по света не ръсихте бомби и затрихте хиляди...демократи....Все Русия Ви виновна. Тя, че не е цвете за мирисане, не е...Всичко е интерес Откакто свят светува обаче никой не обича, и не пази предателите...Щом веднъж си го направил без значение за какво и къде в тоя живот, рано или късно ще предадеш и тоя на когото си се подложил..

Светът ще се оправи, кога падне Сирия, беше казала навремето Ванга.Тогава никой нищо не подозираше.

Защо е този вой на западните демократи...? Предателите навсякъде се наказват със смърт..щом си се хванал на "играта" плащаш и с най скъпото-живота си. Това го знаят дори и малките деца.

Тази история защо ли ми напомня на онази, която Хитлер сътвори за да започне ВСВ ?!

Имало слухове. Имало съмнения. То и аз имам съмнения, че вече не са полезни на англичаните. и си ги трепят по съответния ред. Как умря жената на Горбачов? Пак руснаците ли я заразиха с вирус, та да умре от левкемия?!!! Все руснаците са ви виновни. Погледнете държавата си, тъпи англичани. Отклоняване на вниманието от Брекзит. Искат да получат отстъпки за газа, че вече май е на привършване!!!

Житейският ми опит, който не е никак малък (живял съм достатъчно и в двата периода - преди и след)показва, че когато един човек се скара с други 5-6 поотделно, при това с хора с които е бил в добри отношения, причината е в този човек. Путин, успя за сравнително кратко време да развали отношенията си с държави с които поддържаше добри отношения - Канада, Великобритания, Япония, Украйна, Латвия, Литва , Естония, Финландия, Германия,Франция!!! По никакъв начин не мога да си представя, че ръководствата на тези държави са получили масово психическо разтройство и виждат несъществуваща заплаха в лицето на Русия. само не ми казвайте дежурната опорна точка, че САЩ ги командват - твърде много се изтърка. Още повече, че Европа е в търговска война със САЩV

ами вижте им управниците какви са - дженджъри

Европа не е в търгонска война със САЩ. Дали се е изтъркало, не знам но си ги командват. Бих повярвал в друго, ако Германия си вземе златото от САЩ да речем. Така че, по-малко трябва да се лъже.

И аз така, като поживея с приятели и накрая разбера, че само искат да ме използват и им спра усулгите които им правя, щото са ми били приятели, И МЕН НЕ МЕ ХАРЕСВАТ, ама никак!

За всеки "прогресивен" човек, ценител на джендър идеологиите е ясно, че зад всяко зло стои Русия, но преди поне биваха показвани по някоя сателитна снимка, или бял прах за доказателство за онези, които не верват на официално изработените и разпространени от официозните медии фалшиви новини. Светът се променя с висока скорост, но не към добро.

"Всичко изглежда сочи към отговорност на Русия". Ами дайде да видим този изглед и да преценим,....щото съдът съди по доказателства, а не вярвания!!

А бе май пак искат нещо от Русия...Или да се отдръпне от Сирия и да залеят Европа с циганьор или знам ли ....

Хайде да нападнат Русия де ? Само хибридни войни водят тези мръсници. Така бай Дончо напада от 1 година Ким и накрая Ким го принуди да му седне на онази работ и да преговаря великата сила

Тази постановка ми прилича на тази с Ирак, май искат да бъркат на Мечока в ануса....

следи да но доказателства ????????? хващаите се за пишоците и пътуваите през маиската градина на тереза маи..........глупаци

Макрон се изживява като Наполеон. Но и той ще си получи своя Ватерло.

Кой на времето изработи чадъра за Георги Марков - доказано - КГБ, Кой на времето отрови литвиенко - доказано - КГБ. Ако в този момент Русия изчезне от картата на планетата, никой няма да съжалява за нея. И много страни, които са били окупирани от червените фашисти, ще си отдъхнат. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света. Ложь и россия стали синонимами. Не минава и ден без да се чува рев и квичене от кремълската кочина . Нео- Фашистка раССия е наритвана от Световната Цивилизация по всички фронтове. Истинските нацисти днес са Червеният Четвърти Райх. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света. Русия е сама - няма приятели вече. От всякъде е заобиколена от цивилизация. Идиотите агресори докъде се докараха, да ги мразят всички държави, да завладеят 1/6 от сушата насилствено с претопяване, геноцид и унищожение, това е империята на злото. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

Прогнозата ми е малко мрачна, но силно се надявам, щабът на Путин да са предвидили и такъв вариант. Както допуснаха и други трезво мислещи българи по долу, истерията от Англия е само прелюдия към това което са замислили върколаците.Много вероятно е следващата по-голяма стъпка да е инсцениране на химическа атака в Гута.А отвъдокеанските плашила и няколко от еврогейските им подгласници се клеха, че ще ударят Сирия, ако Асад с войските си употребят химическо оръжие. Надявам се, че за да предотврати такова развитие, Русия ще трябва да прибегне до някакъв ход с който да покаже, че такъв върколашки сценарий няма да остане без последствия.Дано успее!

Dir пак със бомбастични заглавия... нEкои тъп соросоид,които не знае за какво са кавичките ще пукне от радост!!!

Резултатът е ясен Ше има нов разпад на кочината

Сериозни санкции срещу кочината С досегашните санкции не могат да изплашат руснаците - там са свикнали на яка мизерия

Две седмици им трябваха на англичаните да заставят съюзниците си да се "притеснят" за сигурността на Англия и на "целия свят". Това, че убиецът вика "дръжте убиеца" е повече от ясно. Ама защо Тереза Мей толкова много държи на тази си истерия не е ясно. Ако смята, че така ще разколебае руснаците да гласуват за Путин, струва ми се се лъже, ако смята че с някакви си санкции ще постигне чудеса, и това не е. И тя го знае това. За война с Русия ли се готви? Съвсем ли го закъсаха за ресурси (Путин не е пияницата Елцин да им ги подарява) и прибягват към самоубийствена стъпка?

арабския свят , азия и русия начело с България им отвърнаха със среден пръст.

АБСОЛЮТНИ СЪЧИНЕНИЯ ПО КАРТИНКИ ЗА ДЕЧИЦА!!!!!

Е, много късно се сетиха! Остават 2 дни до изборите само! И после к'во шъ пра'им с тоя страшен Президент Путин, бе? Пак ли памперси за възрастни?

ще повикат, повикат, па ще им мине. То друго какво им остава срещу ядрена сила, при това най-голямата. Иначе кой има интерес да трови двоен агент с остарял препарат от СССР 3 месеца преди световното в Русия и малко преди изборите там... си е друг въпрос.

Само си представете, ако твърдението на запада беше вярно и имаха поне едно доказателство. Какъв вой щеше да е .. това сега е нищо.

За по-младите:Agent Orange (произн. ейджънт ориндж, от английски -оранжев реагент,е името на хербицид-дефолиант, използван от армията на САЩ по време на Виетнамската война. Разпръскван е със самолети над Виетнам, Лаос и Камбоджа. Този хербицид причинява окапване на листната маса на дърветата, като по този начин се разкриват позициите на виетнамските войски и техните продоволствени бази. Според официални данни на армията на САЩ в рамките на операция Ranch Hand са разпръснати 57 000 тона от тези хербициди, в които се съдържат около 500 kg диоксин. Скоро след това започват да се появяват многобройни съобщения за масови поражения на мирното население, а също така и сред американските и австралийски войници. Разкрива се негативният ефект на този хербицид и неговите микропримеси върху детеродните функции на жените, неговото мутагенно, тератогенно и ембриотоксично действие. Оказва се, че Agent Orange предизвиква рак и ужасяващи генетични изменения, водещи до раждане на деца с увреждания поколения наред.

Аааа, чакай сега, употребата на Agent Orange е била демократична, не е нарушавала нац. сигурност на Виетнам и е била в пълно съответствие с правото на народа да бъде тровен!!

А дано най-после на руснаците да им дойде акълът и занапред сами да си чистят предателите, вместо да чакат на ЦРУ и МИ-6 да им вършат работата, че после да ги оплюват пред цял свят!

акъл и месечен цикъл не дойдат ли на време, не ги чакай изобщо!