Окончателно: 6,5 г. затвор за шофьора, убил деца до Лесидрен

6 години и 6 месеца ще лежи в затвора шофьорът Филип Михайлов, който през 2105 г. уби две деца край Лесидрен, реши окончателно Върховният касационен съд (ВКС).

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: 6,5 г. затвор за шофьора, убил деца до Лесидрен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аренда автобусов в коврове http://abba-trans.com/page/arenda-avtobusov-v-kovrove/ .

Купить софосбувир в китае http://gepatitu-c.net/page/kupit-sofosbuvir-v-kitae/ .

Купить кухонную мебель недорого Серпухов http://kuhninazakaz.info/page/kupit-kuhonnuyu-mebel-nedorogo-serpuhov/ .

Съдии, прокурори, адвокати - вие се гаврите с българите, които с данъците си ви плащат заплатите. Но ще дойде Видов ден и за вас.

За убийство на пътя(независимо дали си бил пиян,дрогиран,без книжка) присъда от средно 6 години затвор и то чак след две три години по съдилищата.За убийство на рецидивист в дома ти при самозащита поне 12 години,като те осъждат за по малко от половин година.

Чудя се българските съдии наистина ли са такива идиоти,че при такова правораздаване водено от тях два човешки живота се равняват на 6 години затвор, от които този ще излежи има-няма 3. Каква липса на здрав разум и съвест трябва да носиш,че и да спиш и да ядеш, да живееш спокойно след подобно правораздаване

Ако беше карал с 90 км/ч сигурно децата щяха да са съпричинители, както стана с полицая от Пловдив. ИЗРОДИ, да знаят че всичко се връща, рано или късно.

Срам и позор. Съдиите нямат ли деца. Докога така.

Доколкото разбирам загиналите и увредени деца са били осъдени от българския съд, поради "отегчаващи" вината обстоятелства на циганина (Бат Сали каза, че така е редно да се обозначават). Тази присъда е липса на справедливост!! Децата са в отвъдното, няма ги и никога няма да ги има, а този примат ще се радва на благото живот!

То още малко и трябва да го пускат :(((

Ако беше българин от 12 до 20 години са му гарантирани.Но понеже е от привилигированата раса на тъмнозелените...

а кой ги развъжда и им раздава привилегиите ?въобще къде е ролята ни като граждани на Бг ?

Извинете, това не е раса, а вид - така е в царството на живите организми - хората се делят на раси, животните на видове.

трябва да си изключително умно същество,за да се движиш на пътя сред толкова пияни и дрогирани шофьори или психично неуравновесени... все едно си марсианец . хора ,ако вие не сте разумни и предпазливи ,кой да го прави вместо вас ?

Едва ли има друга държава с такава смешна правораздавателна система. Продажни, подкупни, безчовечни. Убити две деца, убит техният полет, убити надеждите на техните родители, почернени мечтите им. Говедото-убиец ще лежи и за примерно поведение до 5 години ще излезе от затвора ни лук ял, ни лук мирисал. Живота за него ще продължи, след още 4г. отново ще може да управлява автомобил. Такова престъпление трябва да се наказва жестоко, всяка друго присъда е подигравка с паметта на жертвите.

Поредната гавра над българския народ изфабрикувана с много високопарни слова от НАГЛАТА Независима Съдебна ВЛАСТ. Няма друга група хрантутници в тая държава , която така безскрупулно да се самоназовава ВЛАСТ и да се гаври с хората. Докато не се отреже главата на тая хидра, няма да има ред.

Окончателно: 6,5 г. затвор за шофьора, убил деца до Лесидрен ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

Ето защо се защитава с оръжие докторът от Пловдив. Той е невинен, а виновни са съдиите. Дали съдиите и прокурорите са се поинтересували можели убиецът да чете, да пише и как е взел книжка. И това не е ли подсъдно.

ОТЕГЧАВАЩИ вината обстоятелства... Браво, напълно в синхрон с присъдата и годината.

Неуважаеми политици, прокурори, съдии и прочее сволоч !!! Знаете ли колко време, нерви, труд трябва, за да се отгледа едно дете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А вие за смъртта на едно дете давате 3 години!!! Е, отговорете ми, защо да се отглеждат деца, след като всеки манго може почти безнаказано да го убие !!!

Ниска присъда. ОПГ ГРОП пази гласоподавателите си.

Оправете летото.

Този селяндур само заради физиономията трябваше да лежи 10 г. при строг режим за назидание и след това щеше да е по-нисък от тревата, а не да дава газ като за последно! Иначе... имайки предвид качествата на правосъдната ни система е учудващо, че присъдата е ефективна!

Алтернативните варианти за въздаване на справедливост стават все по-наложителни . Направо са си задължителни след тая брутална подигравка с мъката на хората . Естествено трябва освен престъпника , да включват и съучастниците му - магистралната измет плюс айдукатите .

Подкрепям !!! И нека решилите се на този вариант постъпят по-обмислено от доктора !!! Идеи за това могат да почерпят от сериала "Декстър" как да не оставят следи и трупове на екзекуцията !!!

За убийство на 2 български деца - 6 години....

6 години за два детски живота? Това не е никакво правосъдие - това е пародия! Ужас.....направо ме е яд да ги чета тези новини!

Малко е, убийте майка му. Да разбере какво е.

2105 г. ?????????????????

За присвояване на гориво 12 години, за УБИЙСТВО НА 2 ЧОВЕКА - 6 години. УЖАС!

окончателно: държава ЗА и НА циганите! тъмнозеленото убива съвсем съзнателно и нагло две български деца. 6 години. при самозащита Докторът затрива един тъмнозелен плъх-рецидивист. цацаратурата изграчи, че го грозяло от 10 до 25 години... окончателно: ще останат само циганите, "магистратите" и "политиците". е, тогава да се разберат кой кого ще хрантути, от тези три "безценни" групи!

"...6 години и 6 месеца ще лежи в затвора шофьорът Филип Михайлов, който през 2105 г. уби две деца край Лесидрен, реши окончателно Върховният касационен съд (ВКС)..." 2105 година!! На всеки се случва да размени местата на букви и цифри при писане, но все пак сте медия и трябва първо да минете през преглед на написаното. Не е за първи път!

И още нещо, този път към съдии, прокурори и т.н. - толкова ли струва животът на тези млади хора, които не успяха да се порадват, да обичат, да бъдат обичани... Нямам думи!

Не ви ли е малко срам? Толкова ли струват няколко погубени живота?! Страх ме е за децата ни!!! ТОВА Е ГАВРА, ТОВА НЕ Е ПРАВОСЪДИЕ!!!