Захариева застава зад Лондон по случая ”Скрипал”

Външният министър Екатерина Захариева подкрепи мерките, които Великобритания предприе срещу Русия след отравянето на двойния агент Сергей Скрипал и дъщеря му.

Обратно в новината

Коментари - Захариева застава зад Лондон по случая ”Скрипал” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък сакам да застанем зад Захариева и тя да е у поза партер.

Като застава, там да си остава. Гадина!

А кой застава зад Захариева???

Ало, Жълтите павета 1200 коментара, явно нещо се е случило, пак ли голям гаф ? Борисов пак е много зает не вижда, не чува и не говори. А трябва на часа да разтури кокошарника, край себе си. Сам казва, че света е пощурял има щури и в неговият кабинет. Не може да събираш държави, да градиш на Запад от София, (Зап. Балкани) и в същото време да палиш война и размирици на изток от Варна. Украйна, Молдова, Бесарабия, Гагаузия,Таврия, Одеска област и Приазовието, там също живеят българи или близки нам народи. Ако Мейл и Макрон искат война с Русия, най-вероятно вече имат планове и едно, от бойните полета, ще е там, близо до Варна има няма 300 км. Като Председателстващи Е.С. трябва да мислим, как да пазим Мира а не да пригласяме на Откачалки.

нея е застанал Бочко. Въпроса е дали да мърда или да не му прави кеф :))

Аз също заставам плътно зад Захариева!

Какво правим с очилата?

А Британските педофили? Застава ли Захариева и зад тях?

Това лично мнение на Захариева ли е? Това ли мнението на Народното събрание? Кога Народното събрание е разглеждало този въпрос и е взело решение? Тази май се е взела на сериозно! А ако истината е по-друга? Или видяла жабата, че подковават коня....

Аз пък заставам зад Путин и то много твърдо.

разбрахме, стоите зад Великобритания по случая Скрипал. Напишете моля в туитър дали сте шокирана солидарно с госпожа Мей за телфордския скандал. Предварително благодаря. Мълчанието в случая обаче ще го възприема за липса на позиция.

Слугинаж.

Тази да е питала какво мисли българина, та говори от негово име? Или то матриала няма такива права.

Тази партия ГЕРБ е антиобществена. Приличат на каскетите, които след 1945 избиха интелигенцията. Тези не я избиха, но я деморализираха със законите си и още нещо- не спират законно да ограбват и убиват духовно и морално българина. Тази пък някой я пита- та се разкрякала. При положение, че още всичко е на ниво взаимни обвинения и няма нищо доказано, тази подлога е по-добре да си затрае. Те така и в България съдят - гадаят на боб от някакви обвинения в стил този казал, онзи рекъл.

Някой хора в мерака да изпъкнат, си слагат ръката във затваряща се врата! Като допълнение, ние не сме видели нищо добро от кралството!

Пак гласувайте за Бойко тъпото на изборите. Не разбрахте ли най-после, че западняците (към които се натискате), не ви искат. Също така западняците са бита карта и също като СССР съвсем скоро ще фалират. Пак сте в грешният отбор!

Лондон иска, но на света не му стиска!! :-)

Няма по-подли и по-лицемерни хора на тоя свят от британците! Казано е: "По-лошо от война с британци може да бъде само приятелството с тях." Алексей Е. Едрихин, руски геополитик ............................................................................. Британия е основен съюзник на Османската Империя, защитила с флота си Цариград от превземане през 1878 година и по този начин предотвратила появата на Санстефанска България още в зародиш!

Не разбрах защо не е писала от свое име, а от името на България. Мен не ме е питала, предполагам, че и повечето от пишещите тук също не са питани какво мислят по въпроса. Не я харесвам и не искам да говори от мое име!

Катерино ма от кога ингилизите са съюзници на Българите? тепали сме ги като маче у дирек през ПСВ!ма вий дупедавците за пари и майките ще си продадете!!!

Писна ми да слушам за фейсбук и туитър политици.

Моме, прави любов, а не война!

Поредният ДЖЕНДЪР от ГЕРБ - фидосова, захариева, цецка или цеца, цецо или цветанов или цв цв, дебелян добрев, мутраген суджуков, методиев тиквеников Борисов ... абе кавко ви изреждам всичките сте престъпници и сте джендъри. Народен съд за вас и се радвайте на всенародната любов!

Баце, на коя бензиностанция я намери тази очиларка?

Аман от такива неграмотни селянки!

Моме, когато мъжете си ги мерят, ти къде си тръгнала боса през просото!

Аман от селски пръчки и то жени, после се чудим защо жените си заслужават съдбата

За никого НЕ е тайна , че ''заставаш'' - където те сложат , и говориш това което ти кажат !!!! Нали и ти самата НЕ се самозаблуждаваш , че твоето ''мнение'' , има някакво значение ????!!!!

Захариева, когато атовете се ритат, магаретата си траят. Мога да ти кажа още една поговорка, касаеща мерене, ама ще ме цензурират.

ли доказателства или всичко е в стил "най-вероятно". Имаше някога една приказка "помагам на батя". Винаги много съм я харесвала.

Кате, като те гледам доста си хубава (бат Бойко има вкус за хубави жени), но как е възможно да си толкова глупава зада правиш такива изказвания

съдържанието на черепните им кутии е запълнено с нерво - парализирано вещество

е пародия на външен министър. Тъпа натегачка е.

Аз съм очите, ушите и устата на Боколин Боколинов, а той е зад.ика презокеанската перука!

Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин партия предупреди в петък, че Великобритания се впуска в нова Студена война с Русия преди да има доказателства и да е доказала участието на Кремъл в отравянето на бившия полковник от ГРУ Сергей Скрипал. И друго, Да се впускаме напред преди полицията да събере доказателства и то в трескава парламентарна атмосфера не е от полза нито на правосъдието, нито на националната сигурност. Та кой ни е съюзник моме Захариева? Британия на лейбъриста Джереми Корбин или Британия на оня перко с джендър излъчване, изпълняващ длъжността министър.

Господи, защо тази ни е външна, като дори трябва да и превеждат в Брюксел? Подписа Истанбулската конвенция без да ни пита сега тръгна в първите срещу Русия. Неграмотна и много амбициозна!

Ех колко мъка има по светааааа.... Кате ма, ма много си будна и прозорлива ма... Подлога с подлога .... Еееееее..... Какво да се прави, и природата прави грешки...

И защо ли и трябва да застака зад този малоумник? За да защити честта на един двоен шпион, получил заслужено възмездие? Или след някой и друг месец да загуби своята чест, като излезат на яве престъпленията с деца в Британия?

тая е свикнала, пък и приляга, да застава не "зад" а под или пред....

Не разбрх защо застава зад него, не е ли по-удобно да е пред г-н Джонсън. Не е ясно и с каква информация разполага за случая, защото самата Мей каза, че е "вероятно" да има наеса от Русия, което означава, че не е сигурно.

Изключително тъпа слагачка, става жалка с простотията си

Не е нейна работа !

За това сме толкова зле! Такива амеби да са министри!

БРАВО !

Борисов и за по-малко се иска Оставка. След първия й гаф с Ис. конвенция, сега пак се изказва без никой да и иска мнението . Кога българските политици, ще се научат да не се натягат без нужда и най-важното без доказателства? Захариева Оставка!

Екатерина Захариева не е Mapuя 3axapoвa и никога няма да бъде. Разликата е като сравнението между Б. Бороспв и Путин. Толкова безгръбначна и зависима политика никога не сме водили. Даже и Т. Жинков би се изчервил и засрамил от своите наследници.

Извини са маа, простакейша криптожабарка!

На кого се слага тази скубетина? Като не е сигурна в нещата, защо взима отношение? Застава зад лъжливи предположения, пък и се е изпъчила...