Путин спял с пушка-помпа под възглавницата на младини

През деветдесетте години на миналия век бъдещият президент на Русия Владимир Путин понякога си лягал с пушка-"помпа" под възглавницата, потвърди самият той.

Обратно в новината

Коментари - Путин спял с пушка-помпа под възглавницата на младини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като е нямало жена с която да си ляга, спал с помпи и други железа....

Ако си ти и със грънотомед в задника си ще спиш.

Кирето и той с помпа е спал!! Язък за православието!! Болен съвсем ще изперка.

За Протокола : В цитирания период - е Влизал В КГБ. ...ерго - МногоДобре Е знаел КаквоТочно Става и ЩеСтаваНататък Там.

Ами като си бил част от мафията, как няма да си ляга с помпа? То обикновен човек, няма от какво да се притеснява!! Ама нали си бил приятел с братвата!!

Скоро ще бъде приспан с пушка помпа завряна в гъза

да ама бг-пундеувси русia ще гласува отново за него

Няма да го спаси, пъзльото. Ще дойде и неговия ред за Новинчок

"Президентът на Русия е разказва още, че не счита, че е необходимо да се говори за подготовката на покушенията срещу него." Правилноооо - вместо да се говори трябва да се действа.

Откога на пу.ките им викат пуШки?

А Ердоганя си е спал с фесчето на тиквата! Който се продаде на неоосманците - загуба на българско гражданство или АЕЦ Белене и цимент!

Не мога да повярвам, че лъжливото джудже си призна че е бандит!

И аз, така: С колко много "пушки" съм "спал", през 80-те и 90-те. Ама не знаех, че им викат "помпа". Ама тоя Путъо, ако наистина е предпочитал оръжието, пред жените?!!!

Този е доказан психопат.

"като цяло обстановката беше бойна". затова всички бандити с лягахме с пушки!

сашо или сандо се тая -нали искахте сума ти народ тука да имате право на въоръжена самооотбрана, какво се правите на невинни калинки?

Тя затова го заряза жена му, щото спи с пушка, а не с нея! Интересно, дали дупката 16-ти калибър му е пасвала?

дреме ми на гендера за путлер и империйката му

Вместо под възглавницата е трябвало да лапне дулото и да натисне спусъка. Тогава Русия щеше да е много по-хубава държава.

Ако не е имал разрешително за пушката, прокуратурата да се самосезира и да лежи в затвора за незаконно притежание на оръжие.

Аз пък предпочитах да си слагам комшийката на възглавницата! :-))) Въпрос на вкус ,рекла лисицата.

Путин = Банкявската тиква! Все "бивши" мафиоти с носталгия по каманизма!

Интересно защо ЕС и САЩ подкрепят " тези бивши мафиоти в България" и ги наричат " стожери на демокрацията в ЕС". Дори сега ЕС, ЕК, ЕП, СЕ са на гости на тези " бивши мафиоти от България" в НДК! Запада само се излага с лицемерието си- всъщност Запада се страхува от свободния свят неколонизиран от Запада и не разрешаващ на Запада да го колонизира и превърне населението му в аборигени!

макрон спи с една старица, премиерът на люксембург спи с друг мъж... не е ли чудесно?

Ми вземи да спиш и ти с накой, или си евнух, а?!

или с мъж, ако си мъж, или с жена, ако си жена може би, щом така се запени. чудесно. като ти гледам дереджето, предпочитам до си живея живота в самота.

А бандитите спят с пушки!

да имате право на въоръжена самооотбрана, какво се правите на невинни калинки?

Ебаси пича! А с какво си лягат европедалите от Гейсъюза?! С кончити и мюслитата по площадите в Кьолн!

Преди с пушка, сега с Медведев.

Путин удря в земята наш Бочку ! :)

Ами разбира се, че с пушка, затъкната в задното отверстие ще спи. Да не е луд с жени да го прави. Ей го на, все еврогейове и джендъри са му в главата и все за тях говори

Хубаво е от време на време да си ляга и с жени.

да бе... да не е лезбийка? Има си Ердо, има си и Асад... да се помпат там.

става все по-забавна и много смешна.

е, сега не спи с пушка! сега си направи лична гвардия от 200 000 души, под лично негово разпореждане, всичките с азиатски черти и от другата религия! дано успеят да го опазят от православният русский народ!

агентите на кгб спят с едно отворено око

90-те Боко спеше с памперси и носеше стоножките на Маргина; за справка стадион Академик.

Дир, стига сте се бъзикали с г-н Борисов... ще ви каже той кой с кво е спал!

Заглавието, трябва да е пример, за първокурсниците по журналистика, за това, как не трябва да се пише статия.

с тези спекулации с кого спи В.Путин сега - "ракета", "танк", "войници" и т.н. Стига глупости и обиди. Знае се с кого спи - с Берлускони! И по-точно с неговата снимка. Забравихте ли, че за 65-я рожден ден Берлускони подари на Владимир Владимирович юрганче, на което има изрисувана тяхна обща снимка?

Един съсед спи с жената на друг съсед и другият съсед си купи чифте, за да гръмне съседа, който спи с жена му, със сачми за глигани в макарите. Чакаме екшън!

А сега спи с резана пушка от анадола.

Уважаема редакция. Приветствам идеята да се публикуват често статии свързани с Путин/Русия! Ползите са много но визирам основно две(2): 1. Подобни статии са емоционален отдушник на много хора - ерго това помага за подобряване на психическото здраве на същите. 2. Трафикът, който се генерира от постващите коментари, привлича рекламодателите, тъй като създава илюзията, че порталът е много посещаван и с рекламите си същите ще достигнат до повече потребители. Дерзайте. С минимум усилия получавате максимален резултат :)

ами нормално. 5 години преди това се е изнежил в Германия където е работил до 89та и където всичко е било като в нормалните държави. А после отива в дива азиатска държава... А сега не му трябва помпа, има си Ердо, Асад и Рохани да го помпат.

Е кво толкова, половината американци спят с оръжие под възглавницата си. А не дай си боже да му влезеш в двора и не те познава, за да попиташ попиташ /за/ нещо, той е изпънат с пушка в ръце на верандата.

Този ако стреля с помпа, отката ще го изпрати в другата стая...

а с жена?

Колкото и да ни се подмазва и хленчи в инфантилните си интервюта г-н Путин няма да харесван и желан гост от нормалните българи. Не симпатизираме на измамния Кремъл.

С едно малко брадва спи.

от бандитския петербург явно бандитът-победител е излязъл путин могат да се правят аналогии с други държави може би???

С какъвто се събереш, такъв ставаш. Жалко за 5те му години труд в Източна Германия. На нищо не са го научили Шаломов там.

всичко е ок в заглавието само правете правописната грешка в пушка сменете Уто с И

Или ш с т

от количеството статии за путин заключавам че явно се очаква поне 80% от българите да отидат да гласуват за путлер тази седмица :))))

80% се смеят, както се смея аз. Пропагандистите му трябва да са съвсем изперкали, да ни съобщават такива факти и то без бой.

от българската публика при тази новина? Да вием от възторг и преклонение пред мъжеството на Бащицата?

Сега путлер спи с няколко мъже с пушки около себе си :))))