Станишев:Социалистите спечелиха важна битка за бюджета на ЕС

Ключови приоритети на социалистите залегнаха в позиция на ЕП по финансовата рамка на ЕС 2021 – 2027 г.

Обратно в новината

Коментари - Станишев:Социалистите спечелиха важна битка за бюджета на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не беше калпав материала, този нямаше да стане премиер без нито ден трудов стаж... После, как така няколко сополиви юнака станаха милионери за една нощ, а простолюдието работило 37-38 години без прекъсване е с пенсии под 150 евра... не ми се вижда много европейски. Същите , които станаха известни с червените куфарчета, днес ни обещават справедливост. Същите, които създадоха групировките днес обещават по - добро правосъдие... Не знам за вас, но аз не им вярвам...

Горещо препоръчвам на това лице от снимката, а и на другите като него много бързо да прочетат резултатите от Мадридската конференция срещу джендър идеологията. Това важи и за Дираджийте, които и дума не обелват по този въпрос! зАЩО БЕ НЕЗАВИСИМИТЕ ? Нека да погледнат И една друга Конвенция за рабирателство .... , за която никой не смее да каже и една дума, та било тя и критика. Скрили са се като мишки в дупки, тези с бързото И НЕЗАБАВНО приемане на САТАНИНСКАТА ИК.

Сички помним как събори от маторя Елена и после написа на гърба и чи сама е скочила

Хм, не знам, западноверопейските политици категорично обявиха че няма да повишават вноските си в ЕС за да се 'покрие дупката' след Брекзит... Този за собствени средства от данък върху финансови транзакции говори, нещо което е доста неадекватно като се имат предвид законовите уредби на развитите икономически страни членки на ЕС. С две думи явно човекът си говори така да се намира в медийно пространство, ама не му е ясно какво точно говори

"студен и със свещи" в политически смисъл...

Корнелия, изръгай го този да не се появява ако искаш усилията да не ти отидат на вятъра!

Тоо пък, избега насрад тасе скри в Брюксел да лапа , и сега Корнелия като пооправи тактиката и тона лайното изплува отново да се изказва!Да вземе да се скрие , че с ортаците си ДПС продаде България на турците и сега пак си е навирил човката!ЗА ДА СЕ ВЛЮЧИ ОТНОВО В ЛАПАЧКАТА!

на гражданството и без повече отразяване в медиите

Човекът оправи България, сега е ред на ЕС. На това му се вика "изтичане на мозъци". Блазе им на европейците!

ако г-жа Нинова се дистанцира от това недоразумение ще спечели в следващите избори, никога не съм гласувал за бсп, но ако продължават с правилният тон ще бъда за тях

Да де, ама догодина има избори за европарламент. Интересно ми е къде ще отидат бесепарите - в ПЕС или в ЕНП?

Да ви имам битките. Мишоци. Единствената ви битка е да лапате за нищоправене.

Празни приказки на празен човек. Това са само призиви и не е никаква победа. Да не говорим, че младежката гаранция и другите неща, реално не са довели да никакъв положителен резултат.

Г-жо Нинова дистанцирайте се от това третополовото, привърженик на стамбулската коинвенция.

Кои социалисти г-н Станишев- тези които живеят на запад и си намериха удобни и добре платени длъжности в западната организация наречена ЕУ?

Стига с манипулациите защото никакви социалисти дето са си обикновенни хора с кауза и идея не са спечелили нищо а вие там ненаялите се в европарламата печелите и си делкате.

Господ да те "поживи", Плах!

нищо чудно че социалистическите партии в западна европа са на изчезване щом си назначиха за шеф гражданин на ссср и син на комунистически сатрап! още не мога да повярвам

Тоя не тръбеше ли на ляво и на дясно по телевизиите ,че няма да става евро депутат?

Егати успехите си изтъкнал. Те всички са "запазване на . . .".

хубава работа, соцЯлистка.

Какъвто Серго, такова е и БСП-то, каквото е БСП-то, такъв и Серго ! Нинова прави си изводи.

Станишев както и колегите му от ЕП, взимат по 10 000 евро месечно, имитират някаква дейност, създават от време на време някой проблем и си живеят живота. Ех колко е хубаво да си депутат в Брюксел.

18 000 евро месечно, плюс безплатно жилище и секретарка!

Социалистите са царе на харченето без ефект.

Този к,во само имитира дейност. Досажда заменкаджията на земи и далавери. нинова кътка ли го този изчезва и тя. Що за неолиберално ляво. Питайте го как е в Швейцария ?

С такъв "експертен социалист" ЕС няма да го бъде дълго. "Днес социалистите в ЕП успяхме да наложим основни наши виждания" Е че то това само можете да правите социалистите,да налагате своите виждания и да очаквате друг да ги реализира,че ако зависеше от вас и до следващото хилядолетие нямаше да има реализация.

И в БСП кът беше...па само успехи имаше Що избори спечели

тоя гражданин на ссср съсипа бспто ся почти съсипа и пес :)))) техните партии почти изчезнаха във франция и германия :))) хорошо молодец!

Този е толкова социалист, колкото Аллах е турчин.

то няма да го има ЕС до тогава.