Цветанов: Не е възможно да няма стенограма Радев - Кирил

„Несериозно е да се твърди, че няма стенограма от срещата между президента Румен Радев и руския патриарх Кирил”.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Не е възможно да няма стенограма Радев - Кирил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми трябва стенограма, по-голямо мачкане на достойнството на българския народ е ежеминутното излагане на питекантропа, наречен министър-председател, барем тука да си беше стоял, а той по цял ден си вее ..... по белио свет и разнася " славата българска", срам , срам, срам! Боже, защо се отвърна от нас, та ни наказа с най-простите и продажните! Дано дойде Видов Ден и за борисов, цветанов и компания, и за тези, които гласуват за тях, продавайки душиците си за шепа кървави жълтици!

Стига с този Цветанов!Не стига,че тиливизиите му дават трибуна,но и тук ни занимавате с него.Нещо умно или полезно да сте чули от него?Обикаля по телевизите да заформя скандали,прави от мухата слон,та с много мухи да прикрие слона.Не ме интересува има или няма стенограма,нито ме интересува какво пише в нея.Сигурна съм,че Президентът Радев се е държал възпитано,протоколно и с достойнство,с което е защитил и моето национално достойнство.Ако някой е накърнил моето национално достойнство то това е правителството.Правителството не уважи националния празник на моята страна.Денят 3ти март е празник за българския народ.Народът ще го отбелязва и без да е обявен за национален или официален празник,както го е правил от 1879г. Това че сега е и национален празник на България не е решение нито на Руския цар, нито на султана,нито дори на народа.Той е обявен за национален празник с решение на НС от1990г./в което депутат е бил и Ал.Йо./.Правителството накърни моето национално достойнство и с това,че посланникът ни в Турция си е посланик и консулът в Одрин си е консул независимо от поведението им на Националния празник.Правителството накърни моето национално достойнство и с това,че не реагира на "душевните страдания" на Ердоган.Провителството накърнява моето национално достойнството като толерира определена етническа група български граждани в противозаконния им начин на живот,с което ги поставя над другите етничиски групи и създава условия за възникването на етнически конфликти.При това тази етническа група съзнателно или наймалкото безхаберно е оставена необразована,за да може полесно да бъде използувана и манипулирана.Правителството....уморих се!

Стенограма може и да няма, но "бръмбари" няма как да не е имало.

Кому е нужна стенограма от куртоазна среща? Мисля че само на Цветанов! И Синода и Президентството казаха какво е говорено на тази среща за довиждане. Виж че Кирил е наглец няма спор!

Цветан многоапартаментникът би трябвало да знае, че ген. Решетников се изявява пред българска публика изключително в предавания на партийната телевизия н а техните коалиционни, да ги наречем партньори, от "Атака".

Кому е нужна стенограма от куртоазна среща? Мисля че само на Цветанов! И Синода и Президентството казаха какво е говорено на тази среща за довиждане. Виж че Кирил е наглец няма спор!

Щом като целия електорат е мобилизиран на барикадата з ада плюе по ГЕРБ, значи Борисов е на прав път и има пълното ни доверие.

Ако всички са срещу теб , виж дали не караш в насрещното- стара поговорка за сверяване на психиката нечия .Оди се прегледай!

Да, но Пъпешоглавият не знае, че е умен и красив.

Радев девалвира Президентската институция до нивото на махленска бакалия. Първо с публикуването на стенограми от разговори в президентството и сега с липсата на стенограма, когато не му изнася.

Остави го ПРЕЗИДЕНТА.Той има смазващ рейтинг.Разгледай МС и герб.Те имат ниво -мафия ,бандити.

не е възможно да няма стенограма от "Бойко - Гинка" срещата

Има и може да дойдеш да ти я дам

"Цветанов: Не е възможно да няма стенограма Радев - Кирил" То ако човек не е виждал този от снимката, едва ли е допускал, че е възможно на света да има толкова противни същества, ама...

А възможно ли е да няма? На записа ясно се чува "водете стенограма"!

Борисов нежелан в Белия дом заради корупцията, Цацаров и Пеевски Бойко Борисов отрязан от САЩ за посещение във Вашингтон. Всички опити на Външно министерство и личните усилия на Борисов ударили на камък. В близко бъдеще Белият дом не предвижда покана за българския премиер. Този отговор получили в МВнР, но е разпоредено от най-високо място да се мълчи. Причините не се съобщават, но самият отказ е равен на вкарване в черен списък, коментираха пред Фрог нюз дългогодишни дипломати. Говори се, че основната причина Тръмп да проявява резервираност или слаб интерес към такава визита е липсата на реформи в правосъдната система, конкретно в прокуратурата и бездействието на държавата към сигналите за съмнителни сделки и бизнес на Делян Пеевски. Щатите са обезпокоени също от огромната корупция в страната, отказът да се воюва с нея и липсата на справедливост. Не на последно място Вашингтон е разтревожен от демострацията на топли връзки между главния прокурор Сотир Цацаров с руския му колега Юрий Чайка. Връх на това приятелство е договорът български обвинители да се обучават в академията на руската прокуратура как да борят корупцията. Това решение е абсурдно, тъй като Русия е на 147-о място в света по корумпираност, което е направо дъното. Борисов пък посрещна Чайка на стълбите на МС като генерал-губернатор, което е направило лошо впечатление на западните ни партньори. На 18 февруари зам.-външният министър Георги Георгиев превъзбудено съобщи, че се готви посещение на Борисов в САЩ всеки момент. Преговорите били напреднали и американската администрация приемала много добре премиера Борисов. Хвалбите, че всеки момент Борисов ще полети към Вашингтон обаче се оказаха, ако не фалшиви, то поне силно преувеличени.

Да. Нинова ако беше, направо щеше да си спи там и да си язди на моравата отпред.

Цветан Цветанов също обяви, че Борисов ще посети САЩ. Вторият в ГЕРБ постави световен рекорд с петото си участие в Молитвената закуска в САЩ, но твърденията му, че там очакват Борисов се оказаха раздувка. Потвърждение на това са срещите на Цветанов с четвърторазрядни хора от американската политика. Те със сигурност са били вежливи, но от тях не зависят държавни посещения. Нито могат да повлияят на разследването по закона Магнитски, както са се надявали Цветанов и Борисов, твърдят дипломатически източници. На 16.12.2017 г. Борисов, който в оставка като премиер, се похвали, че е разговарял с Доналд Тръмп по телефона. Дори му обяснил, че България се развива бурно икономически и му казал, че трябва да се спрат военните конфликти по сета. Тръмп пък отвърнал, че чака с нетърпения двамата да се видят на живо. На запитвания до американското посолство в София, то не потвърди да е имало такъв разговор. Освен това е странно политик в оставка да има пряк достъп до американския президент, коментираха тогава запознати с международния протокол. Тайна остана и по какъв телефон е говорил Борисов след като не е бил премиер в този момент. frognews

А, не са ни отрязали, ние се отказахме. Омръзнаха ми тези американски закуски, вдигнах кръвно, холестерол натрупах, качих килца, затова оставам. А ще ходя и на мача на Тигрите...

Надявам се Пъпешоглавия да чете коментарите, за да разбере колко мразен е той, Боко Тъпото и въшливата им партия.

Те това го знаят много добре, ама не им пука.

Да, но Пъпешоглавият не знае, че е умен и красив.

Вижте само колко всички мразат герп, абе да изберем най после иднъ партия зъгрижинъ зъ оратъ. Нинова и нашътъ надежда.

теб например, какъвто си грамотен сигурно и толкова умен....

Цвъкооо,не плюй по ПРЕЗИДЕНТА.Той говори това,което мисли всеки честен българин и има съкрушителна подкрепа.Сига с този решетников.Ставаш вс по омразен .Ти,боцо и цялата ви мафиотска герб. И Хедимян, стига си го канил,че тоя, като го видя сутринта ми разваля целия ден.

Казано бе,че общите избори водят до концентрация на голям процент простаци във властта, с особени форми на черепите!!!

Кога у нас ще стане като при Путин? "На вилата си в околностите на града аз често си лягах да спя с пушка-помпа до себе си, това е истина. Но времената бяха такива - предпазливият и Господ го пази", споделя Путин. Кога ще може да си лягаме с пушки помпи, а не с приспивни приказки за стенограми от президентски срещи?

бсп - ченгета и господари на ченгета герб - ченгета дпс - ченгета ОП - ченгета и слуги на ченгета насадихме се яко!

Да, но поне вече се знае широко от хората и вече не могат да ги заблуждават, което е много важна стъпка към това хората да си върнат обратно превзетата обратно от мафията държава! Да, само първа стъпка е, НО Е МНОГО ВАЖНА И БЕЗ НЕЯ НЕ МОЖЕ!

Ееееее, имате си Марешки...

марешки е слуга на слугите на ченгетата него не го и броя

Самият факт, че Любен Гоцев и останалите босове на организираната престъпност и мафията у нас от т.н. сараиско-билиотекарски кръгове и обръчи са излучили точно тези двамата откровени чукундури и простаци - Борисов и Цветанов, за да са алтернатива на БСП и да ни управляват, когато последните очаквано пак тотално се засерат както винаги, КАКВО ТОЧНО ВИ ГОВОРИ!?! Не само, че на тези изобщо не им пула за България и българите и че явно ни презират и ни се подиграват открито, но и че имат някакво много перверзно чувство за хумор!

Цветанов: Не е възможно да няма стенограма .. Ами ти не си ли сложил микрофон да подслушваш?

А ти мислиш ли че не съм. И теб те наблюдавам в момента.

Силно се надявам този "красавец и мозъчен тръст" да чете коментарите към статията. Ще разбере каква народна любофф към него и партията му струи от тях. Тук-там излайва някое заблудено герберастче, в опит да защити идолите си Боко Тъпото и Цецо Пъпешоглавия.

не може и толкова тъп човек да е в управлението на една страна, но е горчив факт!

при "демокрацията" всичко може. хахахаа .. нали ние ги избираме по техни списъци, спуснати отгоре!

Разбира се че има стенограма, и че тя няма да бъде ивадена наяве. Този президент се знае чий е. Знае се и защо беше избран - защото за конкурент беше посочена тетка Ц., която е априори неизбираема.

Ами да имаше друг конкурент ,БРЕ! Ама от къде да го вземат.Такива са сите в герб .-изтъркани омразни мафиоти.

Никой няма да остане тук.Всички инвеститори ще се изнесат. Това не е нормална държава ,защото начело стоят отявлени престъпници.техния престъпен живот е започнал още от раждането им. Те не знаят какво е това ЧЕСТ и ДОСТОЕНСТВО и затова не могат да го проумеят. Във всичко търсят умисъл. Никога Президента Радев няма да слезе на нивото им. Ето те с това не могат да се примерят. Иначе целити са в лай..а и вонят и вонята вече е непонисима.

А сериозно ли е да се купуват гласове на изборите и да печелите без да ви иска този народ.

Киро с комбайна ( нерегистриран ) 15.03.2018 11:14 Президентството е една мъдучесалница произвеждаща празни словооблекчения на натрупали напрежение овластени лешпери.

Ама там има и жени

ченгета от всички партии обединявайте се

Простовата милиционерщина до шия!

Не е възможно Цветан Цветанов даже и с 6 апартамента,да да издигне над Цецо Физкултурников !Такава му е душичката - дребна ,дребнава и лакейска!Не е възможно да се научи и да говори смислено и съдържателно - в главата му е пълна боза ,а и тия неща се учат доста по-рано!Какво е възможно - възможно е направи челна стойка в парламента ,за да се види ,че главата му да се ползва- от време навреме!Възможно е и да завърти едно коремно-все пак е физкултурник!Възможно е и да смени тона на джвкането ,защото с това джавкане на паленеце прави смешна цялата парламентарна група на ГЕРБ!

Слушах го с отвръщение.Не даваше възможност на водещата да му зададе следващ въпрос.Пусната латерна: за "великата" политика за ЗАп.Балкани,и колко им е неудобен ПРЕЗИДЕНТА.Цвъкооооо,мразен си от всички българи.Рано или късно ще си получиш заслуженото.

Цветанов, а нещо за КТБ ... вожда ти ОБЕЩА като се върнете на "власт" да изкара ЦЯЛАТА "истина" за КТБ .... нещо ....

Няма институция която да се престраши да каже истината на глас, че КТБ я обра ВТБ - банката на КГБ.

Тази ОТ /опорна точка/ ... е стара .... дай нещо ново!

А кога ще излезе истината, че целият план беше изготвен по време на кабинета Бориксов1, Тиквата подаде оставка, за да се реализира този план при управлението на Орешарски и той да опере пешкира. Тиквата направи повторна кражба като взе заем за да погаси задълженията на КТБ към вложителите. Кога ще бъда разследвана Тиквата Проста?

Какво става с КОРУПЦИЯТА ? Расте ли , расте ли ? Защото , .................. нито ме интересува патриарха , нито Радев !

на тоз кат му пуказвате мутрата слагайте червена точка е,не знайте ли чи тоз сутрин кат са пугледни ф углидалуту и углидалуту драй фа е

---Гусин Цветанов , кога ще започнат РЕФОРМИТЕ В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ , И КОГА ЩЕ ИМА ОСЪДЕНИ КРАДЦИ НА ПРЕХОДА ?

Ушевия си мисли че и нПрезиденстството има такива като него дето всичко записват за да могат после да рекетират.. Жалки и смешни сте с това ваше неустоимо искане на нещо дето го няма...Имаше един куп медии така че се обърнете към тях а не пак толкова прозрачно да си изкарвате подлостта и омразата към Радев..

Този феодал защо още не е в затвора,нали се сещате че няма как от 10 дела срещу него да е оправдан по всичките 10!?

Има, има, Цацаров се грижи за това, нали точно затова и си го избра Борисов и по-точно кукловодите му с Катарзиса и Хидромелиоратора сред тях!

Петър Низамов: --------------------- "Какво открих в Чехия !!! Премиерът на България Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешка република през 1990г. 8 месеца за организирана престъпна група за кражби на коли като съпроцесник с бандата на Иво Карамански. След което е екстрадиран със самолет в България за да бъде съден заедно с цялата шайка. В България случаят е покрит по заповед на генерал Гоцев от Държавна сигурност по заръка на Луканов и на никой не е образувано съдебно дело. След като станал Главен секретар, първото му пътуване е за Чешка република, за да му бъде заличено досието. Обаче записките от затвора Панкрац са останали. Както и живите свидетели на това, които разкриха пред мен това срещу обещание за запазване на анонимността им."

Е, те това е по-интересно от всяка стенограма!

Те още колко неща ще "излязат" за този наш хубавец ..... чакай смо да видиш .... по интересно е кога ще стане неудобен и на кукловодите си ....

Янлъш си. Той е кукловода.

Това не е новина! Дори неведнъж се е инансяло, вкл. и от други служби, дори въпросът е повдиган и на срещи зад граница, например в Румъния... Бойко Борисов е ИЗЛЪЧЕН ОТ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, в която лидери бяха офицерът от руското военно разизнаване Андрей Лукан ов и генералите от ДС и КГБ Любен Гоцев (баща на организираната престъпност и групировките) и Бригадир Аспарухов! Аз още преди години писах и напомнях, че ще дойде време, когато всички тези мастити политици и ръководители от Запад и Европа, като Меркел и други, КОИТО СЕ ЦЕЛИВАТ И ПРЕГРЪЩАТ С Борисов, или му мерят раменете и го потупват ЩЕ БЯГАТ ОТ ВЪПРОСИ И СПОМЕНИ ЗА ТЕЗИ МОМЕНТИ!!!

"ЧЕЗ или Гинка Върбакова не са в състояние да повишават цената на тока. КЕВР е органът, който взима окончателното решение за това." А кой стои зад Гинка и КЕВР? По-интересни са стенограмите от посещението на Бабиш и най-вече от разговора на ББ с Гинка.

Гнусен, гнусен, но подсигурил родата до трето коляно, а ти като си вного красив, върви да караш валяка. Айде!

А ''КОЙ'' е само един ! Струва ми се , че много скоро , Пеевски ще си признае за собствеността за ЧЕЗ , както и за ФК ''Левски'' !

В прав текст,пред целия народ, Цветанов казва че Президента лъже. Кой си ти бе, аланкоолу, че да държиш такъв тон. И после Президента бил вероломен, той разделял нацията, вместо да я обединява, Русия го избрала на тоя пост и един куп лъжи и безсмислици, само и само президента да бъде дискредитиран. Е, тоя път няма да ви се получи.

Ти не си наивен, прост си и глупав...

С ГЕРБ начело на страната стабилно на последно място в ЕС. С БСП стабилно дълбаем дъното.

ЧЕЗ и ГИНКА -ОШФОРКАТА са гавра с българския народ. НА РЕДДА ИЗВЪРШИ ПОРЕДНОТО ИСТИНСКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е КЗК! Да видим как вашата ЮЛИЯНА ще се произнесе по една сделка която поради това, че не са внесени остатъка от 315 мил. € НЕ МОЖЕ Д БЪДЕ ПРИЕТ ЗА ОКОНЧАТЕЛНА! ИЛИ С ВНЕСЕНИ ,НО НЕ ИСКАТЕ ДКАЖЕТЕ КОЙ Е КРЕДИТОРА НА ГИНКА? КОЯ МАФИЯ ПЕРЕ МРЪСНИТЕ СИ ПАРИ С ТОВА ПЛАЩАНЕ , ПРЕВРЪЩЙКИ НИ В ТЕХНИ ДЛЪЖНИЦИ ?? СКОРО И ТОВ ЩЕ СТНЕ ЯСНО!

Е как кой,то и всяко дете да питаш от детските градини ще ти кажат,че това е Вожда от Банкя,не напразно се говори че вече е навъртял 6-тият си милиард.Но поне се разчу много,и сега всеки си мълчи,и Гинка Върбакова от Пазарджик остана прецаканата,защото Шефа не превежда парите да купи ЧЕЗ,и т.н

Цецо не си му нито на образованието, нито на интелекта на президента, до вчера носеше чанта на ББ, затова най-доброто което можеш да направиш е да замълчиш завинаги.

Защо Цветанов не е осъден вече,имаше повдигнати четири обвинения,и от четирите ли се измъкна а??И как стана така че този пъпеш нямаше достойството като мъж,да си признае вината пред съда,и да си понесе последствията като доблестен мъж,да си излежи присъдата дадена му от съда според провиненията му,и след време като излезе от затвора да е със чиста съвест и вдигната глава,и тогава народа сигурно би го заобичал и имал доверие във него,и пак да бъде избран от народа,но уви този се оказа Герберска К....тина!!!

Не задавай глупави въпроси или такива с очевиден отговор! Защото главен прокурор е прехавления от Борисов и Цветанов на времето, за да го изберат точно него, Сотир Цацаров! А иначе уж имаме Конмституция и разделение на властите, че дори се водиме и европейска и законова демократична държава, и бая мастити евроръководители ни галят по главите и мерят и тупат по раменете защото ме успели да се примъкнем в клуба им като клоуниуте им!

Радев девалвира Президентската институция до нивото на махленска бакалия. Първо с публикуването на стенограми от разговори в президентството и сега с липсата на стенограма, когато не му изнася.

Президентството е една мъдучесалница произвеждаща празни словооблекчения на натрупали напрежение овластени лешпери.

В Белите държави само за един апартамент те вкарат в затвора,а този - за шест апартамента го оправдаха! Егати държавата, наричана Тиквуния!

Сериозно ли бе? Те затова живеят в къщи, че да не влезат в затвора, нали?

Каква стенограма, какви 5лв те гонят бе,Цецо? Докато Радев звънне на Нинова, тя на Решетников и патриахо си беше в Москва.