Коментари - Марешки: Можем да заменим една и половина от партиите в ОП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бре, колко активни калинки тука.

Като гледам мили ти са рогата и затова не се заяждаш с агата. Тарикат си ти знаеш,че ОП дупе дават за власт и Боко ги тури баш където мечтаеха:военен министър,кадровик на НЕК и туризма,а на Волен и София област му затваря устата.Дано и тебе не вкарат в играта.

А бензина и аптеките на този прост селски тарикат магарешки?

Не е виновен този семпъл, алчен за власт човечец. Той все някъде ще се присламчи. Жалки са глупавите тарикати, дето като им обещаят някакъв гювеч и кълват като цаци на всякаква въдица. На Ганчо вторият му акъл винаги е по- добър от първия. Но обикновено е късно...сега ще гледаме и ще слушаме това недоразумение и ще се срамуваме...Борисов ще го използва като плашило, за да го слушкат и папкат останалите орташки групи в управлението и после що сме бедни. Бедни сме защото сме прости, а сме прости защото сме бедни. И кръгът се затваря.

Мерак за власт няма как да се прикрива толкова дълго време ама хората дето ги излъга няма как пак да прилъжеш и за това със зъби и нокти ще си пазиш мястото в парламата защото няма да го видиш вече занапред..

Колко ли пари е платил Магарешкият бодил,за да гласуват хората за него,защото досега нито един не съм видял и чул да е гласувал за него по собствено желание,но на следващите избори е алт,нещо като ДСБ Рамадана и той така мислеше че ще са вечни във коялиция със Гърбавите,но уви,дойдоха новите играчи Псевдо Патриотите,които за пари са готови и родителите си да продадат на Бойко,но всичко е точно,ние политиката само я миришеме

може ама не е питал тичащия под четирикрака маса

Нали това ти задачата? Да крепиш топките на тиквата да се разклатят!

Грозен си и отвътре и от вън,ти вече си политически труп ,слава богу ....няма да си в следващия парламент

Хаха, е нали затова ви създаде тиквата - някоя патерица като се еманципира, да я замести следващата патерица. Чудя се само на тия , които гласуваха за тоя ... Алооуу цензурата - за тоя ли сте гласували, че триете ?!?

Винаги може да замениш един глупак с друг. Един нищоправец с друг. Един тъмнозелен с друг . . . . Въпросът е как да заменим сегашните далавераджии с държавници, като на опашката седят само по-големи далавераджии и нищо не подсказва дори за наличието на по-добра алтернатива. Ще сменим ГЕРБ и ОП с БСП и ДПС. И какво? После обратно. Все едно да обръщаш протритата тениска всяка година на обратно и да викаш - "Ей, колко добре стана!"

избирам по-малката - Марешки.Амчи такъв ни е "политическия елит,бе.

Той Мутрешки от край време си подава гз наляво и надясно... стига да лапне и той кокала

чисто математически това е трудно да стане

Вярно е че нито "патриотите" нито ВОЛЯ искат да клатят лодката, едва ли ще влязат при следващи избори. А относно краденето, Марешки трябва да знае, че става легално, посредници, регулации... Идеята е България да не се развива и да плаща заеми.

Голям НАГЛЕЦ еййййй....КъдЯ си тръгнал с мечките мед да ядеш...????

Номерът минава веднъж и в една циганска махала. След това или цената се вдига или няма интерес. Трябва да се избиват загубите, ВЕДНАГА!

...че дизеловото ми гориво е калпаво, ама ако ме вземат във властта, обещавам да подобря качеството!

Защо излъга ? Ти нещо направи ли за България магарешки кенеф ! Слушаш Джуката , той не е лигитимен ,Съдът реши Джуката да си ходи в Хасково ,Наглия Помак се е хванал с две ръце за парламента ! Ти с КУМ ГЕЙТ ли си?

Нали беше срещу статуквото?

Беше ама вече не е! Не че някога е бил де, но сега му се отваря парашута към властта. Що пък да не се възползва, ако не той друг ще е, така че...

Този трябваше да е в затвора! #Кой назначи побойника на общински съветници, свързания с мафиотски кръгове и нагло паркиращия Веселин Марешки за зам. председател на парламента!

"Марешки: Можем да заменим една и половина от партиите в ОП" -Еееххх...Патерицо... Много честни хора се подлъгаха на последните парламентарни избори и гласуваха за "Воля"! Но това беше...Вероятно, парламент повече няма да видите... Жалко за изгубените гласове на много честни хора!

Каквото сам си направи българския народ никой не може да му помогне.

Замейняте-лошо няма.Той Делянчо мамин Добрев е по роднинските заменки.Вашата ПГ-пак тъй,все рода.Добре,че се събрахте в Парламента,да се видите,да не се забравяте......Абсолютен тюрлю гювеч.

доказателство ,че си там само да ЗАМЕНЯШ,ПРОМЕНЯШ,ИЗЧИСЛЯВАШ ,МЕНКАШ .Абе само далавери. Така и с аптеката,горивата,побоищата и далаверите. Рано или късно си осъден.А за интелект... сигурно не разбираш думата,тя не се менка.

Марешки: Можем да заменим една и половина от партиите в ОП Явно,че ще ти е трудно дори и на теб да замениш "половинката" на фюрера.

е тоя е голяма ..... , как да го кажа ,нали се сещате,да кажем "надежда"за България

Марешки, обиден за избирателите е елементарният ти популизъм! Не си актуален, не можеш да ни убедиш, че ти си готин, само защото другите били много лоши... Ти си кауза пер дута /обречен на провал/!

Какъв нежен намек за всеотдайност...

може да гласувате с половин глас, и ще важи като за едно но-сърче ..

МНОГО СМЕ ЗЛЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ. ВИЖТЕ САМО КАКВИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ СМЕ ИЗБРАЛИ В ПАРЛАМЕНТА.

"не може, да казва магарето къде ще пасе коня, всеки си има ливада"!!;))

Магарешката партия едва прескочи изборната летва и се вмъкна последна в парламента, но не успя да влезе в управлението по обясними причини, сега драпа да се навре там по втория начин, като измести друга партийка- дребна рибка. Наместил се там вожда й ще бъде много старателен и верен на големия шеф, че иначе може да остане като Яне Янев без парламентарна група. Поведение на съвършен мазник.

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

EU и УСА да се чете Русия, просто защото ДС беше и е филиал на КГБ/ФСБ даже според Тодор Живков - иначе всичко останало е точно.

Магарешки , в едно си много прав , няма контрол. И това се дължи на неработещата Независима Съдебна ВЛАСТ. Ти сам го разбра на гърба си и затова остана депутат ! При една слаба държава , без ред и контрол , всички мишки правят кинти / и ти съшо / , но най-много лапат хиените магистрати. Направи сметка колко бройки са, колко им са заплатите, бонусите, издръжката и привилегиите - главата ти ще падне от раменете. Публикувайте това и ще почувствате всенародната обич веднага , осезателно.

Напротив, контролираме всичко в икономиката и не само в нея !

затова от години се напъваш, да станеш поне за кратко нечия патерица та да захлебиш като за последно.

заменяме всичко срещу власт,Воля.

Магарешки е готов да разтвори по-дълбоко ду....то си.Очевадно е.

гербажииски солти шак ходи се ши бай

можИ ва батка той Иво Сиромахов ако влезе на мястото на Марешки по добре ще я играе ролята както добре го имитира в шоуто ха ха !

ха така де:) за боко4 говорим вече

Ще го уморят от глад този човек, не го свърта вече в "опозиция". Не се е набутал да си губи времето в Парламента за това.

Та значи, по-големи дупедавци ще да сте тогава!!!