Цацаров разпореди проверка за бегълците от правосъдие

Сотир Цацаров разпореди извършване на проверки на срочността и ефективността на предприетите действия и мерки за установяване на осъдени бегълци от правосъдието

Обратно в новината

Коментари - Цацаров разпореди проверка за бегълците от правосъдие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък предлагам да провери защо бегълците от правосъдието в някои страни трябва да ги приемаме като бежанци.

Сетила се Мара да се побара! Този след като прави куп политически изказвания, литературни рецензии и журналистически критики на медии, омразни на господаря му Пеевски, след куп поръчкови акции к мероприятия - Костинброд, и атаки на банки като КТБ, след като прескача закона опитвайки се да разследва Плевенлиев като президент по зле скалъпени простотии, и арестува трима невинни за убийството на Пеевски!?!, след като се занимаваше със законотворство и манипулиране на общественото мнение от местопрестъплението за това как (и кой) е извършил (масовото) убийство, след срещите по хотели (Берлин) и къошета (ЦУМ с Гергов и МВР с Цецо Голямото Ухо и Катарзуса), и още много простотии .., най-накрая като че ли се е серил или някой му е обяснил какво точно означава да си прокурор и главен прокурор!

Дали това, което казва Цацаров ще се случи, не сме много сигурни, но важното е, да се вдига пушек и да се създава впечатление, че се работи !

А защо осъдени убийци излежават присъдата си в дома, а не в затвора? Това наказание ли е?

Искаш да кажеш че трябва да плаша народа яденето му спането охраната а той да лежи и пърди и излезне по голям престъпник...тъпо трябва други методи.

Много просто - това е лесен въпрос със силно занижена трудност - защото те са необходимите полезни самоубийци при спешна нужда за бързо разкриване на тежки престъпления, които са под наблюдението на обществото!

Какви некадърници са тези от съдеб.система

Поредна решителност, закани, разпореждания, а след време отчитане на поредното нищо! Важното е, че заплатите си вървят и никой не ги заплашва.

ДВАМА БРАТЯ ЛЪЖЦИ ТРЪГНАЛИ ДА ЛЪЖАТ ХОРАТА.ЕДИНИЯТ ЛЪЖЕЛ, ДРУГИЯТ МАЖЕЛ. ПЪРВИЯТ:ПРЕДИ ДВА ДЕНА ВИДЯХВЕЛИКАН-1МЕТРА ВИСОК, ПОДГОНИ МЕ, НО УСПЯХ ДА СЕ СКРИЯ. СЛЕД ДЕН МИНАЛ БРАТ МУ.СЕЛЯНИТЕ ГО ПИТАТ:"ПО ТОЗИ ПЪТ ЛИ ДОЙДЕ?ВЕЛИКАН ВИДЯ ЛИ? -"ВЕЛИКАН НЕ ВИДЯХ, НО ВИДЯХ ЕДНИ СТЪПКИ ДЪЛГИ ПО 2 МЕТРА... РАЗКАЗЪТ ЗА БРАТЯТА -ЛЪЖЦИ Е ПО--ОБШИРЕН, НО МОТОТО , ПАРАДИГМАТА Е СЪЩАТА,КОЯТО Е ВЪЗПРИЕЛА НАШАТА ВЛАСТ И ПРОКУРАТУРА. КАК ДА ВИ ВЯРВАМЕ,БЕ ЛЪЖЦИ?

КОЛКОТО И ДА Е НЕПОЧТЕН, ВСЕКИ ПОЛИТИК СЕ СМЯТА ЗА ПОЧТЕН.НО НЕ МОЖЕШ ДА ДЪРЖИШ НЯКОГО НА ДЪНОТО, БЕЗ ДА ОСТАНЕШ ТАМ С НЕГО. НЯКОИ БЪЛГАРСКИ ТИКВИ УВИРАТ ТРУДНО

ОТ ПУШЕЦИ И МЕРКИ НА ПРОКУРАТУРАТА.ИЗКУСТВО Е ДА СЕ ДЕЙСТВА БЕЗ МИСЪЛ.НАИСТИНА ГО МОГАТ,МАЙКА МУ СТАРА.ГРАМ МИСЪЛ НЯМАТ. ЗА ТЯХ НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТЪТ, А КОЙ КАКВО Е КАЗАЛ

Държавните институции не си вършат работата и трябва да се назначават комисии, които да проверяват и контролират. После се появява нужда от комисии, които да контролират комисиите и т.н. Това се налага, защото в Б-я никоя държавна институция не си върши работата. Това е така защото по принцип няма държава, нищо че Бойко иска да бъде фактор

КАКТО СЕ ВИДЯ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ВОЖДОВЕ ПОДКРЕПЯТ НАШИТЕ ТАРТОРИ В ТЯХНИТЕ ПУШИЛКИ .НО С ТОВА КОРУПЦИОННИТЕ ПРОБЛЕМИ НЯМА ДА ПРИКЛЮЧАТ. ДУМИ ,ДУМИ,ДУМИ...НУЖНИ СА ДЕЛА.ТЕРЕНЪТ СЕ РАЗКАЛЯ ОТ СЪЛЗИ И СОПОЛИ.НО ВСЯКО ТЯХНО РЕШЕНИЕ ПОРАЖДА НОВИ ПРОБЛЕМИ.

Според интервюирани българи , само 93 % , НЯМАТ ДОВЕРИЕ В СЪД. СИСТЕМА . Останалото е излишно !

Тъй като евро депутатите поставиха този , НАЙ-ВАЖЕН въпрос за СЪД. СИСТЕМА , то Прокурора взе ''мерки'' , за да се вдигне поредната пушилка , че уж се работи . Ама , друК път!

Тези неща не вълнуват народа, той го е страх от третополовото да не докопа дъщерите и синовете им.

Защо не бе осъден Бисеров , А ЦАЦАРОВ ? Изтекла ''давност'' , нали в България народа яде доматите со колците , та затова !

Добро утро...

До сега , всички ''проверки'' завършват само с едно изречение , а то е : ---След извършената ''проверка'' , нарушения няма !? А корупцията , процъфтява ! Както написа и Ален Делон : --Съжалявам че живея в това време , всичко е ФАЛШ !

И ЦАЦАРОВ КАТО БОРИСОВ С НОВИ ЛАКАРДИИ-ДО 2, 3 ГОДИНИ ЩЕ СЕ СПРАВИМ СЪС ВСИЧКО Т.Е ДАЙТЕ МИОЩЕ ПАРИ И АЗ МОГА ДА ВИ ОБИЧАМ ПОВЕЧЕ

Ей, ще се оправи таз държава, бе! Почнаха да проверяват що затворниците не са в затвора. Предполагам обаче, че е обикновена процесуална грешка. Някоя призовкарка е пропуснала да ги уведоми, че трябва да са в затвора.

Поредната демонстрация , пародия на ''работохолизъм''... Пушилките не свършват , а резултатите са , у-ни-кал-ни , БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА. Нито една реформа , и нито един осъден крадец на прехода . ЕВАЛА ЗА ТАКИВА РЕЗУЛТАТИ !

либералната демокрация е това

Боже и ти Свети Ленин! Мислех, че най-накрая е дошъл реда на Доган, Нинова, Костов и сие, пък то за някакви дребни мошеници ставало въпрос...

Дойде ли реда на доган, костов и нинова, значи е ред и на цацаров, тъй че няма да разпореди подобни действия.

Измислили са го, експертите ;) Не са прости герберски калинки.

РАБОТАТА НА ПРОКУРАТУРАТА Е КА ТОТАЗИ НА ПОПА-СЛУШАЙ МЕ КАКВО ТИ ГОВОРЯ, НЕ МЕ ГЛЕДАЙ КАКВИ ГИ ВЪРША

за ,,неосъдените,, при ,,следващият,, нови искър....??? ами че ,,търсеният,, росен си имал ,,фирма,,...,,вила,, със сметки на неговото име и т.н. ...??? брендо ,,търсеният,, по същото време купува в софия за ,,десет милиона евра,, хотел...??? а бе цацарооф ...мнооого ги ,,търсите,,...!!!

И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ВЯРВАТЕ НА ПРОКУРАТУРАТА, Б.БОРИСОВ, ДЕЛЯН ПЕЕВСИ И КОМПАНИЯ,ЧЕ ЗАЩИТАВАТ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ.ГЕРБ ЗАСТАНА ТВЪРДО ЗАД ЗАКОНА НА ДПС И ПЕЕВСКИ ЗА БАНКИТЕ. НА КОГОДА ВЯРВАМЕ- НА УШИТЕ СИ ИЛИ НА ОЧИТЕ СИ

БЛЯ-БЛЯ! ПРЕДИ ВРЕМЕ ПРОКУРАТУРАТА ОТКАЗА ДА РАЗСЛЕДВА БОРИСОВ, БИЛ СЕ ОБЪРКАЛ ЧЕ В ПАРЛАМЕНТА ИМА ПРЕСТЪПНИЦИ. ВЕРВАЙТЕ И НА ТАЗИ ПРОКУРАТУРА

Защо винаги трябва да стане нещо трагично/ фатално за да се задейства нещо в тази пробита държава?!? А тоя на снимчицата уж започна ударно, големи надежди .. и нищо! Не е учудващо- както всички месии в бг всъщност.

Според теб ще се задейства ли нещо?

Ауууу И сега откъде ушевите ще набират бушончета за "дейностите" си?

Братя избеГалеви не харесват това :)

Колко години е това , къде бяхте до сега ? Само трупате години за пенсия , нищо и половина ! И сега НЕ ВИ ВЯРВАМ , ЧЕ ЩЕ ПРОМЕНИТЕ НЕЩО ....

По-добре би било да провери , КОЙ ГИ ПУСКА ?

То не се стига до пускане, щото първо никой не ги задържа, а това е така, щоъо никой не ги търси.