Експерт: Убийствата ще зачестят със спирането на европарите

Тенденцията от Нова година насам сочи засилване на престъпността. МВР вече се стреми да постави граница на очевидността на престъплението.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Убийствата ще зачестят със спирането на европарите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя професор и професор Вучков могат да основат група - "Малоумието е безгранично"

Това заглавие не " намеква красноречиво" . То казва истината.

Кво е тва " европари"? На село сме само на борч.

Това заглавие доста краснеречиво намеква, че държава, евросредства и криминален контингет са в една прекрасна осмоза.

Радулов, мвр-то не длъжно, а и да иска, не може да разкрива такива сложни престъпления.Там са събрани ахмаци от кол и въже и трябва да се потят над обществения ред.Такива убийства се дават на качествено аналитични дъмбаци наречени спец. служби.Поне според мен ситуацията е твърде оптимистична,защото мутрите както се шляпат по кратуните,като верни съучастници, в един момент започват да се изпозастрелват много скоростно.Шмъркат и викат " Живей бързо".Да му мисли бизнеса- в тях са парите, те са мишените.

и тези, които са чели Книгата му, знаят че с ктиторство на църкви въпросът не се решава ... ПОКАЯНИЕ, ИСКРЕННО сърдечно покаяние, отказване от греха (10-те заповеди) и чиста съвест са важни за НЕГО. Другото е фарисейска заблуда, която Господ отхвърля в съдния ден.

Крайно "професионален" анализ за престъпност, религия, еврофондове, МВР и .. още нещо. Или започваме с посланията да не ни спират еврофондовете, че да не ни дестабилизират. Даваме ли си сметка, че милиарди се усвоиха, а накрая няма да остане бизнес и за милиони от тези вложени пари. Не възстановихме нито един типичен сектор от икономиката. Не създадохме нито един конкурентен в световен мащаб бизнес, никакви сравнителни предмиства, нищо. Отрезвяването ще е много болезнено.

ГЕРБ Няма да оставят властта до Края на Милиардите от евро субсидии!! Коалиция с Дявола ако трябва. После моментално ще оставят оглозгана България на БСП да я възстановява.

Както винаги крадеца вика: Дръжте крадеца. БСП/БКП фалира България поне 3 пъти и ти сега имаш някакви мокри мечти, че като дойде БСП на власт всичко ще се оправи. От горчив опит да ти кажа, моето момче - ще фалираме отново. Хората правят грешки, но умните хора не правят една и съща грешка два пъти, което означава, че гласоподавателите на БСП или не са много интелигентни или имат някаква изгода да гласуват за тях.

ФФФФнушенията че мутрите не са създадени ит комунистическата върхушка на живков и че те нямат един началник който ги управлява-както виждате продължават с неотслабваща сила.Авторите на "прехода" продължават с упоритоста на магаре да ви убеждават в АВТЕНТИЧНОСТА на "прехода",убеждават ви че ТОВА НЕ Е ЕДИН РЕЖИСИРАН ОТ ТЕХ ПРЕХОД. Сякаш не те са го измислили в своя изгода а такова е желанието на господ.Наистина е забавно, комунмистите ужким са атеисти а ви карат да повервате в божията ръка...хаха.

направо да ги спрат еврофондовете, '' бизнесмените'' да тръгнат да събират рекет от народа както беше през 90-те, да се избиваме и да се приключва с тая скапана територия БълХария

Логично , на Бацето му отпадат юздите. Възможно е и каруцата съвсем да се гътне.

И какъв е бизнеса на т.нар. бизнесмен видрата

Бизнес с БОБЪРСКИ КОЖИ

Боброви кожи . Нищо ще има с ''бизнесменски'' скалпове.

По-голяма част от народа не участва в гражданско-правните взаимоотношения, и като се има предвид, че всичко се следи и подслушва, то подобни изявления се изпразват от съдържание. С други думи всичко се знае, но за него не се фовори, защото такава е наложената схема.

"Постепенно еврофондовете, които задоволяваха бизнесмените, започват да спират, а заради това убийствата за преразпределяне на зони на влияние ще зачестят. " Е нема такова признаване, чесно. Ми тиквата и ЕУ да почнат пак да пускат пари по еврофондовете че.....ша си е... мама.та.

Ако това е начина да се оттървем от Българските "БИЗНЕСМЕНИ"? Лошо няма

Тоя па. Да ги спрат съвсем, да се избият един друг. Колкото по-бързо и повече, толкова по-добре.

Това за чистенето на "бизнесмените" добре ама и ние ще го потнесем, със сигурност няма да излеземе ептен сухи от водата.

Какъв им е проблема? Тикватъ вчера каза, че икономиката РАСТЕ И ИЗБУЯВА. Защо да немат Пари?

Достоевски е казал: Ако няма Бог, всичко е възможно. Борите се срещу вярата, а искате да ни е спокойно в държавата. Какъв е смисълът да бъдеш честен и почтен човек, ако няма живот след смъртта и всички рано или късно ще умрем? Моралът и етиката без Бог се обезсмислят. Дарвинизмът и материализмът не могат да те научат да бъдеш добър, а да късаш със зъби и нокти, да тъпчеш и да се бориш за оцеляване.

В основата на живота и разумните същества стоят изначални и вечни закони на "етика и морал" , проявяващи се като равновесие, хармония и любов, което дава основание хората да вярват в един всезнаеящ, всеможещ и невидим и непознаваем творец. Та, когато ние хората нарушаваме тези изконни принципи и закони на съществуването, всеки един от нас си получава заслужената санкция (още тук долу и преживе!). Земята е междинна космическа станция, където душите идват да се учат. И ако не успеят да сторят това в 1-2-3 живота, продължават да идват тук и да се явяват на поправителен. Затова, когато човек си отива от физическия свят, в повечето случаи душата си тръгва натъжена и изпълнена със съжаления, тъкмо защото чувства, че не е успяла да се възползвала от шанса и възможността на този си живот. И обратното!... Разделя се радостна със затвора на физ. тяло, защото е изпълнила целта, с която е пребивавала в него. Всеки един носи закодирана в себе си тази информация и ако обърне погледа си навътре , абстрахирайки се от околната материална действителност, ще проумеее тези неща.

"Богословско" обяснение от материалист, нещо като дървено желязо. Отворко до отворкото в този форум мила моя майнольо.

Т.нар. диалектически материализъм са умишлено създадени, за да се държат масите в н евежество, т.е. да не могат да осъзнаят истината за своето битиие и за всичко съществуващо. Moжете да си представите за какво става дума, след като Дарвин продължава да се изучава, та дори в момента е модерен!

Че в крайна сметка оцеляват не най-развитите и най-силни екземпляри, а тъкмо обратното (както в животинския свят, така и при човека) именно защото те се адаптират най-трудно при внезапни неблагоприятни промени в околната среда и измирането на динозаврите е очебиен пример, доказващ това. Тук възниква въпросът: Защо това е убягнало от вниманието на Ч. Дарвин? Основните постулати на теорията му изразяват негови наблюдения и изводи, или пък те са му били внушени с определена цел? отнасяща се до истината за произхода на видовете, тяхното съществуване и оцеляване.

Дяволът е отвързан и в момента вилнее по света. Той е във всичко, което днес надлюдаваме като случващо се. Като започнете от гей парадите, та стигнете до Стамбулската конвенция, преминавайки през еднополовите бракове и всякакви извращения. И жената, както е от време праисторическо, отново е в центъра на нещата, като любимо оръжие на дявола, без да се усеща за това каки е използвана. Колкото до дарвинизма, неговата цел е да докаже, че не съществува творец, т.е. Бог, а човек е плод на естествена еволюция, с начало "световния бульон" в океаните.

Значи нека първо се уточни бизнесмени в БГ няма от 45 насам в най-близко бъдеще няма и да има! Зщо го казвам това!? Ами сите БГ бизнесмени разчитат някой да им даде пари било то еврофондове било то наши данъци било то "фалирали" банки било то от нейде другаде! Та сите ни "бизнесмени" дето са тука по тия земи са по тая линия "бизнесмени", та затова сега като почва да пресъхва някоя от реките захранваща "бизнеса" им и почват да се показват точно какви бизнесмени са! А именно кучета дето знаят само да крадът лаят и лъжат за сметка на всички дето не сме бизнесмени! Еми да се трепят не ми дреме! Дори бих дал едно рамо в тая насока!

Още е далече до спирането на €парите.

да но...отсега се ,,разпределят,,...!!! ,,европетилетката,, в съкратени срокове...!!!

Като спрат евро парите ще се засили натиска върху средните и дребните бизнеси ,върху гражданите. Крадеца винаги намира от кого и какво да открадне!

Докато тази държава е на мутрите, няма как, да бъдат наричани - престъпници. Казват им " Бизнесмени от криминалния контингент " - колко политкоректно звучи ???

ДА да да зареждам се пред НС и почвам да ги свиткам!!

Стига с тия бизнесмени, бе тъпанари!Човек от криминалния контингент не е бизнесмен - престъпник е.Видрата - бизнесмен.Ай ще ви таковам и вас...!Колкото сте вие журналисти, толкова е и той бизнесмен.

portal

Тия реплики клишета като известен и всички го занят и т.н... Ами значи и МВР и Прокуратура го знае... ако ще плащаме за тях опт данъци само за да занята- ами то и ние си ги знаем и без тях :)

и какво значи криминален контингент. Мястото на целия този контингент е завинаги в затвора, а иначе играта на стражари и апаши ще продължи. Хванатият рецидивист се затваря до живот.

когато ,,сеното,, в яслата като не стига, ,,магаретата,, се хапят...,,!!!

Нещо като моята "еволюционна политическа теория БГ": понеже гущерите си откъснаха опашките още през миналия век, през сегашния еволюираха вече до крокодили-канибали. И поради настъпилите еволюционни изменения - един път в теглото и засиления от това апетит, и втори - от изчерпването на апетитните ресурси за похапване, настава масово самоизяждане, което ще се засилва с намаляването на прословутите еврофондове;)

От ЕС като си заминават лятоска да си забират мутро-бизнесмените. На нас видри, патати и разни тикви не ни трябват. Имаме си достатъчно.

Бизнесмен известен в криминалните среди. Не мога да направя спойката. Хем бизнесмен, хем бандит

"поредното покушение, този път срещу бизнесмена Юлиян Мирчев - Видрата." "Мирчев .....е известен сред криминалния контингент в града." Ся, последно: бизнесмен или криминално проявен тип? А, сетих се, биззззсмен! И сега сериозно: като е от криминалния контингент, що ще извън затвора, че даже и бизнес си управлява човекът? Пък после защо хората поставят знак за равенство между престъпник и бизнесмен.... Защо ли?

Убийствата ще зачестят, защото БСП(ДС) е извън власта...Тази престъпна партия иска власт,за да краде и защото по честен път неможе да спечели власт,затова действа с убииства и атентати......

Така е, а от 31 дек. 2019 нещата ще се задънят още повече. Защото тогава спират всички програми по еврофондовете и над милион нищоправци в т.н. столица няма да има какво да разпределят. Разни фондации, асоциации, дружества, раздути до невъзможност министерства, ведомства и индтитуции, ще останат с пръст в устата. И тогава решението ще е или рязко увеличаване на престъпността, или връщане по родните места и работа по изоставените ниви и лозя на дедите на "новите столичани". Дай Боже, да се хванат за градивен труд тогава, защото сега, припълзяли до София за нищоправене и скапан живот в панелните гета, няма как да продължава. И няма как и от къде да смучат нереални заплати за нищоправенето си.

Еййй, отворко, ти що не отидеш да работиш 20 декара, а? Ами даваш акъл на другите. Ами тъй ами ще си накупиш техника ама тя струва най малко 500 бонки и ще си работиш "изоставените" ниви и лозя на дедо ти, на тейко ти или на не знам кой там още. Пък може и с права лопата и мотика. Както ти е по-удобно.

Алчността и глупостта ще затрият света!!!

ахааа! без еврофондове се трепят но иначе, не били престъпници и убийци, най- ми били "бизнесмени"... много надрискана територия. много!

ЕС като цяло е тоталитарна организация която сибира парите на обикновенните хора за да ги раздава на бандюгите! На Запад са бандюги с бели якички, а тук са МУТРИ АЛА БОЙЧУ!

Ей, човек цял живот се учи. Не знаех, че да си пиеш като полицай питието с бандюгите и да делкате парсата се наричало следене.

Ама те никой не убивали - само плашели, изнудвали, мамели и обирали.

Ако имаше Господ трябваше отдавна да знае,че милион пъти съм прокрел Драгалевският Велик Ман Гел и да е взел необходимото решение по въпроса.

Под Драгалевският Велик Ман Гал имаш предвид Иван Черния, нали? Това е най-големия боклук в тази страна и трябва даси намери заслуженото място - на бунището при неговите събратия мангалите!

бизнесмените в Благоевградско били ктитори в църквите щото се питали "ами ако има господ" Та затова ли Бойко също е ктитор на половината църкви в България......а сега де

това поне доказва, че тези които консумират европарите са убийци. Нормалните хора един евроцент не са видяли, всичко отива в 5 дебелашли семейства!

Тоя па, ние сме стабиуни и ни чака светло бъдеще.