Европредседателство за 235 хиляди лева на ден

120 милиона лева е струвала основната сграда на НДК, построена през периода 1976-1980 година. Това показват данните от онова време.

Обратно в новината

Коментари - Европредседателство за 235 хиляди лева на ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

привлякохме европа и прославихме бг сега сме парви на балканите боико мафиот или крадец но велик артист и политик се оказа- разби европеиските бастуни гордея се с балгария

ебати злобния и смешен руски саит парите за ремонта са отпуснати и дарени от evropa така че глеите си парите за кремал какви са ипутинските делавери важно е че се отцепихме от руската сволач и вие няма да ни варнете там сас медиини провокации ами ште се самозатворите след новите антируски пропагандни евро проекти

на България за домакинството. А вие на умрело. Га че те ги плащат. Бааа

А можеха да използват арена "Армеец", гордостта на Байко, или станциите на метрото, нали Той ги построи!

235 хиляди на ден! С тези пари хиляда пенсионери се опитват да оживеят един месец. Крайно време е стрелците по животни като Хамстера ,Видрата и други подбни да започват да стрелят и по растения, като Кратуната и Тиквата.

Много ясно, че тази комунистическа сграда трябваше да се ремонтира след 37 години!Всичко беше остаряло и неугледно!Всички държави членки на ЕС се изреждат за европредседателство и естествено, че сградата на държавата домакин трябва да е съвременна и атрактивна!Колкото струва ,толкова!Ще има нужда и след това за различни събития,конференции,няма лошо!Но специално Боршош да се защитава е нелепо и намирисва!

Това: "Цената на този ремонт е 42 361 987 лева" - граничи на безсрамие, на тарикатлък , Прилича ми на: ела ми на гости и ме обири!

ЕС можеше да ти ги даде лично на тебе, да си купиш една ракийца, а да не ги дава на България за ремонт на сградата.

гласувал за ГРОБ - сега да не вземете да рИвете. Гласувахте за крадец - получихте си го. Радвайте му се - ама той няма да спре, докато не отмъкне и съдраните ви гащи. Тиквун така ви работи, а вие го зяпате в устата. Орешарски бил виновен - Орешарски се мъчеше как да ви нахрани, вие му спретнахте протести - КОЙ. Ами ТОЙ сега е с вас, какво направихте на Пеевски - абсолютно нищо. Защото сте в комбина с него, заедно да крадете. Сега и закон ще му прокарате - да се оправдае краденето

В мойто село селският сбор струваше около 1000 лева.Една ракия и шопска за Юнкер я пишат поне 100лв.Ама това не е корупция а само рушвет.

Сега разбирам защо са демонтирали онзи красавец паметник, наречен с много любов - седмостенен петохуйник.

Май имаше и друго подобно име-триглав четириръбест петокур! Звучи много змейско:)))

богата територия,богат народ

Ако $1 през 1976 се равнява на $4 днес, то НДК тогава на днешни пари излиза половин милиард лева. При това е строено от децата от Строителни войски срещу заплата от живковски 50 стотиники на месец, което днес щеше да е 2 лева.

Е и, какъв е проблема?

ако не виждаш проблема, няма смисъл да се хабя.

Тези 235 000 ги плаща ЕК на домакина. Това за нас е приход, а не разход.

Боко вземи та спри поне да ръсиш глупости и тук...Ако беше така нямаше да смеят да крадът и стотинка а не като сега от нашия гръб както са свикнали милиони гушнаха властващите

Това го разправяй на 80% дето си изхвърлят банковите сметки през балконите, за да "минат метър"

да мизерства

Едва ли ще сгреша, ако предположа, че поне две трети от тези пари са откраднати - надписване на фактури, цени и т.н. е най-малкото. Това, което е видимо като ремонт, едва ли струва повече от няколко милиона - да речем максимум 10-15. Управляващите добре са се отблагодарили на обръча от фирми. Танто за танто, както се казва. "Бизнесмените" помагат на изборите, а "политиците" - с държавни поръчки :)

Притесних ли ви, Домакини/Дир.бг ? - Съжалявам !, това Е Полижението.

и тук далавери. за да получиш работа като устен преводач на евродепутат се дава рушвет на професор да те уреди с връзки.

Бихте ли попоописали, Колега ?

Суджук Паша, Тиквоний Великолепни, Бай Уй, Прани гащи, Борсука, Фурнаджийската лопата, На Ердоган машата, СИКоПремиерът ... да не изброявам повече новсичко се прави за да се крадат пари, и колкото е по-голяма поръчката, толкова е по-голяма кражбата от нея така че, търсете парите в двете поръчки за по близо 13 милиона лева ... там са окрадени най-много. и да, КОРУПЦИЯТА ПРАВИ СИЛАТА

доколкото знам ,в света все още няма НДП-народен дворец на простотията .би било добре да бъдем първите в света,които да си го направят с присъщата ни гордост и така ще бъдем обект на световното внимание .можем да платим на архиктети за една външна промяна ,понеже е заоблен ще стане лесно трансформиран в тиква -нашия национален символ !ще вложим 30 млн,но благодарение на огромния туристически поток те ще носят повече млрди от Айфеловата кула . Аз не се съмнявам .но не знам в кой джоб ще влязат .най -вероятно пак в комунистическия,който няма нищо общо с нашия .

Нашите жалки управници непрекъснато се напъват да ни доказват, че "сме малка страна от която не зависи нищо", за да оправдават бездействието, безидейността и кражбите си! А иначе никак не сме малки по европейски норми - в числото на горната 1/3 в класацията сме. Но ако продължаваме с геноцида на населението си и обезлюдяването на териториите на страната, ще се намерят нови заселници за нея! Това е сигурно! Що се отнася до парите за НДК-то, ами много са за българина, от чиито джоб са извадени! А в същото време са малко за ББ и крадливите му калинки! Техните задници насита нямат!

"...Като гледа човек официалните документи, трудно е да си отговори на въпроса - какви и защо бяха тези скандали около Боршош, смяната на принципала на НДК и привързването му накрая към Министерството на културата...".  Ама никак не е трудно, става дума за едни над 42 млн. без ДДС! :))

Нема значение колко струва. Важното е да треснем и да блеснем, да се озаконят службиците на мунтанти като Марфя Габриеловна, Барековци, Джамбазки, Станишефффци и бол знайни и незнайни патриотЕ и родолюбцЕ дето най-много обичат Родината когИ са у Брюксел и/или Ривиерата... То баба Пена и без това ще го духа, кък го е правила цел живот...

Поредната порция клевети и лъжи, написани порядъчно неграмотно и жалко! Няма да се запрете вие от групичката "За българите и България само лошо и нищо хубаво!" Затова и лицата ви стават все по-отчаяни и изкривени, бръчките дълбоки и погледа безумен, същински портрети на Дориан Грей!

Аз писменини от ора, съдени и осcъдени за гейщинr не чета. Така че за бръчките на Дориан Грей немам мневие. На мен ми стигат "Епопея на забравените" и стиховете на Ботев. Ама що така DIR трият в несвяст?!?

Не за българите и за България нищо хубаво! Нищо хубаво за политици- предатели и крадци, нищо хубаво за мафиоти, нищо хубаво за посредствени калинки назначени с връзки, нищо хубаво за съвременните рушители и предатели на България! А пък вие (нямам определение), им се радвайте и викайте колко всичко е цветя и рози, мед и масло!

Можеше на открито да се съберат на 30 километровата струма :-)

България има капацитет да си построи сграда за европредседателството! Разни дърти злобари мразещи България и българите няма да определят съдбата на страната ни!

България ДА, но управниицте и - НЕ !

Прав си .България достойно се е навела и служи за пример на бившите соцстрани по навеждане пред новите ни големи братя.След 1878 т.все някой ни оправя.Нацисха Германия ни оправяше,СССР ни оправяше ,а днес ЕС и САЩ ни дооправят.Наистина сме достойна и назавиаима България,защото обективно доказано в исторически план от нас нищо не е зависело и независи.Днес сме страна на първо място по бедност ,смъртност и на последно по раждаемост.Приблизително 3 милиона българи напуснаха държавата ни в която Мин.РЗ в 250 евра,СРЗ 700 евра ,а депутаъската средно 5000 евра.Достоен народ сме с робско самочуствие и както рече Бойко в България остана голям % некачествен човешки материал.

Ей палячовци ако бай Тошо не беше построил НДК щехте да се съберете къде, какво сте построили за тия десетилетия демокрация, НИЩО! А построеното окрадохте и нарязахте за скрап, да ви с*ра на сурите и селските бизнесмени!!!

Ако българският народ не беше построил ангария НДК по време на комунизма, сега при демокрацията щяхме да построим много по-красиво, функционално, ефективно и полезно нещо!

Няма как , ние всички свестни архитекти сме по други места и гражданството сме си сменили , само халтура можете да правите ,то слугинаж не може проекти да прави и строй!

цитирам: Данните на ООН показват, че до 2050 г. населението на България ще намалее от 7,2 млн. души в момента до 5,2 млн. души. Това пише британският The Economist. Този ужасяващ темп определя България като най-бързо губещата своето население страна в света, заедно с още девет държави, също от Източна Европа. Тази демографска катастрофа, чието проявление се наблюдава най-вече в провинциалните региони, има и своите "шампиони".

колко пенсионери са измрели от това, че пенсиите са им мизерни и няма нормална медицинска помощ? Или за това все няма пари, но за фукни има пари бол?!

Заради "мизерията" в България пенсионерите живеят все по-дълго и все по-добре! От "лошият" живот продължителността на живота е по-голяма от тази при комунизма!

да живееш с пенсията от 200 лева по инвалидност.

цитирам: Данните на ООН показват, че до 2050 г. населението на България ще намалее от 7,2 млн. души в момента до 5,2 млн. души. Това пише британският The Economist. Този ужасяващ темп определя България като най-бързо губещата своето население страна в света, заедно с още девет държави, също от Източна Европа. Тази демографска катастрофа, чието проявление се наблюдава най-вече в провинциалните региони, има и своите "шампиони".

Май всички драскачи тука трябва едно мерци на селянина тошо да кажете,че ви направи това ндк, за да може охранника му и другия мъ слугинаж да се вихрят сега като европредседатели, нещо за което на никой не му пука особенно освен на тези сето имат КЯР от това ! Но това определено не е народът на БГ

Не Тошо, а окупираните българи са строили НДК! И ако не беше направен НДК в този му вид, сега при демокрацията щяхме да построим много по-красиво и функционално нещо! Ама като го има вече ще трябва да се ползва!

Хаиде уля се пре-достатъчно,разбрахме ти капацитета ,нямаш акъл и за трол

Хахах, че какво по-красиво и по-качествено сте построили сега през капитализма.

Колко днешни пари са 120 милиона лева през 1976 година?

Това бяха много пари тогава,доларът беще 1 лв Но цената не е най-важното, направи се една представителна сграда ,каквато нямаше в София а и сега си върши работа и то без особени ремонти след 37г

Напротив. Важно е. Защото статията започва със невъзможни сравнения, колко е струвал строежа през 1976 година и колко пари са дадени днес за ремонта и. Пропуска се факта, че сградата е строена почти без пари от войниците от Строителни войски. Съшо така и факта, че парите за днешния ремонт идват от ЕС. Както и съвсем съзнателно се пропуска факта, че ЕК си плаща на домакините за всичко.

бе 80 стинки

E това е част от новия световен ред ако не знаете. Шайки от самоопределили се господари ще кръстосват палатите, където ще заплитат мрежи от закони с които да държат населенията в мъртва хватка и ще изяждат БВП на държавата за 6 месеца без да ги е грижа,че това са парите недадени на пенсионерите,че това са парите недадени на болните, че това са парите недадени на безработните и гладните, че това са парите недадени за образование и т.н. Светът е пред прага на натрупвания, които водят до нови изменения, но тук еврорептилите се активизират да не би това да доведе до свобода за народите и бързат да изковат нови вериги и окови.

Българите сме участници в силен съюз на европейските държави и се гордеем с това! Непоканените държави да не се месят, където не им е работа и да не ни тровят със завистта си! Завиждайте си по вашите си форуми, какво се мотаете в българските?!

Това е всичко друго , но не и съюз. Съюзът е между равноправни държави а ние не сме такава с другите.

Аз не се гордея! А колко съюза е силен и стабилен - времето ще покаже! Ама май нещо, краката на "колоса" почнаха да се разклащат оттук оттам! Ха-ха-ха!

СПОРЕД МЕН Е НАЙ-ДОБРЕ ДИСКУСИЯТА ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕНА! ТУК ВЪВ ФОРУМА СЕ ПОДВИЗАВАТ ПЕРСОНИ, А НИЩО ЧУДНО И ДА Е ЕДНА, КОИТО ПИШАТ С ЦИТАТИ, ЛОЗУНГИ И ТЪПА ПРОПАГАНДА! ДА СЕ СПОРИ С ТАКИВА Е БЕЗСМИСЛЕНО И ЗАГУБА НА ВРЕМЕ! ЗА ВСИЧКО СИ ИМА ЦИТАТ, ЛЪЖА, ОБИДА И ТЕМ ПОДОБНИ ТАРИКАТЛЪЦИ ЗАУЧЕНИ В ПАРТИЙНИТЕ ЦЕНТРАЛИ.

При комунизма ви беше лесно, хората затворени без права в държава-затвор, зад ограда, я са казали нещо неугодно на БКП и им теглите кулшума, а сега една неудобна демокрация, свобода, права и не можете да ги мачкате, Боже какъв ужас настава за вас!!!

Той ужаса настана още 89г и продължава и до сега.

Ама моля ви, вижте какво чудесно потвърждение на думите ми! Такова писание - простотия си е просто шедьовър! Какви обобщения, какви заключения, какви прозрения- кой какъв е бил!

Изпълнителен директор на това предприятие беше Георги Харизанов. Човек не завършил средно образование защото "имал друга работа", когато е трябвало да учи, според него. Този Мърльо е боядисвал огради на детски градини, когато е бил забелязан от активист на ГЕРБ. Дадена му е задача да лепи афиши на ГЕРБ, лепил ги е бързо и на високи места. Благодарят му и го назначават за изп. директор на "Напоителни системи". Той започва да краде също както краде началника на ГЕРБ, но в по-малки размери. Осъден е. Трътлестият ходатайства пред Делян Методиев Цацаров и Харизанов е назначен в "Канал-3", изживяваше се като "водещ" в същата телевизия, собственост на "Кой", за който "Кой" той и Беновска надуваха цяла година кожените свирки по жълтите павета. Ядосах се и ще взема да нa e б а Фандъкова.

Най-доброто управление, което видяхме е от Герб в различни коалиции! Всеки път, когато будалите даваха шанс на БКП/БСП те фалираха и закопаваха България! Колкото и да се напинате, толкова пъти се изложихте и провалихте, че няма кой да гласува за вас!

Всички знаят, че премиерът на България - КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов - е бил охранител, макар че мнозина се опитват да забравят, че той е бил част от групировката СИК. Днес половината от нейните членове са избити повечето от убийствата стават, докато КОМУНИСТЪТ Борисов е главен секретар на МВР и досега не са разкрити. Другата половина от СИК въобще не бе разследвана, с изключение на братята Маргини... КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

Нещо не ми се вижда реална тази цифра. Тя представлява 1600 агнета на ден... Направо ще изпукат тия. 235000 е безумна цена за гостоприемството ни на фона на валутния борд. ако чужденците имат поне малко срам трябва да отказват да идват и да ползват "облагите", с които ги засипват нашите велможи. Извинете, но няма причина да се прахосват 120 000 евро за срещи, които имат ниска действителна себестойност. Ако съм чужденец ще ми е неудобно от подобно поведение.

Демагогстваш! Ясно е, че става дума за много повече неща от агнета, не се излагай! Разходите са много и разнообразни - сигурност, ремонти, консумативи и т.н.

В Плевен повечето хора знаят за известната юристка Цачева. Но малцина знаят как започва псевдокариерата на тази госпожа-другарка. А началото е важно. И така, първоначално Цачева работи като стругарка в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единственият й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й - виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. Надежното момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време Партията изпращаше само най-верните си хора. Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева израства в партията, бързо е издигната до поста партиен секретар. Партийният секретар по онова време колеше и бесеше. Много невинни хора изгоряха заради нея. Тя ги топеше за удоволствие, за нищо, просто така, от чиста женска ревност. Прикритата й злоба ставаше все по-явна и неудържима. И тя решава да се пробва като адвокат. Тя не може да се справи с рабфакското си образование. Пресметливата й същност обаче бързо я ориентира към следващите силни на деня. Цачева започва активни контакти с представители на ОДС. И изведнъж от вярна на БКП, започва да се кълне в демократичните идеали. Метаморфозата й е пълна, но фалшива. Новите й покровители дълги години след това не разбират прикритото коварство на Цачева. Лансират я навсякъде като най-добрата юристка. След като успява да вземе всичко, което може , вманиачената Цецка се изправя срещу поредния си възкресител и яхва поредната успешна вълна - тази на ГЕРБ.

От нападки към Борисов минахте на нападки към Цачева! Цачева е един умен, работещ и амбициозен човек, който работи за България! Правила е грешки, но се е коригирала и е избрала правлиният път! Нещо което не може да се каже за Нинова! Нинова е правила грешки и сега с пълна сила продължава в същата посока!

Това злословене и лъжи за една българска майка, кои служби ти го скалъпиха! В България на това му викаме не успешна агентурна работа за оплюване на България, а клевета и го съдим!

Хората искат спокойствие и благоденствие, а не истеричните гърчове на БСП/БКП клакьорите!

Дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер другаря Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от другаря Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП...

Болният пламък в очите на такива, като теб и на другарката ви дето най-много кудкудяка, е притеснителен! Няма как да ви изберем! Все говорите, че политиката е лапане, явно така я виждате, а българите не искаме такива хора да ни управляват! За сега Герб и Патриотите са най-доброто решение за България и ще управляват те!

Карай да върви....265000лв/на ден....месечно прави по 5 лева от пенсията на всеки пенсионер....бълха ги е ухапала...5 кинта какво са...едно кафе на ,,Витошка" или чай на Банско....

Пенсионерите си получават пенсиите! заради пенсионерите България не може да спре да се развива! Какво искате да изядете бъдещето на децата и внуците ли си?!

намалете незабавно чекиите пред портрета на Бойко Методиев Борисов. Вашата злост не се отразява добре на Вас самия. Разходка сред природата или отпускащи и релаксиращи духовни практики ще ви заредят с енергия. В размишления по пътя си, ще стигнете до местния център за психично здраве. Там Ви очакват.

Тези пари ги плаща ЕС, а не българския народ.

"Бедни" пенсионери престанете да хвърляте хиляди, десетки хиляди и стотици хиляди на разни престъпници през терасите, ами ги харчете за себе си или за децата си!

Как ЕС ги плаща,като това са бъл пари.То затова не стигат за пенсий,здравеопазване и асвалта е ,,целият с дупки,,Но управлявите тези проблеми не ги вълнуват,,е умираме най много/по малко пари за пенсий,,добре,, Еее принудително циганите ни съкращават живота ,,също добре,,Ееее най бедни,,какво пък толкос,,Но да се покажем пред света,,да живеят балканите,,това пък е добре за началниците и за народа ,,КАКВО ОСТАНА,, МАЙ НИЩО ДОБРО

НЕ СА български пари. Дори парите за ремонта на НДК дойтоха от ЕС. ЕК няма да си прибере ремонтираното НДК след 6 месеца. Аман от тъпаци.

ние с най/мижави пенсии,но трошат безумни пари за навлеци ,разточителни на наш гръб,разхищават нашироко....

Българите имат по-ниски пенсии от други европейски страни, защото са си го накъсметили: - сегашните пенсионери са си траяли и са викали здрасти братушки, вместо да се борят за свободата на България! - сегашните пенсионери са викали, да живее БКП, вместо да се борят за демокрация. - сегашните пенсионери си траеха, когато БКП/БСП ограбваше България с куфарната приватизация и другите афери. - сегашните пенсионери се захласваха по тъпи предавания и чалга купони, вместо да работят разумно - сегашните пенсионери не плащаха данъци и криеха осигуровки

Ей капут, не обвинявай пенсионерите. При тези мизерни заплати от 5-600лв, които давате , няма как пенсиите да са големи. Мръсни капиталистически уроди, съсипахте живота на милиони хора.

намалете незабавно чекиите пред портрета на Бойко Методиев Борисов. Проявявате склонност към усамотяване. Не се самолекувайте, а потърсете помощ от психиатър-специалист. Държавна психиатрична болница Карлуково, Обл. Ловеч, общ. Луковит, с. Карлуково, п. код 5782, Гара Карлуково, 0697/2337 централа; 0697/5035 факс.

Даже не си четеш тъпотиите тролски.Всичко свестно построено от родителите ни , в това число НДК, тунелите Витиня ,Траянови врати,комплексите по морето и т.н са построени точно с труда на хората дето плюеш сега. Същото е нашите внуци да ни плюят след години,че сме гласували за мутри в парламента. А НЕ всички сме го правили! Само някои от вас ,който сер*т велики факти в кавички

Цял живот пенсионерите с астроили социализма, а сега искат на капиталистите пенсиите. Как да стане това?

Ти по скоро си трол.Да видим с тия мизерни доходи,какви пенсий ще получиим,,още по мижави и от сегашните.А тия дето ограбиха не толкова ,,бедната,,страна и станаха олигарсище им пожелая модерно нещо,,мъжките им рожби да им доведът,друга мъжка рожба за снаха,а женските,лизбийка.Та да видим как се ограбва цял половин век безнаказано.Да не обвиняваме обрулените пенсионери за наглите комунистически кражби които техният човек продължи..С ти арогантно келешче не съди без да си наясно,явно всичко ти е дошло,,от ТАто,,а сега от неговата охрана.

Колко днешни пари са били 120 милиона лева през 1976 година??? Испуска се тънкия момент, че НДК е строено от войниците в строителни войски, с индивидуална заплата 50 стотинки на месец. Защо да вярвам на останалия булшит?

При соца всичко беше дефицит и "няма", а 89-та и национална катастрофа.

Тези неща остават и след европредседателството.

днешните демоСрати не могат още боята да свалят на онова построеното през соца.Например: Аспаруховият мост във Варна е построн за 3 години сложно за онова време съоръжениеа пък още по сложно днес, когато само 3 години са нужни да се ремонтира едното платно и 3 години за другото.

През така нареченият соц бяха построени неефективни и грозни чудовища, които сега ни дебнат с проблемите си години наред! Сега се строят красиви, функционални и полезни неща! Децата ни са по-добри от вас родените в робство!

За мое съжаление е точно обратното, жалко за децата ни, които са родени през капитализма.

Ти не си неграмотен, а безумен! София е пълна с огромни сгради грозотилища, а как са строени не ми се мисли!

А да не говорим, че Дунав мост при Русе е построен само за 2г, непостижим за сега срок.

Когато една диктатура реши, тя може да обере и притисне народа си, за да построи мост, бомби, като Северна Корея, само че това е за отвращение, а не за хвалба!

Корнелий

За мавзолея няма ли да обадиш?

Не случайно в Библията пише, че са обикаляли 40 години в пустинята докато умрат родените в робство! робите не искат свобода, а се плаша от нея търсят си оковите!

Допускам, че тази иронична статия се появява в резултат на завистта и злобата на Иво Прокопиев, че ДРУГИ фирми, а не негови, са извършили ремонта на НДК.

Факт е, че на много места ГЕРБ са свързани с бизнесмени, близки до сикаджийската групировка. Все повече започва да се прояснява как като гъби след дъжд изникнаха навремето структурите на ГЕРБ. Може би това е станало на базата на мрежата на СИК. Самият лидер на ГЕРБ Бойко Борисов има минало, свързано със сикаджийските групировки. Има снимки, на които се вижда, че той е в една компания с лидерите на въпросната организация. Тези фотоси се въртяха в публичното пространство. Това е една хипотеза, която дава обяснение, защо толкова бързо ГЕРБ изникна навремето в страната. Дава обяснение и за това, как тези структури запазват стабилност. Явно тя се крепи на някакви задкулисни политически и най-вече икономически договорки и зависимости.

Факт е, че в злостните ви клевети, няма нито едно доказателство! Със същият успех на времето инквизицията е горила "вещици"! Лъжете и мажете с надеждата да се намерят глупаци да ви се вържат! Хората захитряха и вече нямате шанс!

Радвайте му се на ЕС, защото малко му остана! Истински съюз между Германия и Франция никога не съществувал! Историята го показва! И тогава, ядец! Те доста държави почнаха да се усещат, колкото и да ги наричате глупави, фашистки и популистки!

ЕС е съюз на свободни народи, а не на окупирани, както беше в СИВ! И те свободно избират съдбата си! Радвам се, че българите не живеем в диктаторски режими!

Колко свободно избират съдбата си, като в Украйна ли? Мерси, това не е свобода.

Чудесен лозунг! Звучи съвсем комунистически! Не, още по-надъхано!

Това да не преписано от някоя комунистическа читанка: СССР е съюз на свободни народи, а не на окупирани, както беше при Хитлер! И те свободно избират съдбата си! Радвам се, че българите не живеем в диктаторски режими!

Свободни но по бедни и по неграмотни и по агресивни ,първи по смъртност и бедност.Хубавото е,че с лична карта може да отидеш навсякъде,а лошото е ,че две трети от българите не могът да си позволят дори и на нашето море не могът да отидът,да не споменавам о рулените пендионери.Лошото също,че като дойде Герб на власт с обещанието,че ще търсят сметка за кражбите на комунистите и нищо не направиха,чакаха да мине срока на давност.Русия също не ни е вариант,но понеже хората се отвратиха от комунистите,затова Герб още печелят.Но и Герб освен за присвояване на Епари и да доограбят това което е останало,но не правят никакви реформи и само изпълняват безумни решения на ЕС.Та не знам ,,колко сме изобщо добре,,Сега европредседателсвото е да решавсме проблемите на комшийте/още от първият ден се говори за Турция/но не и да решават нашите проблеми за които ЕС не иска и да чуе.,,СМЪРТНОСТ ,БЕДНОСТ И ПРЕСТЪПНОСТ

"Гостите са ни скъпи", ако перифразираме една реклама от близкото минало;) А и "елитните домакини" получават бонус - ще понадебелеят покрай кьор софрите;) Пък ако успеят и да спастрят някой лев покрай осигуряване лукса на гостите... берекет версин, както би казал Данчо Ментата;)

Българите си посрещаме добре гостите и се гордеем с това! Българите имаме нужда да покажем добрите страни на българщината и България! Трябва да умием срама от клеветите на хора, като теб и разни БСП депутати дето унижават и клеветят страната ни у нас и в чужбина!

Но проблемът в снимката на Дол и неговата шареща ръка съвсем не е в кретеноидния мачизъм, който демонстрира господарят на Европейската народна партия. Много по-възмутително е мълчанието или по-скоро търпението на самата Фандъкова. Във всяка друга ситуация, при всеки друг опипващ вероятно тази дама би скочила бойно и би му вкарала едно кроше, но щом е европейския бей, значи може да пипа където си иска. Още по-възмутителна е усмивката на Бойко Борисов, който също присъства на снимката. Той гледа и не реагира, защото големият началник може да бара, където си иска.

Ами да видим "демагогията": За 20 милиона лева годишно за онкоболните БЪЛГАРИ се разгоряха бурни дебати и последваха срамни действия, които впрочем продължават - с административни хватки отново се правят опити тези смешни пари да не се дадат! За сметка на това харчим 42 милиона за 6 месеца 'за посрещане на гости, че да не се посрамим пред чужденците"! Нещо като на гол г.з зелен бъз!

то не може да те разбере толкова са възможностите му, доста заблудено е

"... Въпросът сега е как новите придобивки в сградата, един от символите на София и България, ще се използват след юни 2018 година. И дали няма да бъдат нещо като музей на едно Европредседателство. Поне до следващото. .." :)))) ..Не! ...там---ще е мавзолеят на Вожда и Учителя на Българския народ----Свети Светлейший Бою Суджука Симитлията Трети!:)))))))

Борисов е умен мъж и не страда от истериите на БКП! Той знае, че най-големият паметник, който може да си построи е работата, която върши за България! А народа после сам ще му вдигне паметник от благодарност!

За какво му е паметник, важното е да заграби колкото се може повече.

Просто не е за вярване колко зомбита са се нароили! Кой живее добре в България - МНОГО МАЛЪК ПРОЦЕНТ И ТО В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ. Навсякъде другаде си е чисто фЕОДАЛНО ОБЩЕСТВО! Какъв нетен потребител на еврофондове е България? Нетен потребител са отделни "наши" фирми! Да не говорим за здравеопазване и образование! Ако нямаш "доста" пари си загубен. А печеленето от туризъм нещо малко ме съмнява? Черноморието е грозно застроено, с отвратително обслужване и храна. Банско е още по-грозно, с тенденция да задмине дори и себе си! Зомбита и платени клакьори, стойте си с розовите очила, но не се мъчете да внушавате очевидни лъжи, полуистини и откровени манипулации!

Сам си го призна! Сключил си договор с дявола! Плюеш държавата си и българите, за някаква обещана дребна далавера и душата ти се гърчи!

Нито плюя държавата, нито българите, а само предателите политици и обръчите от фирми! А ти тях ли смяташ за истински България и българи! Май, май - ДЪРЖАВАТА ТОВА СЪМ АЗ, ти е символ верую!

Що не обясните на някой от СофПроект колко е струвало НДК, а? 25 000 души + всичкото ГУСВ Работа 24/7. В тия 120 милиона сигурно са включени само материали без цената на труда.

ТОЯ ДЕТО ПИШЕ ФАКТИ А НЕ ДАМАГОГИЯ Е ДОЛЕМ ЛЪЖЕЦ И КУПЕН . ТИ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕШ ДОБРЕ С ПОЛИЗУРКОВСКИТЕ ПАРИ КОИТО ПОЛУЧАВАШ ЗА ДА ПИШЕШ ЛЪЖИ БРЕ ГЛИПАКО. как тисе вижда че живееят хора с по 300 лв на месец а други само за едно возене на лифт за 20 минути да давт по 150 лв .ТИ СИ МОШЕНИЛ И ПЕ Д---ДЕР БРЕ БРАТО И ЕВОНТУАЛНО ПРЕДАТЕЛ .

В България само минималната заплата е два пъти по висока от сумата, за която говориш! Ти просто лъжеш!

Два пъти по висока е в Румъния, най мизерната циганска държава от времето на соца. А тук е малко над 400лв.

Българите знаем, че ако гласуваме за умни политици, като тези от Герб и Патриотите ще живеем по-добре! Те вдигат заплатите и пенсиите всяка година!

Само за един СУДЖУК ГЕЙТ , Управляващите трябва да си Подадат ОСТАВКАТА !

Българите пак ще гласуват за Герб, а БСП ще останат извън парламента!

Колко ли хиляди човека на ден умират без лекарства и нормални условия , колко студуват и гладуват защото нямат пари ? А някаква Мутра обикаля и си разнася пръднята за наша сметка ! Оставка на Правителството и Мутрата Борисов на Съд , за съсипване на България и ограбването и ! Всички Гробари в Затвора и техните помощници Паричен Фонд !

Българите имаме висок стандарт и живеем добре! Да има хора по света, които живеят по-добре от нас! Тези хора са от страните, които не са имали нещастието да бъдат управлявани от БКП и окупирани от Съветска Русия! Българите имаме добро здравеопазване, в сравнение с много други държави и силна социална система! Ако станем по-богати, ще живеем и по-добре, затова и гласуваме за Герб и Патриотите!

А до 89г почти нямаше страни по света, които да живеят по-добре от нас. За 28г какво постигнахте, само разруха. За 28г комунистите с помощта на СССР бяха построили вече стотици нови заводи. Хората си строяха нови къщи, купуваха се нови автомобили имаше работа и сигурност за всички.

Като преодолеем терора на хибридните терористи, българите ще живеем още по-добре! сега държавата ни печели 6 милиарда от туризъм, като се преборим с зелено-червените псевдо еколози и развием планинският туризъм България ще печели 12 милиарда от туризъм! А това са пари - за заплати, пенсии, социални, детски, здраве и т.н.

И хиляда плюса да си напишеш сам, пак ще си човек, който работи плюене на българите и България! И за такива, като теб с прилагането на закона за хибридната война ще се намери справедлива присъда!

Краде се с 10000 лева на час

Поредната лъжа и клевета към българите!