Меркел ще обсъди с Борисов председателството в София

Канцлерът на Германия Ангела Меркел ще бъде на работно посещение у нас в събота, 20 януари.

Обратно в новината

Коментари - Меркел ще обсъди с Борисов председателството в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баце,бързо!Да се представим!Червни килими от летището до НДК и до хотела.Приготви си наколенките,въпреки,че в момента Меркел е никой.Просто една баба.Айде и я цункай по дуп&ето.

На Курнела от злоба ще и се СПЕЧЕ ЛА.'..ТО, ТА КИРЕ ТРАФИКАНТА ЩЕ ТРЯБВА ДА И НАПРАВИ КЛИЗМА ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОБЛЕКЧИ НОРМАЛНО БЕЗ НАДУВАНЕ.....

Всички му спускат задачи на нашия от интерес за своите държави, а той си няма и понятие какво да направи за интересите на България. важно е да го погалят по тиквата...

Германците се чудят как да се отърват от Меркел, а българите от Борисов, ликаприлика

Меркел не е никой, поне за сега и може да си посещава България като туристка.

във германия -гро ко(гроссе коалитион-гроко),в българия-боко(боико и ко) !ето по какво си приличаме!

Ще дойде да му каже - ще позволим да има газов хъб, ако строежът се извършва от немски фирми и собствеността също е немска.

радваи се българино!първата дама на локомотивът на европа е на крака при бате боико от нашата патрия на ( нашите хора)!!ще доидат това лято много германки по родното черноморие на хотелите на нашите хора,затова ще се лее и още бетон и ще има работа и хляб!

Защо тази новина не е най-отгоре?? Къде я заебахте?

що не се радвате бе?то почти всяка баба и дядо се хвалят как унуките им добре са се уредили на работа и живот в германия,а и всяка втора дума която чувам от куцо и сакато,от дипломиран българин до циганин е германия.даже вчера нашата миячка хвърляше гюбеци от радост че мъжът и заминава на работа в германия!

Тъман си мислех, че трябва да ми се подобри настроението и гледам пак цопнаха снимката на двамата глупаци- останалите са в Брюксел защото не могат да решат кой да е третият. А така по- сериозно, Меркел идва за да се договори за квотата емигранти- днес предварително Бойко и обеща да приеме Истанбулската конвенция предвидена за тях.

Ще има ли "мъррр"? Май ще има. А мачо мушка ли шишчета с моркови и ряпа за срещата? Щом е за ползу роду ш'са готви. Май се готви да засвидетелства уважение. А дали ще е облечен в розово? Може и да не се знае, но ако нещо се разсее не се знае.

Това на снимката лицето или другото е на ЗАКЪСАЛАТА ЕВРОПА!

За сега е илюстративна снимка на двама които са се опикали и им е било топло само докато пи.аят, но по- късно им замръзнали задниците.

меркел ще докара заради боико всички немски компании които се листват на борсовият индекс-дакс 30от а до я, тоест от адидас та до фоксваген и ще спаси българия и ще властва за яд на другите завистливи партии!

Това звучи страхотно ама някои първо искат пари под масата.

ти да не си паднала от марс!във българия корупция няма,и не е имало,затова няма и осъдени от висшите етажи на властта за корупция,а и в кабинетите им висят портрети на васил левски ,които зорко ги наблюдава да не правят далавери!анадъм му!

Лошото е , че там компаниите не ги разкарва Меркел, а собствениците им , ако намерят за целесъобразно , всъщност те разкарват и докарват и самата Меркел.

Даже и по улиците ш'са лей немска бира на корем, а всички българи ще ги качим в Цедеси да олабят от напрежението толкова години!

За подобни срещи на Бацето в бюджета заложени ли са средства за лигавничета в особено големи количества? От деликатност за другите медикаменти и консумативи няма да питам.

браво само боико и меркел ще спасят българия,европа и светът!няма българин и германец да не се гордее с тези елитни хора на векът!единият израсъл със филия свинска мас,телохранител на тодор живков,бивш застраховател (на нашите) момчета,а меркел-скромна германка!гордеем се със вас!

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

Бацето разбрах у Страсбург е бил , но не на точното място , е следващият път и там ще отиде.

Явно никой не кани биволица КОРНИ....,никой не я ще.... ПАК ЩЕ ХВЪРЛЯ КЪЧОВЕ ЧЕРВЕНАТА БИВОЛИЦА...

Света бил заговорил със уважение за нас .Те моля ти се изписаха сума ми ти статий къде ли не каква корупция имаме и в каква бедност живеят хората. И френската и английската преса ги казаха в прав текст нещата около и конкретно за Борисов и за ситуацията у нас.Това по повод коментар по долу.Да не говориме че Дойче Веле постоянно пуска статий за нас кои конкретни и правдоподобни и кои не съвсем.Това че Меркел прави посещение у нас не е случайно.Тя не идва за милите ни очи.Най вероятно със намерение пак със изисквания към нас.Манталитета на германците е такъв че те винаги идват със конкретен повод който винаги е скрит за публиката.

СГОДИХМЕ СЕ!

Значи Меркел не идва в България, а при БОРИСОВ, егати и тъпанарщината

Тук всицкото е Тикволанд.

Цецкооооу .... поеми и моята смяна в сараите, в събота, ако обичаш. Ако искаш 'земи и Извънземното (Дончев), да се позабавлява малко и тя .... пардон, и той милия. Ако ти е останал още от оня вазелин, ароматизирания - дай ми малко, знам ли фюрера к'ви екстри ще ми прилага този път. Я да съм си сигурен, баце, че онова последното садо-мазо ..... малииии. Аре ......... Казах! От вожда

Sm3hurk0

+++++

Ако стане Фюрерът и види на какво се е превърнал любимият му Дойчланд , а именно- на дюнерджийница с джамии, минарета, чалми, фесове, африкански и азиатски маймуни, тая бабичка на снимката лично ще я обезпаразити с Циклон Б в бараките на Освиенцим.

Ако баба Меркел се нуждае , Баце и на памперс е готов да стане. Отвратително слагачество , без грам достойнство , породено от усещането , че си никой ,ама нула.

Отново историята се повтаря като преди 9 Септември: ДОЙЧО ЛАПА, А ГАНЬО ЗЯПА

Докъде я докара ? Измекяринът на бай Тодор да седне на стола му ?!

До къде се докарахМЕ.

Наборката много е закъсала щом опря до мутрата. Междувпрочем тя изпрати ли му помоща, която му обеща, след като еврорептилите го назначиха трети мандат минпред?

Шест месеца ще го държат на къса каишка. Почна се от американците, сега Бабата и после един по един другите.

за пореден показа че е велик и незаменим, НЕЗАМЕНИМ. НАДМИНА И УЧИТЕЛЯ СИ ДР. Т. ЖИВКОВ.

бай ганйо в парламента

Кмета на Симитли ще ревнува.

Бойко, имаш подкрепата на всички мислещи хора с проевропейска ориентация! Дано и Меркел по-скоро направи кабинет, за да може да управлява като канцлер. Тук пишат някакви озлобени, фашизирани пенсии. Нещастни хорица с изпран мозък използват сайта да се разтушат, да излеят мъката си от собствената си импотентност. Плючт по България, която сами те изграждаха. Всичко сега е ваш продукт, едноклетъчни мозъчета. Хайде, отидете да се оплачете на Курнелия, тя ще ви защити. хахаха

Имаш недоразвито мислене и кофти вкус.

Ужас! А бе ей, "мислещият, с европейска ориентация", къде ти е европейската толерантност, дето ви е най-големият...акцент... По-скоро ориентацията ти нещо еврогейска... та затова не разбирате от нормално говорене...

БОЦЕ ОТ МУТРА В ПРОСТИТУТКА СЕ ПРЕВЪРНА ЗА ВЛАСТ!

Боце , ако знаеш какво излъчва лигавата ти физиономия , ще я скриеш зад завесата , защото знам не можеш да я удържиш.

"Канцлерът на Германия Ангела Меркел ще бъде на работно посещение у нас в събота, 20 януари","Меркел идва по покана на министър-председателя Бойко Борисов." Ама как така Меркел ще идва у нас по покана на Борисов, нека си ходи у тях. Тя по подобен начин покани "бежанците", но не в Германия , а в Европа.

АЛО, Г-ДА ОТ ДИР, ЧЕТЕТЕ ЛИ КАКВО ПИШЕТЕ? ОТ КОГА МЕРКЕЛ ХОДИ ПО ЧАСНИ ПАРТИТА, ОСОБЕНО НА БОРИСОВ? ПИТАМ ВИ ДИР, МЕРКЕЛ НА ПОСЕЩЕНИЕ В БАНКЯ НА ГОСТИ, НА БОРИСОВ ЛИ ЩЕ ИДВА, ЩЕ ГИ ЖЕНИМ ЛИ, ЧЕ ЗАГЛАВИЕТО НА СТАТИЯТА ВИ Е ТАКОВА ИЛИ НА СЛУЖЕБНО ПОСЕЩЕНИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ДОЙДЕ? ТО БИВА, БИВА ДА МУ ЛИЖЕТЕ ЗАДНИКА НА БОРИСОВ, НО ВАШЕТО Е ОТВРЪЩЕНИЕ!

Природен феномен - тиква цъфнала по сред зима. То и без това си е феномен де , ама само така да го отбележа около фотото.

Голем Праз!

Идва да си вземат Сбогом, Защото нема да управлява повече.

Напротив. И двамата ще управляват още дълго. Меркел направи коалиция с опонента си и ще управляват заедно нов мандат. А ГЕРБ са подписали договор с Обединените патриоти че ще управляват пълен мандат от 4 години. Така че и Бойко ще управлява. И двамата остават на най-големите постове за следващите минимум 3-4 години. Канцлер и министър-председател. :)

НАПРОТИВ Всичко е грешно

Те и в България са толкова при население повече от 10 пъти по-малко от Германия. Включително мюсюлманите - реално в България са има-няма 350 000 човека.

На 10 февруари 2018 г. от 18:00 часа в София пред НДК, Национална съпротива организира национално шествие под надслов Не на истанбулската конвенция.

аре бегай да спамиш на друго место бе протестър безполов

Меркел идва с изкуствения силиконов пенис. Боци да приготвя вазелина, да маже ануса и да се лови за палците.

От момента в който разбра че и подслушват телефона , Меркел започна да поставя задачите на терен.

Долна клевета!

В събота ще бъде машала :)

Кмето на Симитли 17 Януари 2018, 15:23 Аферим,машалла гюзюл БОКО-ДИЛАЛЛА!Евалла,знам,че ма обичаш и мед ша ми носиш след като съм та ибал!

началника иде да дава насоки и да сложи контролиран повод изкъсо,че все пак европредседателство му е поверено.

бабичката иде да го изкомандва за нещо ,което ние не искаме,като това с нашествениците.....,а той не й отказва нищо...

И близалка ли ?