Свидетели на атентата в ”Сарафово”: Всеки можеше да мине

В Специализирания наказателен съд започна разпитът на свидетели по делото за атентата на бургаското летище Сарафово. Така бе даден старт на процеса по същество.

Обратно в новината

Коментари - Свидетели на атентата в ”Сарафово”: Всеки можеше да мине | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"достъпът до паркинга и до сградата за пристигащи и заминаващи туристи на летището, по онова време, е бил свободен и всеки е можел да стигне до тях" Нещо не разбирам, паркинга и сградата за заминаващи и пристигащи туристи, май е нормално да е достъпен за всички. Да не сме концлагер Газа тука. Идват хора с коли, отиват да посрещат, изпращат. Нормално е всички да имат достъп. Ако евреите влошават живота ни, и почват някакви забрани да ни налагат, за какво са ни тука. Нямат си работа.

"Освен че бяха уведомени, повечето от тях чрез представляващите ги български и израелски адвокати депозираха и граждански искове на рекордната обща стойност от близо 200 милиона лева" И какво сега, ще плащаме 200 милиона, за това че някакви чужденци да се тепали на наша територия? Ами защо приемаме от тези чужденци, след като само ни товарят с плащания и простотии.

Дам, трябва поне малко да разбираш или да прочетеш, преди да коментираш! Гражданските искове са насочени срещу подсъдимите, не срещу държавата!

КВА Е ИГРАТА ? ... АДВОКАТИТЕ НА ЕВРЕИТЕ ДА ИЗКАРАТ ЧЕ Е НЯМАЛО АДЕКВАТНИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ .... И СЛД ТОВА В ЧАСТНО - ГРАЖДАНСКО ДЕЛО , ЕВРЕИТЕ ДА СЪДЯТ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ДА ИМ ИЗПЛАТИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ - ПО ПРЕЗУМПЦИЯТА ЧЕ НЕ ГИ Е ЗАЩИТИЛА :))) ... ЕВРЕИНА ВИНА МИСЛИ ЗА КИНТИТЕ ФЪРСТ :))

кво значи достъпит до паркигна е бил свободен и всеки е можел да стигне до тях? Как си предтавят паркинг, до който не може да се стигне? Да има специален за тях, ограден с 10 метра стени ли? И кво - тогава ше трябва да излезнат на улицата от тоя паркинг. Какво ще кажат тогава - ами то на улицата всеки може да стигне до нас!>?!?

СЕГА ОСТАВА МРЪСНИТЕ ЕВРЕИ И НАС ДА НИ ОБВИНЯТ ЧЕ НЕ СМЕ РАЗПОЗНАЛИ ТЕРОРИСТА,НО ЗА ЕРВЕИТЕ ПАРИТЕ СА НА ПЪРВО МЯСТО,ПА ПОСЛЕ РЕВЪТ ЧЕ ГИ ТРЕПЯТ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА

Да и ще поискат ние да им платим 200 милиона долара. На там върви. Атентата си го направиха те. като нищо ще поискат да ни ошушкат. Само защото спретнахме едно цирково разследване, като беше съвсем ясно и очевидно, че евреите сами си направиха атентата, за да накляпат Хизбула като терористи.

Между другото, преди години ни натиснаха, да сме били плащали компенсации за 11 000 евреина от Македония, били депортирани и сме отговорни били ние. И поискаха да им платим по 20 000 за бройка. След като им отказахме, след няколко години пак повдигнаха въпроса, да сме се били извинили и съответно, да сме поели отговорността. Само ако някой беше казал Извинявайте, щеше да последва, А сега плащайте. Пък и от какъв зор да плащаме. Сега сигурно ще последва някакво сходно изнудване и рекет. Но и това е под въпрос, щото случи ли се, след това достъпа на израелски туристи май ще трябва да го спрем.