Туристи: Сменят мелнишките калдъръми с павета

Министерството на културата е разпоредило проверка във връзка с информацията, че е започнало премахване на калдъръмите и заменянето им с павета в Мелник.

Обратно в новината

Коментари - Туристи: Сменят мелнишките калдъръми с павета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

калдъръм е камънаци, ама на хълмисто място... може и да не са обли... хълмист каманак :) калдъръм далавера... някой ще се нагуши сега блажно :) сега т'ва е модно из малките градчета... оправяне на фасадите им - блокове, площадчета... ста' дума за мно' милиони... ний лапаме мухите и се робим за мижави пари дет' за нищо не достигат... обаче харно си траем и псуваме само когат' сме на маса и пием, ядем евтинджак... после ставаме смели, вдигаме бунтове на думи и си лягаме, а сабалян омърлушено отиваме да бачкаме за лудо...

А пък на мен това ми прилича за зарибяване с фалшива новина. Една жена каза.......

Мелничани,не позволявайте да развалят красивото ви градче! Заповядайте в Боженци за да видите какво направи фирма близка до управляващите с калдъръма на 200 години и уличното осветление! Окрадоха парите и развалиха пътищата в селото! Пълни некадърници усвояващи европейски средства.Ако не вярвате на това питайте местните хора те щи ви разкажат!

Мелник е готин град.Посетих го 2008-ма и местните са гостоприемни много !

от "малката далаверка с "реконструкцията" на централните софийски улици и ето защо искаха да подменят и остатъка от жълтите павета! В София се усвояват пари за изваждането им, а в провинцията също се усвояват пари за закупуването, транспорта и пренареждането им! Та така, за една и съща платена с държавни пари "стока", във вид на павета за пътна настилка, се плаща отново и отново и та пак с потъващи в нечии джобове държавни пари!

Най-добре сложете Хасвалт!