Образуваха досъдебно производство за пияния лекар

Софийска районна прокуратура образува досъдебно производство за хулиганство, срещу лекаря, явил се в нетрезво състояние по време на дежурство.

Обратно в новината

Коментари - Образуваха досъдебно производство за пияния лекар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Личните лекари пък какви са във Варна-не дават направления да си изследвам кръвта и урината един път в годината !А иначе пари искат за всяко посещение !

Предпочитам пиян доктор, пред некадърен администратор. Нищо осбено не е станало. Пияният лекар, ако не е неврохирург, който е оперирал, може да спаси живота на пациента. А и на какво основание са му взели алкохолна проба, след като не е шофирал?

Личните лекари на бабичките дават направления за кръв и урина,а за младите,като мен не дават един път в годината !Обирджии мръсни !

Човекът е посрещал пациентите с "Ха наздраве", вместо с "От какво се оплаквате", а те го наказват.

Дреме му на пениса на доктора.... Пиян-залян,с тая диплома само да отиде да мери кръвното на наборките на Меркел по селата,ще си върже мин.5 000 еврака/месечно... Имам пример от мой съученик,който,така добре познаеам,че дори инжекция не смея да ми бие,но за с/ка на това само за няколко години в Германия,си накупи фабрично нови коли за него,жената и сина+апартамент у нас...

ми те повечето докторя тук са гола-вода, не могат да поставят диагнози, не дай си Боже да се наложи да се лекуваш тук. За Германия не знам, ако го набарат там със алкохол да лекува на работа, ще има ядове големи.