ГЕРБ: Вотът на недоверие е, за да дават Нинова по новините

БСП направиха много сериозна грешка с този вот на недоверие към кабинета, заявиха от ГЕРБ, след като социалистите официално внесоха мотивите в парламента.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Вотът на недоверие е, за да дават Нинова по новините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ СИ МАЛЪК,А ПЪК ОЩЕ НЕ ЗНАЕЩ,ЧЕ НЕ МОЖЕ УНУЙ ОТЗАД,А ДУШАТА В РАЯ.НЕ МОЖЕ ДА КРАДЕШ И ДА НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА,А ДА НЕ ОТИДЕШ НА ВОТ!

Този БЛЬОН БикоФФФФФ преди по-малко от месец в една телевизия го питат кой е собственика на Болгар Табак а говедото мучи и гледа в тавана и вика ми ми мииии собственик е собственика!!!!!!Абе акъл в говеждата му глава колкото да стане горд член на мутренската ШАЙКА -ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дебил нещастен. Гъзоблизец като теб е по-добре да си мълчи. Сигурен съм, че ако усетиш преди следващите избори че везните накланят към социалистите, ще ходиш да се молиш на Корни да те вземе под крилото си. Както стана и депутат от ГЕРБ. Чудя се на Тиквоча, че все още те търпи, даже ти дава право да се изявяваш в ефир.

"Капибарата" не е с добра визия за пред камери, трябва да го знае...

Е, не, само Биков ще дават! Тоя надмина Караянчева и Атанасова на куп! По всички телевизии и по всички въпроси е компетентен!

lu4ka

Е няма само Винету да дават по телевизията. Хайде малко и някой друг.

Не знам за ББ, ама напоследък само ушко фатмаков дават

Ами така е: докато Баце го прожектират по Европата, Цецо го прожектират у нас;)

Ми радвайте се, че ще дават БСП по новините, че иначе само убийства, поръчкови разстрели и катастрофи по новините, а това не говори добре на гостите от ЕП/ЕС/ЕК. Шах.

Кога да ти вярваме преди да влезеш в парламента от герб или сега.? Та нали ти преди по телевизията заяви че най -голямата ти мечта е да видиш Бойко зад решетките !!!!! Сега защо не преследваш мечтите си ????Или думата има чичко паричко???

Уволняващия мутрата още ли му лиже задника? :)

Има диктатура. Работещите го казват, че има, но вие си говорите врели некипели. Има страх у народа, Да бяха направили реформи, а да видим дали щеше да е същото оп, а извън гражданите, писна ни от селски пръчки, има хора , които са за еврейчето, юриста, извън парламента е, а евреите си го харесват , името му го знаете, но с ДИКТАТ ,,, и внимавайте, защото ще ви унищожат ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО, следят те копелетата, следят и удрят яко, не ББ, а неговите послушници, а те калинка до калинка, прости и учили, не доучили , стават за шивашките фирми, а не да ми се кипрят, там където не им е мястото

Я кажете - Путин диктатор ли е???

Режимът на ГЕРБ не може да продължава вечно, но и БСП не е алтернатива, а по-скоро подобно мутроолигархично нерешаване на проблема. Подмяната на демокрацията с диктатура на една мутра и нейната групировка имат своя срок на годност, който изтича много скоро!

Каква диктатура ви гони? Аз в друга държава ли живея? Че Борисов ти два пъти връща властта на хората и те пак го избират! За каква диктатура говорим!

То щото ББ е диктатор за това два пъти подава оставка и вдига кръвно и почва да се вайка всеки път когато някой прошлек излезе да протестира!

На нас всички ни е ясно за какво е национално безотговорното поведение на госпожа-друарката Нинова. Хората не са глупави ще го оценят подобаващо това!!!

по тъпомера. Иначе момчето изглежда интелигентно. Но за съжаление герберасткия стил е силно заразен. То и Бузьо по някакъв странен начин се изказваше. Но какво би могъл да очакваш от партията на ББ, който всяко нещо си го обяснява със завистта към НЕГО. Да всички му завиждаме, че е най-коментирания по всички медии. Па макар и с минусчета.

ГЕРБ ....не очаквах ,че сте толкова тъпи ...

България: Очаквай неочакваното

Биков, щом си толкова прозорлив я ни кажи , рязането на лентички за какво служи ?

за постижения,за справяне с задълженията

Биков,биков....тъпанар очилат времето ви изтича ,че паднете от клона!!!!!!

Що за тъпо изказване!

Браво, пич, абсолютно си прав, абсолютно ! Тази няма никакви спирачки в драпането и напъните си.

Някога имаше една хубава песен "Нарцис бели". И този е нарцис, ама говнян.

Ех, Биков, Биков... явно и мозъчето ти е, кaто на млекопитаещото, чиито фамилно име носиш!... Абе, "всичко е цветя и рози", както гласи вечната демагогска теза на ГЕРБ, инспирирана от своя вожд и учител Урко БорисOFF... И каква завист, проявяваш само към леля Кур-не-е-ли, че щели да я дават по ТВ-то!... Ами, то не може само БоЦко да гледаме само, я!! :-D

Ъхъм. Ми, Томчо, щом е огромна тактическа грешка, направена от политическите противници - ми кефете се бе! Грешката е тяхна и изобщо бледнее на фона на стратегическия успех на ГЕРБ в защитата на Истанбулската конвенция. :))) Опънете се назад, хапвайте суджуче нейде из НДК, бройте пачките от фирмите с които не сте свързани и се кефете! Що търчите да се оправдавате по ала-бала-изиите?! Вотът няма да мине - ясно ни е. И на КурНи й е ясно. Пък ние ще си помислим за изборите, които все по-неумолимо и бързо се задават.

Вашите мутри - по всички канали се въртите. Одавна на хората им омръзнаха измислените награсени новини- Вие сте негатив

Абе, има някой, който много обича да го дават по новините, особено как реже лентички от всякакъв вид, ама кой беше той, че не се сещам нещо...? Подскажете де! Обича да говори в единствено число: дадох, построих, ремонтирах, направих.

всички знаем, че Борисов ще е най-давания отново. Диктаторът е с предимство.

ти си като повръщано.

Айде айде, вчера Делянчо "громеше" Йончева по БТВ ли къде беше, а на кадрите се виждаше, че горкия даже не стига пода и е стъпал на колелцата на стола. Как беше онова там за лъжата и краката?

Този главоч и оня Антон Тодоров, само снимката да им видиш и заслужават по един шамар. Гаси телевизора!

антикорупция. Ти нали беше от антикорупцията бе реставряга.Как само плюеше герб. Имаш една псувня от мен задето обръщаш лесно резбата. Като реставратор плюеше герб за корупция, а сега? Продажник. Колко пари дадоха? Провален артист станал политкомисар. Те повечето водачи на герб са такива. Като при соца - едни велики некадърници все го играеха политкомисари.

А не мисли за грешките на БСП! Егати наглата ГЕРБеращина! Омазали се до ушите в лай...далавери, докарали страната до просещка тояга, затрили де що има опити за почтен бизнес, смазали всеки опит за независима журналистика, задминали учителите си от БКП-ДС по цинизъм и тръгнали акъл пак да дават! Ама ние сме си виновни, че още не сме ги оритали!

Малиии, комунист и гербаджия само с кръв пускат кокала

А сега си придстави гербаджия-комунист.

" Снаха ми, бояджийката!

Искам да срещна този джендър сам в гората и да му се облекча хубаво.

ГЕРБ, ДПС и "патриотите" подкрепиха закона на Пеевски срещу "вторичното разграбване на КТБ" Честита ви нова "тройна коалиция"! Наздраве!

Хора, развитието няма как да подмине България. Приемете го. За ваше добро е. Макар и вие всеки ден да правите едно и също, промяната идва. Да, по- бавничко в БГ, но идва. Пожелавам ви да го осъзнаете и приемете и хванете влака. Имате компютри, имате интернет, имате цяла Европа, та и целия свят на разположение. Осъзнайте се, за ваше добро е. Миналото няма да се върне.

Човек немее пред наглостта на тези хора-всичко в България е цветя и рози-няма протестиращи лекари,полицаи,няма мизеруващи пенсионери и лошо платени работещи,в здравеопазването и образованието всичко е по мед и масло,нама убите,няма корупция,няма контрабанта от Булгартабак,няма роднински кръгове,печелещи обществени поръчки и още да ги изброява ли човек.. На управляващите вотът им бил обвит в тайнственост,опозицията мечтаела да я дават по телевизията-еме ще я дават,на нея това й е задължение да показва кривините на управляващите,няма само вашите физиономии да гледаме от сутрин до вечер по всички екрани да ни пеете дитирамби колко сме добре и какви сме олигофрени,че не го разбираме.

А мене ще ме обсъждат ли?

Тоз плъхок кат го видя по телевизията и изключвам телевизора!тъй стана и тази сутрин!!!отворих си една консерва русенско варено и опааа и отам си подаде герберската мусура!!!

Аз не разбрах,че Европа ни приветства по темата корупция и сигурност. Даже останах с впечатление, че тактично ни осраха по темата точно седмицата преди да взапочне голямата поредна евролъжа с председателството. То при такова единомислие в западните медии по корупцията БСП и Нинова са длъжни да се изкажат. Нали уж сме демокрация или май, май сме зле прикрита класическа диктатура с медии наредени на 109то място по свобода. Искаме дебати. Искаме, кирливи ризи и пикантни манджи за оядени гербери и то сервирани точно в парламента - най-голямата софра в държавата.

Абе, Томчо, добре си налапал микрофона и напоително хортуваш, ама когато за политика и морал ми говори човек, който три пъти досега е сменял "политическия си пол", малко ми олекват патетичните слова;)

Искаш да кажеш, че виждаме първият "джендър" ?

Ясен случай на "политически третополов политик" - три пъти е сменявал политическия си пол и още може;)

Този нали беше при Кукунева в нейната Партия на гражданите ? Кога премина на друго място ? Помиярите са така , няма какво да краде бега където може да се краде ! След време и този Народния Съд ще го съди , плямпала като този се опикават и осират на Бесилото !

абе тоя мисир не ходеше ли по телевизиите алфа малфа и канал 3 с един с голяма глава нещо свързани с някаква легия антимафия??? не плю ли достатъчно множко по бойко компания и корупция??? ако е той прав е знаете ли колко помия е излял сега трябва да си я глътне и ще лиже до последно подметки.....тези са най -гнусните демократи......

Тая цветарка обикаля всяка вечер телевизиите и накрая Боко ще го прати при Янето да пасе кози в Сандански.

Абсолютно прав си Биков! Снощи във Велико Търново не е имало стрелба на месо. Данъчният шеф и Петър Христов не са застреляни; Живко -Суджука от Добрич е измислица, а Делян Добрев нищо не е правил в Хасково! Всичко това са измислици и фантазии на Нинова! За да я дават по новините! Страхотен си Биков! Титан на мисълта! Ако се хванете с Десислава Атанасова, ще сте страхотен тандем!

И още нещо-със закриване и триене на коментари истината няма как да я промените!

ТОЗИ Е ЩЯХ ДА КАЖА СМЕШЕН НО ПО СКОРО Е ЖАЛЪК- ИЗПОЛЗВАТ ГО А ТОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ Е ГОЛЯМАТА РАБОТА И ДОСТА ЧЕСТО НЕ Е В ЧАС С ИЗКАЗВАНЕТО СИ НЯМАЛ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОДГОТВИ ИЛИ БАТИ МУ АНТОН ТОДОРОВ Е БИЛ ЗАЕТ И НЕ ГО ПОДГОТВИЛ КАКВИ ГЛУПОСТИ ДА ПЛЕЩИ

Да ви пикая и на ГЕРБ.Много ме ядосвате !

на червената дзурла !!

Не я мислете Нинова. Вижте си Делянчо от асково.