”Хюриет”: Папата покани Ердоган във Ватикана

Президентът на Турция Реджеп Ердоган ще посети Ватикана на 5 февруари.

Обратно в новината

Коментари - ”Хюриет”: Папата покани Ердоган във Ватикана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срещата няма никакъв смисъл и никакво практическо значение. Уредена е по искане на турския диктатор за имитиране на международна дейност в противовес с реалността на неговата международна изолация. Такава куха среща бе и тази в Гърция, дето също се самопоканил. Голяма част от турската общественост е разгневена срещу него до немай къде. Има опасност от гражданска война, а пък тоя тръгнал (за кой ли път) да спасява Палестина. Тъжна работа.

абсолютна истина!!!

Очаквам Папата да се извини за зверствата на кръстоносните походи и безчинствата на европейските държави

чабук за cтамбул

Папата да не пропусне да го поглaди по главичката!

Ши му напипа РОГЦАТА

да си остане там и да си другаруват - цяла Турция ще си отдъхне!

Шейтанът ще стъпи във Ватикана.

Прав си имайки предвид, че самият папа е шейтана- аде без католическо лицемерие- не, че Ердоган е нещо по цвете за мерисане, но никога католишки лукавости.

А при Аллах кога?

Скоро го показваха - дъното на гащите му е виснало - няма да далеко.

Е, кво толкова - срещат се двама от най-големите ислямизатори на Европа. Ми, естествено и нормално е от време на време да координират действията си.

Има два варанта: 1. Еродоган след среща ще стане католик. 2. Папата след среща ще стане мусульманин. Мисля че ще стане 2 вариант.

Ердоган се прекръсти и си тръгна като християнин...........

Догича е по далаверата, ще ходи във Венецуела, че там нефта евтинджос, а и политическа изгода има. Учи се Бойко от господарите!

Папата цени високо Ердоган. Като способен турски държавник. Някои тук го плюят, а по света се надпреварват кой да го покани най-напред

Storen

Всъщност е точно обратното. Престижа на Турция се срина до най-ниската си точка откакто е република, точно благодарение на Ердоган. Чудя се как е възможно да не сте забелязали? Благодарение на него в Турция тлее гражданска война, която той одържа единствено със сила и бруталност. Политически турската република е по-слаба от всякога. Икономическите последствия ще последват скоро. Предполагам папата го е извикал с надеждата да му налее малко разум в главата, за да предотврати още по-големи поразии, на които този човек изглежда способен.

не си си изпил розовото хапче...побързаи...

е това вече е добра новина

Въпроса е кой на кого ще мие и целува краката... и още нещо.

Вероятно папата ще измие и целуне краката на Ердоган.