Родни евродепутати настояха за отпадане на визите за САЩ

Евродепутатите Емил Радев /ГЕРБ/ЕНП/ и Филиз Хюсменова от АЛДЕ настояха за отпадане на американските визи за български граждани.

Обратно в новината

Коментари - Родни евродепутати настояха за отпадане на визите за САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И да махнат тип визи са за пътуване 3 месеца, както и в Канада искаме да паднат работните визи за,да може 5 6 милиона българи да идем там да живеем човешки живот.Но тва никога няма да стане....

Mоже да изглежда невероятно но има шанс визите за всички европеици да се премахнат от Tръмп. Aз лично искам визите да останат за да се подбират хората които имат достъп до моята Rодина

И кво като ги махнат?Колкото пъти ходя в тая скучна краварска страна се убеждавам в това,че трябва да си мноооого зле да живееш там!Роботизирана нация,фалшива,лицемерна,като коне с капаци са завалиите! Такава им е и веселбата и храната и дървените бараки с малки дворчета и любопитни съседи..... Психоландия!

И като как си я представят тез ми ти другари, че ще стане таз рабутъ????

абе тия големи клоуни...а в САЩ преместиха ли си го не разбрахме

на тръмп не му трябват дебили от лош материал. има си ги достатъчно.

Дали ходенето в кочина ще е без виза или с виза - все тая. Да му мислят говедата.

Каква ще е цената за тези визи??????????.Да плащаме много скъп ток на ,,американските централи,,Комшийте около нас са прекратили нейзгодните договори,ама трети мандат имат и само когато има в личният джоб,Герб се правят на ударени .Нушо и ти имаш вина за скъп ток,не им искаме безвизово.Искаме евттин ток.

Абе, тоя Емил Радев не беше ли от бандата на суджуците ? Да отнесе некоя и друга тарга на Н.П. Рубин и проблемът може да се реши !

Чиба!

Шило

И янките си го преместиха. Нали?

Ох, нещо ми влезе в окото от прахта която ми хвърлиха. Кой ги пита тях или нас или който и да е. Нито Европа ще ритне срещу америка, нито америка ще се трогне. 80 000 окупационна рамия не е ника за подценяване. Пък и златото ни "пазят". .......Тя Германия ако имаше някакъв суверинитет, щеше да си строи северният поток без да се колебае, да, ама не

Някой депутати, баровци, министри и мафиоти пратиха децета си в Америка да учат и работят и сега им е терсене да се редят по опашките за визи за да идат да ги видят, това е цялата работа

Еееееййййй е сега вече Тръмп ще си го премести в другия крачол.

Аз лично не им ща визите, но бих искал те да си вдигнат от тук базите и да си оберат чукалата и пушкалата. Срамота и унижение е как го позволихме това да се случи.

БРЦК

Бла бла вла и визите са си факт, ама само за аборигените. Иначе аборигените си мислят ,че са европейци.

На всеки е ясно, че към България, като държава и към българските граждани, много често от ЕС и САЩ се прилагат различни стандарти от приетите в ЕС и договорените между ЕС и САЩ. Никой не обяснява защо една Холандия, хей така, ни спира с вето за членство в Шенген, нито пък защо САЩ нарушава споразумението си с ЕС за безвизов режим на гражданите на двете общности, където САЩ се правят, че не знаят, че България е в ЕС редовен член! Време е Дългогодишният ни Премиер, да се яви пред НС, или пред националната Телевизия и да ни каже, защо е така и до кога ще се правим, че не забелязваме, как се държат с нас различно! Ако не може да се справи с тези аномалии, да си подаде оставка и да се търси друг премиер, а не пак да се връща той с изборни тарикатлъци, за да угажда на приятелите си от ЕС и САЩ, имащи двойни стандарти към страната и народа ни!

Ясно е защо за българите има двоен стандарт и ни третират като трета категория хора. 1. Най-близки сме до руснаците. 2. Нарязахме си ракети и унищожихме армията си.

Пишейки за руснаците, излиза, че е много лошо да сме православни християни и да има вековно дружеско отношение между руският и българският народи! Ако малко се замислиш, ще стигнеш до извода, че единствената алтернатива за България е по близки отношения с Русия и Евразийският съюз и ползването на това като коз при разговорите с нашите опекуни в ЕС и САЩ, които ни смачаха и се държат с нас като с подчовеци! Трябва поне БСП да заяви това открито, или друга родолюбива партия да оповести реалната алтернатива на модерното ни иго!

Ми то лудите искат в най- реномираната лудница.

настояха за отпадане на визите за САЩ пред Баня башъ, както и пред Централни Хали.

USA няма да премахни визите,американците вигдат какво става в BG,тези депутати на тях е по добре младите да работят на ванка нелегално и ще правят повече пари,и ще вкарват повече валута,която никоъ не ти казва каде отиваt,и така те ще помагат на родители роднини,хем пари на депутатите ,хем няма гладни,защото даргавата се освобогдава от отговорност да вдига заплатите,защото всеки коъто работи на ван помага на някоъ. питам аз моге ли някоъ да ми одговори каде отива тази валута от ченге бурата,това са милярди,не говоря за тези които са вкарани по банков пат,ще се радвам ако някоъ ми одговори,

".....колеги от различни политически групи, се обединиха около идеята, че трябва да се гарантира равнопоставеност на всички европейски граждани....." Те сега се обединяват, а аз си мислех, че това е принцип в ЕС?!

Не са познали. Бащицата Дъмпи-Тръмпи ще ги натири ....

политическо джудже - добре казано само че какви са предпоставките Европа да е политическо джудже не са ли вградени точно там от където се подават командите кой стои над Европа и какви са механизмите за недопускане това е все едно на некой да му "съдействат" в избора на президент с малката уговорка че на други, вече са му избрали президента отдавна а и не само президента ама и всичките органи по същата процедура

типичния двоен аршин... неудобния проблем се сбутва в тъмен и прашен ъгъл и се чака.... при въпроси се овърта...

И кво каза Европата, че на българите им трябват визи за САЩ, въпреки, че п о принцип за граждани на ЕС не се искат? А, да, пробваха се да размахат пръстче миналата година ли кога беше и толкоз.

отдавна трябваше да стане !

Изненадващо и учудващо - най-големите продажници на няколко континента, да се сетят да направят нещо и за народа си. Новината направо трябва да е в раздел BREAKING! Нищо чудно такива платени подлоги да обслужват всъщност германски интереси и да изпълняват мръсна поръчка като се закачат с янките. Все пак, да не забравяме, че древногръцкият историк Херодот твърди, че фараонът Хеопс е построил най-голямата египетска пирамида с пари, получени от храмова проституция...

пореден спам за сдухване на дебили

съгласен съм,и нека ако отпаднат първо да са циганите

ако не паднат - реципрочност....какво е това ще ни третират като втора ръка хора и ще си разигряват коня --- воени бази марици и т.н.

ама за реципрочност се изискват топки а не усукани ташци кат на Тиквуня от същите тия американци

Искам да си харча пенсията на Хаваите, но не ми дават виза.

там си имат миячи на чинии и без визи

Кой е тези хора да ни диктува нещо ...

Това вече ли е най-големият ни проблем?