Йончева: Не работя за чужди служби, Борисов трябва да знае

Не работя за български, нито за чужди служби, премиерът Борисов би трябвало да има такава информация, така Елена Йончева отговори на обвиненията на Делян Добрев

Обратно в новината

Коментари - Йончева: Не работя за чужди служби, Борисов трябва да знае | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Платените ( не платени не могат да съществуват свободно във вселената) Джендъри са стегнали редиците ( доколкото им е понятен смисъла на тази фраза) и себеотдайно защитават побратимото си същество.

Въпросите са прости: 1. Откъде у свързани лица с ДД има 2 млн., които отиват към негови близки, докато той е държавен служител на висш пост? - първо - за гаранции по кредит за толкова много пари (откъде тия, дето вземат 2млн. заем имат толкова, че да гарантират такъв заем) - второ - за самия кредит (откъде тия, които дават 2 мрн са взели парите) - трето - ако са ги взели от офшорки, кой ги е внесъл там, че да ги взема сега и да ги дава като заем) Нормални въпроси за един политик, на когото са предоставени държавни пари, позиции и лостове да решава за цял народ Не трябва ли да се пита нищо ДД, само защото ако го питаш, той, вместо да отговаря, ще почне първо да се разплаква по студия, за да доказва, че е съсипан от подозренията, после - ще плюе обиди, обвинения и тъпи трагикомични определения за своята красота, която заслепявала околните и те почвали да го "фиксират". Някакъв си, дето не може да отговори на въпрос, освен чрез самофиксиране в себе си и приписване това на другите.

Г-жо, ДРУГАРКО, Йончева, Вие май с ББ, който все пак е действаш МП, сте имали доста допирни точки?

Тоя ДД и тези около него наистина се държат като ИНФАНТИЛИ! Иска им се обяснение за нещо конкретно, свързано с милиони държавни пари, а те, вместо да отговорят защо са получили тези пари, без да спазят правилата, които трябва да спазят, за да ги получат (оградата на границата напр.), отговарят като озъбен четвъртокласник. Плюят, мажат, хвърлят лайна наляво и надясно, вярвайки, че няма кой да ги принуди да отговарят на въпросите, които дължат на обществото.

За пореден път станахме свидетели как български политик, народен представител, вместо да даде отговор на резонно поставените въпроси, интересуващи българското общество, които са на вниманието на българската прокуратура, опита по един недостоен начин да отклони общественото внимание с изключително погрешна посока

ББ трябвало да те знае? Та той няма как да познава курвите около лъвов мост.

ББ е известен с Магурката. Май ти си една от тези, които се въртят там, след като знаеш къде може да се открие Йончева.

ТРЯБВА КЪМ НЕГО ДА БЪДЕ ЗАДАДЕН И ОСОБЕННО НА ОРТАКА МУ ЦВЕТАНОВ!

Елена защо се разправяш с този мерзавец,а не отивате на съд? Той се чуди как да се оправдае и тръгва да те напада.Осъди най после един престъпник да влезе в затвора.

ама свободните медии си мълчат

Ще бъдеш осъдена -долен боклук,служител на КГБ. Взе да дърпаш на зад -ама аз това не исках ,ама аз друго исках,ама няма за какво да се хвана 0ама той е със свален имунитет.Толкова си гадна но да знаеш че ще си платиш за всичко изцъклено мекотело.

тя по твоите думи е агент на руснаците, ами Цветанов на кого е бе душко?

и за червените крадци, това са и службите.

ЧЕЙНЧАДЖИИТЕ ОТ ХАСКОВСКО БЮРО ФОРУКОМ СЕРАТ СУДЖУК :)) ...

Я, то в Хасковска община било голям купон?Поддържания преди от ГЕРБ кмет ,вече го дондуркат червени бизнесмени,като единия толкова го е купил,та чак му седнал на стола и се разпорежда,а кметчето само подписва.А Еленка инструктирана да ни ангажира с Делянчо! Това не беше ли Кмета с подарената скъпа кола и дълга екскурзия в Монако?Даа!Ленче,Ленче,не ти е чиста работата!То не ,че Делянчо много хубав,ама ти изобщо! Бай Ганьо го задминаха в Хасковска община!

тях май ги забравихме, а делянчо сам е давал парички през овшорката на татю си да прави завод! Тук е по-големия зор от дека са милионите на Дилянчо?

Не разбирам колко процента дебил трябва да си че сам да се наречеш Лумпен.Що за наглец трябва да си ,че да имаш очи да поучаваш хората и да казваш мнението си.Моля ви, спрете с тоя слугинаж на соросоидните масони-

А бе мирише работата и на двамата...еленка нямаше да е това, което е без Станишков, а Добрев с тези офшорни пари... Просто все то лай... но Еленчето си мисли, че при нея вонята е по малка.

не можеш ли да ги изриташ през ноща по бели гащи за 5 минути както подобава

трябва да направи партия и да натири в белене бб и харема

Хайде бе! Че има ли бесепар, който да не работи за чужди служби и интереси? Всичките са такива, още от 10.11.1989г., когато свалиха бай Тошо и основаха БСП: ".... Неслучайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър...." Из интервю с Академик Борислав Йотов. "Илияна Йотова се появи в таен списък на Сорос. КАНДИДАТЪТ ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ОТ БСП Е ВЗЕМАЛА ПАРИ ОТ БОРСОВИЯ СПЕКУЛАНТ", 15-09-2016 eurocom bg). "... - Преди да станете министър-председател вие бяхте секретар на ЦИК за изборите на ВНС и през вас преминаваха регистрациите на партиите за тези избори. Как се регистрира ДПС? - ДПС се регистрира като Движение за права и свободи, не като политическа партия. Регистрирано е по нареждане на покойния министър-председател Андрей Луканов...." Из интервю с бившия премиер Д.Попов, публикувано в blife eu под заглавието "Как САЩ създаде БСП". "...- Луканов пусна Сорос в България, който изгради всичките си структури у нас ... ", в Blitz bg, 28 Септ. 2014, заглавие "Костадин Чакъров: Костов беше експерт на БСП, Луканов го изпрати в СДС". "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа...", 27.октомври.2016 / 16:07, Телевизия "Европа". "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП... след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа).

Ама що не кажеш нещо за ГЕРБ и кой го създаде и защо? Че то и ГЕРБ са направени в същата кухня от където и ДПС !

Ами кажете Вие! За ГЕРБ още не съм чел. Ако Вие знаете, моля, кажете къде да прочета!

Тупур тупур тупур дяяя падна от маторя тя а пък после се изцепи че е скочила сама

Цяла България знае, че г-жа лъжа и Ленчето Йончева не работят за чужди служби. Те работят за руското разузнаване и КГБ. Те не са чужди, а от 74 години - наши. Нали с тяхна помощ Радев стана президент.

Според Вас значи, обучаваният в САЩ бесепарски натовец работи за руското разузнаване и КГБ?! Т.е. и Вие си мислите, че в САЩ обучават не свои агенти, които да служат на техните интереси, а само и единствено български патриоти и русофили и че след антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., извършен от другарите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танка, Станишев старши и пр. основатели на БСП, с подкрепата на американския шпионин Горби, някой може да се докопа до властта без козяшка благословия?! Е, не! След 10.11.1989г. у нас всичко е Козяк и само Козяк! И с козяшки мангизии режисура, разбира се! "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017г., eurocom bg. А че бесепарите заблуждават червените бабички със слухове, че са свързани с Русия е вярно, но то е за да не загубят и тяхните гласове: "...Тази партия (БСП - бел.ред.) използва русофилски лозунги и идва на власт. За нея гласуват хора, които симпатизират на Русия и искат добри отношения, а когато идват на власт, всичко се променя и всичко се проваля", каза Решетников...", 15.12.2016г., trud bg.

ТИИИ ЛИИИИ !!!!

Правилно, Другари! Руските служби не са чужди!

А бе аз мразя всички комунисти,били те герберасти или бесепари,няма разлика между тях,но това педерастче Делян Добрев е много гнусно и нагло и ни прави на по големи олигофрени от магнолията Борисов!Тоди педал започна да поставя рекорди по далавери и кражби!Йончева може да не е перфектна но поне осветлява някои далавери на тази девойка Делян Добрев!

Блядочка не работи за чужди служби, а за РУСКИТЕ !!!

Руските служби не са "чужди" според другарката

Йончева не се спира да бълва гов.а! Нали се сещате как се нарича органа в човешкото тяло, от което излизат отпадачните продукти на храносмилането? Йончева се мисли за голям герой, като играе ролята на този орган, и си мисли че така става по-симпатична!

ОТВРАТИТЕЛНА ТВ.Р! Това нещо на снимката никога няма да ми стане симпатично! Това нещо на снимката отблъсква и отвръщава! Ако БКП си мислят, че чрез онова отблъскващто същество печелят някакви позитиви, брутално дълбоко се лъжат!

Защо те отблъска, виж каква хубава жена? Ама сигурно си ГЕЙ !

Значи и аз съм гей. Тая е отвратителна.

Преди малко зачетох, че БСП иска, прокуратурата да се САМОСЕЗИРА за ;ДОБРЕВ !!! Едобре де, нали шашавото ЛЕНЧЕ показа документи, които е приготвила за прокурор !!! Явно страхъ от лъжата е огромен, щом не смее да ги даде, а търси самосезиране !!! Знае, че я чака пандела за клевета, ако се докаже, че е лъжкиня !!!

Каква грозотия е тази съсухрена изпита бабичка. То, баба Яга е по убава от нея. тази руска курва и агент на кремъл трябва да бъде в пандиза.

Йончева размаца гадната герберска муцуна Делянчо

За няколко години емблемата на ГЕРБ - Делян Добрев стана милионер и офшорко

Вещицата Йончева да излиза в пенсия и да си лекува тежката менопауза. Надмина Дърева по нахалство и грозотия.

2

аидееее,тежката джендърска артилерия на герп се включи в защита на сукалчето делянчо,делян пеевски или делян добрев все едни и същи лайна

Добрев ТВЪРДИ, че ТОЙ определя енергийните проекти !!!!!!!!КОИТО НЯМА ДА СЕ СЛУЧАТ!!!...Значи си ИГРАЧ ,А????Няма да питаме за кого,понеже знаем КЪДЕ си учил...Ти си джендър ,добрев-еднакъв с великата тройка---прокарващи конвенцията

РУСКИНЯ,КАКТО И БЕЗОЧЛИВА.

кога е работила за български служби и България.Тя е използвала български служби и ведомства да ги източва и да цука от тях.Единственно българско в нея е ,че баща им е българин,ама той е със руско самосъзнание.Чиста рускина и по интелект,и по инат,и по злоба ипо...и по...

Не работела за чужди служби !!!!!!! Борисов трябвало да знае !!!!! Тази наистина е малоумна !!! Борисов да не е руския посланик ?? Да нее шеф на кгб, или му бърка името с Путин !!!

йончева не работи за чужди служби! тя си работи за руските служби! нали си е рускиня!!

Не може определено посредствени хора,като Йончева ,да ни представляват и да очакваме нещо добро от тях за Б-я. Погледнете мазната и физиономия..

Слушай пич, аз комунисти априори не понасям, но се питам повече ли ти допада физиономията на заспало теле, която има добрев? Както се оказа обече, телето не е съвсем заспало, защото е разработило печелеща комбинация в общината, чиито придставител е. Образованието на добрев, пък изобщо не е за коментиране - бакалааар пу нам си кво.

Побеснела е другарката. Преди на върха я избута хамстера, ама остаря и вече няма креватни върхове. Сега й остава само злобно да лае. То в столетницата интелект и възпитание не се толерират. Там трябва да лаеш истерично и злобно и ще ти обръщат внимание.

Нека лаят както едните, така и другите и да си изкарват лайната наяве. Какво толква. Сега вече знаем, че добрев и далаверджия, а Йончева агент на служби, може би чужди.

Бивше гадже на Станишев... С руски произход...Нищо не обяснява за държавната хранилка през изминалите години... Пари, апартаменти, имоти...Вервайте й.

А аз си мислех че само Курнела лъже. Тази лъже като 10 дърти циганина от Столипиново. Всъщност лъжата е основен прийом на БСП-БКП. Те винаги са лъгали - кога явно, кога завоалирано, но лъжат като за световно. напоследък имат и ново развитие - смесват лъжа с общоизвестни факти и правят фантастични изводи. Др. Йончева е била вербувана за съветските спец-служби още в СССР, където е учила. Тя, като дъщеря на партийни номенклатурчици се е издигнала на базата на агентурното си битие. както и Цв. василев. Ако не беше агент на КГБ (каква прилика КТБ ->КГБ), досега 10 пъти да са го доакрали в България да го съдят. Кто журналкистка др Йончева е имала контакти, които са невъзможни нез помощта на руските спец-служби. Имала е достъп до места кудето много малко руснаци имат достъп (да не говорим за чужденци). аз не знам дали сега тя е все още кадрови сътрудник на някоя от руските спец-служби. Но това няма ниаккво значение. като добре знаем бивш агент бивша курва и бивш негър няма.

Ти щом го знаеш , значи и ЦРУ и Мосад го знаят и на Делянчо му е спукана работата !

Ами, ако както сам признаваш, че не знаеш, тогава какво дрънкаш и пишеш.

ПАЧАВРА

Защо ни занимавате с тази казачок пияница

Само и погледнете физиономията...........отврат, отврат, отврат.Може да говори на брифинг на социалистите, но сутринта, когато неколкократно арменчето каза че са я търсили, тя е отказала да се включи,.Защо ли, се пита в задачата.Отговора е ясен.

Изтрещялата куковица отново лъже публично.Те с Нинова се надпреварват да лъжат.Крайно време е да бъде осъдена за постоянните си лъжи .Обикаля огради ,общини и маниполира общественото мнение.Нека и ГЕРБ да скочи и да ги разобличи тия мопенници.

Момци нема да се коркате , криптограмата с двете Б от Банкянската пирамида е вече разшифрована - Бациликус анти-Булгарикус.

Много неприятна жена, вместо да се посвети на закъснялото си и щастливо майчинство, тя е станала "бухалката" на К. Нинова. Много жалко.

руските служби не са чужди за нея, защото е 1/2 рускиня, а може би 3/4 ???

По тази логика ние трябва да сме управлявани от "чисти" американци.

Правилно, и аз това щях да пиша, но сте ме изпреварили. Йончева работи за кремъл на 100%. Няма Делян Добрев - Има Аец Белене и обратно.

Йончева, спри да отговаряш на този плазмодии Делян Добрев! Бойко Борисов и ГЕРБ му спуснаха всеобхватен чадър! Настроиха всичките си пропагандни инструменти, способи и медии, да озмислят хули против теб и да те атакуват! Битката в неравностойна! Няма медия, няма власт, няма нищо в България, което да не зависимо от Бойко Борисов и ГЕРБ! Масираната пропаганда с феикове против теб ще ти навреди много! Пропагандата, за сега е непреодолима сила, а у нас тя е изцяло в ръцете на ГЕРБ! Виж на кое место в Европа са нашите медии по независимост(зуци)!

Това че комунистите са представителите на съветска русия в БГ от дена на нейното създаване го знаат и тези в първа група на ОДЗ.Те защитават нейните интереси тук и по света.ЗА ПАРИ.Да не би москва да ПОЗВОЛИ на свинара от правец и къмпани да си ПОДГОТВАТ "преходчето" и да вземат всичката собственост в БГ за черни очи.Много ми е интересно какво ше стане ако докаже "държавна измяна" на тази с лудия поглед.Ми нищо нема да стане.Вие знаете ли че висши БГ военни са завършили ген. щабни академии в русия преди 89г и имат достъп до натовска информация.Въпроса е как кгб ги е изпуснало през това време да не ги вербува.Изпуснало ги е ама друг път.Така е момчета от CIA.Не ги е изпуснало.И тези хубавци днес работат в часни фирми работещи за военните.И се врат в натовски структури.И си ТРОПАТ в москва квото докопат.А за теа дето са от дс и сега продължават да са "разузнавачи". И да не "пеят" на москва.Ми те са всичките активни файтъри или техните деца.Ми те са рожби на комунистическа русия и НЯМА СИЛА КОЯТО ДА ГИ РАЗДЕЛИ ОТ НЕЯ.Без русия те щеха да пасат патките на село И НЯМАШЕ ДА ИМАТ ТОЗИ ЖИВОТ КОЙТО СА ЖИВЕЛИ И ЖИВЕАТ СЕГА.

Какъво щеше да прави боковата без русия...Хаха до там ли стигнахме ио това да не ни е ясно.КОЯ ЩЕШЕ ДА Е боковата без оня касапин баща и.Който е бил един от майсторите от избиването на онези 25000 ДВАЙСЕ И ПЕТ ХИЛЯДИ БГ в месеците след септември 1944г.Заедно с правешката мърша и мирчо спасов. хаха,филмчето за къщата на лъвов мост.Разбрахте ли бе oт CIA.Това е БГ днес.Или таа "данс"-ПРИМЕНУВАНАТА "дс".Оня дето изчезна в гърция па се върна-първия шеф на данс-син на активен файтър.Днес там има ли такива дето ДА НЕ СА ДЕЦА НА АКТИВНИ ФАЙТЪРИ.А те са най-верните псета на русия.Може би но на дали,едва ли не...Щото без нея те щеха да са там от дето додаха в софия през септемврито на 1944г.Разбра ли бе посланника на америка.Това кажи в лангли.А таа снимката наистина има луд поглед...хаха,луд ама друг път.Щото знае кво е БГ днес.И за това мe продава , продава ме и не и дреме...