Миков скастри Нинова за третия пол

Не може третият пол да е основна тема. Рискът е БСП да бъде изолирана от европейското ляво семейство. Нинова се поставя над партията и колективното ръководство

Обратно в новината

Коментари - Миков скастри Нинова за третия пол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинова много сериозно взе рекламната камания на лъжепатриотите, които са с падащ рейтинг, но позицията, която зае е принципна, българска и правилна. Г-н Миков, аз съм 70-годишен и ние с вас сме от четвъртия пол: ракиен, винен, бирен, може конячен, водка или уиски.

БСП пак яко се издра, и не за първи път! Затова е мръсен въздухът в страната и особенно в София! Няма зощо да се хвърля вината върху колите, пушеците и прахуляка! Друто нещо нрови България!

Искаме РЕФЕРЕНДУМ по въпроса. Я тоя третополов пияндур да си се скрие пак в дупката.

Третополовите искат референдум! Мухахахахахаха!

,.. защитава /Нинова/ българските интереси , нали сме СЛУГИ НА ЕС и САЩ /НАТО/ !?

И този забрави, че представлява българите в ЕС, а не ЕС в България. Тия са съгласни на всичко, само и само да продължат безполезния си охолен живот, пудрейки мозъка на нас дебилите. Нинова разгневи вечните депутати - клакьори, родени със сребърна лъжица в устата, така че ще яде бой и от свои и от чужди.

ВРЕМЕ Е ДА ИЗБЕРЕТЕ-ДАЛЕЧ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГЕЙПОЛИТИЦИ ИЛИ ДАЛЕЧ ОТ НАРОДА НА БГ!!! ВПРОЧЕМ,ПОЛИТИЧЕСКАТА НОМЕНКЛАТУРА КЪМ КОЯТО ПРИНАДЛЕЖИШ И ТИ,ОТДАВНА Е ИЗБРАЛА ВТОРОТО!!!

Ами джендър не е пол. Ако вярвате на миналите през всички партии въжеиграчи и депутати в по 4 паррламента, като Нинова и доноснока Георги Марков или на незнаещите бъкел английски доносници Каракачан и Валери или на теолога от Шуменския с 6 условни присъди за хулиганство Волен. Краси е уникат щото бил защитил докторат в Югозападния на тема външнополитическа дейност на вмро, това е веротно първия доктор по външна политика , който не знае чужд език и не е прочел и един външнополитически документ. Та тези търтей дежурни депутати без никакъв принос и нокакви качества, смятат да си живуркат до гроб във властта с единственото качество , че не са обратни, кпето вероятно е доста спорно.

Макар, че не симпатизирам на партията столетница, няма как да скрия задовлството си от ръководството на кака Курни. Станишев не успя да тегли балтията на БСП но тя ще. Самия факт, че няма вече опозиция в саматра БСП е факт, че тя върви към залеза си. Интересно е как се смянт нещата в света. Либералните парти се отказаха от гейството, а консервативните го подкрепят .... Има нещо счупенно в цялата работа....

Глей ся Миков. Не съм ви фен нито на партийката, нито пък на КурНил Но тя е по-хитра от тебе и просто печели електорат. Така както спечели електорат и като разкарва тебе и такива като тебе НС и от ръковоството на БСП. А на тебе ти беше отдавна време да се сетиш едно простичко нещо - вие, политиците сте избирани за да изразявате и осъществявате исканията и вижданията на хората. Айде да се отървеш от презрителното и високомерното ти мнение, че ние сме овците, а вие сте овчарите. поучи се от БоБо - той мълчи. Иначе, да - трябва проветрение в БСП. А и в другите партии.

"Истанбулската конвенция е именно част от тази Дяволска политика за налагане на джендър-доктрината под булото на борбата с всякакъв вид насилие над човека. От чл. 4, ал 3 на документа получаваме още един удар ако не сме разбрали, трябва да ни стане ясно, че Прилагането на разпоредбите на настоящата Конвенция от страните, по-специално мерките за защита на правата на жертвите, трябва да бъде осигурено без всякаква дискриминация, основана на ПОЛ, СОЦИАЛЕН ПОЛ, раса, цвят на кожата, език, религия, политически или други убеждения... Забелязвате ли как понятието социален пол е наредено до думичката ПОЛ, за да стане ясно, че СОЦИАЛЕН ПОЛ няма нищо общо с традиционното разбиране за пола като родов белег?" Валерия Велева

Миков е поредният престъпник! Тук не става дума само за третия пол. Конвенцията съдържа тесктове с расизъм и дискриминация спрямо мъжете. Освен това ако бъде приета ще бъдат създадеби органи, които ще източват финанси от нашите данъци и ще перат пари под предлог, че защитават жените и децата. Проблемът с насилието над жени е силно преувеличен. Тази конвенция има други цели и е много опасна. Хората, които я защитават, трябва да бъдат съдени!

МЕДИЙТЕ СТЕ СЛУГИ НА ВЛАСТИМАЩИТЕ,СКРХТЕ СТАТИЯТА С МНЕНИЕТО НА Г. МСРКОВ ЗА ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ.НАГЛИ СТЕ

До къде я докарахме, Нинова- жена която искаше да се разбере по мъжки с Борисов да защити интересите на България и да не подпише Истанбулската конвенция. :)

като ратифицират конвенцията няма да казваме бременни жени, а бременни хора

Всички "Х" полови се натискат да се подпише тази конвенция. За Миков се знае че е п*а още от времето като беше председател на комунистите.

Дъртите пръцкаме повече и вмирисваме на младите работата. Така е като искаме да сме начело вместо да си гледаме вилата и лозето -тихо и спокойно.

Амчи за туй мирише,както казва другаря Миков от "Посерано" 20.Точно от документите които изкарва и ще изкарва още Антон Тодоров за криминалната приватизаторка Курни Нинова,а за Курчо Добрев си е ясно и децата знаят как го хванаха по бели гащи на сръбско-българската граница.Какви още документи са необходими,бе чоджум.Ами за Корумпиранбашев - евродепутатина,дето има ВЕЦ-ове и ВЕИ-та и опропасти българските реки и природа.Мирише,бе,миришеее.Колкото и на гувната да хвърляте евтини парфюми.

Много простотии се пишат тук! Мишо е готин! Помислете с главите си и по-глобално......Не се поддавайте на просташки коментари! Шулц и Станишев са поставени за да унищожат старите леви социалдемократически партии в Европа и да оставят либерастите да ги заместят. А консерваторите ухажват националистите и ги приобщават, за да бъдат контрапункт.

Ако някой иска що-годе обективно мнение за Истанбулската конвенция, да погледне статията "Как двата пола родиха третия джендър. Истанбулската конвенция и последиците от ратифицирането й в България" на Антон Гицов в днешния брой на "Труд".

ТОВА Е ПОРЕДНАТА СТЪПКА КЪМ УСТАНОВЯВАНЕ НА НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД/NEW WORLD ORDER/!!!КУКЛОВОДИТЕ БЪРЗАТ ОТЧАЯНО,ДОКАТО НОВИТЕ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ ДВИЖЕНИЯ НЕ СА ИМ ОБЪРКАЛИ ГЛОБАЛИСТИЧНИТЕ ПЛАНОВЕ!ГУБЯТ ТЪРПЕНИЕ И БЪРЗАТ,ВСЕКИ ДЕН ЧУВАМЕ ЗА НЯКОЕ НОВО ИЗВРАЩЕНИЕ!!!ОТНОВО Е ДОШЛО"ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО"!ОТ ВСЕКИ ОТ НАС ЗАВИСИ БЪДЕЩЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!МИСЛЕТЕ!!!

сигинка.Ма много така тънко,тънко го караш,тарикат баламската,ама едно щъ ти кажа.Да, Партията се изчисти от вечните депутати и номенклатурчици и си сложи за лидер една.... криминална приватизаторка,а заместникът им е граничен контрабандист.На какво ти мирише сега?.

Доказателствата! Доказателствата на масата! Фактите на Антон Тодоров и Десислава Атанасова не стават и за клозета!

в бсп отдавна се е разсмърдяло на дърти плесенясали комуноиди и мазни сер-гейове и кур-нелии

Доколкото имам наблюдения, темата за третия пол не е основна тема за БСП. Това е тема , по която те трябва да имат позиция и смятам, че тя е правилна. Последните месеци показаха, че основните теми на БСП са няколко: корупция, престъпност, доходи. Не съм член на БСП и не съм аз човекът, който ще им дава акъл, но все пак мога да изкажа мнение. Смятам, че изброените теми са важни и са дневният ред на България. Европредседателството е рутинна процедура и дали си се представил по-добре или по-зле не е толкова важно. Никой няма да ни изгони от Европейският съюз.Там сме, не защото имаме мощна икономика, модерно селско стопанство и силна армия, а по геополитически причини. А господин Миков трябва да запомни няколко важни неща. В БСП добре са направили, като са махнали вечните депутати и вечните членове на изпълнителното бюро. Това е добре и очевидно това не се харесва на някои. Освен това, добре е господинът да запомни, че третият пол не е нещо, което ще бъде прието от българина! Не говорим за насилието над жените, а за други неща. За насилието над жените от БСП излязоха със становище.Третият пол, господин Михов е нещо, което е на светлинни години от народопсихологията на българина. БСП няма как да приеме нещо, което е дълбоко анти българско!

По темите за корупция- БСП живее от 25г.от това. Те са ООД между 20 фамилии. По темата доходи- изпитал съм на гърба си подоходната им политика-върнаха ме в първи клас; Престъпност- Боже!!! Имаше един вътрешен министър- Начев, що народ се изби,СИК, ВИС, измислиха закони с които не можеш да вкараш никой в затвора.... А този,дали си е изпил сутрешното уиски ?

Тъй, тъй, викаш Живко Суджука от Добрич не съществува. Делян Добрев не е кадрувал в Хасково, макар че, кметът, който е от ГЕРБ твърди, че точно той е главният кадровик. Според теб, БСП трябва да си мълчат. Нищо, че са опозиция. Ами и аз живея в България, а не в Занзибар и мога да сравнявам.Престъпността и мутризацията на държавата в момента са чудовищни! Това да се вика на черното, бяло, с нищо няма да измени ситуацията.

Замирисало е от старци като тоя. Корнелка, към момента, е единствената що годе читава опозиция. Дано оцелее повече време, че да им бърка в схемите и на управляващи и на съпартийци.

Съюзът на третополовите е надпартиен. По повод темата се оказа, че на върха в БСП има едно доста голямо "ляво семейство" за което семейните интереси са над партийните

Тоя мазник още не може да проумее факта, че не е шеф на БСП и по стара нашенска традиция продължава да живее със заблудата, че е богопомазан и единствено достоен! Всъщност си е просто една никому ненужна политикантска креатура!

всички тези дърти мошеници от бсп трябва да бъдат дадени на прокурор. отдавна чакаме моментът "фараонът" р.овч. да излежи милиардите неустойки, които платихме за неговите кухи енергийни проекти.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия винаги сме били привърженици на личния пример и не можем дори да си представим какво би се случило на онзи, който се опита да упражни насилие над г-жа Нинова. Затова конвенции не ни трябват.

терористичната партия бкп е била извън закона по царско време. редно е наследницата и бсп да бъде забранена със закон и всичките и партийни дейци-комуноиди, барабар с алкохолика миков, вулгарната нинова и агента р. овч., да бъдат разследвани за пране на пари, корупция, укриване на доходи и данъци, конспирация срещу държавата и подмолна агентурна дейност в полза на чужди държави

Ех "ТОТО" и ти доста трудничко вдяваш! Като гледам колко плюсове са ти поставили, май имаш голяма компания. Та на въпроса. Предлагаш да забранят и закрият БСП? Добре! Но на нейно място нали трябва да има друга лява партия? Или викаш, няма нужда. Една от най-бедните страни в Европа, където голяма част от хората трудно си плащат тока, да няма лява партия! Направо изби рибата! Сам ли се сети за това?! Всички седесарчета ли сте толкова задръстени? Ти по-добре кажи докога ще се подвизавате на "Раковска 134" и няма да си плащате наема? А за смешния наем ще питаме Фандъкова!

Отдавна стана ясно, че и социалистите и гереберастията са две от многото лица на злото, които заплашват, налагайки извращенията за норма, да унищожат нормалните и да трасират пътя към Новия Световен Ред, където трябва да съществуват само безмозъчни чипирани роби без пол, без нация, без националност, без семейство, без родови връзки, граждани на света, джендъри, глупендъри и прочее боклуци. Същите ще бъдат торта, върху която ще просъществува и ще дерибейства "богоизбрания", а всъщност безбожен сатанински елит. Затова е целият този вой по медиите включително и в боклучавия пълен с тролове дир.

В НС има 5 партии и коалиции, кои са лицето на доброто? Искаш да кажеш, че българите не различават добро и зло?

В редиците на една партия се води вътрешен дебат, вземат се решения с гласуване, има съпротива, има поне две мнения. В редицата на друга партия 100% винаги са за, решенията не се обсъждат... ЗАЩО НАРИЧАТЕ ПЪРВАТА ПАРТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКА И ТЯ НЕ ВИ ХАРЕСВА?

като намерят третополовото. За сега още го търсят.

Поздравления! Хубав въпрос! Само че, той ще е твърде труден за ония 80% на професор Иво Христов.Човек трябва от време на време и да се позамисля.Да сте чули някой някога да е възразил на Борисов? Някой да е изказал несъгласие с нещо? Не, нали? Няма и да чуете! Такава партия в която един човек командва, а другите изпълняват я отпиши. Тя е клиентелска партия. За момента. Колкото да се напазаруваме.

Така си е.Решенията се вземат от аналога на бай Тошо и никой не възразява.

Замириса щото се разлага, след още малко и ще погребваме.

И този миков заради едното потупване по рамото, иска да ни натресе куп проблеми!!! Ляв амбреаж!!!

Тука само не се беше изказвал.

Dobromir Dimitrow

Проблемче ли имаш, третополовий?!

от вчера. Още по времето на социализма идолът на червените бабички - другарят Стефан Данаилов, изпя една песен - "Моето мъжко момиче". Та от какъв пол трябва да е това нещо "мъжко момиче"? Според мен си е баш Джендър. Обаче е социалистически Джендър, следователно това е приемлив Джендър.

Миков е закъсал с парите и заработва допълнително към НПО-тата.

Гербераст съм аз , гербираст е моят татко с пищов мога да гърмя , де кого реша.

си едно друго нещо, което също завършва на "раст". Става въпрос за човек, който расте на педи.

Стижа бе Михов ти пан си пиян. Ако БСП реши да приеме въпросния парнографски парцал за чиста манета, то на следващите избори ще бъдете още по-малко. Та остава да прецените дали третополова Европа или парламента ви е по-важен.

Аз от БСП чувах за дебили, сега за третополови. Кое е следващото, марсиянци? Как няма да има нужда от проветряване, то и малкото здрав разум умира в тази партия всеки ден. Срам, че в 21 век в страна от Европа съществува такава долнопробна партия. Българинът и без това живее като скот и малко му трябва, гавра след гавра и то със страховете му.

Ехх, защо не може и в твоята партия хората да могат свободно да изказват различно мнение от това на вожда.Коя е тоталитарната партия БСП или ГЕРБ?Относно конвенцията,остава само защита на жените всичко друго отпада,но другарите от ГЕРБ не искат това.

Тролове пак долетяха и ви наритаха и окълваха, но не ги разпознавате май до край.

Ако е на джибри, знаеш какво да правиш!

Миов, удари една сливова за закуска и се успокой.

Този път Миков е прав по отношение на това, че приватизаторката просто манипулира електората си,което е напълно обяснимо, знаейки основния му профил! Конвенцията сигурно не е чела,защото там просто НЕ СЕ ПИШЕ ЗА ТРЕТИ ПОЛ !!!

Че съставителите на конвенцията не са толкова прости, че явно да напишат трети пол. С конвенцията те просто отварят вратата не само на трети пол, а на всякакви и ти дават прова до избираш какъв искаш да бъдеш. Та дори и да прискачаш между биологичните полове по желание.

БСП-то се цели в един не малък процент от лумпени, дебили и полуидиоти, които мислят, че ще сме по-добре извън най-големият икономически съюз ЕС. Ще сме били по-добре с "братята" от Русия, където минималната заплата е 150 евро. БСП са с тези с носталгия по миналото, основно вече изкуфели старци, които мислят, че Нинова или там който и да сложат за лидер, ще им върне "хубавото" старо време. БСП нямат принципни позиции по нищо - те просто следват настроенията на СТАДОТО, а СТАДОТО следва тях!!! Познайте до къде ще стигнат!

Думи и разни други неща , можеш да слагаш само в собствената си уста.

Не се плаши Миков, това е от мръсната бомба Нинова! Сами си я заложихте, но скоро ще гръмне и после въздухът ще се прочисти!

Някой беше казал :,,По-добре познат лъв,отколкото непознато куче".Май в тази поговорка ще повярват и в БСП/БКП?Въпросът е КОЙ е лъвът?

Тук се слага равенство между БСП и позицията им за "социалния пол" в конвенцията. Т.е. понеже БСП са червени чукундури /доказано/ и позицията им за "пола" е грешна ! Няма такова нещо! Срещу текстовете в конвенцията, третиращи "социалната роля на пола" има сериозни аргументи. Изразяват ги съвсем демократично мислещи люде .

Скрий се, безличен, скучен нагаждач. Най-вонеше при теб. Сега търсиш начин да се примъкнеш пак, за да завлечеш и партията си към небитието, където беше при теб, когато се мислеше за голям водач. Но не си.

Кеф, БСП-то си го навира все по-як и по-четвъртит и то благодарение на водачката си- ТРАВЕСТИТ!!!

Крайно време е на герберастията да сложим черен печат в България.

Ми-ко-оф пак си злоупотребил с алкохола.Ти си гей като Сер-Гей и говориш същите глупости.

О, подлогата на станишеф се обажда, гнус такава, защо не наплюеш шефа си, че нарочно иска да изолира Нинова защото не му играе по гайдата. Аре разкарайте го от бсп, двамата със станишев са жалки кариеристи, така да останат в бсп само читавите, а тия песовски мърши да отиват на ада.