Двамата премиери откриха авиолинията Баку - София

Премиерите на Азербайджан и България Артур Расизаде и Бойко Борисов откриха на летище Гейдар Алиев новата авиолиния Баку-София.

Обратно в новината

Коментари - Двамата премиери откриха авиолинията Баку - София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

азербаъян се говорİ на турскİ,това са две дирявİ с едİн народ,няма какво да усуквате.

Говори се и се пише на азерски /азербайджански/, имат си дори собствена азбука. Това, че двата езика си приличат не е нещо необичайно и не ги прави един език. На вас турците май навсякъде ви се привиждат "турци" - от Якутия до Сараево.

Похвално!След Азербайджан идва Бангладеш,все "силно"развити страни и "демократични"...?

Визата е по-скъпа от билета. 35 евро...

Това за древната история на Азербайджан е много смело. Явно Борисов освен специалист по газопренос е и историк! Но все пак, къде ще е този хъб, за който смело се изхвърля Борисов? Освен хъб в Турция, която ще продава газ на България няма друга възможност. Когато служиш на интересите на САЩ става така, анално.

На Боката му поскат Азерски газ за 7 път през последните две години. А ГЕРЪБСКИТЕ ДРАСКАЧИ всеки път едно и също пишат за Възхвала на Тиквеника неграмотен

евала байо бойко! удари твоят час с подкрепата на цяла европа. само не забравяй най-светлият идеал на българите за възстържествуване на справедливостта - на всички комуноиди, доносници, агенти на диктатурата, корумпирани съдии и бюрократи да бъде конфискувано незаконно придобитото имущество в полза на народа

няма такова нещо в полза на народа, това сме го играли, общо значи ничие значи се краде от комунистите

няма по-големи крадци от комуноидите

Днес линия Баку - София, утре линия София - Баку.

браво на Бойко Борисов видими резултати нека така да продължи за напред

а какво точно е построил баце този път? летищата и в софия и в баку са били вече направени... въздуха си е въздух, баце започна да остарява.

Ама да не се окаже, че промосията е само за 1 месец....

Ами чекни сайта им, бе bank, цената си е същата за цялата година! Проблемът е, че пътува сам вторник, какво да правим цяла седмица в Гайдарград?

Гейдар или Гайдар?

Не, не е Гайдар и няма нищо общо с гайди. Впрочем, фамилията Гейдар е известна от десетилетия още от времето на СССР.

Фамилията е Алиев, а през 80-те и 90-те беше познат в България като Гайдар. ФАКТ! Твой проблем си е какви асоциации правиш!

Поправка, имах предвид не фамилията а името Гейдар. Не знам дали на български са го писали Гайдар, на руски е Гейдар, а на азерски Heydar.

Гайдар, който беше славославен и кумиросван дълги години по соц време, но след това се разкри, че като малък е извършил убийство и за да се скрие от правосъдието постъпва 14 годишен в червената армия, след това яко се алкохолизира, разхождаха го на срещи с невръстни пионерчета и май се самоуби накрая ??? Перестроечният реформатор Гайдар май му син или внук ???

Шило

Супер, бил съм там, заслужава си

съмнително, не си ли видял феодално-кастовото общество, с мизерията на огромната част от населението и невъобразимия лукс и разточителство на клана алиеви и присъдружните му везирчета ???

БОРЧЕ БОРИСОВ СЕ ГРИЖИ ЗА ЛГБТ :))

И сега като тръгнат на тумби самолетите с газ към хъба!

И тълпи от туристи към тази "прекрасна страна", както се изцепи баш тулупа.

Май разклати дедовия!?