Родители държали оковани вкъщи 13 братя и сестри

13 братя и сестри на възраст от 2 до 29 години бяха намерени вързани или оковани във вериги, гладни и мръсни в градчето Перис, на 100 км източно от Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Родители държали оковани вкъщи 13 братя и сестри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На капсули за пералня са карали.

В "страната на мечтите" е така.

Това е типична гнусотия, която е присъща на промитите евангелистки (протестантски) мозъци! Гледайте TV каналите "ID xtra" и "Crime & Investigation" да разберете за какво иде реч! Мислят се за богоизбрани, но рано или късно ще изядат "хурката"! Нахални КРЕТЕНИ!

ТРИЛЪР!!! НЯМАТ РАВНИ НА СЕБЕ СИ ПО ИЗВРАЩЕНИЯ! ВЕЛИКА НАЦИЯ,ЕВАЛА!!!

Явно човек трябва да е прекалено изчерпателен! Вярно е, че психопатията няма граници виждам, че си грамотен и за това, ще ти кажа тази статистика която цитирам не е Руска а е международна и това е само за последните 30 години. Зная, че ще ти прозвучи налудничево но миналата година аз присъствах на един такава официална пресконференция в Лондон лектори бяха офицери от Скотланд ярд. От тях знам за това. Ако аз лъжа значи те са ни излъгали на това събитие имаше около 500 души.

Няма значение къде е станало... Макар че, всъщност има, но от където и да го погледнеш е нечовешко. На училище не са ли ходили, не са ли излизали от къщи... Една съседка каза, че виждала някакви момичета. Това у нас и ромите не го правят, може да ги използват за просия... а тези, за какво са ги държали, не е ясно. Извратено е

Е на това му се казва евроатлантически ценности и демокрация. Страната на залязващото слънце или липсата на такова. Не се учудвам 65% от серийните убийства в света са именно там общо бяха око 2800 а в Китай около 45 в Русия около 25 в примитивна Индия 37. Ей това е да си американец номер 1 са велика държава.

Малко имаш грешка. Серините убийства в Русия са доста повече, както и средно на година се разкриват над 300 случая на людоедство в същата страна. Има един руски документален филм "Глад" на рен-тв там се разказват такива случаи ..... Но това как да е, за серините и маниакалните убийства в Русия се води някаква статистика едва след 1995 година.Не случайно в момента има един бивш полицай на който са предявени нови 59 убийства в Русия, инак досега за 22 е доказано, че ги е направил. лудостта и психопатията нямат граница и народност. Около 1/3 от хората имат предразположеност към шизофрения и това е в световен мащаб така, че наивното ти, манипулативно изказване би породило насмешка, ако не бе факта че си вярваш сам. Има един хубав Руски документален серял "Седствие вели" в който е разкрита отчасти истината за престъпността в Русия по времето на комунизма, имай на предвид , че в момента е към 350 епизод и няма случай в който да са починали по-малко от 4 - 5 човека ...

Хе хе хе! Щом казваш! Тая информация на Козяк ли ти я дадоха, или оная руска цензура, за която соросоидчетата все разправяте, е допуснала да се върти свободно и да се правят филми по нея?

Няма значение в коя държава се случва такъв ужас. Нима случаят с разстреляните по Нова Година в България да е по-малко зло? Страшното е, че филми на ужасите се реализират в реалността ни. Факт е глобализацията и нейните "ценности" и негативи свързани с пари, власт и извращения. А някой може ли да оспори, че радетел на това са Фащ и тяхната пропагандна машина?

е виновна за всички беди, защо Путин и Син за основните двигатели на глобализацията в момента, а Тръмп се оттегли ???

Cтoлюбoвъ

Нали не искате да изкривите фактите, сякаш глобализацията започва от днес? Тръмп от нищо не се е оттеглил. И Хилари да беше президент, програмата щеше да е със същата насоченост. А посочените от вас са се хванали на световното хоро, което не води към нищо добро.

в този щат има ли смъртно наказание

циганията почва от краварника

9 млн. долара гаранция са платили?

Още някоя конвенция срещу мъжете за защита на жените от домашно насилие няма ли да ратифицират?

щом не са се изяли помежду си това все пак е добър знак, защото в Русия се и самоизяждат!

Мръсни говеда. Империята на злото.

Няма нужда да казвате къде се е случило това. Наясно сме.

Какво се бавиш Ким, натискай копчето и спаси света!

Американската мечта и реалността са като кръстосани прави в пространството. Жалко за децата. Дано да се оправят след пораженията от ненормални мутирали псевдородители.

чудя се от наште българчета колко ли има оковани ? Горките, искат да си се върнат в БГ, ама оковите им пречат.

И тук рашапитеците нападнали форума като гъсеници черница.....!?

Нападнали са го като хамериканско семейство децата си!

тролските боклуци пак са напълнили коментарите с политическа пропаганда против сащ и запада нали знаете че такъв район за живеене като този във видеото в русия няма да има и след 200 години :))) вие си знаете ама ви плащат да драскате глупост

Мен толкова ми хареса статията и Америка, ама не казаха как и дали са си хапвали от дечицата !

изумително е колко е хубава къщата очаквах някаква барака изолирана в края на града

и колко добре угоени са били дечицата, готови за хапване !

прочети статията бе трол децата са били недохранени

Едно сладко и нормално средно американско семейство! Да ги изядеш просто ...

Джефри Лайнъл Дамър, известен също така като Канибалът от Милуоки, е американски сериен убиец, извършител на сексуални престъпления като изнасилвания, убийства и разчленяване на седемнадесет мъже и момчета в периода между 1978 г. и 1991 г.

хамерикански ценности, кво да праиш

Ако бяха в Русия щяха да ги изядат. В алкашката територия се случва често.

тия американците са си хапвали дечицата като деликатес. Затова са ги вързвали - да се угоят.

Да беше жив Тодор Колев да каже: Как ще ги стигнем американците?

Това ви очаква скоро, затова ни натискат разни конвенции и др измишльотини. Краварска демокрация и свободия. Безразборен секс, наркотици и насилие/оръжия. Гледайте най-новите американски филми и формати ! Пазарувайте от лафката! Ще научите много извратени неща за съжаление.

А дали не са си хапвали дечица ...... по коледа примерно, като деликатес ? Не е лошо да поразровят двора им, може да изскочи нещо.....

компания в областта на сигурността и с не лоша заплата от $105 хиляди годишно, но явно горките хора са превъртяли с тези 13/тринадесет/ деца ???

В американските новини пише, че бащата е инженер, но семейството фалирало финансово и имало много дългове. Което не е необичайно да трупат дългове и после да хванат някое оръжие и да гърмят напосоки...

Еврогейски ценности ,Кравари ,Килъри, Сорос , Памперси.. Еврогейски ценности ,Кравари ,Килъри, Сорос , Памперси.. Еврогейски ценности ,Кравари ,Килъри, Сорос , Памперси.. Еврогейски ценности ,Кравари ,Килъри, Сорос , Памперси.. Еврогейски ценности ,Кравари ,Килъри, Сорос , Памперси.. Еврогейски ценности ,Кравари ,Килъри, Сорос , Памперси..

людоед с над 100 жертви ???

Ти си изял над 500 животни през своя живот. За людоеда хората са животни. Неразбираемо е да унищожиш мъчително децата си.

Ами като не слушат какво да правят хората, 13 деца лесно ли се отглеждат ??? Щом са живи и здрави всичко е наред ???

американските болни са най здравите психично болни

В Библията пише: каквото посее човек, това ще и пожъне (Посл. към Галатяните 6 гл. 7 ст.). Тази страна тепърва ще жъне всичко, което е сяла през последните 60 години в целия свят. Кръвта на невинните хора вика към Бога.

Няма по откачено племе от реднексите

Краварска им работа!

Дали не е по-добре да пият бояришник

Може да са всякакви, но забележете- семейство с 13 деца, може да си позволи чисто нова къща. Само и единствено в Америка е възможно!

може пък да са ползвали труда на децата за да я построят!?Това също само в Америка е възможно!

ка да не може я виж даже шпертплата стърчи от бараката.Американските къщи -най хубавите дървени бараки

Що да не си позволи, това там са дървени бунгала, които се строят за 2-3 месеца, и се плащат 30 години. Няколко кубика дърва и готово.

Щото са пестили от закуските, обедите, вечерите и тоалетите на децата, бе пич! :)

Луди за връзване са тези, но банките са виновни, че пак са им дали кредит да си построят частно училище /поне така са оформили документите/. Иначе те са фалирали вече веднъж: The Turpins filed for bankruptcy in 2011, stating in court documents they owed between $100,000 and $500,000, The New York Times reported. At that time, Turpin worked as an engineer at Northrop Grumman and earned $140,000 annually and his wife was a homemaker, records showed.

Тая на снимката прилича на Хилъри. Добре че Путин не позволи на килърката да стане президент, а избра бай Дончо

в русия, това са нормални взаимоотношения и на никой не му прави впечатление

За радетелите за "демокрация", прекланящи се пред "американската мечта", ще кажа, че това при "скапания" социализъм нямаше как да се случи. Как никоя институция не се е заинтересувала какво се е случило с тези деца, защо не ходят на училище, не посещават личния лекар, най-малкото, за да им се сложи ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксина, примерно...?!? Едно време се знаеше колко точно деца ще тръгнат на училище, кои са те, и в края на лятото класния ръководител идваше в дома на бъдещия първолак, за да се запознае с него и родителите му!!! Плюя ви на измислената демокрация с всичките й извратенящини!!!

И Оруел има същите възгледи.

Така така, хубаво, ама защо така избирателно хленчиш, кажи всичко от тогава и кажи, ама честно, наистина ли искаш твоите деца да живеят в онзи "строй"... по-скоро де"строй"?

ДА!!!

Децата ми отдавна пораснаха, именно при ОНЯ строй, ама като гледам сегашните зомбита, вторачени в телефоните, педераси и лезбийки, всички до един пушат марихуана и се друсат с амфетамини, нагли, агресивни идиоти, май по-добре внуците ми да растат по времето на соца. И да ходят на манифестации и бригади, по-добре, отколкото на гейпаради.

Осигурена работа, висок стандарт - билетче за автобус - 6 стотинки, баничка -10 ст, заплати по 250 лв средно. Безплатно образование (КАЧЕСТВЕНО !), безплатно здравеопазване (КАЧЕСТВЕНО !). Кой не би искал да живее така ? Ето виж комунистически Китай - икономика номер едно ! И ние можехме да сме сред първите в света като тях !

ДА!!! Искам децата ми да получават образование, здравеопазване, да са с изградена ценностна система, да знаят що е то РОД и РОДИНА, както в ОНЗИ строй!!! На теб обаче явно ти харесват педерастията и простотията, уви...

Бях забравил за това. Идваше и оглеждаше дома и си водеше бележки. Дори питаше дали има бюро и къде учи детето. Еха, славни времена бяха.

Тва градче Перис трябва да е някъде в Русия.

В ХАмерика е!

Не мое да бъде, в Хамерика таквиз неща не стават !

Не бъркай хубавата америка със САЩ.

Там отдавна я карат на капсули за пералня. Покажете палатките по тротоарите на Лос Анхеликос. И физическото оцеляване като начин на живот у ФАЩ.

Как ще ги стигнем американците? Те, като приели великата Истанбулска конвенция, що правят така?

те не са я ратифицирали

ЗА ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ. ДА ГИ ОКОВАТ ВЪВ ВЕРИГИ И ДА ГИ ОСТАВЯТ И ТЯХ ТАМ. ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗА ВСИЧКО, ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ КАК СЕ ЧУВСТВАТ ДРУГИТЕ

аууууу, колко демократично, кога ли ще ги стигнем американците !

Съвсем явно тази жена изглежда има психически отклонение. В общества, където съседите не си говорят, само си кимат със синтетична усмивка и мисля само за пари и благосъстояние, такива уродливи ситуации, стават още по-крайни. Порнографията и богатстото не са социално израстване,а в Америка, явно 90 % са тръмрповци и те не познават друг живот. Бедните Американски дечица дето се раждат сега...

НЕКА ПОЗНАЯ. Специално се е замила и понаресала за снимката.

В Раша всеки дом е такава къща на ужасите. Само ги вижте какви физиономии имат и как се влачат по улиците, мръсни и пияни като псета

Такива квартали с такава мизерия, каквито учудващо има в САЩ само в най-бедните страни може да с видят.

35% нямат спестовен влог Други 35% имат само до 1000 долара Или 70% са на ръба на съществуването, живеещи от чек до чек

Колкото по големи небивалици пишете за Русия, толкова хората се убеждават колко сте извън час. Аз така обикнах Русия, от писаници като твоите !

Аз пък така обикнах Америка. След като видях, че хората с положение си пращат децата там, пък съвсем. Викам си тия нещо ме будалкат, искат моите деца да им плащат бюджетните заплати, сигурно за това така настояват, едва ли дечицата им се жалват от новата им родина.

Да, и в Русия е пълно с изроди от както ги посети американската либерална демокрация. Както и у нас.

Ще ти се да е така, ама не. има по - богати и по - добре живеещи от доста хамериканци. Не говоря само за Москва.

В САЩ има много подобни домашни затвори.

Пише, че "може да бъде платена" а пък ти прочете " е платена от някой неизвестен". За това престъпление съдът определя такава гаранция. Ако беше в демократична Б-я щеше да е подписка, защото трябва "родителите", който даже са многодетни, да се грижат за децата си.

Тая на снимката е типична хамериканка