Турция прехвърля войска към сирийската граница

Турция продължава да придвижва войска към границата си със Сирия. Само в един от районите вече пристигнаха 24 военни единици техника и персонал.

Обратно в новината

Коментари - Турция прехвърля войска към сирийската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грузинският помак държи да си счупи главата на всяка цена, май.

за гръцкият помак ципрас - ципурата ли говориш?

ГО

отново сме на грешната страна.но такъв е живота като има будали да плащат и аз ,съм за.в БГ един толстолоб който замириса вече ,изхврълето

че на коя страна си пък ти? воюваш ли?

машалаа! Иде на хоризонта Кюрдестан!

"KюрдEстан" през крив макарон ке го видеш, будало.

дали някои щеше да посмее да пипне ирак било или сирия ако имаше ядрено оръжие ???

Ако ираК имаше ядрено оръжие, ираН нямаше да го има още преди 30 години. Та така васкопедераско

що не ми звънна по тел бе петко :) страх те нали :)) дръжте си там арабите и свалияте гащите ! XA XA XA персите не са араби !!!

А ако кувейт имаше ядрено оръжие, дали Саддам щеше да влезе в кувейт?

Да пипнат Ким, хайде Бай Дончо. Ким ги направи за посмешище на света.На всичкото отгоре, Ким научи света да се подстригва като анадолски манафин ха ха ха

Турците вървят към фалит с тези военни действия. Никакъв режим няма да ги спаси от мизерията, която носят на народа си. В момента на изтегляне на западните производители и САЩ Ердоган ще е като глътнал въздух. Западът го крепи заради това, че държи турските заплати приемливи за западните производители, но хората са недоволни. Дръпнат ли се спират свежите постъпления.

24 бойни машини ще доведат турската икономика до фалит ? Че те имат 4504 танка, има ли значение дали ще киснат в гаража или войската ще ги окопае някъде в пустинята ? И тъй и тъй войската иска храна, вода, заплати, какво разорително има ?

Едно куче като побеснее ходи, та пикае на джамията. И турците, колкото и да са толерантни към бездомните кучета и пр., го утрепват. Та така и с американските кьопеци...

Личи ти отдалеч че си много глупав циганин , истински кьопек.

"кьопек" си ти и цялото котило на мама ти.

Бо Бо

Явно Ердоган не е лобист и започва да ме кефи с мерките против краварите. Краварите, които всяват хаос и войни на хиляди километри от Америка....

Въпрос: - Какво бихте казали, ако видите всичките представителни политици, наредени в една яма и заринати до шията в пясък? Отговор: - Защо пясъкът е толкова малко? Въпрос: - А, ако са заринати напълно? Отговор: - Едно добро начало...

тъпичко Тоя виц май беше за друго, ти или друг идиот се е помъчил да го перефразира за политици. Иначе ми стана смешно, ако Путин и Ердоган застанат един до друг, и заровят Ердоган до гърдите. от путин ще остане едно лъщящо теме.

Хибридаджиите ,надупени на САЩ не дават изказването на Ердоган, а то е: ЩЕ УНИЩОЖИМ ТЕРОРИСТИТЕ СЪЗДАДЕНИ ОТ САЩ

Не е казал Ердоган, не е скочил на Дунава за 2 часа.С бояджийски стълби ли ще спираме самолетите му ?

става интересно в натото. баш натовците- фесовете и краварите- ще се тепат едни други. я някой да ми напомни-на тия ли разчитахме да ни защитават?

По скоро да вземе да питаш онова Ге(й)врейско леке монката паси за това.

Гледаи Северен Кипьр Сирия мисли 2023 за БЬЛГАРИЯ-обласст ТРАКИЯ

След войната в Сирия, САЩ и Русия се споразумели да унищожат всичките си оръжия, за да не се повтарят подобни неща за в бъдеще. Тръмп обаче си запазил тайно 31 самолета. Минала половин година и решил да нападне Русия. Летели си самолетите над нива в Русия, а долу си орали трактори. Изведнъж паднали всички плугове и сеялки, появили се оръдия, ракети и картечници, и свалили самолетите. Тръмп позвънил на Путин: - Путин, продай ми 20 трактора от твоите! - Хе, ти още малко ще поискаш и комбайн с вертикално излитане!

Аааааа, трябва да купуваме бира и чипси. Става много интересно. Турция ще воюва със съюзника си САЩ. Много интересен филм ще бъде.

Уточнение с моше нафтата ще е, искат нафтена държава

турският аскер не е войска, а разгащена пасмина. Покаже битка в която да е победил? Само се струпват, отнесят по некоя тупалка и се пръждосват. Турция няма боеспособна армия, нямат боен дух, не понасят Ердоган който и изби най-добрите офицери...

Така е мотек ,бая си се изучил българския. Вашта войска там 30000 кюрдски потури ли ще бьдат , аа някой май каза че стадионите за мач се пьлнят с 50000 бе моше това каза ли на хамура (магаре) си.

Xаиде сега баи ганио, иди в тубата и се изучи малко. Hапиши: "TURKISH ARMY" и гледаи. после елa да пишеш пак. Hо ти дори не си и българин нали арменец-о от гръцко - мошеническо потекло?

В Сирия всеки воюва с който му изнася. Преди време гледах ТВ репортаж с един дядо сириец, който знаеше български, каза че войната ще продължи 100 годни.

Турция явно ще се меси в Сирия. Така поне вниманието и е отклонено в Сирия и ние сме на заден план

Ние сме разменната монета. Дават на Ердоган Сирия, за да не пипа в Европа. Засега.

Браво на Путин. Подари Северна Сирия на Ердоган.

То явно и ЕС е съгласен с разширяването на Турция. Като компенсация за задържането на мигрантите и проваленото членство.

Hикои, никoму, нищо не е подарявал. Acкера отива да бие терористите от "пкк" - ваши любимци !!! Cега ще видите - кон боб яде ли? па нали си ги обичате .. елате и вие да воювате на страната на терористите от "пкк"... па да стане още по-весело.

Не знам на какъв се правиш и за какъв ме мислиш - не се бия с никого. До преди няколко месеца русофилите разправяха, че кюрдите щели да цепнат Турция.

Машаллах аркадашлар ...

Мелиха, Ко стаа с турския аскер там ти си по знаеща по темата ей да не се пуцате та да стане сакатлък ? :)