Мъж се запали и изгоря на паркинга на хипермаркет

58-годишен пловдивчанин се замозапали в събота посред бял ден в колата си на паркинга на магазин от голяма търговска верига. Мъжът е починал на място.

Обратно в новината

Коментари - Мъж се запали и изгоря на паркинга на хипермаркет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

звучи познато? Някакво "дежа вю"? При първия кабинет бойко 1?

Мизерията, в която живее човек, малка причина ли е? Обречени на бяла робия безправни скотове, тъпкани, мачкани, експлоатирани от мутри, данъчни, митници, такси, глоби, тарифи, налози, глобявани и унижавани от полиция, съд, прокурватура...Белите безправни скотове в Бугаристан са използвани единствено като данъкоплатци и евтина работна ръка. Животът и е по- евтин от кучешкия. Няма си и представа за хаоса, корупцияъа и кражбите, за далаверите , коити царят в минстерства, ведомства, агенции, държавни фирми, здравна каса...Мафия и политици са едно неделимо цяло. Народът е докаран до отчаяние ипросешка тояга от глутниците побеснели разюздани кучета от крадливите престъпни шайки БКП, БСП, СДС, ОДС, ДСБ, БЗНС, НДСВ, ДПС, ГРЪБ, ПФ, РБ, АТАКА. Хората мизерстват, изнемогват, живеят в нищета, мизерия, бедност, за да хрантутят търтеите, живеещи в разкош и тънещи в охолство и лукс!

Ама как само го ибрал местенцето .не някъде на скрито място да се палне а на паркинг .трябваше и фойерверк да пусне преди шоуто ама му се е досвидяло

От пловдивско

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

94 от 95

Да почива в мир .. Всички сме в хотел Калифорния, няма изход, изхода е един! Всички сме в such a lovely place, години наред, поколение след поколение.

ПРЕДИ 3 ГОДИНИ ОТНОВО БЕШЕ ТАКА... ДАЛИ И СЕГА ББ НЯМА...

"Причината за фаталното му решение не е ясна. Мъжът има съпруга и деца" Ето ви я причината

боико тъпото парче не се насити на провалени човешки животи,самоубииства и самозапалвания,проклет да си тикво зелена ти и цялото ти семейство

Абе много жилави излезнахме.Те правят всичко възможно или да напуснем страната или да се запалим.Вдигнаха цените на какво ли не и хората си мълчат и тихомълком си отиват от този свят.

Започна се! Нищо ново при управлението на ГЕРБ,а сега след като излязат новите сметки на тока,водата и хората го почувстват ще става страшно.

Само при управлението на тази бандитска и мафиотска организация се наблюдава системно прилагане на този най-ужасен начин да сложиш край на живота си!!! Защо ли ????

Сега ако България имаше честни адвокати то те щяха да заведат пред международният съд дело за търсене на отговорност на правителството от годините когато хората започнаха да се палят, самоубиват от безизходица в живота който им се предложи през последните 28 години.

Невинните жертви , на прехода . Прост народ , слаба държава.

Кои са тези идиоти,които слагат минуси? Гербаджиите!!!

цензорите от дира,нали и те имат семеиства и им плащат за потушаване гнева на масите или с минуси към негативните коментари за герп и боико тъпото парче

"Причината за фаталното му решение не е ясна. " Причината е управлението на ББ, за пореден път! В "просперираща" България, просперират само политиците и свързаните с тях лица.

Бог да го прости ! Тежко живеем, не се издържа. Винаги е имало самоубийци, но стресът от сегашното ни робско битие ги увеличава !

Мир на праха му, но не можа ли да вземе със себе си поне един политик?

Москов пуска лудите на свобода, закрива психодиспансерите Актуално 31 яну. 2016, 21:50 Тези дни стана ясно, че здравната реформа на министър Москов стига и до... лудниците. Това е донякъде противоречива практика, защото точно сега е по-логично местата в психиатриите да се увеличават, а не да намаляват. Такова е времето, а и политици като Москов за 25 години доста спомогнаха за увеличаването на полуделите измежду гражданите. Но икономиите са си икономии, и лудниците намалявят. Точните параметри на реформата се казват "Закриване на психодиспансерите". Става дума за 12 центъра за психично здраве, всеки средно със 120-130 легла. Сега ще останат максимум по 5-10 легла за временно ползване, а после болните ще се препращат към болниците. Извън специалните психиатрии обаче, редовите болници нямат съответния капацитет да ги поемат. Аргументът на Москов е, че в универсална болница хората щели да получат по-цялостно и комплексно лечение. Не става ясно обаче в колко случая има едновременно психо и физическо заболяване. Нито кой ще лекува психичното.

След подробно разследване на случаят от екипът наскоро разкрил 6-торното убииство и самоубииството на убиеца се зае с този тежък случай. Още при първият оглед на увъгленото тяло е открит бял хартиен лист А4 със надпис "Приемете Истанбулската Конвенция". Смята се че основната причината за смъртта му са станали 'фейк нюз', че gender значи пол, а не защита на деца.

По-рано милиционерите бяха прости и неграмотни. Оказва се, че сега и полицаите са същите.

Как се живее в тази държава - каквото изкараме ни го взимат " бирниците " за ТОК, ВОДА, ОТОПЛЕНИЕ / без отопление/. Разходите ни за храна са най-големи спрамо дохода ни, в цяла Европа. Абе хора, който ще се пали, поне да се подпали я в Съда , я в НС. МИР НА ДУШАТА МУ !

Като гледам, в случая най-големият бирник се е казвал Ауди.

И как точно стигна до извода, че това е причината на този човек да се самоубие? Може да има дълбоки психически проблеми, може да е загубил близък, може много неща. Не е коректно така да се спекулира.

Хората пак започнаха с палежите. Побъркаха народа тия идиоти от Борисов3. Как пък лоената топка Боко Тъпото не пробва да се самозапали поне веднъж, за да отиде по скоро при Началника си?

ДО ГУША МУ ДОЙДЕ НА ТОЗИ НАРОД ОТ САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ МУТРИ. С ТИКВЕНСКО МИСЛЕНЕ СМЕ ЗА НИКЪДЕ. С ГУМЕНКИ МОЖЕМ САМО НА КРОС ДА ХОДИМ. ПЪТЯТ, ПО КОЙТО НИ ВОДЯТ Е ЗА НИКЪДЕ. АМА КАТО ГЛЕДАМ И НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА НАС. Е, ЗАЩО НА НАС ТРЯБВА ДА НИ ПУКА ЗА ТЯХ

Отивай да управляваш за да заживеем в блаженство. Не си губи времето да пишеш в ДИР-а.

на маймуни ни направиха!

Защо държавата, държавата да е причина за решението да се премине в отвъдния свят по собствено желание??? Всеки човек има хора с които комуникира докато живее на земята!

гражданите все по трудно издържат на ежедневното повишаване на жизнения стандарт ГАРАНТИРАН ОТ ГЕРБ И СЕ САМОЗАПАЛВАТ!!!!

Бил е със заплата 2000 лв. Едва ли е заради немотия.

ти му чете фишовете нали?

претоплят старите манджи...

След като няма нови !

Борисов подаде оставката на първия кабинет Борисов, след седмото самозапалване на български граждани. Преди това Бойко цяла нощ бе в американското посолство. При третия кабинет Борисов самозапалванията на български граждани вече стават 4. Но има и едно двойно самозапалване на мъж и жена ,,,,

лъжеш!

самозапалват!

По принцип такива тежки и мъчителни самоубийства се правят ,най-вече от лек ,спокоен и уреден живот.Просто когато всичко в държавата е уредено , от нямаане какво да прави човек ,някой в момент ей,така от скука вземе ,че се самозапали ,за разнообразие

ако е така както казваш, защо в цяла Скандинавия няма нито един самозапалил се

Вие май не схващате иронията на постващия.Кое в България е уредено??????????

ЧУДЯ СЕ ЗАЩО ТЪРПИ ТОЗИ НАРОДД. ЛУДИТЕ ИЗВЪН ЛУДНИЦИТЕ,БОЛНИЦИТЕ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА, УПРАВНИЦИТЕ-ТИКВИ И ГУМЕНКИ,КОИТО КАТО ГАНЬО БАЛКАНСИ ВСЕ НИ ПРИЗОВАВАТ ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАМЕ ПРЕД ЧУЖДЕНЦИТЕ. ГЛАСЪТ НА НАРОДА Е ГЛАС В ПУСТИНЯ. ВЛАСТТА КРАДЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО, А ДЪРЖАВАТА НАЙ-БЕДНА, НАЙ-КОРУМПИРАНА, ХОРАТА - НАЙ-НЕЩАСТНИ. ДЕБИЛИ СМЕ ЩОМ ТЪРПИМ ВСИЧКО ТОВА

Реформата на Москов за закриване на психодиспансерите дава резултат. Дойде ли ГЕРБ на власт, живите факли са факт.

Ex, какви следователи - влязъл, заключил се... браво. Що ги пишете тези неща, бе?! Не ви ли е срам, не ви ли е неудобно...

Айде пак таварищите извадиха старите номерца от 2013... вече не минават.

самозапалването е форма на протест, гражданско неподчинение, ... а това че "неофициално имал три опита за самоубиство" си е чиста проба клевета от страна на управляващите, за да омаловажат значението на протеста срещу нечовешките условия на живот за голяма част от населението

Тази новина и други подобни показват, че се намираме в много тежка духовна криза. От началото на 20-ти век до ден днешен, системата по света е богоборческа и античовешка и води до такива резултати - революции, войни, разврат, упадък на морал и етика, самоубийства, всякакви престъпления, безчинства и т.н. Самият дявол е на върха на тази пирамида. С други думи древните пророчества се сбъдват...Четете Светото Писание и ще ви се отворят очите.

Истината е по-проста ! Крадци управляват България ! И мизерията топи народа като сняг под пролетно слънце ! Защото търпи и не вземе сопата !

любовта ще намалее и беззаконието ще се увеличи

Причината е наистина духовна. Всяко нарушаване на дадените ни заповеди води до падение, щом няма изповед и покаяние. Който познава Христос, знае симптомите на този свят и тяхната причина. Може около теб всичко да се срути, но държиш ли се за Христос ще бъдеш опазен.

Това важи най-вече за комунистите. Те са най-големите безбожници на света и точно тяхната партия докара този народ до това окаяно състояние.

Замислете се какво става в България от близо 30 години и не си мислете, че това не може и на вас да се случи.

дано никои не сигне до подобно решение ! сигурно не го е направил от много рахат ... било то външен или вътрешен дано бог го помилва !

Имал е кола, можеше да иде пред парламента и да нацели някой депутат или група депутати. А в петък ходят и министри... Щеше да остави хубави спомени у хората. А сега - част от статистиката. Ще го помнят само близките му.

Това и аз си помислих !

е тогава за всеки народен изедник трябва да има по едно ауди,2ч0

Омръзна ми , от европейски ''ценности'': Няма съд. система! --Деца раждат деца! --Пияни, дрогирани , нагли , шофират по улиците ! --Беззаконие и саморазправа по улиците ..... --и още , и още ...

МАРТИНЕ КАРБОВСКИ - ЦИГАНСКИ ЗАКРИЛНИКО, на българите и това им е малко- всички важни служби в държавата си подариха на не българи- то не бяха евреи , арменци, турци, за руснаците не питай

руснаците са повече от 100 милиона, японците също не са малко, но ние българите сме само 5-6 милиона! Няма място за сравнение!

Мъж на 58 г , вероятно безработен и живял на " изпарения " , както се казва ! Омръзнало му е ! " По-добре ужасен край , отколкото ужас без край ! "

Самозапалванията като част от решаването на проблем се свързани и характерни за управлението на България от ГРОБ...

Пълен тиквеник!!! А относно самоубийствата се поинтересувайте по време на управлението на любимата на всички "тройна" коалиция що народ се самоизтреби!! Свят ще ви се завие, така че не преекспонирайте нещата-в последните няколко години сме далеч от онези бройки!!

Пущун талибан вероятно.

Защо само в България , няма политици , които да се самоубиват ? Явно , благодарение на тях , има толкова самоубийства !

Относно самоубийствата-ако се поинтересувате малко, ще разберете по официални статистики, че на 1-во място в света е Япония, а на 2-ро Русия от 2000-та година насам!! Като често застава и на 1-во място изпреварвайки японците!! Четете малко повече, преди да се прайте на умни....

И като чепеш повечко, какво ще кажеш за статискиката преди 1989г.?

Гарантирано от ГЕРБ!

"Причината за фаталното му решение не е ясна. " Да бе, всички знаят от кого е бебето само бащата не знае.

Докато управлява ГРОБ, ще скачат от балконите или ще се самозапалват. А ся ще си имаме транссексуланиджендъри и транссексуални педофили.

КОЛКО ХОРА СЕ САМОЗАПАЛИХА ПРИ ТАЯ ПУСТА МЕЖДУКРАЦИЯ ??? ЖАЛКО,ЧЕ ПОВЕЧЕ ХОРА УМИРАТ ОТКОЛКОТО СЕ РАЖДАТ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ. ВРЕМЕ Е ЗА ПРЕОЦЕНКИ.

Да бе! Три пъти опит за самоубийство и никой не знае защо. Все едно три пъти е ритнал котката. Тези роднини хептен за абдали ни взимат.

многоо тъжно, бог да го прости..

Който е сложил "-" (освен ако не е грешка) е пълен тъпоглавец.