Борисов се срещна с висш американски дипломат

Премиерът Бойко Борисов се срещна със заместник помощник държавния секретар на САЩ Хойт Йи, който е на работно посещение в България.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се срещна с висш американски дипломат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дай да си кажем кривиците. той заедно са с дъпъсъто, ама и бъкъпъто и бъсъпото, както и всички останали досега висаги са на ясла при ДПС, матира ви всички доган, но народа страда, защото не всеки може да се измъкне от там, където го навсярхте

...И ОТНЕСЕ ЗАРЪКИТЕ В ЧЕРНА ГОРА И БАКУ.А КЛЕТИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЩЕ ПЛАТИ РАЗНОСКИТЕ НА КУРИЕРА,КОЙТО ПО СЪВМЕСТИТЕЛСТВО Е МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ.

Боци , поради факта , че някакви петоразрядни чиновничета от администрация се мъкнат тук да се срещат с теб , а те само могат да са приносители на указания , а не реално преговарящи фактори си правя гадния за мен извод , че си позволяваш да търгуваш държавни интереси , срещу лични такива , та престани с тази търгония защото на много хора в държавата ни писна и да не последва народно поискана оставка , остави тая на опозицията дето си играеш на джобен билярд с нея.

Заместника на помощника на държавния секретар.

И колко тлъсти свирки врътна simitlian man на Хойти-Тойти----на прощаване?:)))))

Българите ВИНАГИ са били предатели и продажници.

Абе, защо премиерът на нашата (ужким) все още суверенна държава се среща с някакъв заместник и помощник на краварски министър, и то при изтичане на мандата му?! Не остана ли ни един протоколчик с малко акъл в главата да му обясни, че има такива неща като рангове на държавните служители, реципрочност и съответствие при тия срещи?! Премиер трябва да се среща и разговаря само с премиери или вице-премиери (на най-големите държави), с председатели на управленията на огромни международни фирми, от които имаме огромен национален интерес в момента, може и с президенти - и това е! А съвсем не с всеки краварски чиновник, който реши да пообиколи няколко държави преди да сдаде поста!

Защото у нас само Крал Боко Тиквун Първи върши работа, всичко сам! Той прави, той дава, той говори! Никой друг няма право да бара! Ако ще мияча на кенефи на белия дом да дойде, пак Боко ще го посрещне! Той е навсякъде и навред! Всичко сам прави!

Пак на нашия са му задали задачите за изпълнение за следващите 6 месеца. Как да ни потурчи и помюсулманчи.

Навремето когато Москва кихнеше, София лягаше болна. Сега пък едно магаре в бегето не смее да пръдне без разрешение от Вашингтон. За хората да не говорим.

Вярното е: "Висш американски дипломат спусна нови директиви на Борисов". Последствията от това посещение ще ги усетим до няколко дни.

Добре е,че пак са полетели за Азербайджан.За последните 2 години това е 17 посещение там.Велика държава,имат газ и петрол, изглеждат примитиви и ги дават без пари.Но, там всичко е под контрол на др. Путин . Алиев му е сол ташак, а нашите му полягват за да изкарат някой лев.

Аз съм сигурен, че нашия, Бойко ако се мобилизира може да го бие този по дипломация и познания! Щото е експерт и доктор на науките! А ако не може по това - по карате! А ако и по него не може - пл тенис или футбол! Или поне по рисуване или отглеждане на цветя, например на магнолии! Или по позиране за снимка! По нещо! Щото онзи изобщо нему е на ранга:)

Абе ако им дадат по един маркуч да опъват, със сигурност , но и в това не съм много сигурен.

Като чета коментарите Руми си спомня какви ги вършиха и най-вече говореха Борисов и Цветанов през годините (Борисов: Всички западни служби ни уважават и награждават, и ни хвалят (и потупват по раменете или галят по главите, и ЦРУ-то подарява ръкавели с логото им та да може Цецо на Кумецо да се хвали с тях...) и после: Аз като чуя вече Конграчулейшънс, Бойко и направо отминавам... (ами така де, нали там всички да парле ВУ франсета, а е всеизвестно, че франсетата и янките имат една отколешна поприкрита взаимна неприязън..., то надутите франсета с кого лу нямаха де, не че и янките са цветета в това отношение, политиците им...) Та един французин видял човек да се дави в реката и се хвърлил и го спасил. Оказало се, че това бил Ален Делон, когото всички познават и обичат. Делон му бил много признателен, естествено, и го попитал как да му се отплати, да поиска нещо, каквото и да е от него. Човекът му казал: Искам от теб утре вечерта да дойдеш в бара, където всяка вечер ходя и само да ме поздравил пред приятелите ми и персонала там Делон казал - готово, лесна работа! На другия ден вечерта човекът си пиел с приятелите на бара и Ален Делон влязъл и се втурнал към него усмихнат да го прегърне O-о-о, здрасти приятел, много се радвам да те видя! А онзи се обърнал към него, погледнал го и казал - абд кой те познава тебе бе, я си глей работата! Та така и с Боко и Конграчулейшънса:) Те много го уважавали и той ги отблъсквал, само дето те не знаели к не разбрали:)

Забравих да спомена, че героят на този виц е българин, разбира се, за онези които не го знаят:) И ний сме дали нещо на света, и сме се прочули! ( Дори например и покрай Чарли Чаплин...)

Жълтата фланелка по тъпота днес очевидно ще я носи ''info''-то.

Хойт Йи от 1/един/ месец е Посланик на САЩ в Македония...! Редакторите, четете и се актуализирайте, тъпанари ниедни !

аз реших че тайно са го върнали в говедарника щото и без това нищо не разбира от балкански отношения и мълчат като бити пеераси?!

И за кво ни беше да бегаме от СССР - сега същото, че и двойно и тройно - САЩ, НАТО, ЕС и пр. простотии !

Ами да не си бягал бе, да СК бе останал там! Чий го дървиш тук с не заминаваш? Някой да те спира и държи насила в ЕС и в България? На човек като не му харесва някъде си взима шапката и си заминава, или се бори да промени нещата...Ане плаче като - да го кажа по тръмповдки, демек нелицемерно - ПУ.ка!

лелче кво си се разпърдяла тук да омирисваш на лайна?

даже си и плащаме!

нищо ново...??? ,,послушният,, ...слуша...!!!

Знаеш ли какво си мисля иде питам, дали Борисов при тази среща, или изобщо нашите при подобни срещи им обясняват колко са велики, успешни и подготвени? Дали например Бойко го е осведомил, че е доктор на науките и най-големият експерт по МВР к службите, по сигурността и че всичките шефове на МВР и длъжбите той ги е назначавал барбар с независимия ни главен прокурор? Или скромно е премълчал?

Даже им е обяснил как прави (сам той, лично) пътища, оправя трагедии, санира сгради, лети със самолета да спасява животи, абе въобще ако не е той никъде нищо не става, останалите хора в България буквално нищо не правят и чакат него за всичко.

Некой си Хой дето сигурно трябва да чака 2 седмици за да се срещне с шефа на шефа на шефа си - Американският Президент - идва да изкомандва Тиквоча по казуса Македония и какви въпроси да постави като дневен ред на ЕС председателството. Може би ако Тиквата е много изпълнителен и послушен, един ден лично ще се срещне със самият шеф на Хой. Но засега не е заслужил такова уважение. Пак има напредък..можеха да му пуснат командите и по емайл!

Всъщност, ти кво каза ?

Колкото по-малко такива срещи - толкова по-добре и спокойно за България ! Не ни трябват америкосите да ни мътят водата - сами ще се оправиме - те да си гледат къщичката зад океана !

Абе, като някои тук толкова са втренчени и обсебени в ранга да им отперя едно въпросче със силно занижена трудност тук. Вие спомняте ли си навремето т.н. Тройна коалиция, чийто Башица бе ДС доносникът и по съвместителство президентинът-ловец на защитени животни Гоце и запомнено то като едно от най-корумпираните правителства на руския гражданин и сега ПЕС - Сергей Станишев, заради което тогава ни спряха всички европари, милиарди евро? И че Борисов всъщност се появи като политик с обещанията да вкара крадците и престъпниците от тази тройна банда в затвора и хората се подлъгаха, повярваха му и затова го избраха? Е, а спомняте ли си едно посещение в София на най-високо ниво тогава, на американския президент Джордж Буш, когато този безхаберник дойде да удари едно рамо на Сергей и умрелия му ..., умрялата му репутация и дори го нарече Мистър Клийн, демек, че щял да разчиства боклука, корупцията, престъпността... И как това нямаше абсолютно нищо общо с много добрия приятел на Биш - човекът с честните сини очи на когото той веднага повярвал и разбрал, че може да му има доверие, и защото е набожен, защото носел кръстче на врата - другарят Путин:) И как един руски тъпак каза за Троянския кон в ЕС, а лалугерът Станишев избяга в Бгюксел, финтирал всички в БСП и го инсталираха за шеф на ПЕС-овете в ЕС:)

от брюксел с кво се занимаваха че не разбраха кой е сер гей и го зеха при тях а?

Този "заместник помощник държавния секретар на САЩ" ли беше направил някаква изцепка в Сърбия миналото лято, като им беше казал нещо като :вие трябва да направите това а не онова" Сигурно е той, защото в заключемие се вижда, че ще става посланник някъде в областа на интереси на Бойко Западнобалкански.

бойка без топки

Кво толкова , оказал се е с вакантно място на раменете , сложил си е едното топче там , другото го запазил за резерва.

"Премиерът Бойко Борисов се срещна със заместник помощник държавния секретар на САЩ..." Висш, висш, колко да е висш - заместник на помощника на човека, който е с ранг равен на нашия. Трябваше и нашия да прати заместник, но нали е човек на големия брат...

Тази азиатска ма.йм.на като нищо може да стане следващия посланик на САЩ в БГ. Компетентен бил по Балканите, верваме му ;) Фактически е компетентен по НАЛАГАНЕ влиянието на САЩ на Балканите.

Абе ''info''-то , вместо да ми обясняваш колко умен и надарен е Хойт , вземи ми обясни колко тъп е нашия , за да разбера колко опасни ще са последиците за нас .

Готово. Точно се смеех като се присетих за една случка при предното правителство на Боридов, когато изтекоха грамите в Уикито и специално тези от американското посолство в София, заради които американският писланик бе получил и специални благодарности и поздравително писмо от държавния секретар на САЩ тогава - Хилъри Клинтън. И как Бойко вбесен извикал Симеон Дянков, министъра си к ядосано му казал: Какво още има твоите да вадят - каквото имат да вадят, да го вадят! ;) Впрочем той направи подобно изказване и наскоро, преди няколко дни, по повод митингите при началото на европредседателството ни, ако СК спомняте. Каза - нека всичко каквото има да го изкарат, да ни видят в Европа какво представляваме наистина:)

Ами аз всъщност точно това се опитах да кажа, това казах, ама по по-възпитан начин, ако не си върнал:)

Какво възпитание , какви пет лева когато става въпрос за кожата ни?

Само не разбрах мерил ли му е раменете, казал ли му е Конграчуленшънс, Бойко!, или поне по главата не го ли е погалил или някакви ръкавели да му е подарил... Как мислите, като гледате снимката?

всеки прелетял океана е висш служител и мой началник !!козирувам и изпълнявам !!!

"Борисов се срещна с висш американски дипломат" За Боко и хигиенистката на заместника на заместник помощник държавен секретар би била висш дипломат.

"заместник помощник държавния секретар"? Така написано звучи като четвърта или пета дупка на кавала.

Такъв е, щото трябва да се срещне с "десетата".

Началник отдел бил висш дипломат и тиквата естествено се е срещнал за да му дадат заповедите които следва да изпълнява.

територия, в каквато ни превърнаха нашите "избранници" тоя си е направо като подполковник за редника. Демек - голем началник.

хахаха чета тук и се чудя тоя тиквоч дали чете и той та да му стане мило па драго, прави са хората тиква на конци се оказа нашия шоп от банкя

Този ще му навие пружинките на нашия, и ще го пусне да бръщолеви.

Хийт Брайън Йи е заместник помощник държавен секретар в Държавния департамент на САЩ, оглавяван от Тилърсън и отговаря за европейския и евроазиатския региони, изключително подготвен, умен, свестен и много опитен дипломат от кариерата, който отлично познава региона. Служил е в Загреб, Хърватско, Гърция, Черна гора, в Югославия, Париж,... Роден е в Калифорния, където и получава образованието си в иниверситетите Бъркли и в СанДиего - международни отношения. Много опитен дипломат!

Дреме ми на чепа какъв е и колко е начетен , но се питам що тражи тука.

само дето нищо не разбира от балканските отношения иначе за източна азия им е таман...като го гледам

Когато си тъп и прост едновременно, това е за цял живот. Този мъж знае толкова, колкото ти к останалите дебили от бригадата ви тук не може да научите за 5 живота! Вкл. и особено за региона, и много скоро ще го разберете. За вас, приматите външните белези са единствените и решаващите, тъпанари неграмотни:) щото толкова ви е акълът.

"...заместник-помощник държавният секретар на САЩ за Централна и Източна Европа Хойт Брайън Йи завършва мандата си." Тоя азиатец е от глутницата на Килърката.

Идиот!

Не вме интересува как ти викат хората.

ганьовците десни, са довереници на американската левица, ... тоест толко са десни по убеждения и потекло, е примерно като тоя боклук "info" - син на партиен секретар и стругарка многомашинничка

Нещо не мога да се сетя какво общи интереси имаме с краварите. В смисъл нещо което да е полезно и за нас и за тях. А какви са интересите на хамериканосите е ясно ама те нямат общо с нашите.

Тяхна колониална територия сме , виж само какво хрисимо и послушно Генерал-губернаторче си имаме само.

кви интереси имаш ти бе келеш неосъзнат ?

С молба да помислят към тролчетата на бати Бойко - ха кажете сега не е ли унизително член на ЕС да докладва какво ще прави на държава,която няма нищо общо с ЕС. Разбирам,че парите са важни за вас, но поне сега премълчете.

Как им викаха на тия дето наблюдават пуснатите на свобода престъпници , имаше един филм с Жат Габен и Делон , а надзорник май беше. Е та тоя му е личния надзорник на нащо Баце , иначе не мога да си обясня официална среща между министър- председател и петоразреден служител в американската администрация. Ей тия да не почнат да му пращат , я чистачката , я каналджията. И те сигурно ще могат да му сведат нарежданията за изпълнение. Ебати и държавата , ебати и......

съдружника на Маджо трябва да се надзирава

такава му е мисията на дипломата, и магаре да си бехте избрали, и с магаре щеше да се срещне от уважение към избора на българския народ, ... следващия път пак си изберете някой дето да ви го нахендри

...И ОТНЕСЕ ЗАРЪКИТЕ В ЧЕРНА ГОРА И БАКУ.А КЛЕТИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЩЕ ПЛАТИ РАЗНОСКИТЕ НА КУРИЕРА,КОЙТО ПО СЪВМЕСТИТЕЛСТВО Е МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ.

"Българският министър-председател представил приоритетите на Българското председателство на Съвета на ЕС. " Баси излагацията ... СУДЖУК паша е давал отчет на хамериканеца .... а на снимката гледа като ученичка на изпит!!!! СРААААМММММММ наковали са му канчето и са му дали инструкции как да председателствува!! Интересно какво ли е казал хамериканецО за втория приоритет - Европейска сигурност :)))))) пък и Конграчулешънса как се е оправдавал за него ....

Боко се отчита как е изпълнил заповедите и да получи нови. Безумните му идеи за Нова Балканска Федерация са продиктувани от САЩ. Отказът ни от претенции към съседите не означава, че и те се отказват. Целта на американците е да се отдели Пиринска Македония и да се даде на Македония, а Западна Македония да се даде на Албания. И Боко в пилешкия си мозък е готов да помогне за това.

Не вярвам ,че е минал само с отчет.Като гледам,,не остана нищо за закриване-нито атомни реактори, нито големи предприятия,нито има повече ракети и танкове за унищожаване.Значи трябва да е някаква сделка от от рода на ТЕЦ-оветет,американците купуват нещо и ние след това се задължаваме 99 г.да им изкупуваме продукцията със 100% надценка!а може и да е предложил на Бойко някакви Ф-16 трета употреба - с персонална комисиона!А може и да има сделка -суджуци срещу самолети...

Така е. Колониите требе да се контролират

Sm3hurk0

Борисов се срещна с висш американски дипломат, за да получи инструкции за 2018 г..

Даже му разрешили да седне...

Да му връчи папките със заповедите. Джим Кери 2

"Заместник" "помощник" на държавния секретар, това девета дупка на кавала ли е, или единайста, че не моа сметна!?

Sm3hurk0

Важното е, че кавал и има желаещи да го надуят! :)))))

Ясноооооо! Поредното посещение с цел да бъде инструктирана и дисциплинирана колониалната администрация! Да позная ли от пръв пък какво ще последва? ГЕРБ вкупом ще си счупят ръцете да гласуват Истанбулската конвенция!

Дреме им на маериканците са Истанбулската кнвенция ... това, което ги човърка е било другият приоритет - Европейска сигурност!!!!