Гяуров: МВР още не е наредило пъзела с Росен Ангелов

Росен Ангелов най-вероятно е извършител на шесторното убийство, но фактическата обстановка не е напълно изяснена от МВР и това поражда съмнения във версията.

Обратно в новината

Коментари - Гяуров: МВР още не е наредило пъзела с Росен Ангелов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе, тоя нагъл сороски седесар Гяур какво почна да дава акъл за всяка новина. Да не би Сорос да готви поредния си агент за някой пост?

др.Разузнавач, пъзела се сглоби не от полицаите-те се мотаха напред назад из баирите, а от началника на следователите и от гл. прокурор.Не се научихте да разузнавате!!!

А, какво ще правим със големите престъпници,които не са подсъдими?Тях ги оневиняват, като стой та гледай!Подсъдимите са обикновени шмекери,които нямат кинти та ги дадат , където и на когото трябва.Айде, у лево нещастници малоумни.

МВР да прибере първо подсъдимите за тежки престъпления които са на свобода. Така поне малко ще се намали престъпността.

Преди всичко Гяурът е един голям завършен мръсник! И не искам да го чета и слушам.

Ясно е, че убийствата в Нови Искър са извършени с типичен мафиотски почерк и от група убийци! Соченият за убиец Росен е убит от същата група. Убийството на Росен е представено като самоубийство, а трупът е преместен, за да се прикрият извършителите. Има връзка между седемте убийства и това на Петър Христов. В тефтерчето на Кети подробно са описани възможни изборни манипулации и шашми с преференциалните гласове, разпределяни са големи суми. Известно е, че Петър Христов се е занимавал с купуване на гласове и изборни шашми в региона на В.Търново. Той също е убит с малокалибрено оръжие.

Колега Монк, добре че ни има с Вас, генерал Гяуров и др. та да разкриваме истината за такива престъпления. Само искам д Ви допълня, че тази група убийци е разкрита от полицията. Иззетият от тях пистолет, с който са застреляли 6-те жертви, са го поставили в ръката на ликвидирания от тях Росен Ангелов, за да е убедителна версията.

vasil

ДеТектив Маринов - Джондера и Лестъра бяха ранени,а Карамански и Драгнев - убити от 1 сам човек - Въжарски,когото,казах са имали за "шматка".Има още други живи свидетели.Нема група,нема нинджи,нема извънземни... Така че точно Маринов пък да ги разтяга тия лакърдии... ;-)

"Топ-сужителите" от МВР стават големи корифеи, едва слад като напуснат ведомството. Докато "носеха отговорност", ефективност йок, ама после капацитети гоУеми. Нещо като закономерност у нас.

МВР и прикриватурата няма и да наредят пъзела никога, генерале, и ти отлично го знаеш, както к знаеш защо! Те никога не нареждат пъзела, когато става дума за престъпления НС ОПГ к мафията, чието пълно разплитане ше осветли много хора и зависимости. И затова ги представа като индивидуални или лични инсемейни драми, убийства на луди, СКО не може да ги представи за самоубийства (а и това опитаха, ако си спомняте) или инциденти. Въпреки че и при 6-Торонто убийство, и при убийството на бизнесмена НС ГЕРБ и Цветан Цветанов почеркът на мафията е очеваден! С контролни изстрели и оръжие с оптика и изпълнения на нинджи! А нашите едри назначени бизнесмени, които произлизат точно от престъпния свят не се ли научиха най-сетне да не си купуват офиси срещу строежи или места, които ще се застрояват и ремонтират!

и тази политческа калинка :) пак видя удобен моемнт да блесне , всеки участвал в прехода е виновен за състояниетона МВР, всеки полчуил чин и участвал в политиката. Първо не би био лесно за никой за седмица да разкрие убииството, нито на западни служни нито на който и да е . второ там има версии които по добре да не се разкриват пред общствеността.... не защото са обвързани с политика, а просто не е момента. Човека е бил във френския легион там се дава нова идентичност, френския легион е за това . престъпнци от цял свят получават закрила от франция и ново начало.... така че не е чудно че 9 години не са го хванали , повечето легионери са престъпници които не биват хващани в това е смисъла да станат легионери

а за убития даначен инспектор нито дума. нали беше видял убиеца си.

Явно нямат интерес да разберат, какво е видял.

от нещата са нагласени. Просо случилото се в Горни Искър е изключително тежко престъплени което съвпадна с поемането на председателството и полицаите бяха натиснати от свише да заметат бързо случая.

как стана шеф на разузнаването без да има опит в това. Дали назначението му се дължи на неговите качества или се дължат на определени заслуги на майка му пред товавашния президент Петър Младенов? Как разби агентурната мрежа на разузнаването и с това спомогна за множеството неудачи на българите зад граница, като случая с медицинските сестри в Либия? Има и още много други въпроси към него. Като отговори на тях, едва тогава да изказва мнения за щяло и нещяло.

Нали им вдигнаха заплатите.

Забелязвате ли една железна закономерност, която наблюдаваме непрекъснато и от много години? Как лица, които са били на високи позиции във властта и особено в МВР и службите препират гузна съвест като излизат и казват всеизвестни истини за престъпления и безобразия на властта и същите служби, в които са работили и фори ръководили СЛЕД КАТО ВЕЧЕ НЕ СА ТАМ, и никога - когато са били в тях к на важни позиции и са могли да променят нещата или поне да опитат! К понеже те отлично знаят и разбират, че и те са виновни и отговорни, защото ако не са учавствали пряко и директно с престъпления в безобразия, в корупция са я улеснявали и окуражавали, с действия к бездействие, правили са я възможна с липсата на противодействие и нетърпимост, защото и да не са знаели те ... СА БИЛИ ДЛЪЖНИ да ги знаят, предотвратяват и да не ги допускат! И това се повтаря винаги!

Салаго, а за "генерал" Борисов сещаш ли се?

Има един детайл съществен в изказа на Димо Гяуров.И той изяснява картинката докрай.Че имаме МВР само за да имаме ей така проформа.Паразитна структура която със нищо не е полезна.Тя е полезна само на мутрите които управляват тая държава.Жална му майка на тоя народ.

Този съществен детайл е публична тайна, която ние върти ме к дори крещи е ог дълго време, от години! Той, който е бил шеф на разузнаването защо го казва чак сега? Досега не го ли е знаел? Не го ли е виждал! Какво направи, за да предотврати и промени нещата, той лично? Я да обясни как и защо точно стигнахне дотук! Я да обясни друг бивш шеф на НРС - Бригадир Аспарухов бил ли е офицер от ДС и е ли офицер от КГБ и как ше обясни и анализира това? И знае ли, че същият свали с лъжа и правителството на СДС, на Ф. Димитров с активно мероприятие к откровена лъжа, а и лансира и Борисов в МВР и политиката! Защо този разузнавач не говори за важните неща с истинските им имена?

Назначените за една нощ генерали са специалисти по всичко, пенкелери.

МВР са мошеници и крадци!!! Визирам най-вече 5-то Районно в София.

Генерала е поставил проблемите точно, кратко и ясно и най вече аргументирано и никой не може да го атакува без да се изложи.

на МВР, следствие, прокуратура излезе, че Росен е убил първо Кети.. И от Курило е отишъл пеша до Луково да се преоблече... И се е върнал да довърши останалите.. ПЕША през стръмни баири някакви си 20 клм на един дъх взел. Макар, че преди това ни подготвиха, че бил трениран, всеки ден го бил правил.. Но що не се опитаха да си проверят времето.. Дали това е възможно за час и половина.. Един състезател по ориентиране да бяха пуснали, пък да му турнат 15 минути за разликата във възрастта. И що ли не ни показват пистолета и "заглушителя".. Не ни показват поне 2 от 5-те пълнителя, за да се изстрелят над 30 патрона в къщата.. Където трима мъже са го чакали като агънца да ги застреля.. Росен е мъртъв и той, ама ний говорихме с мъртвите и разбрахме мотива за престъплението.

vasil

Не вярваш,че ДВАМА едри мъже могат да бъдат повалени с 8 куршума `22LR от не повече от 5 крачки? Всеки е свободен да си вярва в каквото ще.

Трудно може да се намери нещо в казаното от Гяуров, с което да не съм съгласен.

Статията е много добра и в голяма степен показва че нещата не са такива каквито ни ги теражират.

просттестерчета от форума веднага почнаха да критиканстват в хор като ято пойни птички цялата партийка и да си слагат взаимно плюсове и минуси на минусите

Какъв шеф на разузнаването..?! Той си е просто адвокатче и произведено по бързата процедура в генерал и шеф на разузнаването... Акотака се ставаше разузнавач...жална и майка България от такива експерти пръкнати от кутилото при Иван Костов...още нанасят вреди на България...

стига с този Иван Костов, ставате смешни след ПЕТНАДЕСЕТ ГОДИНИ ПРЕЗ КОИТО УПРАВЛЯВАТ ДРУГИ, КОИТО ГИ ИЗБРАХТЕ ЗА ДА ОПРАВЯТ НЕЩТА В БУЛГАРИСТАН НА ДОГАН..... НАГЛИ СТЕ, НАГЛИ КАТО ЛЮБИМАТА ВИ ПАРТИЯ НА БАЙ ТОШО И КАДРИТЕ Й

че в следващите векове ще се говори за него и ББ като ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

ще се помни като главния рушител на съвременна България

Добре, че телевизиите трябва да си пълнят времето, да да видим отново гениите на прехода : пълни некадърници, жадни за власт и направили....... Едно голямо нищо. Справка: дреджето ни.

изобщо не е наж-ветоятен... напълно е възможно покраж лубовните си афери с кети, ангелов да е подразбрал нещо за бизнесът на семежството...и така в 1 момент всички стават неудобни за някои: и тож и семежството.... а улики могат и да се подхвърлят. нови искър може и квартал на софия да се води, но само се води...това си е село без пукнат полицаи и камера. ангелов може и да е бил пандючия, но за блудство, не за убииство. може да е турсил женска компания и само тази да се е оцовала... в обществото е прието: бил си си пандизчия, дози за ктазба на кокоща си жигосан...много е удобен за някои: ''дали кражба, дали блидство...е и убииство да му се лепне не е проблем''...

МВР е система служеща на управляващите,а не на гражданите.За да се нареди един пъзел от МВР първо трябва да имат правилните детайли.В България липсва национални идеи и стратегии за здравеопазване,вътрешна сигурност ,образование,наука,отбрана ,правораздаване т.е.почти във всички сфери на обществено политическият живот.Всичко се прави показно,за пиар на личност ,партия и на парче.Положението в България е зле ,но не се очайвате ще стане и трагично.

в къщата на ужаса са убити 6 човека от бг малцинство ,за които се изказаха само лъжи ,за този росен ангелов нищо не е ясно ! ако един журналист не чувства необходимостта от търсене на истината ,той е всичко друго ,но не и журналист !засега те са добри слуги на мафията на олигарсите,които са недосегаеми и защитени от талмудите.по-добре е ,когато има случаи на убийства ,поне да не участват в гаврата с жертвите и читателите .

СКОРО ПАК ЩЕ УТРЕПЯТ НЯКОЙ :))

Аууу забравих, че си "10" и си "голЕма работа".

хайде, всички говорите глупости и се правите на три и половина! Преди 30 години някой и кокошка да открадне, пък ще го намерят и осъдят, а сега показни убийства на известни хора, масови убийства, извършени с голяма жестокост и ... остават неразкрити? Според мен някой казва, че ТРЯБВА да останат неразкрити!

Някои долуподписани не са съгласни да им казваш че говорят глупости, те са много умни сече им пипето и са на ти дори с автора.

E! Ми не си прав, Гяуров - МВР си нареди пъзела в Нови Искър! Това, че пъзелът им е като картина на Пикасо, е отделен въпрос;)))

Идея си нямаш какво е картина на Пикасо.

кое си ти че да даваш оценка на изказването на генерала

В тази статия,както и в мн.др.по темата,се говори за пълна липса на доверие към работата на МВР.И аз съм убеден в това.В годините е натрупано съмнение в професионализма,мотивацията и работата на Службите.Има подозрения в корупция и политечски натиск.Самото висше Ръководство на МВР пусна толкова сурови и неубедителни тези покрай Нови Искър.Пък и беше грешка,големите началници лично да се изказват,говоренето не им е силата.Въпросът беше да се покаже,колко бързо работят,както и колко много. И за двете убийства,няма да се разбере пълната истина.Особено второто,на Петър Христов ще потъне в студените досиета на МВР като неразкрито. Важното е,че незнайно от къде,се намериха прословутите 100 мнл.лева.....за МВР....срещу"резултати".

"Никой не го е търсил и той не се е крил това е срамното, как после да има доверие?" Само за това заслужават прокурори и полицаи не само да бъдат уволнени, но и да им се потърси отговорност. Това е ужасяващо.

Че какво общо имат прокурорите бе, специалисте?

Прокурорът ръководи методически дейността на МВР при изпълнение на наказанията на лицата осъдени на лишаване от свобода. Такива правомомощия прокурорът има съгласно действащото законодателство , а именно ЗСВ, ЗИНН и НПК. В случая наблюдаващия прокурор не се и свършил работата.

Значи този "разузнавач" вярва, че може Росен Ангелов да има интернет, GSM и ток без документи, като живее в къща, която не се знае на кого е. Да не говорим за други детайли. Нямам повече коментар!!!

Това е топ разузнава4 бабоеб полу4ава инфо от вьзрастни жени

Това са фактите благодарение на управляващите, а не че "този разузнавач" вярва в тях.

vasil

JSM и интернет всеки може да плати на чуждо име.В отдалечени махали и вилни зони може да се краде ток.

Вие кой сте? Имате ли и ЕДНО разкрито убийство в кариерата си,а? Май някои знаем колко сте "способен" във вашата работа...

отначало се тиражира предположение за кухи фирми на убитото семейство и техни покровители, но по късно по този въпрос се замълча, защо няма яснота

Защото е изгодна версията с Росен и по-лесно решиха случая.

Пак "претоплиха манджата"!

ти не си някой, ти си никой